שרשור
- תענו

Pink Princess

New member
אם תזכיר לי שבוע לפני....

אז אני אזכור. מה לעשות יש לי זיכרון דפוק!

Nimst

New member
בן 14 וכבר זקן מדי בשביל להתחפש?

איזו ילדות עשוקה
18.01.86 וכנראה שגם לא מתחפשת.

ChipiM

New member
הייתי בטוחה שגם אתה יותר מבוגר.. חח

ולא הבנתי כ"כ את המשפט שלך! בעעעעעעע אולי אני סתם סתומה?

אלרוס

New member
הרבה בפורום חושבים ככה משום מה

הוא אמר שהוא "בוגר בשביל גילי" אז שאלתי אותו איך בן 14 יכול להיות בוגר מדי למשהי ושהמשהי הזאת לא תהיה מתחת לגיל 10...

Pink Princess

New member
הייתי אמורה ....

להתפחש להוביטית (אין לי מושג איך אומרים הוביט בנקבה!) וסבתא שלי רצתה ממש לתפור לי בגד והכול. והאוזניים זה לא בעיה אני מכירה מישהי שהיא מאפרת והיא עושה דברים כאלה. בקיצור בגלל שלא היה לי כח ולא רציתי בכלל להתחפש אז אני ויתרתי על הרעיון! אהה כן היום הולדת שלי הוא ב 29.4.87 וכמובן כמובן התאריך האמיתי א' אייר

ChipiM

New member
אוף, יש למישהו רעיון בשבילי?

וגם חברה שלי רוצה להתחפש... אבל למשהו שאפשר להשיג ממש מהר..

טוב!!!!!!:../images/Emo151.gif

תאמת, השנה אני לא מתחפשת... רעיון לתחפושת בשבילך....:בב-לילית?, לא יודעת... תאריך יומולדת שלי:18/01/1990
שר הטבעות שולט!!

גימלי!!!

אני מתחפשת לגימלי! איזה חמוד הוא, אני אוהבת אותו כל כך (ראו חתימה)! וחברה שלי מתחפשת לאורק, וחברה אחרת לאיאווין הנסיכה ועוד חברה לפרודו. איזה יופי!!!! רק חסר לנו סיכות עלים לגלימות של כולם, גלימה לי, גלימה לפרודו ונעליים לאורק. איזה נעליים אורקים לובשים?! איזה תחפושת כיפית! שיט, יום שיש פורים! הצילו! להזדרז! אהההההההה! אה, התעריך שלי ב-22 לאוקטובר, 91. זה בכלל מעניין מישהו? אה, ועשיתי בת מצווה מהממת של פיות! כל החצר הייתה מלאה בפסלים של פיות, והיה מסעדת גמד סגול זקן, וקולנוע היער וראינו שם את חלום ליל קיץ... לא שזה איכפת למישהו, סתם הרגשתי דחף לכתוב על זה. יערה

אוי, נצל"ש...

תאחלו לי בהצלחה... אני מופיעה מחר מול כל השיכבה (!) ב... בריקודי בטן! אמא! הם לא ישכחו לי את זה... יצחקו עלי... ימררו לי את החיים ויענטזו לי בפרצוף כל פעם שאני אעבור... אבל מה איכפת לי? אני רוקדת יפה! הא! *אף מורם* יערה

למעלה