יא-בייבי!פרקים 18+19

יוו זה מחק לי את כל החפירה><

אוףף הייתה לי חפירה מרגשת במיוחד:'( טוב בופו של דבר הכוונה הייתי-הסיפור מקסים תמשיכי:) אבל החפירה הייתה חשובה למחשההXD בוטיי שאלה- מתי נדע את מי טל אוהבת? אני יודעת שאני אוהבת אותך XD 3>

>< התפוזבל מחק לי את כל ההודעה ><

אוףף הייתה לי חפירה מרגשת במיוחד:'( טוב בופו של דבר הכוונה הייתי-הסיפור מקסים תמשיכי:) אבל החפירה הייתה חשובה למחשההXD בוטיי שאלה- מתי נדע את מי טל אוהבת? אני יודעת שאני אוהבת אותך XD 3>

butbut

New member
../images/Emo23.gifבקרוב:]]XD עפ"י הספויילרים[למטה] את יכולה

לנחש כבר:]

Dirty wings2

New member
כמו תמיד..מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

ומצחיק במיוחד

just orr

New member
אין לי כותרת ><" תתכונני לחפירה XDDD

חחחחחחחחחח פרקים מעולים! לא הפסקתי לצחוק לרגע (טוב, בעצם היו כמה רגעים כאלה.. כמו עם השרת-טכנאי-שומר הזה והזקנה עם ה'דם' [שממש הבהיל אותי, אגב ><] וכל זה..)!! השירים ששמת ממש יפים ומתאימים ^^ ציטוטים
:
הם שמעו את המים נסגרים, ואת דאגי ממשיך לקרקר בקול "מי ירה בדלת שלי?". XDDDDDDD
"איפה נחת חרגול-הרים?" קרקר דאגי בצווחה. [...] "מי זה גודגוד?" צווח דאגי
"אני יודע להכין הרבה דברים" זעק דני. "כן, מורעלים" השיב הארי בציניות, ופרץ בצחוק. XDDDDDD
הארי חייך ואמר "אל תסתכלו עלי, אני נראה לכם כמו אסלה?". טל צחקה ואמרה "לא". דני לעומתה הביט עלה ארי, התקרב אליו, הסתובב סביבו, ובחן אותו מכול צדדיו. לבסוף עמד על יד טל ואמר "יש דימיון". חחחחחחח הרג אותי XDDDDDDD אה כן, והקטע עם העיפרון שדאגי שם בעיניים XDDDDDDDD "אני מומיה" XDDD הקטע עם העיניים שלהם
*משקף את הראש שלהם- כחול* איך הרגישו שדאגי חסר בפרק 18
בואנה יש לטל אביזים מזה מתוסבכים שנתקעים בכל דבר! *אהמחגורהוצמיד* אוקיי, נראה לי שסיימתי. בינתיים
האב אה נייס וויקנד

butbut

New member
חחחח אני לא מפסיקה לחייך עכשיו!XD../images/Emo47.gif

שמחה שאהבת את השירים-נחמד להיות די ג'יי
XDD אכן ראש כחול
-ולכול אחד בגוון אחר לפי הסטיות שלהם חח
אביזרים הם חלק מהאקשן האישי שלה-מתברר...
לול כייף לשמוע שאהבת!
יום שלישי פרסום. ואם אין לך כוח לחכות-יש ספויילריםXDD

just orr

New member
חחח עוד כישרון התגלה לו ../images/Emo125.gif XDD

"אקשן אישי" XDDDDDDDD אהבתי
יום שלישיייי ^^ עוד יומיים
וברור שאין לי כוח לחכות. *הולכת לקרוא את הספויילרים*

butbut

New member
XDDD זה כישרון שהתגלה דרך הפיק:]

עוד אחד מהכישרונות-הלא-נחוצים לאוסף..XD [כמו הכישרון שלי לתקוע גרעפסים בלי קולההLOL] XDDDDDDD

שוליטה

New member
זה כלכך יפה../images/Emo99.gif

קודם כל בגללך כמעט מתתי
קראתי את הפרק הראשון אתמול בלילה אחרי שכולם הלכו לישון, ובקטע שדאגי מנסה להבין מה הארי אומר כלכך צחקתי עד שהייית צריכה לסתום לעצמי את האף וכמעט נחנקתי למוות. דבר השני, הקטע עם השומר ממש ממש הפחיד אותי, כבר חשבתי שזה מישהו יותר גרוע XD ואני כל רגע כזה ' או לא מה הולך לקרות? מישו ימות?' אני ילדה נורא אופטימית XD הקטע שהארי חשב שהיא שיכורה גם קרע אותי מצחוק
זה כזה צחוק מדבק למרות שלא שמעתי אף אחד צוחק XD ובפרק השני: ממש ממש אהבתי את הקטע שדאגי יצא מהמקלחת, אח שלי הסתכל עליי בפרצוף מוזר שצחקתי. כאילו שהוא נורמאלי... וגם אהבתי את הקטע של השיחה שלה עם הדני הזה, היא ירדה עליו חזק XD ולא הבנתי משו: כל הזמן שהיא הייתה איתם, היא הלכה גם לבית ספר שלה? הו עכשיו שמתי לב כמה חפרתי XD 3>

butbut

New member
XDD אבל עכשיו את חיה!! ^^ וזה הכי חשוב ../images/Emo47.gif

LOL "זה כזה צחוק מדבק למרות שלא שמעתי אף אחד צוחק". זה קרע אותיי..XD חחח כן-טל היא ילדה צינית ביותר.
אמ..בקשר לשאלה שלך-לא- היא לא למדה -היא הייתה רק יום אחד שם אגב. הוא[דני] בא לאסוף אותו ישירות מבית הספר[אם את לא זוכרתXD]. זה בסדר גמור! אני
חפירות:]
3>

T a l14

New member
מדהים

פרק ממש יפה! לפי איך שהסיפור מתגלגל זה דיי נראה כאילו היא הולכת להיות עם דני, סתומרת,בהתחלה המצב בין דאגי לדני היה יותר מאוזן, אחרי כל פעם שהיא ודני היו לבד-היא ודאגי היו גם לבד... ועכשיו רוב הדביורים שלה הם עם דני :p אבל בסדר..שיהיה לה בכיף...חחח וכמו שקלי אמרה,למרות כל ה"אומנות טעויות המקלדת", באמת היו קטעים שכאילו לא ממש הבנתי מה כתבת בגלל טעות, או שבאמת השמות של דאגי ודני מתבלבלים, אני לא יודעת אם את עושה הגאה אבל אני באמת חושבת שכדי שתקראי את הפרקים לפני שאת מפרסמת אותם ואז פשוט תתקני. לא התכוונתי לתקוף או משו, סתם ביקורת בונה :) ממש אהבתי תפרקים!

butbut

New member
../images/Emo26.gifלול- כן, אנ עושה הגאה..XD

ובקשר לטעויות-אכן אני צריכה להקפיד על זה פשוט=] ואמ..דני וטל?-את יכולה לעיין בספויילרים..זה ייתן לך ראיה שונה-טיפונת.

Yu vi

New member
וואוווו!! DDDD:../images/Emo85.gif

כמה חיכיתי לקרוא אתזה$#^$ [המסך של המחשב בחדר שלי נדפק אתמול בבוקר.
] אהבתי מאודדדדדדדדד! D: צחקתי כלכך הרבה!! הקטעים הכי קורעיםXD - הוא צייר לכול אורך עיניו פסים שחורים, והיה נראה כאילו חזר זה הרגע מן המתים. הוא התקרב אל חדרו כחתול, וכאשר פתח טום את הדלת הוא קפץ עליו וצרח "אני מומיה". טום צווח בקול, והיה נראה כמו איש שנטרפה עליו דעתו. "משוגע" הוא צעק והתנשם בקול, הוא ברח מידיו של דאגי, סגר את דלת חדרו וצעק "שמישהו ייקח מכאן את המטורף הזה". טל עיקמה את פרצופה ואמרה "ומי היא הגברת השנייה אם אפשר לדעת?". "טום" אמרו דני דאגי והארי פה אחד. יואואווא ודני וטל
בסוף הפרק הראשון! חמודים ^__________^' יאללה
!! יום שלישיייי שיגיע כבר..

butbut

New member
../images/Emo23.gif יום שלישי נראה כול כך רחוק!! XD

לול. כייף לשמוע שנהינת לקרוא..וואו בנות כאן ממש אוהבות לקרוא! XDD
בקרוב בקרוב..ממש בקרוב. XD

Sharon Kez

New member
את יודעת מה בא לי?

שהם יתמזמזו כבר! ישכבו! משהוווווווו אם יש לך בעיה להחליט אם היא תעשה את זה עם דאגי או דני פשוט תעשי אורגיה ותגמרי סיפור! העיקר שיהיה פה קצת תשוקה!
חח עזבי זה הקולדקס שלקחתי עולה לי לראש [אני חולה
] אני אוהבתאוהבתאוהבת את הפיק שלך. את יודעת את זה.
מחכה להמשך!

Sharon Kez

New member
את יודעת מה בא לי?

שהם יתמזמזו כבר! ישכבו! משהוווווווו אם יש לך בעיה להחליט אם היא תעשה את זה עם דאגי או דני פשוט תעשי אורגיה ותגמרי סיפור! העיקר שיהיה פה קצת תשוקה!
חח עזבי זה הקולדקס שלקחתי עולה לי לראש [אני חולה
] אני אוהבתאוהבתאוהבת את הפיק שלך. את יודעת את זה.
מחכה להמשך!

Sharon Kez

New member
זה הראה לי שזה לא שלח! ../images/Emo4.gif

אי אפשר לסמוך כבר על אף אחד בימינו..... ><

למעלה