../images/Emo47.gifבוט את צריכה להיות גאה בעצמך../images/Emo26.gif
את גורמת לאנשים לאהוב את מקפליי-הראיתי אותם לחברה שלי והיא אמרה שהם חמודים[במראה] אבל היא לא הקשיבה לשירים שלהם[כי היא לא פתוחה לשירים חדשים><] ואז שלחתי לה את הפיק שלך [העתקתי אותו לוורד-ועכשיו אני מבינה למה את אומרת שהפרקים ארוכים] והיא התאהבה בהם בזכות הפיק שלך
.. גאד אני סתומה
-כל פעם אני קוראת קטע,עולה למעלה,אוכלת משהו לוקחת כוס עם מיץ וקש ויורדת שוב.. ועכשיו גיליתי שיש לי תערוכת כוסות עם קשים ליד המחשב>< מוהאהאהאה!!!אני עליתי על דאגי
אחרי שקראתי את כל הפרקים מהתחלה כשהעלתי אותם לוורד הבנתי את התכנית הזדונית שלו
הוא מתכוון להחזיר את דני ובוני להיות ביחד כדי שדני לא יגנוב לו את טל נכון?? ובגלל זה הוא מסר לדני ד"ש מבוני! אוי אני כ"כ גאונה
[not] לטל יש נטייה קשה לתקוע דברים של מקפליי בבגדים>< אני רק תוהה לעצמי איפה היא תתקע את המקלות של האריXD עדיין לא הבנתי לאן ג'יו נעלמה
"הוא התקרב אל חדרו כחתול, וכאשר פתח טום את הדלת הוא קפץ עליו וצרח "אני מומיה". טום צווח בקול, והיה נראה כמו איש שנטרפה עליו דעתו. "משוגע" הוא צעק והתנשם בקול, הוא ברח מידיו של דאגי, סגר את דלת חדרו וצעק "שמישהו ייקח מכאן את המטורף הזה".
אני כ"כ יכולה לדמיין את טום צורח כמו בחורהXD לדאגי יש חיבה מוגברת למומיות>< קודם עם הכרית ועכשיו עם העיפרוןXD "דאגי נראה נבוך והחזיר לו "אני אוהב להיות פרוע,כמו אריה.ואגב, אם אני צריך להסתפר אז מה איתך?". זה בתקופה לפני שדאגי הסתפר? אז גם הארי לא קרח?
"אל תדבר אליה ככה! חתיכת ספחת" -מה זה ספחת?XD טל הרגישה את הנחישות גואה בה, היא הביטה בפרצופו של הארי, הרציני בידיו של דאגי שדפקו על המכשיר בכדי להכעיס את דני מן הקו השני. הוא נשף אל תוך הפלאפון, ואמר "סערה,סערה".-->XDDD אהבתי את הקטע עם האסמאסים

"דני ג'ונס: ואת משחקת את תפקיד ה 'קשה להשגה', אין בעיה. אני אוהב משחקים".
זה אומרת שהוא מנסה להשיג אותה?
מאיפו הליאו הזה צץ?O: והוא כתב לה "באהבה ליאו" הכוונה היא כאילו באהבה אהבה או ידידות? ד"א בקטע עם האישה-חשבתי שהיא מצאה גופהXDD. אוי לא עכשיו אני צריכה לחכות עד יום שלישי

טוב סיימתי לחפור-עכשיו אני רק צריכה להעלות את כל הכוסות למעלה.
אני שונאת את אחותי הפיל-ים הזאתי
היא כ"כ סתומה! מחכה לפרק הבא
**עדיין מרגישה מאושרת בגלל שעליתי על התוכנית של דאגי

**