יא-בייבי!פרקים 14+15

butbut

New member
../images/Emo191.gifההסבר שלך די הגיוני את יודעת?

כאילו עצם זה דאגי גם רוצה את טל>>מבלבל אותה לגמרי! ובגלל שאנחנו כאילו בראש של טל-אז גם אנחנו מבולבלות יחד איתה^^ אבל זה באמת ככה..טל עם דני-ופתאום היא רואה את דאגי-וכואב לה. והיא מרגידה אליו משהו...ואז היא עם דאגי וחושבת לעל דני. חחXDD
סבבה:]

l i t a l 369

New member
הווו זה היה נחמד XD, הסיפור מהמם-

פרקים מדהימים באמת D:, חח טוב שלא כל פעם אני אומרת לך את זה אבל נו טוב :)), הצלחת לגרום לי להכל .. בחיים לא קראתי משו שגרם לי כ"כ להיכנס לסיפור את יודעת , שאתה כאילו קורא אבל מדמיין בו זמנית את מה שמסופר בסיפור? .. טוב, זה כי אני לא קוראת כמעט כלום , ולא אמרתי את זה כדי לבאס אותך ושעכשיו תגידי לעצמך 'כי היא לא קוראת כלום אז בחיים היא לא קראה משו שגרם לה כ"כ להיכנס לסיפור' , לא- אמרתי את זה כדי שתביני שהסיפור שלך באמת מעניין אותי, ומושך אותי לקרוא עוד ועוד , (יא אלוהים אני נשמעת כמו זקנה עכשיו :| ) אני מתלהבת מההגבות שלי לסיפור שלך, כמו ילדה קטנה אוחחח זה מטומטמת , אבל זה נכון : | , אני לא יודעת מה להגיד לך אבל בטח חושבת אני ילדה מפגרת D:, אבל מה אני ייעשה הסיפור הזה גורם לי להיתלהב, אין לי מושגגגג למה.. זה לא אנושי להתלהב מסיפור : | -אני לא אנושית
בקיצור, הסיפור שלך מהמם, ואין שום הערות ... הסיפור מ-ד-ה-י-ם אוייי איזה חפירה עצבנית דפקתי כאן כרגע, אבל אמרת שאת אוהבת חפירות D:, אז אני שמחה שהנעמתי את זמנך XD

butbut

New member
../images/Emo205.gifואיי כע אני אוהבת חפירות!!~../images/Emo9.gif

XDD אני שמחה שאת אוהבת את הסיפור ושהוא מצליח לגרום לך לכול המ שכתבתי למעלה^^ חח..אני לא חושבת שאת מפגרת-ההיפך!!!!
אכן הנעמת:]]]

../images/Emo54.gifאע.

אמצע הלילה המזורגג, ובמקום לנקות את המטבח כרגיל כמו כל ליל חמישי, אני מול המחשב, מרותקת.
היה מדהים, ולא תצטערי גם אם אני לא אחפור, נכון?
[אגב, אפרופו ביטוא.. *מסמיקהקשות* לא פתחתי את האימייל עד היום בלילה, ואמרתי: 'וואי, יופי, סופסוף אני אצליח בזמן', ואז נכנסתי לפורום וגיליתי שפרסמת בחצות.
ארג. נו, בקטנה.]

butbut

New member
../images/Emo23.gifאל תידאגי!אנחנו נמצא פיתרון לזה ביחד XDD

^^ ותודה רבה-טוב לשמוע שאנשים נהנים מלקרוא:] [זה בסדר]

meningher

New member
ממש יפה

למרות שאני צריכה לקום מוקדם נשארתי עד עכשיו בשביל לקרוא את הפיק :) את מצויינת.

butbut

New member
3:55 << וואו! כייף לשמוע שזה עניין אותך אם

נשארת עד השעה הזאת בשביל לקרוא:] XD

meningher

New member
את האמת אני לא יודעת למה זה כותב את זה

כי נשארתי עד ארבע וחצי אני חושבת. אבל שיהיה :)

butbut

New member
וואו 4 וחצי?אני פרשתי ב-2 ><-אגב אולי אני

יפסיק לשים בימי שני בערב-כי אח"כ אני מתה מעייפות..ואני צ'כה לקום ב-6:] אבל בימי חמישי אין לי בעיה להעלות ב-12..

screamin pittas

New member
ד"א

איך הם כבר מכירים חודש:O לפי החישובים שלי הם אמורים להכיר בערך שבוע לא? [אבל אני סתם מפגרת אז כנראה שהם באמת מכירים חודש
]

butbut

New member
היא הכירה אותו..ויום אחרי זה פגשה את כולם..

אחרי זה קרה מה שקרה-3 שבועות עברו והדאגי לא הפסיק לשלוח לה אסמסים. ~זה כבר עבר חודש~ יום אחרי זה היא נפגתש איתם-והיא נמצאת עכשיו בחדר שלהם במלון הזה. תכנית היא מכירה את דאגי חודש-את כול השאר פחות:]

screamin pittas

New member
אהה..אוקיי

פשוט לא חשבתי על התקופה של האסמסים בתור תקופה כ"כ ארוכה.. דאגי שולח לה אסמסים במשך 3 שבועות והיא לא עונה?! אני אומרת לך-משהו לא בסדר עם הילדה הזאתXD

butbut

New member
חחח זה בגלל שזה די מבהיל כשפתאום סלב

שולח לך אסמס.. אחרי הכול..זה דאגי פוינטר ^^

butbut

New member
חחח הוא לא היה קצר-באמת שהוא ארוך..פשט

את מסתכלת על פרק 14 שהוא יותר מידי ארוך..חריג..מוזר..פריק>< XDDD

Charley XD

New member
בוט את מצליחה כל פעם מחדש ....

אני אוהבת את הכתיבה שלך... היא משוחררת ועם המון תאורים זה ממש טוב
(כן כן ~התיאורים~
) אבל אל רק אלו ... גם "ופיו מפוסק לכול אורכו בזמן שהוא מדבר.שפתיו התהדקו , ונראו דשנות, וקיבלו גוון אדמדם"
זה גורם ממש להיכנס לסיפור... אוי ודאגי עם המומיה שלו XDD הארי מתנהג כזה אבא !! כאילו הוא לא עושה שטויות וכולו בוגר (ממש
) XDD אני כבר מחכה לפרק הבאה בוט

butbut

New member
../images/Emo23.gif חחחחחחח דאגי עם המומיה שלוXDD

כן זה באמת היה טוב:] אוו נחמד לדעת שהתיאורים שלי מוסיפים לעליה, ומכניסים אותך לקריאה:]
טנקסס

למעלה