שרשור
- תענו

אני סרטן\=אני גם חושבשאסטרולוגיה זה

לא אמין.היה לי כתוב ששנת 2003 או 2002,לא זוכר,יהיו הכי רוחחיות בשבילי בכל התחומים.אני עדיין מחכה.

ChipiM

New member
חחח אני קשת, ואני גם לא מאמינה בזה!

אנלא חושבת שלכל בני האדם שנולדו במזל מסוים יקרה מה שכתוב בהורוסקופים וכל החרטה הזה... זה לא הגיוני שלכולם אותו עתיד!... משהו כזה...

very dark girl

New member
אני קשת../images/Emo110.gif

והביסוס לשטויות האלו היא תורת הפסיכולוגיה שטוענת שיש הבדל בין תינוק שנולד לחורף לתינוק שנולד בקיץ, החודשים הראשונים של חייהם קובעים קצת מהאישיות שלהם. זה נכון, אבל לדעתי אסטרולוגיה זה בולשיט גמור. עבודת כוכבים זולה שדוחפים לכם לידיים.

Y. Welis

New member
גם חלק מהאסטרולוגיה הוא מדע מדוייק

ובלעדיה לא היתה אסטרונומיה (עד לפני 500 שנה הן היו מדע אחד, ומדענים ידעים כמו גלילאו וקופרניקוס היו גם אסטרולוגים). בכל אופן אין בה יותר דייקנות מדעית מאשר לפסיכולוגיה והגרפולוגיה, שגם בהן יש שיטות מדעיות, אבל התוצאה הסופית אינטואיטיבית או מבוססת על עקרונות שלא ניתן להוכיח מדעית.

אני מסכימה עם very dark girl

לא מאמינה בזה.. אגב, אחותי הקטנה{בת 9} מזל בתולה ואני מנסה לשכנע אותה לקרוא ההוביט. ניסתה, לא אהבה.

אהה../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

קודם כללללל - התאריך שלי: 6.8.89
ואני החלטתי להגשים בשנים הבאות את חלומותיה של כל ילדת גן - להתחפש לנסיכות/מלכות/בובות...... אז שנה שעברה התחפשתי לבובה..... (יש לי אפילו תמונה אבלל לא מומלץ שאני אשים אותה) והשנה - מלכת הלילה
גם אחותי (כיתה ג'......) מתחפשת לזה......

go girl1

New member
אני אני אני אני!../images/Emo66.gif

התאריך שלי אין כמוהו! א' סיון!!! נו טוב רק בגללכם לועזי: 24.5.90 ואני עדיין מחפשת נואשות אחרי רעיון לתחפושת... ומי שאין לו תחפושת שיתחפש לנהפוכו... איך? לוקחים בריסטול מציירים עליו ילד שמים את זה הפוך מקדימה או מאחורה (לא כזה משנה) ויש לכם נהפוכו (נהפוך הוא למי שלא הבין) התחפשתי לזה שנה שעברה אבל אף אחד לא הבין... מה לעשות כיתה של בלונדיניות...

moran500

New member
../images/Emo6.gif

אני מתחפשת לפרה... אבל פרה חמודה
אם את תוהה איך תשאלי והתאריך יומולדת שלי הוא 10/01/1987

Sandy B

New member
היי.. כבר אחרי פורים אבל לא נורא...

אני התחפשתי עם עוד 3 חברות שלי לג'וקים! זה היה נורא... נורא רציתי להתחפש לארוון.. אבל לא היה לי מספיק כח לתפור הכל... לא נורא! שנה הבאה.. אני גם מזל בתולה.. :) 14.9.88

charliebr

New member
אני לא מתחפשת ../images/Emo3.gif

חח ואני לא מהמיובשים שלא מתחפשים... אני פשוט נוסעת ולא יהיה פה!! בכל מקרה... זקוקה לרעיון? תתחפשי לדרדסית.... תתפלאי כמה זה קל.... &תאריך יומולדת (מגעיל... שונאת את התאריך שלי) 30.12.88 נ.ב שמתי לב רק עכשיו שאני ממעיטה מאוד בזמן האינטרנט ולכן המון אנשים בכלל לא יודעים שאני קיימת
הו וול

ChipiM

New member
ווי-נולדתן באותו תאריך עם הפרש שנה!

חחחחח כאילו שאני מחדשת משהו....

ME! ME!!

אני כבר התחפשתי היום..
והתחפשתי לגותית!
ובעייתכם אם אתם לא יודעים מה זה!
והתאריך שלי: 6.9.89

•aniviel•

New member
התחפשתי לגותית שנה שעברה ../images/Emo13.gif

ידיד שלי תפר לי שמלה מה זה יפה... איזה כיף זה כשיש לך ידיד כזה מוכשר, הוא גם צובע לי את השיער והכל חחחח
בדיוק היום סוף סוף נזכרתי לקנות את התחפושת שלי.. הדברים של גאנדלף.. מה זה מעאפן.. חח.. אבל לא נורא

למעלה