יא-בייבי!פרקים 14+15

butbut

New member
OMG באמת? היי אמא של יעל! XD

^^
חחח את קרועה יעלקעע, אגב גם אמא שלי החליטה לקרוא ת'פרק הראשון. מתקפת האימהות XD

yaelsee

New member
XDD

(סופר-אמא XDD) אמא שלך זה לא חכמה, את כתבת! אם אני הייתי כותבת משהו אמא שלי הייתה דורשת לקרוא אותו
קרציה חחחח

butbut

New member
XDD ומה היא חושבת על זה?[סתם מתוך סקרנות]

ת'אמת אמא שלי אמרה כזה "אני יחכה לגרסה של הספר". כי כבר הודעתי לאבא שלי שהגירסה של הספר-היא כמובן תהיה כתובה בסגנון שלה הארי פוטר-כלומר מילים גבוהות-המון פירוטים ותיאורים..ועם זה גם קולח. פשוט פאנפיק חייבים לכתוב בשפה קלילה:]

yaelsee

New member
חחחח למה קלילה?

זה כאילו שאנחנו... טיפשות XD אני חושבת שהיא תמשיך לקרוא... אבל עד שמגיעים לפרק השני צריך לפתוח מיליון ואחת חלונות וגם ככה המחשב ההוא עוד שנייה מת... מסכן, את מתעללת בו חחח קיצר, אני מקווה שהיא תאהב את זה כמוני (רק שהיא לא תישאר ערה עד איזה 2 בלילה כדי לקרוא את זה ><" )

butbut

New member
חחחחחחחחחח בגלל כול החלקים?

XD אתן לא טיפשות-זה סתם יש כאן בנות שמעדיפות לקרוא את זה בקלילות-כאילו למה סתם להפציץ במילים שלא תדעו מאיפה זה בא? XDD

../images/Emo54.gifXDD

*נדחפתבאמצע* שלי כבר מודפס וכרוך והכל [הוא אצל חברה שלי, לא אצלי, לצערי. ;;], ואבא שלי ביקש ממני רשות לקרוא את זה. נראה לכם? בחיים לא. ><

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג בוט../images/Emo2.gif ../images/Emo47.gif

זה שני פרקים מדהימים טל כלכך מסכנה >: איזה מדהימים היא ודני וואי 333> ודאגי כזה חמוד בפרק הזה
וכל הקטע ען הנוצות והקצפת וזה קרע אותיXDDDDDDD והסוף, אומג הסוף O: אני רוצה עוד~

butbut

New member
../images/Emo24.gifקצת מתח לא מזיק ^______________^

דני וטל
XDD.. שמחה שאהבת
יום שלישי:]

יעליקק

New member
יפה ועצוב.

אני לא יאמר שסיימתי. אני לא יאמר שהפרק מדהים. אני לא יאמר שבכיתי כשטל סיפרה לדני על סבא רבה שלה. אני לא יאמר שצחקתי כשכתבת שטום ישן כמו בול עץ. אני לא יאמר שהפרק הזה ריגש אותי. אני לא יאמר שהפרק הארוך הזה היה בשבילי קצר ומעניין. אני לא יאמר שאת כותבת מדהים. אני לא יאמר שאני מצפה לפרק הבא. אני לא יאמר שהיה המון הערות דקדו אבל לא רציתי לתקן, למרות שכל זה נכון. יעל.

butbut

New member
פסיכו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif תודה-זה כול מה שיש לי

להגיד:] XD

butbut

New member
בקרוב-אבל עכשיו אני צ'כה ללכת לעזור לאמא

הבטחתי לעשות סלט ירקות. סטופד סלט ירקות.

ואייי בוט - מהמםםם ../images/Emo99.gif

אני כולכך שמחה שלא הלכתי לישון
אבל כול שניה שיפשפתי את העניים כדי לא להרדם XDDD כולכך ידעתי שהטאה חייבת להיות פההה! בקטע ב4 בבוקר כשדני הולך לטל - לסלון ואז דאגי גמבא אני כזה "מה? דאגי מאיפה צצת?"XDDDDD ודנייייי מזה הכנות הזאת? "אל תחשבי שאני כול הזמן כזה נחמד" "אגבבב - את..מרגישה אליו משהו?" קח שניה אוויר, תרגע ואז תשאל, כאילו הוא רגיל לשאול אנשים שאלות כאלה - אתה אמור להיות לוחוץ! XDDDDDDDDD אהבתי כולכך
~תזכרו מה השעה אז אני מדברת שטויות כשעות כאלה XDDDDDDDD~

butbut

New member
../images/Emo24.gifחחח הלטאה ^^../images/Emo34.gif

הוא לא יכול לקחת אוויר-הוא חייב לדבר על הכול-בגלוי-בכנות[XDD דאגי והכנות שלו ><]. חחחחח

Lex 1

New member
הצלחת לגרום לי להרגיש הכל! חחח ../images/Emo9.gif

הווו עכשיו תהיה המתנה מותחת במיוחד לתשובתה של טל!
יהיה לי קשה לעמוד בזה

butbut

New member
../images/Emo26.gifאוו טל והשטויות שלה ^^XDD זה יהיה מבדר

תודה-רבה

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifבוט, אמא שלי אוהבת אותך.

למה? כי את גורמת לי לקרוא
אני שונאת לקרוא בדרך כלל, אבל את כותבת בצורה שפושט אי אפשר להפסיק, את גורמת לקוראים להיכנס לסיפור והאמת? הזמן שאני קוראת רצות לי תמונות בראש של הסיפור
בקיצור, נמאס לי כבר להגיד לך את זה, אבל זה N!ש5ם <5<ך N!ש* [תרגום = מושלם כלכך מושי:)] השעה הורגת אותי

butbut

New member
חחח זה באמת אשכרה לקרוא ספרון כזה XDD

חחח שפת הפאקצותXDD
תודה!

למעלה