שרשור
- תענו

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif שרשור ../images/Emo32.gif - תענו ../images/Emo8.gif

שתי שאלות לי אליכם חברי פורום יקרים שלי (
) קודם כל, למה אתם מתחפשים? (אני זקוקה לרעיונות בצורה נואשת ביותר) חוץ מזה, ויותר חשוב. אני רוצה שכל אחד מכם ישרשר לכאן את תאריך היומולדת שלו (עדיף עם שנה, אבל אלו שמתביישים לא חייבים חח), כדי שאני יוכל לשים את כל התאריכים בלוח אירועים ונוכל לאחל מזל"ט כל פעם שיש למישהו יומולדת
לירון

OB4ever

New member
אוקי

אאאאאאא.....רציתי ללגולאס אבל אני מתחפשת לפית המים.חחחחחחחח....... והתאריך שלי זה ה- 20.3 אבל אני חוגגת לפי העברי יג באדר

ChainLightning

New member
אני מתחפש לגנדלף וזה ממש

רציתי לברברי,אבל לא מצאתי קסדה מקורננת.

orlandoB

New member
טוב...

רציתי נורא להתחפש לארוון עם השמלה הירוקה בהירה בסוף, בהכתרה של אראגורן... אבל לתפור כזאת שמלה יצא יקר בטירוף, וכנ"ל להכין תחפושת של גלאדריאל או כל דבר אחר שחשבתי עליו משר הטבעות, אז אני מתחפשת למלאכית ורודה (חחח כמו הבלוג שלי...). ונתאריך לידה שלי זה ב-8 בינואר (לפני חודשיים כמעט הייתי בת 13...)

nowhere woman

New member
אוףף אני לא יודעת למה להתחפש!!...

ואני חייבת כבר לקנות תחפושת אז... תודה לירון שפתחת שרשור שכזה... אולי למישהו יהיו רעיונות[אני לא מתחפשת למשהו/מישהו משרה"ט!] תאריך יומולדת- 4.2[לא מזמן..]

טוב אני....

לא מתחפש (כבר גדול בבשביל זה) אבל בהחלט רעיון נחמד זה להתחפש ללובה. כמובן שהתחפושות כבר אזלו אבל לא נורא
דבר שני היום הולדת שלי זה ב- 31.5 ואני מזל תאומים כי נולדתי ביום האחרון של מאי!!! וויייייי!!!

בהתחלה רציתי להתחפש

לנאזגול אבל בטח כולם היו חושבים שאני מלאך המוות
.. אז החלטתי להתחפש להוביט! למרות הגובה שלי. למי שלא יודע למה להתחפש יכול לפנות לפורום פורים. היום הולדת שלי הוא ב 6.3 {עוד שלושה ימים}.

פרפר15

New member
אני מיתחפשדת ל

פיראטית רציתי לגלאדיאל אבל לא היתה לי שימלה ואוזניים ואז רציתי להוביטית ולא היו לי רגלים ורציתי גם לסאטין ממולאן רוז' והתאריך שלי זה ה26.1.88

ChipiM

New member
אין לי מושג למה אתחפש, תנו רעיונות

והתאריך לידה שלי: 13/12/89

•aniviel•

New member
../images/Emo45.gif מי שעוד לא ענה... תענו!! חח

ונראה לי שהחלטתי ליתחפש לגאנדלף! אבל מאיפה אני אקריץ עכשיו זקן ושפם לבן וסדין לבן ללבוש.. אין לי מושג! שלא לדבר על מטה! חח נראה לי בסו, אני סתם אצבע את השיער באדום ואגיד שהתחפשתי לתות או משהו

למעלה