יא-בייבי!פרקים 18+19

butbut

New member
../images/Emo24.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...XD גדול!!

אממ...בעיקרון בלונדון הרבה אנשים הם בעלי עיניים בהירות-בואי נגיד שזה ממש נפוץ. אם כאן את רואה ילד או ילדה עם עיניים בהירות[כחול-אפור-ירוק] את מה-זה מתלהבת..אחרי הכול זה לא כזה נפוץ כאן. אבל שם זה יראה רגיל, כי הצבע הזה פשוט נמצא בגנים שלהם שם:] אז כן, זה נפוץ :]
ובקשר לג'ורג'-לא שכחתי ממנו- הוא עוד יחזור בהפתעה-ויהיה קשור למשולש
האהבה.
כן-גם אני בהתחלה חשבתי שהיא במחזור XDD..כי סתם כתבתי "זקנה..ניירות טישו אדומים"..אחר כך פיתחתי את זה לניירות טישו מוכתמים בצבע אדום שנפל לה לאסלה.
אני אוהבת חפירות ^^

l i t a l 369

New member
לאלאלאלאלא

רק לא ג'ורג', אני לא אוהבת את ג'ורג' : \ למרות שהוא מוסיף לסיפור יותר עיניין כזה אויי אני לא מאמינה שכרגע אני 'מעודדת' אותך להשאיר את ג'ורג' ..

l i t a l 369

New member
נמנמנמ :]

יש מצב לספויילר? אני לא יכולה לחכות, אני צמאה לספויילרון קטנטון D:

butbut

New member
XDD סבבה..עוד כמה דקות אני יפרסם ספויילרים

אני ישרשר את זה בסוף של השירשורפלצת הזה.. כזה
ואז תיכנסי:] XDD

butbut

New member
../images/Emo126.gif פרק 19 חלק | ../images/Emo126.gif

סורי על הדיליי-רק עכשיו נתנו לי לעלות על המחשב שוב><
אני ממליצה על השיר הבא-לכול אורך הפרק לפי דעתי: Carrie underwood Ever Ever After--Disney http://www.youtube.com/watch?v=ioGpA1UmyxM
הנה זה מתחילXD ***************************************************************************************** פרק 19: הארי נכנס אל החדר עם ארבעה כוסות על מגש כסוף בידיו, ונעמד בפתח כשומר של סוהרים. "הפרעתי?" הוא שאל, וגיחך לעצמו. דני וטל הורידו את הידיים שלהם במהירות הבזק, והתרחקו אחד מן השני באותה הדרך כאילו סופת ברקים באה משום מקום. חשמלה אותם, וגרמה להם לקפוץ , כול אחד אל החלק השני של החדר. שניהם הסמיקו עד מאוד, במיוחד טל שהרגישו שליבה וקרביה נגרסים באיטיות, והופכים להיות גושים של בשר. שאמורים להיאכל ע"י מספר אדומים חסרי ראש. היא ניערה את ראשה מן המחשות הטיפשיות, והביטה את פניו הרציניות של הארי. "לא," היא פלטה בטון גבוה וחזק, והביטה באצילות וכבוד אל עבר הארי "דני עזר לי לסדר את הסמיכות, ובטעות הרמנו את אותה השמיכה". היא התחילה לתהות בסתר ליבה, מדוע בעצם היא ודני מפחדים כול-כך שיראו אותם יחד, ומדוע כול הרגשות העזים האלה שמציפים אותה רק מתחזקים כשהיא איתו. מדוע היא רוצה להיות איתו, אבל הפחד של העבר תמיד פוקד אותה. דני זז ממנה לשמאלה במהירות, ואחד הצמידים שהיו על ידה של טל נתקע בכפתור המכנס שלו. "דני, חכה, תיזהר!...ה...הצמיד שלי נתקע בכפתור של המכנס שלך" צעקה טל וחייכה חיוך מבויש למדי. היא עצרה אותו, ומשכה במכנסיו מעט בכדי להפסיק את תזוזותיו החוזרות. היא התכופפה מעט, בכדי לא למתוח את הצמיד ולקרוע אותו. והביטה בעיניה העגולות על הנעשה, בכדי למצוא פיתרון. "זה לא טוב" היא אמרה בשקט, וניסתה לשחרר את הצמיד מן הכפתור. אך הצמיד לא זז ולא נע, הוא נשאר תלוי על הכפתור כאילו התמזג איתו זה הרגע. דני הוריד את ראשו בכדי להטיב לראות, והביט על התנוחה המביכה שלו ושל טל. הוא חייך לעברה כשהרימה את ראשה אליו ואמר "אל תדאגי אני לא זז,". "כדאי לך" פלטה טל אזהרה והביטה בו, בזמן שזה חייך חיוך ממזרי ביותר שנמתח לאורך כול פניו. הוא ניער מעט את סבך שיערותיו ואמר "אני זקוק ליום חופש אחרי כול מה שקרה היום, ואתמול". "אל תתלונן," אמרה טל ונגעה בסוגר של הצמיד, בכדי לנסות אולי דרכו לשחרר אותו. "אתה לא זה שהצמיד שלו בסכנת הכחדה". "סכנת הכחדה,יפה " חזר דני על דבריה והוסיף "הביטוי של טום לא? אם לא טום אז חברה של טום. רק שניהם יכולים לדבר במושגים כאלו". "כן, ג'יוהנה" אמרה טל ופרצה בצחוק. דני פלט קול השתנקות מפיו, טל סובבה את פניה לרגע אל עבר הארי. ההשתנקות הייתה נשמעת כמו חריקה של דבר מה. הארי הרים את ידיו ואמר "זה לא אני שנשמע כמו מכונית". והוסיף בשקט "תמיד אתם נקלעים למצבים הכי מביכים שקיימים,שמת לב?". "כן" השיבה טל בשקט, וניסתה בכול כוחה לשחרר את הצמיד מן הכפתור הארור. "או שזה מזל רע, או סתם הגורל" הרהר דני וגרם לטל להעלות חיוך עסיסי על פניה. "מסכימה איתך" אישרה טל וצחקה. דני הביט על המכנס שלו, וראה את טל משתדלת לשחרר את הצמיד מבלי לקרוע את הכפתור. "אל תדאגי בקשר לכפתור,זה בסך הכול כפתור. אם צריך אז תפילי אותו או משהו" אמר דני והתכופף כנגדה. טל ניסתה בכול כוחה לשחרר את הצמיד, אבל אף דבר שעשתה לא הועיל בכלום. "אני לא מצליחה" היא אמרה והביטה אליו נואשות. מצד אחד היא לא רצתה לפגוע בצמיד, הוא היה חשוב לה מאוד. הוא היה המזכרת היחידה שלה מן החברות בת השנים שלה, עם חברתה הטובה ביותר. ומצד שני היא לא רצתה לקרוע את המכנס של דני, על אף אי ההתנגדות מצידו לרעיון הזה. הארי נראה משועשע, הוא הביט בשניים והניח לעניינים להתגלגל כמו שהם. "חכי, אולי אני אנסה" אמר דני, ועצר את טל. טל הוציאה את ידה מן הצמיד במהירות, ואמרה "כולו שלך, תנסה לשחרר אותו". דני התכופף, פתח את החגורה שלו מעט, ומיד חשף את קו הבוקסר המשובץ שלבש. טל הסתובבה ואמרה "אם החלטת להתפשט, לפחות היית מודיע. ואני חשבתי שרק דאגי עושה את זה". לפתע קלטה את מעשיה, ומיהרה לסגור את פיה עם ידה. היא גלגלה את עיניה אל עבר הארי, בכדי לראות אם הבחין בדבר מה ממשפטה, ניכר עליו שהוא עסוק יותר בקפה שלו מאשר בהם. "אני לא מתפשט, בסך הכול משחרר את החגורה. ולמה דאגי היה ערום לידך?" שאל דני בעניין והרים את עיניו הכחולות אליה. טל לא הסתובבה בכדי להביט אליו, אבל חייכה לעצמה משום שיכלה לנחש כי הוא נועץ את עיניו בגבה בזה הרגע, היא חשה זאת. "הוא עבד עלי שהוא ערום" אמרה טל בשקט, ונפנתה אל עבר השידה שהייתה על ידה. היא הביטה אל קנקן הפרחים, נגעה בהם ואישרה את מחשבה, הם היו עסוקים מפלסטיק. "דאגי תמיד עושה את זה" אמר דני וצחק. הוא משך את הכפתור בכוח וניסה לפרום את הכפתור בשיטה אגרסיבית למדי. אבל גם לו נחל הכישלון,הוא הסתכל על טל ואמר "אז זה נשאר שם?" וחייך. טל הסתובבה במהירות אליו, הביטה על חגורתו שטרם חזרה למקומה,עיוותה את פניה למשהו שנראה כמו חיוך ואמרה "אתה לא רציני". היא פלטה אנקת ייאוש והוסיפה "מזל רע". הארי השתעל מעט, הביט על השניים ואמר "אוקי,". הוא התקרב אליהם, הביט על הכפתור ואמר לדני "תן לי לנסות". הוא התקרב אל דני, אמר לו "שלא תעז לעשות משהו טיפשי דני, אני אכסח לך את הצורה". דני נראה אומלל, הוא פיסק את פיו ואמר בהתגוננות "גם לא התכוונתי לעשות שום דבר" ושם את ידיו על חזהו כמו ילד קטן. הארי כרך את אצבעותיו הדקיקות על חרוזי הצמיד, בכדי לשמור שהם לא יתנתקו ממנו. הוא סובב את הצמיד בזהירות ובעדינות מעל הכפתור העקשן. ולאט לאט הצמיד התחיל להשתחרר מן חוט הכפתור. הארי סובב וסובב, עיקם, ויישר בכול פעם עד שפעם אחר פעם הצמיד איבד את אחיזתו בכפתור ויצא לגמרי. "הנה לך" אמר הארי וחייך חיוך ניצחון מול פניה של טל. הוא החזיק בצמיד כאילו היה הוא רכוש שווה ערך מיוחד. "תודה!" זעקה טל וחיבקה את הארי בחוזקה. היא שמחה עד כדי כך, שכמעט וחנקה אותו לגמרי. זה היה אחד הצמידים החשובים ביותר שתלתה על ידה. היא קיבלה אותו מהחברה הכי טובה שלה, מישראל. הם הבטיחו אחת לשנייה לענוד את הצמיד תמיד, עד שתחזור טל לישראל, ויוכלו הן להחליף בצמידים. "בבקשה" אמר הארי, התרומם, וקירב את הכיסאות אל השולחן מאחד הפינות של החדר. דני התנער מן הצמרמורת שעברה בכול גופו, וזרק לעבר טל מבטים מוזרים. "אפשר לעזור לך במשהו?" שאלה טל ועיקמה את אפה. דני ניער את ראשו ואמר "זה כלום, סתם חשבתי לרגע". טל הרימה את כתפה ואמרה "אוקי, אם אתה רוצה להגיד לי משהו כדאי שתגיד אותו. שתדע לך, שאני יודעת מתי אנשים מתאפקים לומר לי דברים". "כן המפקדת!" אמר דני והצדיע לה, הוא נעמד כמו חרטום, וכיווץ את רגליו יחדיו. טל צחקה והביטה אל פניו שלה הארי, הוא גם כן צחק מהבעות פניו של דני. "ליצן" הוא אמר במהירות, וגרם לטל לפרוץ בצחוק מתגבר. "אתם יודעים," אמרה טל לפתע, והביטה אל עבר המסדרון האפלולי המוביל אל המקלחת וחדרם של הבנים. "אני חושבת ששכחנו את דאגי" היא השלימה את משפטה, ונראתה מבוהלת לכמה זמן. "אוי ואבוי, נכון. הוא כבר מעל שעה מתקלח" אמר הארי והרים את גבתו. שחשפה את עיניו הכחולות, במלוא צבעם והדרם. טל החלה להרגישה בתחושה מוזרה שפוקדת את ביטנה. היא כבר יכלה לנחש כי זאת רודפת אותה משום הבלבול של ליבה.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || [זה פרק קצר-רק שתדעו] ../images/Emo126.gif

היא לא ידעה במי לבטוח, את מי לאהוב. האם מותר לה להניח לליבה להחליט? "שלום!" נשמעה לפתע צעקה בקול מוכר כול כך שהתנגן בתוך אוזנה של טל. היא סובבה במהירות את ראשה אל עבר הקול, והביטה אליו בעיניים צוחקות. "תראו מי יצא מן המקלחת" אמרה טל כשראתה את דאגי נכנס אל חדר הלובי, עיניו הכחולות מחייכות, וידיו נפרסות אל הצדים. הוא היה עטוף במגבת שכיסתה רק את החלק התחתון שלו,ושיערו הבלונדיני נטף טיפות מים זעירות. טיפות נוספות טפטפו משיערו אל חזהו, וירדו במהירות עד לקן המגבת, ונספגו שם בהתחלתה. חזהו השרירי היה נראה אדום ובוהק, והקעקוע שלו משך את עיניה של טל יותר מכול. עיניו הכחולות נראו הרבה יותר בהירות מתמיד, ופניו היו סמוקים מעט. מה שהשווה לו מראה קסום עוד יותר. "יצאתי!" הוא קרא במהירות, וחייך חיוך מתוק. "אני שמח שיצאת, אבל יש כאן בחורה אחי." זרק לעברו הארי, והביט עליו במבט משועשע. טל הרגישה איך מדד הסומק שלה מתחיל לעלות מעלה-ומעלה, ולהציף את כול גופה מן הרגליים ועד הראש אם דבר זה אכן אפשרי. היא נשכה את שתפה התחתונה ונתנה לליבה לקפץ עד אין קץ. "אין מה לעשות!, מישהו לקח לי את החלוק הנוסף שלי. וסוף סוף לשיער שלי יש ריח של שמפו, ולא של חלב" הכריז דאגי בציניות מובהקת, ושפשף את רגליו בשטיח האדום שהיה לרגליו. דני צחק ואמר "ואתה לקחת את המגבת שלי", והצביע על המגבת שהייתה כרוכה במותניו. "איך הייתה המקלחת?" שאלה לפתע טל, בכדי להפיג את המתח ששרר בחדר בין הסובבים. "מעולה, המים היו רותחים בדיוק כמו שאני אוהב" אמר דאגי וחייך לעברה. "אז אתה רוצה להגיד לי שגמרת את כול המים?" שאל דני והביט בו בהפתעה, הוא פיסק את פיו בעיקול, ומיהר להעלות חיוך על שפתים אלו. דאגי הביט לעברו במבט אשם ואמר "כן, משהו כזה", בתוספת נענוע קל עם הראש הרטוב שלו. וכול הטיפות נטפו משיערו אל רצפת השטיח, ואל עבר טל, הארי ודני. "אני יהרוג אותך!" קרא דני, צחק, וקפץ על דאגי. "תיזהרו המגבת" אזהיר הארי בקול לחוץ,ו נגע קלות בכתפה של טל. "תתרגלי לזה, בזמן שהיינו גרים יחד. זה היה מנהג לקפוץ על דאגי, ולהפיל לו את המגבת. למען האמת, זה היה מצחיק" הוא הוסיף בחיוך סלחני ופרץ בצחוק. "כן,ואני מקווה מאוד," אמרה טל בטון גבוה בכדי שגם דני ודאגי ישמעו , "שדני לא מתכוון להפיל לו את המגבת עכשיו". "דני טל כאן, ונשאר לך מים אל תדאג" זעק דאגי מבין זרועותיו של דני, ונראה כמו כלבלב עזוב ברחוב. דני חייך ושחרר את ראשו של דאגי, "אני מקווה" הוא אמר בקול סמכותי וצחק. טל שידרה אליו חיוך בעל משמעות, והוא החזיר לה את אותו החיוך, מבלי שאף אחד ישים לב. "תראו איזה סקסי אני...לאחר מקלחת ארוכה, הגוף שלי נקי וחלק" אמר דאגי והצביע על אחת הפטמות החשופות שלו. "לא נכון, שלי יותר סקסי משלך במקלחת " התרברב דני כהרגלו בגופו הצנום. טל החלה להרגיש הגלי זיעה שתוקפים את מצחה. היא לא יכלה שלא להאדים ולהרגיש את חום גופה עולה. היא לא יכלה לעצור את הסומק שעלה בה למראה דאגי חצי ערום, ודני שמדבר על הגוף שלו. למרות שהיא לא הבינה במיוחד את כול דבריהם מילה-במילה, אך היא ידעה שהם דיברו על זה. "אתם רוצים לראות?" שאל דאגי ואחז במגבת שלו, וחייך חיוך שטני "לא" צעקו כולם יחדיו. "טוב, חשפן אתה יכול ללכת להתלבש כבר. אתה לא באמצע מופע" אמר הארי וגרם לטל לפרוץ בצחוק. "כן,אני הולך" אמר דאגי לאחר שהשתחרר מדני. "גם ככה אני לא נותן הופעות בחינם" אמר וצחק. "למה נתקעת שם כול כך הרבה זמן דאגי?" שאל אותו הארי מיד, תקע בו את מבטו המאשים. "המים היו נעימים," אמר דאגי בשקט וחייך. דני שילב את ידיו על חזהו ואמר בטון תוקפני מעט "בלי בדיחות דאגי". דאגי נראה נרעש, הוא חיזק את הקשר של מגבתו, והרים את פניו אל עבר השלושה. "דיברתי בפלאפון," הוא אמר וחייך חיוך מתוק. "עם מי?" שאל הארי לפתע. דני חייך ואמר " עזוב עם מי, השאלה היא למה דווקא במקלחת?". דאגי גירד את עורפו ואמר "עם מישהו, לא עניינכם. אוה, ודני יש לך דרישת שלום חמה מבוני". דני ניער את ראשו מעט, הביט אל עבר מבטיו של הארי ואמר "לא אכפת לי מבוני כבר". "בקיצור היית מעל שעה במקלחת כי דיברת בפלאפון?" שאל הארי וסיכם את השיחה המגוחך שהחלה לעלות לו על העצבים. "כן" השיב דאגי, ונראה מרוצה מעצמו עד מאוד. טל ליטפה את רגלה ואמרה בטון תובעני "תעזבו אותו, זאת זכותו לדבר עם מי שהוא רוצה". "זה חשוד, אבל את צודקת" הסכים עימה דני, והניח לדאגי בכך שפסק לשאול אותו שאלות. "אפשר עכשיו ללכת להתלבש?" שאל דאגי כחסר אונים וחייך חיוך מתנצל אל עבר טל. "בוודאי, תחסוך מאיתנו את גופך" אמר לו הארי בציניות. טל ודני פרצו בצחוק כאשר ראו את המראה שעטה דאגי על פניו ברגע ששמה את תגובתו של הארי. "אתה פשוט לא מוכרך להודות שאני נחשק" הוא אמר והלך אל עבר המסדרון. הוא הניע את ישבנו מצד אל צד, וגרם לדני והארי להשמיע קולות של גועל. "הוא בחורה אני אומר לכם" אמר הארי לאחר שדמותו של דאגי נעלמה מן האופק. ***** "דאגי תשים כובע כלשהו, השיער שלך נראה מוזר היום" אמר טום לדאגי בטון הימאי במיוחד. "אבל השאלה היא איזה כובע?" שאל דאגי והצביע על שלושת הכובעים שהיו מונחים על ידו. טום וטל בחנו את שלל כובעים מקרוב, והניחו כול אחד מהם על ראשו של דאגי. "את האדום בטוח לא, אתה נראה איתו כמו ילד טוב. וזה חבל, כי זה מטעה אנשים לגבייך" אמרה טל בציניות ונימה של צחוק התגלגלה למילים שיצאו מפיה. לבסוף הוא החליט לקחת את הכובע שחור,טל רצתה להגיד לו שהוא נראה טוב. אבל משהו מנע ממנה לעשות זאת, משהו בטוח ראשה שאמר לה לסגור את פיה ואת מחשבותיה. ולזרוק את המפתח אל תוך ים המחשבות הסגורות שלה היא הרגישה מין הרגשה מיוחד מאוד, שגרמה לה לחשוב פעמיים על כול צעד פזיז שעמדה לעשות. משום אותו ים מחשבות סגורות, שגרם לה לחשוב על הדברים לפני שעשתה היא אותם. "קדימה, לכיוון הרכב" אמר הנהג שלהם, ומיהר את החמישה שיכנסו אל תוך רכבו. "הגברות נכנסות קודם" אמר דאגי לטל והוריד את כובעו השחור מראשו. כמו ג'נטלמן מן המניין. "תודה" אמרה טל בשקט ונכנסה אל הרכב הגדול ראשונה. דני נכנס גם כן הוא והתיישב בספסל עליו ישבה גם כן היא. הארי נכנס אחריו במהירות והתיישב בספסל אחריהם. המקום הקבוע שלו ושל טום, שנכנס גם כן. דאגי עמד על יד הדלת וילל "הייתי נחמד רק לטל, לא לכולכם". טל צחקה ואמרה "לא נורא, בוא תיכנס" והצביע על המקום היחיד שהיה פנוי, חוץ מן המקום על יד הנהג. דאגי עיקם את אפו ואמר "כבר בא".
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

הוא נכנס אל הרכב וסגר את הדלת הגדולה בקולוניות. "יש לנו שעתיים של נסיעה, כי אין פקקים בדרך עכשיו שש וחצי. איזו שעה את צריכה להיות לשיעור הראשון?" שאל דני את טל בשקט, והצביע על מחוגי שעונו. "בשמונה, אבל בגלל שאני בכיתת אולפן אז אני חושבת שבתשע" השיבה טל בשקט, וניסתה להיזכר במערכת השעות שלה. היא לא יכלה לזכור בבירור, הראש שלה היה עמוס מחומר וחוויות מן היום עם הלהקה. היא עדיין לא הספיקה להאמין לעצמה שהיא יושבת בתוך הרכב שלהם. מתגפפת יחד איתם, צוחקת איתם, נופלת איתם ואוכלת כרגיל יחד איתם. "אוקי, אז אין מצב שתאחרי" אמר הארי בשקט ונשען לאחור כשהרכב החל לנסוע. "אבל תורידו אותי בבית, אני לא יכולה ללכת בצורה הזאת," היא אמרה והצביע על בגדיה. סודרו של דני עודנו היה עליה, ומתחתיו חולצתו של דאגי. מכנסי הג'ינס שהביאה יחד איתה למקרה הצורך נראו עליה מצוין. היא פיזרה את שיערה הקופצני ששיוה לה מראה מגניב ביותר. היא תחמה את עיניה בעיפרון השחור. היא הביטה אל עבר דאגי, וחייכה. שאריות העיפרון השחור שלה נשאר עליו. בזמן שהיא עמדה מול המראה בכניסת הלובי שבחדרם. וציירה עם העיפרון השחור בתוך עיניה. הוא עמד על ידה ואמר "אפשר גם?". היא שלחה לעברו מבט מוזר וחיוך ביישני, לאחר מכן הוציאה עוד עיפרון שעמד להיגמר בכול מקרה ואמרה "בבקשה". דאגי נעמד מולה, וניסה לתחום את עיניו. טל לא שמה לב אליו, והייתה עסוקה בעיפרון שלה עצמה. דאגי נגע עם קצה אצבעו על כתפה הצנומה ושאל "טל, איך אני נראה?". טל סיימה לתחום את עיניה, והביטה אל עצמה במראה וחייכה. לאחר מכן המשיכה להביט אל השתקפותו של דאגי וקפצה מעט. הוא צייר לכול אורך עיניו פסים שחורים, והיה נראה כאילו חזר זה הרגע מן המתים. הוא הרים את עיניו כלפי מעלה, כך שאישוניו לא נראו בכלל. טל נתנה לו מכה קטנה על חזהו ואמרה "תשחרר את זה", והצביע אל עיניו. דאגי פרץ בצחוק ואמר "מתאים לי שחור?". "כן,בטח" אמרה טל ומיהרה להגיש לו מספר מגבונים לחים, בכדי שיוכל למחוק את האיפור מעיניו. היא חייכה לעצמה שוב כאשר נזכרה ברגע בו הלך הוא אל טום ואבהיל אותו עם השחור על עיניו. הוא התקרב אל חדרו כחתול, וכאשר פתח טום את הדלת הוא קפץ עליו וצרח "אני מומיה". טום צווח בקול, והיה נראה כמו איש שנטרפה עליו דעתו. "משוגע" הוא צעק והתנשם בקול, הוא ברח מידיו של דאגי, סגר את דלת חדרו וצעק "שמישהו ייקח מכאן את המטורף הזה". דני טל והארי פרצו בצחוק מושך, והחזיקו את בטנם במשך כמה רגעים ספורים. טל שמה את ידה על פיה בכדי לא לשחרר את צחוקה מתוך גרונה. "אני צריכה להחליף בגדים בבית" אמרה טל והצביע על בגדיה. דני תקע בה מבטים חסרי כול משמעות, שבהחלט גרמו לטל להיהפך בתוך כמה שניות בודדות ליותר אדומה מכול עגבנייה שהייתה קיימת בעולם. "אוקי" סיכם טום וחייך למראה טל שהחלה להסמיק ללא שום סיבה. "טל יש לך עלה בשיער" אמר לפתע דאגי, והרים את מבטו אליה. טל חייכה אליו חצי חיוך, והחלה לחפש אחר העלה שהיה תקוע בשיערה. היא תרה עם ידיה על כול איזור השיער העליון שלה, ולבסוף התייאשה. היא פלטה אנחה קטנה, "איפה?"היא שאלה בשקט ותקעה את מבטה החתולי בו. דני צחק ואמר "תפזרי את השיער עוד יותר, זה תקוע באחת הסיכות שלך". טל התירה את השיער מן הסיכות, וריח של שמפו משכר הגיע לאפם של כול היושבים ברכב סביבה. היא החלה להעביר את אצבעותיה בשיערה, וגרמה לריח להתפשט עוד יותר, ולבשם את חלל הרכב בריח נעים. "לעזור לך?" שאל דני, ולא התיק את מבטו מטל. הארי וטום העבירו מבטים משמעותיים בינם לבין עצמם, וחייכו אחד אל השני. רק דאגי המשיך להביט בשניים בריכוז רב, מבלי להגיב או להניע כול חלק מגופו. "כן, בבקשה" אמרה טל ועזבה את שיערה מיד. דני שלח את ידו אליה, והוציא את העלה שהיה תקוע בשיערה ואמר "יש לך ריח נעים". טל אספה את קצוות שיערה בסיכות ואמרה תוך כדי מעשה "תודה, אני יודעת". דאגי התערב ואמר לדני במבט קנאי במקצת "ברור שתגיד שיש לה ריח נעים, זה השמפו שלך דני". "והמרכך של טום" ציינה טל והצביע אל עבר טום, שהיה נראה מרוצה מעצמו על שהציע לה את המרכך שלו שעה אחת לפני כן. כאשר התעורר, וראה את דאגי בפתח חדרו. טום הרים את ראשו וחייך ,הוא היה שקוע בשיחה ארוכה עם חברתו על 'אה-ודה'. וחזר אליה במהירות כשאמר "ג'יו, נכון המרכך שהמלצת לי עליו? הוא ממש מוצלח! אפילו טל אוהבת אותו". דני הסתכל על דאגי,קימט את פניו הנאות ואמר בטון ספק דאגי ספק עוקצני "הגעתי למסקנה שאתה צריך להסתפר דאג". דאגי נראה נבוך והחזיר לו "אני אוהב להיות פרוע,כמו אריה.ואגב, אם אני צריך להסתפר אז מה איתך?". "אוי לא, הנה הם מתחילים" זרק הארי באדישות, חייך, וגלגל את עיניו בשעמום. "לא על הבוקר" אמרה טל והסתכלה על השניים במבט חטוף. היא ידעה כבר שהם נוהגים לריב על כבודם על כול דבר, ולו הכי קטן שבהם. "כן, למה על הבוקר?" שאל טום, שסגר את הפלפאון שלו, והעביר דף במגזין שאחז הוא בידו. דני חייך ואמר באצילות "הפעם אני מפסיק כאן, לפני שדאגי יצטער על הרגע שהוא התחיל איתי ויכוח. וגם כי יש כאן שתי גברות, וזה לא מנומס". טל עיקמה את פרצופה ואמרה "ומי היא הגברת השנייה אם אפשר לדעת?". "טום" אמרו דני דאגי והארי פה אחד. טל התפרצה בצחוק ושיערה התפזר שנית בניגוד לרצונה הפעם. מן הרוח הקרירה שנכנסה דרך החלון הפתוח שהיה על יד הנהג. "ידעתי שתגידו את זה, אבל רק שתדעו שהגבר היחיד כאן מארבעתכם זה טום!". טום חייך אליה חיוך ניצחון וזרק לעבר הארי דאגי ודני "לוזרים". טל הנהנה עם פניה לאות הסכמה, ופרצה בצחוק. דאגי התפרץ לפתע ותבע "טל את תמיד מגנה על טום". "ומה הבעיה בזה?" שאלה טל בסקרנות. דאגי צחק ואמר ברשעות "או שזה טום, או שזה דני. אני מוכן להתערב איתך שאת.." "טל הבאת את הפלאפון שלך?" התפרץ לפתע דני,והתאמץ בכדי להשאיר את פניו חתומות ללא כול הבעה. טל הרגישה שהיא רוצה להודות לאלוהים על אותו הרגע המביך הזה,שנקטע על ידי דני. היא יכלה להרגיש כבר את הסומק מציף את פניה. לפתע היא שמעה את הצלצול שהגיע ממכשיר הפלאפון שלה. טל מיהרה לפתוח את תיקה,ולהוציא מתוכו את המכשיר ואת היומן שלה, למקרה שזה עוד אחד מן ההתרעות של חברה לכיתה. שמודיע לה על שינוי במערכת השעות, של המקצועות שהיא בחרה לעצמה ללמוד. היא הרגישה את המכשיר רוטט בידה,ומיהרה להפסיק את הרטט בכך שלחצה על הכפתור שהראה את המסך. טל ראתה את הכתוב "דני החנון", שכתבה לעצמה בעברית. היא פלטה אנחה ואמרה "אני לא רוצה לענות", והביטה על פניהם המסוקרנים של הארבעה. "מי זה?" שאל דאגי. "ילד אחד, קוראים לו דני" אמרה טל וצחקה למראה פניו של דני ששינה את הבעתו לגועל. "מה הוא רוצה ממך?" שאל גם כן הארי, והטה את גופו אל הספסל שלהם. טל הביטה עליו בעיני העגל שלה והשיבה בשקט "אותי". "את רוצה אותו?" שאל לפתע דני, ספק בשאלה וספק בקריאה.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gif חלק |||| [אחרון!!!!]../images/Emo126.gif

ממליצה כול-כך על השיר הבא:Disney Couples - We Could Be In Love http://www.youtube.com/watch?v=nsi5O4pWKNg&NR=1 >>במיוחד מן הקטע של הדיבורים בין טל לדני<< ************************************************************************************************** "לא!" קראה טל בתקיפות והביטה בפניו במבט נואש, "תגידי לו שאת לא מעוניינת, ואם את לא תגידי לו את זה אני אומר לו את זה" התרעם דאגי. טל הביטה על הפלאפון שבידה, חייכה חיוך ממזרי ואמרה "אוקי". היא שמה את מכשיר הפלאפון הקטן באוזנה וקראה "הלו". "מדוע לא ענית לי?" שאל דני בטון אגרסיבי למדי. "אל תדבר אליה ככה! חתיכת ספחת" צעק דאגי אל תוך המכשיר הקטן. "טל, תגידי לו משהו" עודד אותה דני. טל נשכה את שפתה ואמרה "אבל, אני לא יודעת מה". "מי זה?איפה טל?" שאל דני מן הצד השני של הקו. טל השתפנה, היא הרגישה בתוך תוכה שהיא איננה מסוגלת לומר לילד המציק שום דבר. "קדימה, זאת ההזדמנות שלך" עודד אותה טום. "אני—" אמרה טל בשקט. דני העביר את מבטו הכחול אל פניה ואמרה בתקיפות "טל בבקשה, תתחילי לומר לו מה את חושבת עליו. תיפתרי ממנו". טל הרגישה את הנחישות גואה בה, היא הביטה בפרצופו של הארי, הרציני בידיו של דאגי שדפקו על המכשיר בכדי להכעיס את דני מן הקו השני. הוא נשף אל תוך הפלאפון, ואמר "סערה,סערה". היא פרצה בצחור ואמרה לעבר טום ודני "אתם צודקים". היא נשמה נשימה עמוקה , פלטה אנחה וחייכה. לאחר מכן פתחה את פיה והחלה להמטיר עליו את כול העצבנות שהייתי ישנה בתוכה. היא החליטה להוציאה עליו את כול עצביה הרוטטים, כאן ועכשיו. "אני לא שואלת אותך מה לעשות" קראה טל, ושמה את השיחה על רמקול בכדי שיוכלו גם הבנים הסקרנים לשמוע. "עשית את שיעורי הבית?" הוא שאל לאחר רגע של שקט. "תגיד לי, אתה חושב שאתה יכול לשגע אותי בכול זעות היום?" שאלה טל בקול. "לא התכוונתי ש—" נשמע קולו של דני. "אל תגיד לי לא התכוונת ש...המורה ביקשה ממך לעזוב אותי כבר לפני שבועיים". "לא ידעתי שאת מדברת כול כך טוב כך—" "תקשיב לי, אין לי כוח לשמוע עוד פרט קטן על העכביש המצרי" "אבל חשבתי ש—" "אל תחשוב!" "טל, את עדיין לא מבינה כלום בנוגע אלי. אני—" "אתה לא מעניין אותי" "אבל את—" "אל תגיד לי מה אני" "לא רק אמרתי ש—" "לא מעניין אותי, להתראות" היא ניתקה לו, ופלטה קריאת אנחה. דני, דאגי, הארי וטום, הביטו על טל בפנים המומים, הם מעולם עוד לא זכו לראות אותה במצב של ביטחון עצמי גבוה למדי. "את גדולה!" צעק לה דאגי ונתן לה 'כיף' בידו. לפתע צלצל הפלאפון שוב, טל הביטה אל הפלאפון וראתה שבראש הצג הקטן. הופיע סמל של מעטפה קטנה, שהודיע כי כרגע התקבלה לה הודעה חדשה. היא הרימה את ראשה בכדי לבדוק אם הבנים הביטו אליה,והופתעה לדעת שהם שקועים כול אחד בעניינים שלו. "מה אתה קורא?" שאל דאגי את טום בעליזות. "על ההופעה שלנו מאתמול בערב" ענה טום. דני קימט את פניו,שלח מבט חטוף אל טל,והמשיך כאילו מעולם לא הסיר את עיניו מן העיתון."איזה כתב או צלם פפראצי הספיק להיות שם?". הוא הציץ מעבר לכתפו של טום,וראה תמונה של עצמו מנגן עם הגיטרה בפראות.שיערו היה רטוב, וחולצתו סחוטה עוד יותר ממנו. חיוך קטן הופיע בקצה שפתיה של טל,ועמד להתגלגל ממנה והלאה.אך היא שלטה בעצמה,וייצבה את קולה,והתרגשותה. " אתה נראה טוב שם,כול הזיעה,והאפקטים..אתה יודע" אמרה טל כבדרך אגב. "את חושבת?תודה..דווקא אני חושב שמאז שאני נותן לשיער שלי להיות חופשי ומתולתל,אני רק מקבל ביקורות יותר כואבים. מיום ליום זה מתחיל להיות קשה להתרגל לשיער הרגיל, והאמיתי שלי.אני מקווה שאנשים יבינו יום אחד,שלסדר את השיער כמו מטורף לפני הופעות,זה לא ממש ה 'קטע שלי' " החזיר דני. טל הסמיקה ופלטה "מה אמרת?דני, תדבר איתי במילים רגילות לא בסלנג,אני עדיין תקועה בשלב שעדיין לא התרגלתי לזה". "מצטערת,שכחתי מזה לגמרי.את כבר מדברת בחופשיות יותר,וצועקת עלינו, ומקללת,לפעמים. וכול מה שעושים דוברים רגילים. אז חשבתי שאת כבר מבינה. אבל אין בעיה...אני מוכן לדבר איתך יותר בפשטות" אמר דני וחייך אליה חיוך סלחני. "זה בסדר" אמרה טל חייכה אליו חזרה. "כן גם אני חשבתי שכבר קל לך" אמר דאגי לפתע. "כן גם אני" הסכים גם הארי. "אז רק אני חשבתי שעדיין קשה לה עם סלנג,והיחידי שדיבר איתה רגיל?" שאל טום והרים את עיניו מן המגזין. "כנראה" אמר דאגי וצחק. טל חייכה אליהם,ונתנה להם לשקוע בשיחות שלהם,ומיהרה לפתוח את ההודעה שהתקבלה.היא לחצה על הכפתור, והתרגשות אפפה אותה למראה שמו של שולח ההודעה. "דני ג'ונס:מחפשת הרפתקאות?". היא עיקמה את אפה והחלה להקליד במהירות "לא,יש לי סיבה מיוחדת?",ולשלוח. לאחר כמה שניות ראתה את דני מפסיק מדיבוריו עם הבנים,ומכניס את ידו אל הכיס.הוא הוציא את מכשיר הפלאפון שלה, וקרא את ההודעה בחשאיות. הוא הרים את ראשו לעבר טל וחייך. היא לא החזירה לו חיוך, מכיוון שדאגי משך במרפקה וגרם לה להסיט את מבטה מדני. היא הרגישה את המכשיר שלה רוטט בכיסה,ומיהרה לענות לדאגי בפיזור נפש,וחפנה את ידה בתוך כיסה. היא הוציאה את המכשיר, וקראה את ההודעה. "דני ג'ונס:לא,ומצטער על מקודם.אני לא אוהב לראות אנשים מובכים". טל צחקה ושלחה לו הודעה מידית: "אז עכשיו אתה אמור לשחק את התפקיד של הג'נטלמן?בסדר,אני אזרום". דני קיבל את ההודעה,ובהה בצג הקטן שהיה בידו וחיוך התפשט על פניו.הוא תקתק במהירות הודעה חטופה, והביט לעבר טל. היא קבלה את ההודעה ופתחה אותו: "דני ג'ונס: ואת משחקת את תפקיד ה 'קשה להשגה', אין בעיה. אני אוהב משחקים". חיוך נפרס על פניה של טל, ורגשות מעורפלים ורדומים החלו לעלות במורד בטנה. היא סדרה את התיק שהיה על ברכיה, והורידה אותו אל מתחת למושבים,ולפתע נפל פתק קטן מתוכו.הוא נחת היישר ליד רגלו של דאגי, ששם לב להתנהגות המוזרה של טל לגביו.הוא הרים אותו, ועוד לפני שטל הספיקה להגיד לו שלא יקרא אותו בקול. הוא החל לצחוק ולהקריא אותו בקול רם: "לטל,אני לא יודע אם תביני את המכתב הזה,או לא.רק רציתי להגיד לך שסנדי הפיצה עלייך שמועה שאת מתחסדת. ושבחיים לא היה לך חבר,ויותר מזה גם שמעתי את דייב החנון מספר לכולם במגמת הכימיה שאת לסבית. אני יודע ששום דבר לא נכון,אבל רק רציתי ליידע אותך.ועוד משהו-.." דאגי הפסיק לקרוא ,נשם נשימה עמוקה ואז המשיך. "סנדי אמרה שהיא חושבת שהיא ראתה אותך בהופעה של מקפליי, ושהיא הייתה מאחורי הקלעים,ו נתנה נשיקה לדאגי פוינטר הזה. ואפילו הצליחה להחיל לו את המספר פלאפון שלה, והוא ממש היה שמח לקבל אותו. היא אמרה את זה בגלל שהיא יודעת שאת מעריצה את מקפליי. דרך אגב-המורה לאנגלית הכשילה אותי שוב, אני מקווה שלך ילך יותר טוב. כי היא פשוט שונאת עולים חדשים מישראל נראה לי,ואני בכלל מצרפת. באהבה ליאו[מצטער שהמכתב באנגלית, פשוט זאת השפה המשותפת היחידה שלנו].". דאגי סיים לקרוא ונשם נשימה אחת עמוקה.הוא שלח מבט מוזר אל טל ונראה המום בדיוק כמו כול השאר הסובבים אותם. כולם חוץ מטל. **************************************************************** מיהו ליאו, ומה הקשר שלו אל טל? מה זה המכתב הלא-צפוי הזה שנפל מתיקה של טל? מה הקשר בין סנדי-לדאגי? ובעיקר בעיקר-האם זה ישפיע על המשולש האהבה: דאגי-דני-טל? תשובות יופיעו... בפרק הבא!:] [יום שלישי!] זהו!!!!!!!
נגמר!!
[סוף סוף למען האמת
].. אני מקווה שגם בפרק הזה בצלחתי לגרום לכן להינות!:] אז אני מחכה לתגובות-בונות במיוחד..
אך גם לא בונות תמיד מתקבלות בברכה!
:]]
בוט:]

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifיאי^^

אחרי
ארוכה, אני טיפה יותר נורמלית [אמרתי טיפה
] פרק מדהים, אבל אני כבר רוצה שהיא תבחר
או דני, או דאגי, אני לא מרשה לה לקבל את שניהם
הוא נשף אל תוך הפלאפון, ואמר "סערה,סערה".
היא קבלה את ההודעה ופתחה אותו: "דני ג'ונס: ואת משחקת את תפקיד ה 'קשה להשגה', אין בעיה. אני אוהב משחקים".
סתם קטעים שאהבתי
פרק מעולה

butbut

New member
XDDD...../images/Emo23.gif אוו תודה רבה לך..ואל תחשבי שאם

היא אמרה יותר מידי חיבה לדני זה אורמ שבזה משולש האהבה תם:]. לאלא..יש לו עוד כמה קצוות לא סגורים=]

בוט - פרק מעולה ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ואהבתי את השירים שהוספת
מחכה לפרקים הבאים - יום שלישי!

butbut

New member
../images/Emo9.gif השירים- כן, הפכתי רישמית לדיג'יי XDD

אבל זה כייף[תכלס]. :]] יום שלישי=]

screamin pittas

New member
../images/Emo12.gif

אני אגיב אח"כ בפירוט כי עכשיו אני צריכה ללכת>< אבל בקיצור
מדהים

kelly7i

New member
קשה לי להגיב,

כי זה לוקח שנים=[ בטח עם הסנדי הזאת דאגי אולי דיבר שהיה במקלחת
היה פרק מעולה, והרג אותי שוב השפה הגבוה שלפעמים מבצבצת לה- "היכן הגומיה?" XDDDDDD חח ואם תגובה בונה- היחידה שאני יכולה להגיד זה שאולי תסתכלי על מה שאת כותבת, כדי שיהיו פחות בלבולי מקלדת, ולא רק בקטע שבורחות אותיות, בקטע שהרבה פעמים השמות "דני" ו"דאגי" מתחלפים להםXD

butbut

New member
חחח זאת בעיה-אני עושה הגאה...ובכול זאת

נשארות טעויות איפשהו
XD

lirazraz

New member
יאא איזה כיף שהעלת:]

זה היה מדהים! חחח דאגי עם שחור בעיניים XDD לא הבנתי את זה " "דני ג'ונס:לא,ומצטער על מקודם.אני לא אוהב לראות אנשים מובכים". על מה הוא הצטער?

butbut

New member
../images/Emo26.gif חח הסבר:]

אממ נכון בקטע עם העלה בשיער של טל? אז דני ראה שהיא קצת מתביישת מדאגי וישר דיבר-כדי לעזור לה בעצמו. אחר כך- שדאגי דיבר עם הילד הזה מהכיתה שלה. היא פשוט מרגישה משהו שונה כלפי דאגי בכול הזמן שדני בראש שלה,ודני קולט את זה..

למעלה