יא-בייבי!פרקים 18+19

T a l14

New member
פיינאלי! כמה פעמים עשיתי רענן בשלושתרבעי שעה

הזאת..חח

lirazraz

New member
טנקס גאד>< כמה פעמים ריעננתי ת'דףףף

פחדתי שהמחשב יתחיל להתפגר לי XDD

בוט איזה פרקקק מעולה ^^

"חרגול-הרים" גאדדדדדדד מאיפה את מביאה את הדימויים האלה?!?! XDDDDDDDDD דני הביט על הארי, התקרב אליו, הסתובב סביבו, ובחן אותו מכול צדדיו. לבסוף אמר "יש דימיון". XDDDDDDDDDDDDDDD "אימו של הנשיא מצרפת, פנלופה- אמיליה-דיוויד-בת הדוכס השני"
ומאיפה את צצת עכשיו?! XDDDDDDDDDDDDD ישראל נשמעת לי ארץ אקזוטית" - כן משו - עצי קוקוס בכול מקום !
אוה איזה סוף - ממש ממש מותח! - חסר לך שאת לא מעלה את הפרק בנוסף מחר אני לא אוכל להישאר במתח עד ליום שלישי, אין מצבבבבבב
בוט הפרק הזה מהמםםםםםםםםם
כולכךכולכך מחכה לפרק של מחרררררר

butbut

New member
שמעי..הייתי חייבת להכניס דמויות משניות חדשות

כדי לרענן את הפיק:] XD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo23.gifוואי בוט!!

כל פעם הפיק שלך הולך ונהיה יותר ויותר יפהה!! ועכשיו אין לי מה לרשוםםם!! אז אני רק ארשום שאהבתי אותו..[מאוד מאוד] וזהווו!! מחכה ליום שלישיי!!

butbut

New member
../images/Emo24.gifחחח למה יום שלישי?יש עוד פרק למטה!

ותדהה מקסימה

1ספירוש1

New member
אופפס נכוןן...../images/Emo13.gif

חזרתי עכשיו מטיול..!! ~רצה~ לקרוא את הפרק שלמטהה!!

GuitarSoundGirl

New member
קראתי כל הלילה!

הסיפור שלך ממש ממש מעניין!!! קראתי אותו כמעט עד הבוקר (יש לי עוד כמה פרקים להשלים), וואו את כותבת ממש יפה

../images/Emo24.gifבוטייייייייי |:

איזה פרקקקק ניסיתי לקרוא אותו אתמול אבל הייתי עייפה מידי
יוו אני ממש טיפשה קראתי את החלק עם האישה והצבע 6 פעמים עד שהבנתי|: הפיגור משתלטטט אני מחכה לפרק הבאאא 3333>
דקל=]

butbut

New member
לא נורא! הוא פרק די קשה-ת'אמת..יותר

מידי פרטים וזה.. XD 3> יש עוד פרק למטה!

N e r d y

New member
../images/Emo2.gifבוט זה כל כך יפה../images/Emo23.gif

באמת אבל, באמת! אני לא אתחיל להגיד מה אהבתי כי זה לא יגמר.. זה היה פרק ממש מצחיק! אני התאפקתי ממש חזר לא לצחוק כדי לא להעיר אפחד (קראתי כבר אתמול ) ממש נבהלתי בקטע עם השומר, גמני הייתי בטוחה שזה ג'ורג' בהתחלה=| אחלה פרק! אה ומשהו חשוב מאוד מאוד מאוד= את חייבת לפרסם פרק היום!! אין מצב שלא! הפרק הזה לא היה ארוך כל כך=\ לקח לי רק 20 דקות לקרוא אותו! הוא נגמר ממש מהר, מה שאומר שאת חייבת לפרסם עוד אחד היום=] זה לא פייר את אמרת שתפרסמי, את לא יכולה פתום לשנות את דעתך גברת
ממש מדהים באמת זהו סיימתי. אהההה בעצם לא!! כבר איזה שבוע אני רוצה לכתוב לך את זה בכל פרק חדש שמתפרסם ואני שוכחת
אני כזה חושבת לעצמי מאיפה השם טל אביב מוכר לי, ואז אמרתי לעצמי "טל לך קוראים טל בגלל זה זה מוכר לך
" ואז אמרתי "לא אבל אני לא טל אביב, ואני מכירה טל אביב!" בקיצור ביום חמישי הלכתי לעבודה (אני מאמנת התעמלות ילדים קטנים כזה, אבל זה לא חשוב) ואז הגעתי לקבוצה של ההכי הכי קטנים שהם בכתה בגן וכתה א' כזה) ואני כבר דיי מכירה את השמות של כולן.. קיצר אני מקריאה שמות כמו בכל תחילת אימון, ויש שם ילד וילדה שקוראים להם טל, ואז אני קוראת "טל" ושואלים אותי "איזה טל" ואז אני כזה "נו טל אביב" והיא אומרת "פה" ואני ממשיכה הלאה ואז אני כזה אומרת "היי קוראים לך טל אביב!
השם הזה מוכר לי מאיפשהו
" ואז נחתה עלי ההבנה=] אבל זה לא מעניין אפאחד
אז לפעם הבאה תזכירו לי לשמור את המחשבות שלי לעצמי כדי שלא תצא אינציקלופדיה (גאד זה ארוך לכתוך) כזאת

butbut

New member
XDD גאש-אנינאוהבת חפירות:]]../images/Emo24.gif

ואיי..גם לך קוראים טל..וגם לעוד 2 בנות שאת מלמדת? איזה מגניב זה.. יש לי 3 חברות שהן טל מהשיכבה..טל זה שם נפוץ:] וטל אביב אמיתית זה מגניב..חח חח ג'ורג'...-לקחתי הפסקה ממנו^^
שמחה לשמוע שנהינת מהפרק=]

OneStepCloser

New member
ממש נהנתי לקרוא את זה../images/Emo140.gif

אני מחכה לנשיקה#%@! יופי, עכשיו אני במתח.. אני בעד שתפרסמי היום

l i t a l 369

New member
מהמם D:

הפרק הזה היה מדהים מעעיייף, אבל מדהים לקח לי שעה וחצי לקרוא אותו נו טוב כי זה מעניין אותי, אז אני קוראת כמו צב בכוונה D:, אבל לא אכפת לי פרקים ארוכים, אני אוהבת פרקים ארוכים D: בקייייצור, הפרק הזה היה מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים :)) טוב אז ככה , כמממה צחקתי שהיה את הקטע שהארי חשב שדאגי נתן לטל לשתות והוא כזה דיבר אם דאגי דרך הדלת ודאגייי אם הטימטום החמוד שלו XD, אני הייתי על הרצפה מרוב צחוק
ואז כזה "עזוב דאגי כולם פה שיכורים" חחחחחח XDDD - ודני איזה חמוד הוא שהוא לקח את טל על הידיים D: , ואז שהיא אמרה שליפעמים בא לה להתאבד, והוא כזה בא לזרוק אותה מהחלון אכן גם זה הצחיק אותי :)) - אגב לא ידעתי שבלונדון כמעט לכולם יש עיניים כחולות, זה באמת בכלל :\ ? - אווווווווי והקטע שהם הלכו לשירותים וראו צל גדול ומפחיד חשבתי זה ג'ורג'.. הייתי בלחץ אחח איזה לחץ : | באמת מה אם ג'ורג' חח לא שאני אוהבת אותו פשוט הרבה זמן לא שמענו ממנו , עזבי עזבי עזבי עזבי עזבי שכחי ממה ששאלתי , שלא תחליטי להכניס את ג'ורג' פתאום לסיפור, :)) - והקטע בשירותים חשבתי האישה במחז..(אח שלי פה :|) ולא הבנתי למה היא זורקת את הניירות החוצה : |, עד שיתגלה כדור צבע.. רגע אבל מה כדור צבע עשה שם בכלל? בקיצור אם אני ימשיך לספר לך כל מה מה אהבתי זה לא יגמר
ומשפו אחד לסיכום אהההההההבתי
*אני בעד שתפרסמי עוד פרק היום D:* אוווווווווווווי רק עכשיו שמתי לב לחפירההה שרשמתי לך עכשיו חחח אבל את אוהבת חפירות.. אז נחמממד D:

למעלה