יא-בייבי! פרקים 27-28

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo19.gif

ואוו בוט שתי הפרקים היו ממש ממש יפים!! מצטערת שלא הגבתי מקודם!!
טל את ביץ'!! מעצבנת!!><
שתפסיק כברר אני אומרת טל ורון..
אחלה שילוב..XDDD
טוב בוט בלי יותר מידי חפירות, רציתי להגיד לך שממש אהבתי את הפרקים.. וכל הקטע עם הספרנית הזאת,הקליפות בננה והסרט אקשן שהיה שם ממש הצחיק אותי!!XDDD מתי שדאגי בא.. איך שתיארת אותו עם הפוך ממש הזכיר לי את התמונה הזאת
XDDDDDDDD LOL תמונה די מפחידה..XDDD טוב רציתי להגיד שממש נהנית מהפרקים!! ואלל תקצרי אותם~~
וכן, כן ההפרק גרם לי ל..
ועוד סמיילי שלא קשור לתפוז-><" XDDD זהו..XDDD ממש אהבתי!!
ספיר נ.ב אמרתי בלי חפירות ובסוף יצא לי בור קטן..לא חפירה אבל בור..XDDD

Decay Dance

New member
חחח גמני תיארתי אותו ככה

אבל לא עם הפרצוף המפחיד הזה ופוך קצת יותר עבה

yael0000

New member
פיתחתי צתאוריה../images/Emo211.gif

דאגי היה חייזר בגלגול הקודם

butbut

New member
חח כןן אחלה של תמונה!!XDD../images/Emo99.gif

LOL אז את בעד טל+רון אני מבינה? ואוו..זה רק בוער מרגע לרגע..XDD

Decay Dance

New member
דאגי!!!! אני אוהבת אותו../images/Emo99.gif

זהירות
חפירה ארוכה בדרך חלק |
"זה הצלצול שלי בפלאפון, של ברווז, ואז גיליתי שהמים קרים...את מבינה?" שאל דאגי.
צלצול של ברווז? מצבו של דאגי רק הולך ומחמיר...
הוא נהיה אילג יותר ויותר בכל יום שעובר. אבל אני עדיין אוהבת אותו
דאגי המשיך להתפתל עד שלבסוף הוא נפל יחד עם הפוך על הריצפה ופלט "קר לי, והצאצאים שלי מחוסלים סופית, אפשר קצת עזרה כאן?".
את לא יכולה להרוג את הצאצאים שלו... איך יהיו לי ילדים ממנו אם הזרנוק שלו מושבת סופית? את לא יכולה לעשות לי את זה
חלק ||
"זה אחד מן הרעיונות הרעים שלך, ממש כמו הרעיון הרע ההוא, שאמרת לי שאני צריך על האסלה הפוך. כדי שהאני לא אצטרך טישו, ואתה יודע מה? זה לא הצליח, זהרק עשה למנקה יותר עבודה" סינן דאגי, ועצם את עיניו.
OMG יותר מידי פרטים במשפט אחד
וכל כך נגעלתי מהקטע הזה...מסכנה המנקה שלהם למרות שאחרי הכל זה הפיפי של דאגי
כי אם זה אומר שאת צריכה לנקות את זה כי הוא השתין הפוך חחח
בהחלט רגע בלונדיני...ולמרות זאת לא הייתי רוצה להיות המנקה שלהם.
"די, אל תהיה כזה. יצאת כול כך חמ-וד" אמר דני ונישק את המסך
האם דני חושף את הצד הנשי והמתרומם שלו לפנינו? כי אם כן אני צריכה לדעת מזה.
"התנשקנו? וואו!" קרא דאגי והוסף במהירות "את רצית את זה? כלומר...את באמת נישקת אותי גם?...אני לא מאמין שהייתי שיכור! איזה טמבל!".
דאגי קבל ח"ח סוף סוף קלטת שאתה טמבל... רבותיי תשואות תשואות
[תדמייני שהוא מוחה כפיים]. למה הוא מאושר מזה שהיא נהנתה מהנשיקה? אני רוצה גם נשיקה ממנו
חלק |||
דאגי חייך ואמר "את יודעת...את זה", וסימן לה מספר דברים עם אצבעותיו שמיד הבהירו לה את העניין. היא תפסה את אצבעותיו והפסיקה אותו.
חרמן אחד... תעשה לי את התנועות האלה, אני לא הפסיק אותך חחחח צוחקת. הוא כזה חמודדדדדדדדדדד
"זה תירוץ טל, כשאנשים שיכורים, הם אומרים את האמת, כול הרגשות שלהם מתפרצים מתוכם" אמר דאגי.
אני לא יכולה יותר... אני מאוהבתתתת
"אם הייתי יודע שיש לי סיכוי איתך יותר מלאחרים הייתי כבר מזמן עוטה עלל זה מיד" היא המשיך, והוריד את מבטו אל רגליו.
דיי אל תעשי לי את זה הוא כזה חמוד
... אבל אני רוצה את דני עם טל!! לללללאאאאאא הם לא התנשקו שוב!!!! אני רוצה את טל עם דני הם יותר מתאימים... חלק ||||
"סתם, את נראית פרועה היום, מעדן ביד, נעל ביד השנייה, התיק פתוח,ף והשיער מתנופף. לא מתאים לך טל אביב" התגרה בה רון וכיווץ את שפתיו. טל מימצה בעיניה ואמרה "את שמעת את מה שסיפרתי לך אתמול בכלל?". "לא, נרדמתי" אמר רון. טל פתחה את עיניה ואמרה "ואני חשבתי שאתה סתם חמוד, כי אתה מנסה לא לקטוע אותי". רון פלט צחוק ואמר "חמוד כן, כול השאר לא ממש". "אז איך זה שענית לי בסוף?" שאלה טל ברוגז. "את צעקת 'הלו? טבמל! מישהו! יש כאן אוכל...ואיי איזו עוגת-שוקולד טעימה אני אוכלת'" הזיכר לה רון ונראהת מופתע.
חחח רון חמוד...
וטל טיפשה והיא מתחילה כבר לעצבן אותי...היא חייבת להחליט עם מי היא ואני מקווה שזה יהיה עם דני
חלק |||||
לאחר שהיא הגבירה את הסאונד לרמה הכי גבוהה הרים רון את ראשו בבהלה וצעק "יא-מאן".
חחח קלאק יא מאן... כבר אמרתי שהוא חמוד? חלק ||||||
הם התכופפו שניהם, חטפו את תיקו של רון והחלו לרוץ מן המחלקה שבה ישב רון, אל המחלקה הסמוכה. הם הביטו אלע בר פקעת השיער האפורה שזזה במהירות לעברם. אך את שאר הגוף למזלם הם לא ראו.
חחח צחקתי מהפקעת השיער האפורה שמתקרבת לעברם.
"היי אתם,שניכם!" קראה לפתע הגמדה השעירה מקצה המסדרון. רון פלט מספר גידופים ופלט את עיניו בבהלה. טל משכה את צווארון חולצתו אורמה "בלי פאניקה רון, תתעשט!". היא משכה אותו אחריה אל עבר החלק הסופי של הסיפרייה, רון התחיל לרוץ עוד יותר מהר, "כנראה שחש במשהו" חשבה טל לעצמה. היא הביטה אליו ושאלה בשקט "קרא משהו?". "היא זורקת עלי דברים" אמר רון והראה לה קליפת בננה שהייתה על גבו.
אלוהים איזה ספרנית מטורפת...
אם הייתי רואה אותה בחושך בטוח הייתי מפחדת.
דמיינתי אותה בתור איזה אלפית קטנה מחוצקנת ושעירה שרודפת אחריהם וזורקת על רון בננות... חחחח מסכן... אולי היא חושבת שהיא בגן חיות ורון הוא קוף.
עשית מזה סרט אקשן עוד מעט הם גם יקפצו על הקירות ויצעקו קוובנגה. חלק |||||||
"מה אמרת? אני?...סבתא של דני?...אתם מתחתנים? טל את קטנה! מתי נהפכת בכלל להיות בחרה שלו? אוקי, מה קורה כאן?...ברור שאני פספסתי אותך!" זעקה איימי בצרחות, וכבשה את חיוכה בכרית.
חחח איזה תגובה קורעת... היא כזאת חמודה.
וכן הם צריכים להתחתן ולהיות ביחד כי הוא פשוט מושלם לה!!!
כל כך אהבתי את הפרק הזה... ואני מצפה ממך לקרוא את החפירה גם של הפרק הקודם חחחח סתם אני לא אכריח אותך כי זאת באמת חפירה. מחכה ליום שלישי. נ.ב אני אוהבת את דאגי... אני רוצה אותו לעצמי חחחח

butbut

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קבלי ח"ח על החפירה הכי מוצלחת!!!!!!!!1 אני חוזרת על זה[כתבתי את זה בחפירה הקודמת שלך] אני אוהבת את החפירות שלך! XDD ההערות שלך קורעות פשוט!! אני צוחקת כאן כמו מפגרת..עם חיוך דבילי על הפרצוף..וזה די כאוב אני חייבת לומר בעיקר בגלל הגשר המעפן הזה!! XDDDDD ובהחלט-דני מתחיל לגלות צד נשי |מאוהבו והספרנית היא בסך הכול גמדה מטורפת לגמרי! [הם עדיין לא סיימו איתה-יהיו עוד קטעים] XDD

Decay Dance

New member
שמחה שנהנית../images/Emo13.gif

את אשמה... בגללך התחלתי לחפור. XDDD אני שונאת גשר למרות שבחיים לא היה לי...זה נשמע ונראה כל כך כואב. ידעתי שיש בו צד נשי כמו אצל דאגי וטום...
אני אוהבת אותו בתור נקבה... גם אם הוא היה נקבה הייתי עושה אותו. והכנסתי את בן דוד שלי שהוא דרך אגב בגיל שלי חזק למקפליי והוא אמר שאם דאגי היה אישה הוא היה עושה אותה
חחח ככה שזה מתאים להם
חזרה אלייך

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifאם אני יכולה להצתרף:

אז אני ממש מסכימה עם כל מה שכתבת, מצתרפת אליך
אני
דאגי!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif איזה התעללות בנו...

בקצרה כי אני ממש ממהרת ואני חייבת להגיב: גאד דאמט!
*מחכה בציפייה לשני בחצות
*

butbut

New member
XDD בהחלט קצר ולעניין-כבר הזכרתי שיש לך

תגובות שנונות?

kelly7i

New member
בוט!../images/Emo37.gif

אז חשבתם ששכחתי אותכן? כן! וחשבתם שאני ביץ' כי לא העלתי? כן!! וחשבתן שפרשתי? כן!!! וחשבתן שאני יכולה פתוח שירשוירם של תמונות אבל לא להגיב? כן כן כן! יופי, סוף סוף העלית, אחרי שכל אתמול ריעננתי.

kelly7i

New member
אוי זה היה דאגי בדלת?../images/Emo69.gif

ישר חשבתי עליו, אבל אמרת שזה מישו לא צפוי!><

l i t a l 369

New member
מ-ד-ה-י-ם, חלק א'-זה לא נותן לי בהודעה אחת../images/Emo46.gif

התכונני לחפירה עצומת מיימדים D:... אוקי אז ככה לא הגבתי לפרק הראשון כי לא קראתי אותו כשהעלת אותו >< רשמת שתעלי את הפרק השני יום אחרי ואני שונאת להגיב לשני פרקים בנפרד כשאני יודעת שתעלי את הפרק השני בהמשך.... הבנת בכלל למה אני מתכוונת? אוייי אני כזאת גרוע בהסברים >< נו טוב אני מקווה שהבנת
אזאזאזאז ככה -פרק 27- אוקיי שחכתי איך זה התחיל.. אוףף אני כזאת מפגרת .. רגע שניה אני יזכרר... ... ... נזכרתי XD אז ככה - -הייתי חייבת לקרוא את הסוף של פרק 26 כדי להיכנס לאווירה העצובה וכן.. שוב בכיתי וברגע שדני אמר שהוא צוחק איתה (לא שהיא הבינה ><, תאמת גם אני חשבתי שהוא רציני.. ניראלי כולן פה חשבו שהוא רציני..) רציתי לשבור את המסך .. לתת למסך מכות לקחת פטיש ופשוט.. פשוט.. לשבור אותו D: אבל אז חשבתי .. מה המסך המסכן עשה לי? >< ואני כולי בכיתי חשבתי דני הולך למותת לממההה? לממהההה? למה העולם כזה אכזר למה אלוהים לוקח את הטובים לממהההה!??!?!
טוב נו.. לא הייתי כזאת דרמטית
אבל עדיין.. לא רציתי שהוא ימות
בקיצור נורא שמחתי שהוא אמר שהוא לא הולך למות רציתי לחבק אותו.. (אני תמיד רוצה לחבק אותו ><) ובאותו הזמן גם לתת לו מכות (גם לזה אני מוכנה.. אבל חלשות
) -דני אכן דביל .. אנחנו הבנות אנחנו גאונות
טיפשים הבנים שלא יכולים לקלוט שבנות.. הן גאונות טוב נו חלק מהבנות >< חלק מהן טיפשות ... לחלק הזה אני משתייכת D: אני .. שחושבת שכל בני האדם הם רוצחים כי אנחנו הורגים ג'וקים על ימין ועל שמאל בלי לחשוב עליהם בלי לחשוב על הרגשות שלהם .. הרי מה? , גם לג'וקים יש לב.. (אני חושבת) גם לג'וקים יש מוח (אני מקווה.. ) יש רגשות תחושות משפחה .. ואנחנו הורסים להם הכל לקחתי רציני את העניין XDDD טוב נו מה אבל זה נכון >< ... הרי איך היו נולדים עוד ג'וקים עם לג'וקים עצמם אין משפחה .. אישה... חיי מין? גאאאד חיי מין אצל ג'וקים ...
טוב די די אני חייבת להפסיק לדבר על זה זה עושה לי בחילה
אז איפה הייתי? הא כן כן בזה שבנים טיפשים אם הם לא קולטים שבנות יותר חכמות מהם
בקיצור (כן ממש בקיצור
) אנחנו הרבה יותר חכמות מהם .. זהו
-דאגי... אח אח דאגי...
הרג אותי אם איך שהוא ניסה להתחיל עם טל דיי זה היה כזה קורע
שהיא אמרה לו שהוא חנון ואז כזה- דאגי פלט נחירת צחוק ואמר "אוקי, אני אשחק במשחק שלך". הוא שילב את ידיו זו בזה, ויצא מהן כמעין רובה. הוא כיוון אותו אל הרכה שלה ואמר "אם לא תצאי איתי עכשיו, אני הורג אותך חחחח מה זאת השיטה הזאתי ? XDD דיי נו אבל דאגי.. אתה באמת חנון.. חנון חתיך אבל עדיין חנון
ואני יוצאת בהצהרה שכל החנונים צריכים להיות כמו דאגי! מהה.. לא?
-דני ודאגי... מתחילים לריב עם הדלת מכות XD מקללים .. מרביצים אחח נורא 'בן' מצידים אויי הפרק מתחיל להשפיע עלי :) אבל זה כן נורא בן מצידים :] חח שני מפגרים XD רבים עם הדלת... עזבי אני לא ירגע מזה לעולם לא יודעת למה אבל כל פעם 'רבים עם הדלת' קורע אותי מחדש
-חחחחחחחח סבתא של דני חושבת שהוא מסתובב רק עם חשפניות XDD אויי סבתא של דני..... שלא תחשוב פתאום שטל זאת גם חשפנית- שדני הכריך אותה להישאר לבושה
(עם ה'הכריך' זה עם שגיאות כתיב זה כי אין לי מושג איך רושמים את המילה הזאת
בחיים לא השתמשתי בה :] ) -הסוף של הפרק ... לא היה לי מה להישאר במתח כי ישר קראתי את פרק 28.. אבל עדיין .. , חשבתי שזה דאגי אבל לא הבנתי למה הוא אומר (אם זה הוא) 'אני מת אני מת תפתחו לי' .. (כניראה שלקח לי המווןןןןן זמן לפתוח את החלק הראשון של פרק 28 עם הספקתי לחשוב על כל זה בזמן הזה.. ) זה היה כל הסיכום של פרק 27
עכשיו עוברים לפרק 28
-אוקי אז זה היה דאגי שבא לדני כי אין לו מים חמים והמזגן לא עובד.. ו.. הברווז קירקר XD חחחח אני מדמיינת בתוך הראש שלי ככה- דאגי הולך לפתוח את המים מגלה שהם קרים רץ החוצה מהמקלחת מנסה לפתוח את החימום לא נפתח פתאום ברקע ברווז מתחיל לקרקר :] טאמטאמטאם האימה
, ואז רק לדני כמו מפגר כשהמים עדיין זורמים והמפתח תקוע במנעול D: חמודון הדאגי הזה .. פשוט חמודון :) (הייתי חייבת בשתי הודעות .. זה לא נותן לי הודעה אחת

l i t a l 369

New member
מ-ד-ה-י-ם, חלק ב'-זה לא נותן לי בהודעה אחת../images/Emo46.gif

-חח איך הוא התלהב שהיא סיפרה לו שהם התנשקו ואחרי שהיא סיפרה לו היה את הקטע הזה (שאגב מאוד מאוד מאוד אהבתי מעצם המחשבה של דאגי שהם עשו את זה XD): לאחר מכן דאגי נגע מעט בכתפה ושאל "קרה משהו?". "לא" אמרה טל במהירות והרימה את פניה. "אגב," היא האמרה לפתע, והעבירה את מבטה אל פניו. "זה לא היה רק זה" היא אמרה בשקט, וראתה את הבעת פניו משתנה בשניות. "אל תגידי לי שעשינו את זה" אמר דאגי ונראה המום. טל עיוותה את פניה ושאלה "את זה?". דאגי חייך ואמר "את יודעת...את זה", וסימן לה מספר דברים עם אצבעותיו שמיד הבהירו לה את העניין. היא תפסה את אצבעותיו והפסיקה אותו. "הבנתי" היא סיננה מבין שיניה ושיפשפה את מצחה. "לא, לא עשינו 'את זה'. אבל התנשקנו פעמיים" אמרה טל במהירות. "פעמיים?!" שאל דאגי ופתח את עיניו לרווחה. "כן" אמרה טל. דאגי פלט צחקוק ואמר בגאווה "אני יותר גבר ממה שציפיתי שאני!". (סורי שהעתקתי לך פה חצי פרק
) דאגי עם לא שמת לבב.. אתה לא צריך להיתאמץ כדי להשיג בחורות להיתנשק איתם יש לך מספיק בנות שיעזרו לך לחוש 'גבר' ולמה אתה חושבת שאתה לא גבר?! אתה אולי קצת טיפה'לה נשי.. חנון.. או משו כזה אבל.. אתה הגבר שבגברים אחשלו
(האמ אני כרגע מדברת אל דאגי פוינטר דמיוני לאיזה רמות טימטום חדשות אני עוד יגיע?!) -אני במתח עם דאגי וטל התנשקו אוףףף כ"כ בא לי להיות במקומה עכשיו שדאגי יתקרב אלי.. ויגיד לי "אני אני ינשק אותך עכשיו, זה יפריע לך?" ואני יצעק לו : 'לא דאגי למה שזה יפריע לי? בוא נשק אותי למה אתה מחכה?!' (אוחח חלומות
) אבל אז אני ירגיש רע כי כי דני
דני מסכנון קטן ... יהיה עצוב איזה מסכנה טל לאיזה תסבוכת היא נכנסה
בגלל זה אני רוצה שהיא תיהיה עם רון כדי שהיא לא תיפגע רק באחד מהם ואז הם לא יהיה חברים יותר שהיא תיפגע איך שהוא בשניהם והם יחזקו אלד את השני וישארו חברים כמו תמיד
טוב נו אני כן רוצה שהיא תיהיה עם אחד מהם עדין לא החלטתי עם מי :] , אני גם לא יחליט אף פעם כי אני לא יכולה ... כל פעם שקורה משהו איתה ועם דני אני כזה שכחי מדאגי תנשקי אותו!!!!! וכל פעם שהיא עם דאגי אני ככה- שכחי מדני נשקי אותו!!!! אבל בתכלס אני דואגת גם לדני וגם לדאגי אני לא רוצה שהם יפגעו :]] איפה הייתי? ,, היום אני יותר מידי פעמים מאבדת את עצמי D: אהה כן אז.. אני במתח - היא התנשקה עם דאגי או לא -ביאוס עצמי- כל זה ביום שלישי בוהאהאההאהאה -אוףף
- -הספרנית הזאתי באמת נשמעת מפחידה תראי לי עוד ספרנית שזורקת קליפות בננות באוויר רק כי היא חושבת שיש מישהו בסיפריה
חוצמיזה מאיפה לאזעזל היא השיגה כ"כ הרבה קליפות בננה ברגע אחד.. היא אוכלת בננות ואוספת את הקליפות בקופסה כדי שאם יבוא ילד ויברח ממה יהיה לה מה לזרוק עליו? ולמה בכלל היא זורקת על ילדים קליפות בננות?! למה בכלל היא זורקת על ילדים דברים!? איזה איזה ממורמת... היא צריכה להיות מאודמאודמאוד ממורמרת עם היא הגיע למצב שהיא זורקת על ילדים קליפות בננה :] או שאולי זה האופי שלה בכלל אולי היא רעה ונוהגת לזרוק על ילדים דברים?
אולי היא בכלל שונאת ילדים? אולי היא גם ברחוב נוהגת לזרוק על ילדים דברים והזריקת קליפות בננות על רון וטל היה מתוך מנהג ישן ? D: אויי אמא'לה לעבור ליד אישה ברחוב שאתה לא מכיר והיא פתאום זורקת עליך דברים ... אכן יכול להיות מחזה לא נעיר
אויי איך חפרתי לך... למה כי הספרנית הזאתי זרקה על טל ורון קליפות בננה ... אני כבר מסיקה מסקנות לגבי מה היא ומה האישה הזאת עושה בחיים אני נורא חכמה..
-עם גם איימי תבוא אם טל זה יקשה על סבתא של דני היא תצטרך להיתאמץ לחשוב למהה דני הכריך (שוב יש פה שגיאות אני יודעת.. לא בעצם אני לא יודעת :\, זאת מילה מעצבנת !) שתי חשפניות להישאר לבושות
-ושטל תשיך לספר לאיימי מה קורה שתתחיל לדבר אני מדברת פה בשם כל הפורום (במיוחד בשם עצמי יותר נכון.. למרות שאני מאמינה למה מאמינה?!-אני יודעת שכל הבנות מהפורום רוצות לדעת :] ) שרוצה לדעת מה קרה בין טל לדאגי!?!?!?!? -ושחכתי משהו קטנטן... לאן ג'ורג' נעלם ? לא הזכרת שהוא יצא לאנשהו לאן הוא נעלם ?!
טוב זאת הייתה אחת החפירות ההכי גדולות שעשיתי אני חושבת במשך כל חיי (כן.. 'כל חיי' אפשר לחשוב אני בת 80-כולה בת 13
) מקווה שקראת את כל זה
מקווה שהנעמתי את זמנך ... מקווה שלא לקח לך יותר מידי זמן ליקרוא את זה D: טוב נו זה המוןןןןןן :] *השירים נורא נורא עזרו לי להיכנס ל'סצנות' כמו תמיד :)* בקיצור מאוד מאוד מאוד אהבתייי כמו תמיד
(איזה 'כמו תמיד' מפגר נדחף לי לכל משפט
) ומחכה ליום שלישי D:

butbut

New member
תגובה לתגובה חלק ב':]]

-חחחח אכן..תפס מעצמו גבר>< כולה נישק...אותה...פעמיים...ופעם אחת מול חברו הטוב ביותר...שבמקרה אוהב את טל..>< ביץ'. XDD -חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...דאגי פוינטר דמיוני -תחשבי שזה בבית של דני-על הספה של דני-בזמן שדניי..נמצא..חדר ליד! במקלחת עומד לצאת כול שנייה!! -טל+רון? -חחחחחחחח אוכלת בננות ואוספת את הקליפות??LOLLLLLLLLLLLLLLLL -ג'ורג' יחזור. דונט וורי בייבי
-
נהינתי מאוד!!! אני מתה על החפירות גם שלך!! וכבר הזכרתי את זהXDD
גמני

screamin pittas

New member
רגע-אז את בעד נגד רציחת ג'וקים?

כי אני חייבת להגיד שכמה שיותר ג'וקים נרצחים העולם טוב יותרD:

למעלה