מהמם D:
הפרק הזה היה מדהים מעעיייף, אבל מדהים לקח לי שעה וחצי לקרוא אותו נו טוב כי זה מעניין אותי, אז אני קוראת כמו צב בכוונה D:, אבל לא אכפת לי פרקים ארוכים, אני אוהבת פרקים ארוכים D: בקייייצור, הפרק הזה היה מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים

) טוב אז ככה , כמממה צחקתי שהיה את הקטע שהארי חשב שדאגי נתן לטל לשתות והוא כזה דיבר אם דאגי דרך הדלת ודאגייי אם הטימטום החמוד שלו XD,
אני הייתי על הרצפה מרוב צחוק
ואז כזה "עזוב דאגי כולם פה שיכורים" חחחחחח XDDD - ודני איזה חמוד הוא שהוא לקח את טל על הידיים D: , ואז שהיא אמרה שליפעמים בא לה להתאבד, והוא כזה בא לזרוק אותה מהחלון אכן גם זה הצחיק אותי

) - אגב לא ידעתי שבלונדון כמעט לכולם יש עיניים כחולות, זה באמת בכלל :\ ? - אווווווווי והקטע שהם הלכו לשירותים וראו צל גדול ומפחיד חשבתי זה ג'ורג'.. הייתי בלחץ אחח איזה לחץ : | באמת מה אם ג'ורג' חח לא שאני אוהבת אותו פשוט הרבה זמן לא שמענו ממנו , עזבי עזבי עזבי עזבי עזבי שכחי ממה ששאלתי , שלא תחליטי להכניס את ג'ורג' פתאום לסיפור,

) - והקטע בשירותים חשבתי האישה במחז..(אח שלי פה :|) ולא הבנתי למה היא זורקת את הניירות החוצה : |, עד שיתגלה כדור צבע.. רגע אבל מה כדור צבע עשה שם בכלל? בקיצור אם אני ימשיך לספר לך כל מה מה אהבתי זה לא יגמר
ומשפו אחד לסיכום אהההההההבתי
*אני בעד שתפרסמי עוד פרק היום D:* אוווווווווווווי רק עכשיו שמתי לב לחפירההה שרשמתי לך עכשיו חחח אבל את אוהבת חפירות.. אז נחמממד D: