יא-בייבי!פרקים 18+19

butbut

New member
ווקשה XDD:]] אם את לא מבינה משהו אחר תגידי

לי אני לפעמים לא מובנת בפיק><

אהאהאהאהאהא

אני מתרגשת כל יום מחדש! [טוב זה כל יום שלישי ושיש אבל למי אכפת?] זה ממש יפה, רק שטעיות המקלדת מעצבנות.... אבל נתגבר! זה ממש יפה! אהבתי!

butbut

New member
חחח../images/Emo24.gifאו אני עוד ישתלט על הטעויות האלו!

ותודה רבה! :]

yaelsee

New member
../images/Emo2.gif

זה ליאו, נכון? הוא הולך להרוס את המשולש אהבה? אידיוט! והסנדי הזאת! בואנה, מי היא חושבת שהיא? גם ככה יש לה שם של כלב XD דני וטל
(אני חושבת שבערך כל תגובה מחדש אני מבהירה לך את דעתי בנוגע למשולש ^^) מחכה ליום שלישי כבר!
[בגלל שקראתי את זה אתמול באיזה 4 בבוקר והחלטתי שאני אגיב היום, לא זכרתי כלום אז קראתי מחדש חחח. לא שזה רע או משהו
)

butbut

New member
חחחחXD ../images/Emo24.gifליאו..את כבר תיראי...הוא דווקא

דמות חביבה עלי. סנדי היא יותר..אממ..פחות חביבה:] XDD משולש האהבה בדרכיו להיפתר..זה עוד יגיע!@ [לול. זה לא רע-נראה לי=]]

screamin pittas

New member
הגעתי למסקנה שאני צריכה

לכתוב תגובה תוך כדי קריאה כי אחרת אני שוכחת מה רציתי לרשום>< טוב נו אני אעשה כבר מחר.. היום אני עייפה מדי

l i t a l 369

New member
פרק מדהים כמו כל פרק

פרק ממש יפה :] ממש ממש אהבתי D:, סופסוף בפרק טל מתחילה לקלוט שהיא מרגישה משו אל דני ודאגי , אבל מה היא תעשה אם זה? :O וליאו זה בטח אחד מהאולפן שלה D: וסנדי זאת ניראלי גם אחת מהאולפן ששונאת את טל ולא ניראלי יש לה קשר לדאגי, אבל זה רק ניראלי בכל מקרה אני מחכה ליום שלישי D:

butbut

New member
הכול הכול הכול יברר בפרק הבא-ובספויילריםXDD

יום שלישי הולך הליות יום מותח-בשבילי בכול אופן..הפרקים גדושים בפרטים..[שתצרכו לשים לב אליהם] XD בכול אופן-|מלכה|שקראת את כול ה-2 פרקים האלו..זה נראה לי מעייף=] XDD

screamin pittas

New member
../images/Emo47.gifבוט את צריכה להיות גאה בעצמך../images/Emo26.gif

את גורמת לאנשים לאהוב את מקפליי-הראיתי אותם לחברה שלי והיא אמרה שהם חמודים[במראה] אבל היא לא הקשיבה לשירים שלהם[כי היא לא פתוחה לשירים חדשים><] ואז שלחתי לה את הפיק שלך [העתקתי אותו לוורד-ועכשיו אני מבינה למה את אומרת שהפרקים ארוכים] והיא התאהבה בהם בזכות הפיק שלך
.. גאד אני סתומה
-כל פעם אני קוראת קטע,עולה למעלה,אוכלת משהו לוקחת כוס עם מיץ וקש ויורדת שוב.. ועכשיו גיליתי שיש לי תערוכת כוסות עם קשים ליד המחשב>< מוהאהאהאה!!!אני עליתי על דאגי
אחרי שקראתי את כל הפרקים מהתחלה כשהעלתי אותם לוורד הבנתי את התכנית הזדונית שלו
הוא מתכוון להחזיר את דני ובוני להיות ביחד כדי שדני לא יגנוב לו את טל נכון?? ובגלל זה הוא מסר לדני ד"ש מבוני! אוי אני כ"כ גאונה
[not] לטל יש נטייה קשה לתקוע דברים של מקפליי בבגדים>< אני רק תוהה לעצמי איפה היא תתקע את המקלות של האריXD עדיין לא הבנתי לאן ג'יו נעלמה
"הוא התקרב אל חדרו כחתול, וכאשר פתח טום את הדלת הוא קפץ עליו וצרח "אני מומיה". טום צווח בקול, והיה נראה כמו איש שנטרפה עליו דעתו. "משוגע" הוא צעק והתנשם בקול, הוא ברח מידיו של דאגי, סגר את דלת חדרו וצעק "שמישהו ייקח מכאן את המטורף הזה".
אני כ"כ יכולה לדמיין את טום צורח כמו בחורהXD לדאגי יש חיבה מוגברת למומיות>< קודם עם הכרית ועכשיו עם העיפרוןXD "דאגי נראה נבוך והחזיר לו "אני אוהב להיות פרוע,כמו אריה.ואגב, אם אני צריך להסתפר אז מה איתך?". זה בתקופה לפני שדאגי הסתפר? אז גם הארי לא קרח?
"אל תדבר אליה ככה! חתיכת ספחת" -מה זה ספחת?XD טל הרגישה את הנחישות גואה בה, היא הביטה בפרצופו של הארי, הרציני בידיו של דאגי שדפקו על המכשיר בכדי להכעיס את דני מן הקו השני. הוא נשף אל תוך הפלאפון, ואמר "סערה,סערה".-->XDDD אהבתי את הקטע עם האסמאסים:) "דני ג'ונס: ואת משחקת את תפקיד ה 'קשה להשגה', אין בעיה. אני אוהב משחקים".
זה אומרת שהוא מנסה להשיג אותה?
מאיפו הליאו הזה צץ?O: והוא כתב לה "באהבה ליאו" הכוונה היא כאילו באהבה אהבה או ידידות? ד"א בקטע עם האישה-חשבתי שהיא מצאה גופהXDD. אוי לא עכשיו אני צריכה לחכות עד יום שלישי:( טוב סיימתי לחפור-עכשיו אני רק צריכה להעלות את כל הכוסות למעלה.
אני שונאת את אחותי הפיל-ים הזאתי
היא כ"כ סתומה! מחכה לפרק הבא
**עדיין מרגישה מאושרת בגלל שעליתי על התוכנית של דאגי:)**

screamin pittas

New member
אוי אני כ"כ מושפעת><

קודם הייתי במחשב והיה תור אח שלי אז כשפיניתי[נדמה לי או שזה עם יותר מדי יודים?] לו את המחשב ויצאתי מהחשבון משתמש שלי הוא אמר לי "צאי את והדאגי שלך" ואני אשכרה אמרתי לו:"אני לא יכולה לצאת עם דאגי הוא מאוהב בטל"XD ד"א סורי על החפירה של קודם אבל זה לא אשמתי-את ביקשת ציטוטים
בא לך לתת לי ספויילר להעברת הזמן?|פאפיפייס|

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחח

הוא מאוהב בטל XDDDDDDDD אוו
בוט אולי באמת תרשמי לנו קצת ספוילרים?

butbut

New member
XDDDD LOL../images/Emo205.gif "דאגי מאוהב בטל" חחחח

XDD שמתי ספויילרים למטה:]

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחXDDDD../images/Emo23.gif...LOL

נחמד שהוא תפרסם ככה ^^
אממ..השיחה של דאגי-סנדי-וליאו בחלט קשורים >>איכשהו..<< לפיצוץ משול האהבה של טל-דני-דאגי:] ^^ גם לאן ג'יו נעלמה-יוסבר בפרק הבא :] ספחת זה
פצעים בעור שנראים כמו כוויות!..צירפתי לך תמונה..XD[מגעיל בטירוף>< http://www.iskin.co.il/_Uploads/76PSMILDT.JPG
עוד תמונה:[עדיף לא לפתוח-.-" ] http://www.aromantic.com/images/psoriasis.jpg בלעכס..@_@ XD דני בהחלט-מנסה..כי הוא שם לב שיש לו לפעמים יתרון על דאגי. ליאו-בקשר אליו הכול יתברר בפרק הבאXDD.. חחחחחחח מצאה גופהXDD אווו ^^
יום שלישי יגיע מהר!

butbut

New member
כן הוא קרח:] חח..ולדאגי יש מעט שיער,אבל לא

כמו עכשיו. יש לו כמו בתקופה של סטאר גירל:]

ייאיי עוד פרקק

יוו זה פרק קצר:'( שאלה לי אלייך מתי ייגמר המשולש המוזר הזה בין דני-טל-דאגי?! יווו בוטיי אני אוהבת את הסיפור הזה!!! אם היה לי כוח לחפור(והייתי מאמינה באמת תקראי את החפירה) הייתי חופרת! אבל חבל על מוחך הנחמד:) 33>

butbut

New member
דקל../images/Emo24.gif LOL אני אוהבת חפירות! בגלל זה אני

קוראת את כול התגובות[חלקם עם חפירות
] ^^ לא נורא ותודה רבה!
אממ..המשולש ייגמר בקרוב =] XDD

למעלה