שרשור
- תענו

LeAnNe

New member
פתק כחול../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

יש לנו בבצפת מן פתקים כאלה של אישור על זה שהגעת מאוחר לשיעור, אז אני מתחפשת לאחד כזה (משועממת, הא?!) תאריך לידה:8.9.89

LOL../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מתחפשת לנזגול
איזה ענק זה
כבר קניתי הכל, ויש לי אפילו פרשססס (לא מהמקוריות השוות... סתם משהו שהקרצתי ב25 שקל...)
איימ סו האפפי
PS- יומולדת: 31.7.90 PS 2 נזגול

Galadriel 3000

New member
איזה כיף לך!!!!

גם אני רציתי להתחפש לנזגול, אבל לא ידעתי איך לתפור את החליפה, ויש לי פרשססס (מהמקוריות השוות שקונים בשמונים ומעלה דולרים ניו זילנדיים בניו זילנד היפה והשווה, רק בכסף...)ואין לי כפפות כאלה ונעליים כאלה וכלום. אז איך את מתחפשת?

אמממ....

קניתי גלימה מעפנה כזו ב"אפקט", אני תוקעת מעל עוד כל מיני בדים שחורים ואפורים, יש לי חרב מפלסטיק, אני צווחת טוב מאוד כמו נזגול (ואת יכולה לשאול את חצי מהרצליה....LOL), ואני מרססת נעליים בצבע כסף... כפפות עוד אין לי.. ואין לי מושג מאיפה להביא... PS- איך קנית את הטבעת
גם אני רוצה מקורית... כמה זה עולה בשקלים

Galadriel 3000

New member
מממ... קניתי בנ"ז,

אבל אפשר להזמין באינטרנט בכל מיני אתרים של שר הטבעות. תחפשי... ואל תשאפי לקבל אחת מזהב. אלה עולות איזה 10000 דולרים אמריקאיים.

וואי את לומדת ממש ליד הבית שלי...

נכון כיוצאים מהיובל לכיוון מזרח (שביל ה"חול" לשעבר), יש את רחוב זלמן שניאור, ורחוב קטן שממשיך את השביל: "סמילנסקי"
... טוב אני גרה שם... אם בא לך להיפגש, תבואי לבקר... אגב- איסיי: 245707984 מסנג'ר: [email protected] פלא: תבקשו ואני אביא...

naring

New member
אתם משועממים... סתם.

אני נולדתי ב19/9/87 [תשע עשרה בספטמבר שמונים ושבע.] מתחפש? אין לי זמן או חשק לזה...

ChipiM

New member
יש יש יש!!! מצאתי תחפושת!!!!!

אני אתחפש לחצי לבן חצי שחור, ביחד עם חברה שלי... לקח לנו 4 שעות למצוא רעיון... אומנם לא הכי גאוני, אבל חמוד!

nowhere woman

New member
אני התחפשתי לזה לפני שנתיים,

אבל עם עצמי- כלמר הייתי חצי ככה, חצי ככה, על הגוף שלי:) ויצא מאוד יפה! בהצלחה עם התחפושת!

Y. Welis

New member
כמו בקהילה האחרת, מדהים כמה

מהחברים כאן נולדו במזל בתולה (בין 21 לאוגוסט ל-20 לספטמבר). משהו בטולקין מושך את בני המזל הזה... אולי כי הוא היה בן מזל אדמה אחר - גדי.

Y. Welis

New member
כי זה עובד. לא שזה מדעי בעיני, אבל

גם פסיכולוגיה וגרפולוגיה אינן מדעיות בעיני, ובכל זאת הן משמשות קנה מידה להשמת עובדים בהרבה חברות ועסקים בארץ (ולעיתים גם אסטרולוגיה). בכל מקרה זה לא מזיק. ואגב, יש לא פחות ילידי גדי, כך שאלמנט האדמה חזק כאן במיוחד (And that is an encouraging thought).

אלרוס

New member
אני עקרב

החברים שלי שאוהבים את טולקין הם קשת ושור, אני אישית לא מאמין בזה (צירוף מקרים כמו שאנו קוראים לזה בארץ התיכונה), אני חושב שהדבר היחיד שעובד כאן זה מדעים מדויקים (וחלק פסיכולוגיה וגרפולוגיה זה מדע מדויק), אבל לא נריב על זה...

למעלה