יא-בייבי!פרקים 16-17

butbut

New member
../images/Emo191.gifנכון-זה משולש אהבה בעייתי:]XD../images/Emo47.gif

..מישהו פשוט צריך לבוא-ולשבור אותו! XDD אבל היא באמת לא שמה לב לדברים-היא כאילו עיוורת. אבל אל תשפטו אותה-היא עושה דברים עפ"י השיקולים שלה...אנחנו רק בראש שלה. חחח..אתן אמורות להתחבר אליה יותר כי אתן בראש שלה..אבל מסתבר שזה הפוך. זה בסדר! אני מתה על חפירות!

l i t a l 369

New member
אבל בצדק מה שהיא עושה

כאילו אם היא תיהיה עם דני היא תפגע בדאגי ואם היא תיהיה עם דאגי היא תפגע בדני גאאאאד זה כזה מסובך ,

butbut

New member
בכול אופן-הכול יפתר ../images/Emo24.gif במיוחד משולש

האהבה. הוא ייפתר ע"י "בום"..אתן יכולות לקרוא לזה "בום" אני קוראת לזה -נקודת מפנה..XDD כי אז..נפתחים המוני ריבים..אחרי הכול בכול זאת- כולם רוצים לדעת מה גרם ל"בום" הזה.

l i t a l 369

New member
אני לא רוצה ריבים :((

אני לא רוצה ריבים, אני לא רוצה בום, אבל זה רק יעשה את זה יותר מעניין ;) הוווו 'בום' זה הורג אותתיי.. שתתחיל לשים לב לדברים כבר, כאילו כמה היא כבר יכולה להיתכחש לאמת? היא רואה שמשהו קורה היא שמה לב שמשהו מוזר אבל היא מכחישה את זה היא משקרת לעצמה :|

butbut

New member
../images/Emo178.gifת'אמת הריבים שלהם מעייפים אותי><

היא מתכחשת כי היא לא רוצה להיפגש..ובפרקים הבאים מש ממ שממש רואים את זה. אחרי הכול היא כבר נפגעה ממישהו. אחרי שהלב שבור-ומתקנים אותו בחזרה צריכים לשמור עליו שהוא לא יישבר שוב..כי הפעם השנייה יותר כואבת. וגם ככה היא ילדה עם עבר הזוי ביותר-מלא ב..אפלה...:]

l i t a l 369

New member
יש בזה משו ..

אכן עבר מלא באפלה :)) עבר מפחיד
אוףףףף אני לא יכולה לחכות ליום שישי אני מכורה לסיפור שלך D: ,

butbut

New member
../images/Emo23.gifחחחXD לא נורא זה ממש ממש ממש קרוב!

זה יגיע יותר מהר משתרגישי=]

butbut

New member
../images/Emo24.gifתיראי,בשביל כמה בנות זה ממש מחר

בערב:] כמוני. XD

l i t a l 369

New member
חח אבל אני לא יחזיק מעמד

בגלל זה תמיד שאני קמה בבוקר אני בודקת עם שמת את הפרקים (כמובן שתמיד יש פרקים...) ואז בגלל שאני לא יכולה לחכות עד אחרי הבית ספר לקרוא אותם אני מדפיסה אותם וקוראת בבצפר D:,

butbut

New member
../images/Emo205.gifבאמת?ואייי בחיים לא הייתי חושבת על זה..

מגניב! XDD.. אבל לפעמים זה יוצא ממש ארוך[7 חלקים + 4 חלקים=11] -איך את מספיקה להדפיס?

butbut

New member
../images/Emo205.gifואיי-בחיים לא הייתי חושבת על זה..

מגניב! XD.. אבל איך את מספיקה?כאילו לפעמים יוצא לי ששני פרקים זה 11 חלקים ביחד..או בממוצע 9...אבל בוורד זה להכפיל כול חלק בדף וחצי.. בכול אופן-גאוני! זה בטח נראה מוזר שאת קוראת כזה ספרון קטן בבית ספרXDD.

butbut

New member
זבלללל>< מקודם ההודעה לא הייתה כאן..וניסיתי

לזכור בע"פ מה כתבתי..ושזה יצא אותו הדבר בשינוי של שאלות><..

l i t a l 369

New member
חחחחח

חח ואני לא הבנתי למה שלחת 2 הודעות, עד שקראתי את זאת שאני מגיבה עליה
בכל מקרה אני מספיקה להדפיס אני קמה שמה להדפסה מתארגנת לפני שאני יוצאת לוקחת את הדפים והולכת לבצפר D:, חברות שלי גם קוראות את זה D:, לא כולן אוהבות את מקפלי אבל הן אומרות שהסיפור מעניין :), זה באמת מעניין

butbut

New member
../images/Emo23.gifאוו זה מחמיא לי:]XDD ..מגניבה השיטה שלך

וזה בסדר-התפוז הזה חייב לגרום לשרשור להיראות עוד יותר מעווט ממה שהוא-סתם כי זה תפוזבל>< XDDD סיפור בהמשכים:]

l i t a l 369

New member
תודהה :))

עוד יום עבר לו, יאא זה מעודד מחר חמישי ואז יום שישי יבוא יאייי D: חחחח ואכן תפוזבל ^^

butbut

New member
../images/Emo205.gifכן כן הכול עובר מהר:]

יום שישי יגיע מהר-יותר מידי מהר:]

למעלה