יא-בייבי! פרקים 27-28

l i t a l 369

New member
עוד לא החלטתי ><

גם אני בעד רציחת ג'וקים ג'וקים זה הדבר הכי - מגעיל, דוחה, מוזר, מפחיד ולא נחוץ שהעולם יצר D: רק עצם המחשבה שאנחנו רוצחים מוזרה :\ טוב החלטתי! רציחת ג'וקים זה דבר טוב גם עם זה אומר אנחנו רוצחים >< רגע אבל יש להם גם חיים נוו אני לא יודעת :\ , כאילו לא שאני אוהבת ג'וקים אם אני רואה אש באמצע הלילה בחדר שלי אני ירוץ לאבא שלי בצעקות שיהרוג אותו כי אני לא נכנסת לחדש כשיש בו אש (אני אכן מתה מפחד מג'וקים) אבל גם להם יש משפחה (ניראלי) טוב עזבי עזבי שימותו וזהו

Decay Dance

New member
מוות לג'וקים שליטה!!!!!!

קיצר החלטת שצריך להרוג ג'וקים. אני מאז שג'וק אחד נחת לי על היד וג'וק אחד על הפנים בעד מוות מידי לג'וקים
.... הם הדבר הכי דוחה שקיים עליי אדמות וצריך להשמיד כל אחד ואחד מהם

l i t a l 369

New member
עלה לך פעם ג'וק על הפנים וג'וק על היד ../images/Emo5.gif

אמא'להה מילא יד אבל על הפנים הייתי מתחרפנתת ! מה עשית?!

Decay Dance

New member
באמת התחרפנתי

על היד הוא פשוט נחת לי כשהייתי נראה לי בז' או ו' כשיחקנו דג מלוח חחחחח אני מרגישה מפגרת וכל כך נבהלתי שניערתי מהר את היד. ויום אחד הייתי עם חברה שלי ונחת לה גוק על הראש וניסיתי להוריד לה אותו ופתאום הוא נעלם ונפל לי על הפנים והתחלתי לצרוח ולקפוץ כמו חרגול מאז יש לי טראומה רצינית מג'וקים ואני נגעלת מהם

screamin pittas

New member
צריך לרצוח אותם!

אין להם משפחות הם כולם זונ*ת הם מתרבים עם כל ג'וק שזז [לא משנה המין] ואז הם נוטשים את הצאצאים! אבל הג'וקים נשארו מתקופת הדינוזאורים ככה שאנחנו צריכים לשמור על איזו בכמות אז זה טוב לרצוח אותם! *טוב אני אפסיק לפרט כי רק מלחשוב על זה יש לי בחילה
*

l i t a l 369

New member
כן הם אכן זונ*ת D:

ואכן הם מתרבים עם כל ג'וק שנושם האם ג'וקים הם דו מיניים? איזה שאלה מטומטמת על מה אני חושבת
אבל באמת... הם דו מיניים? טוב בכל מקרה ג'וקים הם מתקופת הדינוזאורים ?! לא ידעתי את זה

screamin pittas

New member
כן![לגבי הדינוזאורים]

אני לא חושבת שג'וקים יכולים להיכחד יש מליונים מהם![לצערי] ולגבי הדו מיניים-אני לא יודעת וגם לא רוצה לבדוק
גאד איזה משועממות אנחנו, אנחנו מדברות על ג'וקים><

screamin pittas

New member
כן אה?

אין לי כל האנשים המעפנים במסן שלי מנותקים אז אין למי לחפור
אבל נראה לי שאני אפרוש למיטה[למרות שאני לא כ"כ עייפה><] כי אם מחר אני אקום מאוחר[מה שבטח לו יקרה כי החברות שלי מתקשרות ב-10 להעיר אותי כל בוקר><] אמא שלי תרצח אותי. ועוד פעם הארכתי את התגובה יותר ממה שצריך^^

l i t a l 369

New member
חח זה בסדר אני תמיד מעריכה תגובות יותר ממה

שצריך.. כן גם אצלי הילדים במסן מנותקים חוץ מילד אחד שכבר נימאס לי לדבר איתו כל לילה
אוייש ומחר אני צריכה לקום מוקדם ואני עכשיו לא הולכת לישון כי אני לא עייפה כמה חכם מצידי ><

kelly7i

New member
../images/Emo45.gifמבינה את העמדה שלךXD

אבל מצד שני שחושבים על זה, זה נשמע ממש אכזרי לחשוב על זה ולהגיד להם שימותו, למרות שאיננו רוצים בחברתם><

screamin pittas

New member
כן..אבל בכל זאת..

תדמייני ג'וק-והרגשות אשם יעלמו
כבר עברה כמעט שעה מאז שהתכוונתי ללכת לישון אבל כל פעם אני נזכרת במשהו אחר לעשות
*הפעם באמת מתכוונת ללכת לישון ולחלום על מקפ'
*

kelly7i

New member
XD

אני כבר ב-11 בלילה אתמול הייתי עייפה, אבל הלכתי לישון רק באיזה 2 וחצי
כי כל פעם אני משאירה את עצמי עוד עוד על המחשב ועירה, וחבל><

l i t a l 369

New member
סופסוף מישהו מבין אותי :)))

גם אני אומרת ככה אבל הם עדיין ג'וקים והם עדיין מגעילים זה שזה אכזרי זה לא ממש אומר שאת עכשיו רוצה את כולם בחיים נכון ? , :)

butbut

New member
../images/Emo26.gifתגובה לתגובה חלק א'

וואוווו איזו חפירה ע-צ-ו-מ-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDD זה בסדר-אני מבינה:]] פרק 27: -כן, בהחלט..דני יצא מפגר-אדיוט גמור בזה שהוא צוחק על דברים כאלה..ואני הייתי גם מרביצה לו חלש..למרות שבטח גם בחזק שלי היה נראה לו כמו דיגדוג..כי טוב, יש לו שרירים תפוחים..XDD -אכן-ג'וקים אין להם מוח...והם מתים כול יום. אני בכול אופן חושבת שהם מזיקים, אסבל הם עושים עבודה טובה עם האוכל שהם אוכלים, ובעיקר עם הפיטריות הרעילות..אז בסדר שיחיו לא=בבית=שלי!!. -בנים=טיפשים בנות=חכמות הבהרנו את זה למרות שיש גם בנים חכמים ובנות טיפשות. XD -חחח לדאגי יש שיטות...מיוחדות להתחיל עם טל
-XDDDDD חשפנית שנשארה עם הבגדים שלה? לא ברגע שהיא תכיר את טל היא תדע שאין לה נפש של חשפנית פרק 28: -חחחחחחחח כעע זה בערך ככה
XDDD
יש המשך~~>

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifחזרה למבנה הרגיל שליD:

קטעים אהובים
"לא תודה" ענה דאגי, והחל להתפרפר על הספה כמו דג סלמון מחוץ למים.
דאגי חייך ואמר "את יודעת...את זה", וסימן לה מספר דברים עם אצבעותיו שמיד הבהירו לה את העניין. היא תפסה את אצבעותיו והפסיקה אותו.אני כלכך יכולה לדמיין את זה
"זה לא אומר כלום" אמרה טל בשקט ומיהרה לסגור את פיה.... "טיפשה!" היא אמרה לעצמה, ונשכה את שפתה.
, ממש אהבתי את הדיאלוג ביניהם ואין לי כוח להעתיק את הכל
.
"זה אורמ שהיום נעשה דרך קיצור, אה?" שאל אביו של רון, והביט בטל מן המראה שהייתה תלויה מעל ראשו.
אבא חכם
היא הרימה מידיו את הספר, וראשו נפל מיד על השולחן במכה די חזקה. "זה בטח כאב" היא לחשה לעברו והרימה את ראשו. היא הביטה אל עבר עיניו העצומות ואמרה "רון, הלו...תתעורר!".
כל הקטע בספריה, מזכיר לי את הארי פוטר
, עם פילץ' וה
ה המלחיצה אבל חמודה באופן מוזר שלו
תגובה כללית?
, האמת שטיפה התבלבלתי בכל הקפיצה הזאתי מדאגי למיטה [נשמע רע
] אבל בקטנה... נו! חןחן לרצות לדעת כבר, טל נישקה
את דאגי או לא?

butbut

New member
הו-תודה רבה לך../images/Emo9.gif

XDD טל..בהחלט.. טוב תגלי כבר בפרק הבא ^^ XD [ובקשר לקטע שדאגי מסביר עם האצבעות-בהחלט קל לדמיין את זהXDD]

למעלה