שרשור הפרק הראשון

MiziMeow

New member
מה יס+ קנו את עקרות בית נואשות?

ממש רציתי לראות את זה...

bat el2

New member
מלינדה קלרק (ג'ולי קופר) שיחקה

ב"כוח מיוחד" ששודר פעם בערוץ axn וממש אהבתי אותה שם... היא שחקנית טובה.. ממש הייתי בשוק שראיתי אותה באו סי כי אני ממש אוהבת את השחקנית הזאת ורציתי לראות אותה שוב.

IDOffryn

New member
היא שיחקה גם בזינה

איך לא קישרתי קודם! היא הייתה שם אחת ממלכות האמזונות ואיכשהו בסוף היא הפכה לאלה ונלחמה בקליסטו היה לה שם תפקיד שווה והיא גם נראתה שם ממש טוב!

SaMaRa 18

New member
או או או!! נזכרתי מאיפה היא מוכרת

לי!! היא היתה בחוש השישי!!! תפקיד קטנטן כזה כילדה מפחידה!!! נראה לי שאני צודקת..

מישה כן

היא הייתה קיירה בחוש השישי והיא הייתה מרי ברייב ב"אבודות והוזות" (אחד הסרטים הכי מדהימים בעולם..)

IDOffryn

New member
הפרק הראשון

אין לי יס אבל אני אכתוב מה שחשבתי אחרי שראיתי את הפרק הראשון: פיילוט טוב. מעניין. לא היה משהו עד כדי כך טוב אבל לא שופטים סדרה על פי פרק ראשון. אני זוכר שממש לא סבלתי את סאמר וכל הקטע של המסיבות עם הסמים והבנות בבגד ים נראה קצת פלצני מידי.. אבל כנראה שככה החיים באו.סי... אבל אחלה פרק! סוף קצת עצוב.

בוביץ

New member
נו אף אחד לא ראה?

טוב דווקא שמתי לב שבפרקים שהורדתי היה חסר את הקטע של הפריצה כלומר בקטעיים שהורדתי זה התחיל ישר במרדף . בכל אופן זה היה רק ה פרק הראשון בינוני אבל מראה שיש פוטנציאל להמשך מעולה ואני כבר מחכה לשבוע הבא

בוביץ

New member
אופס היתה לי בעיה בתפוז

זה הראה לי שאף אחד לא הגיב ובגלל זה כתבתי את ההודעה הקודמת שלי סורי.

במקרה זיפזפתי לכיוון ערוץ 19

ו-wow !!!! אני כל כך הולכת להיות מכורה לסדרה הזו סדרה פצצה, אני רואה שהרבה פה מכירים אותה כבר, אבל זו פעם ראשונה שאני שומעת עליה. זה נדמה לי או שיס משקיעים בטירוף ???? ולכל אלו שראו אפשר לבקש קצת ספויילרים, כי חיפשתי בפנאי פלוס תקציר לפרק השני, ואין
תודה ושבת שלום

dht160

New member
ספוילרים יתפזרו בפורום בקצב

והם יהיו מסומנים בסימן

serferguy1

New member
להתאכזב?..

ראיתי את זה באנגליה לפני חצי שנה ואני לא מסוגל להתאכזב גם לא בפעם המיליון...אני חולה על סאמר!

למעלה