יא-בייבי!פרקים 14+15

Charley XD

New member
מאוד מכניסים XDD

נמנמ אוף אני רוצה עוד פרק !! אכפת לך ? אולי תשלחי רק לי כי אני חמודה ? |טוב נו לא כזה ... אבל בכל זאת?| XDD אהה ואני שמחה שכתבת

butbut

New member
חחח אני אל יכולה אני מחוייבת לשלוח את זה

לבטא הנפלאה שלי. ורק שתידעי שזה ממש יהרוס לך-כי אז המתח יהיה עוד יורת גדול! XDD אבל הכי קרוב לזה זה שלל הספויילרים שפיזרתי בתגובות..>< אני לא יודעת למה-אבל אני אוהבת לכתוב ספויילריםXDD

Charley XD

New member
אני יודעת ... מנסיון אישי

ספויילרים זה הכי כיף XDD טוב נו כי אין לך אף פעם כוח באמת להתאפק עד שהם יקראו את זה XDD אז ספויילר נוסף ? פיצי ? בוט

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo58.gifציטוט מפרק 16XDD ../images/Emo36.gif

"איך שבא לי להציק עכשיו לדאגי,הוא דורש את זה!" אמר דני והסתכל על דאגי.הוא היה נראה כמו ילד קטן,שיערו היה פרוע,והתפזר על הכרית,ונשימתו הייתה איטית וחלשה. הארי צחק ואמר "כן,גם לי!". :] XD

Charley XD

New member
XDD אוי גאד !

אני תמיד מביאה ספויילרים בתור ציטוטים XDD אני כבר מחכה ! עשית לי חשק להפריע לדאגי לישון
חבל שהוא לא גר בבית ליד ...

butbut

New member
חחחחXDD באמת חבל ../images/Emo99.gif

^^ זה יכל להיות משהו טוב=]

Charley XD

New member
כה אף אחד לא היה מתלונן על הווליום של המוזיקה

אז מה עם יש לי רמקולים ענקייים ? צריך להשתמש בהם !! הם עוד יחלידו.... חוץ מזה כבר לא הייתי גרה פה ! וגם היה לי כבר ילד

butbut

New member
חחח ילד מדאגי? אני מקווה שהילד שלכם לא

ילמד מאבא שלו להיות טמבל:] שיהיה לו קצת חוש הומור- ורצוי גם אם היופי שלו...XDDD

Charley XD

New member
לא לא לא !! אני אסביר לך...

הוא יהיה יפה כמוהו כי לי אין מה להציאה... חוש הומור לא חסר לשנינו (ברור ששלי דפוק אבל זה לא חושב עכשיו...) חוכמה - טוב אממ תאמת ? נראה לי אני יותר חכמה מדאגי... הוא יהיה קצת מפגר באנגלית (או שלא ? בכל זאת דאגי אנגלי..) במתמטיקה אני גם לא משהו אבל אבא מאשים את המורים XDD והוא יהיה ממש טוב במקצועות מוזרים (ביולוגיה כימיה...) אהה וגם היסטוריה וספרות... חפרתי אבל מה לעשות ככה הילד שלי יהיה עם אני יהיה עם דאגי XDD (והוא יהיה השכן שלי...)

butbut

New member
לילד שלך ושל דאגי יהיה מבטא בריטי!XDD

חחח תזהרי שהוא לא יראה לך את ה"מומיה" שלו כול לילה לפני השינה-אחרת תיצטרכי לקנות מלאי של כריותXDD חוש ההומור של דאגי גם דפוק..הוא לקוי לגמרי><..אבל זה מצחק בכול זאת XDD

Charley XD

New member
את יודעת מה ? אני מוכנה לקנות כריות XDD

העיקר שיהיה לנו עוזרת ונתחתן... אין לי כוח גם לנקות (!!) הוא מוזר אבל הוא תמיד מצחיק XD

butbut

New member
XDDDDDDD מה שבטוח שלא יהיה לכם משעמם אף פעם

להתחתן עם אחד ממקפליי זה כמו לקנות מטורף\בדרן\סקסי\חתיך-בטירוף בחינםם:] ><
XDD גם לי לא יהיה כוח לנקות כשאני אהיה גדולה..אם עכשיו החדר שלי נראה כמו זבל. XD

Charley XD

New member
../images/Emo45.gif וואי איזה מפחיד זה XDD

החדר שלי מסודר אבל הוא לא נקי...
אין לי כוח לנקות XDD שרשור פלצת בפרק הבא XDD אני חושבת שנפסיק פה .... זה ארוך ><" בוט

yael0000

New member
זה לא פיר!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo211.gif

את משאירה אותנו במתח....

butbut

New member
../images/Emo190.gifאני אוהבת לעשות את זה-זה עושה את זה

מעניין יותר!
XD

M C F L Y 1

New member
ווואאאיי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אייזזה מהממםם !!! ועכשיו יש לי לחכות עד יום שליששי ?!
בכל מקררה , רצחחת אותתי עם הלטטאה !
אני שעה צוחקת ואמא שלי בשייא הקריזה נכנסת לחדר ושואלת עם אני נחנקת ! אז אמרתי לה שאני לא נחנקת פשוט בת אאל גדוללה :)) אתת כותבתת כזה מדההיםם
ואוללי ספויילרון קטנטון ?! פליייזזזייי |דאאגגיפייס|

butbut

New member
חחח יע תודה!!XDD

אמא שלך?כשתבתי את זה צחקתי תוך כדי-ואמא שלי צעקה לי מהסלון "הצחוק שלך מרעיד את כול הבית". >< איזו אמא. XDD אממ כתבתי למעלה ספויילר שהארי נכנס למשחק[אה-אה]..והוא מגלה את טל ודני באמצע..רגעים:] והתשובה של טל לשאלה של דני תהיה מאוד מקורית-והעיניינים בין דאגי וטל יתחממו

yaelsee

New member
חחחחח בוט נחשי מה?

אמא שלי יושבת עכשיו במחשב לידי וקוראת את הפרק הראשון של היפק XD מרגש נכון? אני מפיצה את זה ברחבי המשפחה D:

למעלה