דאגי!!!! אני אוהבת אותו../images/Emo99.gif
זהירות
חפירה ארוכה בדרך חלק |
"זה הצלצול שלי בפלאפון, של ברווז, ואז גיליתי שהמים קרים...את מבינה?" שאל דאגי.
צלצול של ברווז? מצבו של דאגי רק הולך ומחמיר...
הוא נהיה אילג יותר ויותר בכל יום שעובר. אבל אני עדיין אוהבת אותו
דאגי המשיך להתפתל עד שלבסוף הוא נפל יחד עם הפוך על הריצפה ופלט "קר לי, והצאצאים שלי מחוסלים סופית, אפשר קצת עזרה כאן?".
את לא יכולה להרוג את הצאצאים שלו... איך יהיו לי ילדים ממנו אם הזרנוק שלו מושבת סופית? את לא יכולה לעשות לי את זה
חלק ||
"זה אחד מן הרעיונות הרעים שלך, ממש כמו הרעיון הרע ההוא, שאמרת לי שאני צריך על האסלה הפוך. כדי שהאני לא אצטרך טישו, ואתה יודע מה? זה לא הצליח, זהרק עשה למנקה יותר עבודה" סינן דאגי, ועצם את עיניו.
OMG יותר מידי פרטים במשפט אחד
וכל כך נגעלתי מהקטע הזה...מסכנה המנקה שלהם למרות שאחרי הכל זה הפיפי של דאגי
כי אם זה אומר שאת צריכה לנקות את זה כי הוא השתין הפוך חחח
בהחלט רגע בלונדיני...ולמרות זאת לא הייתי רוצה להיות המנקה שלהם.
"די, אל תהיה כזה. יצאת כול כך חמ-וד" אמר דני ונישק את המסך
האם דני חושף את הצד הנשי והמתרומם שלו לפנינו? כי אם כן אני צריכה לדעת מזה.
"התנשקנו? וואו!" קרא דאגי והוסף במהירות "את רצית את זה? כלומר...את באמת נישקת אותי גם?...אני לא מאמין שהייתי שיכור! איזה טמבל!".
דאגי קבל ח"ח סוף סוף קלטת שאתה טמבל... רבותיי תשואות תשואות
[תדמייני שהוא מוחה כפיים]. למה הוא מאושר מזה שהיא נהנתה מהנשיקה? אני רוצה גם נשיקה ממנו
חלק
דאגי חייך ואמר "את יודעת...את זה", וסימן לה מספר דברים עם אצבעותיו שמיד הבהירו לה את העניין. היא תפסה את אצבעותיו והפסיקה אותו.
חרמן אחד... תעשה לי את התנועות האלה, אני לא הפסיק אותך חחחח צוחקת. הוא כזה חמודדדדדדדדדדד
"זה תירוץ טל, כשאנשים שיכורים, הם אומרים את האמת, כול הרגשות שלהם מתפרצים מתוכם" אמר דאגי.
אני לא יכולה יותר... אני מאוהבתתתת
"אם הייתי יודע שיש לי סיכוי איתך יותר מלאחרים הייתי כבר מזמן עוטה עלל זה מיד" היא המשיך, והוריד את מבטו אל רגליו.
דיי אל תעשי לי את זה הוא כזה חמוד
... אבל אני רוצה את דני עם טל!! לללללאאאאאא הם לא התנשקו שוב!!!! אני רוצה את טל עם דני הם יותר מתאימים...
חלק
|
"סתם, את נראית פרועה היום, מעדן ביד, נעל ביד השנייה, התיק פתוח,ף והשיער מתנופף. לא מתאים לך טל אביב" התגרה בה רון וכיווץ את שפתיו. טל מימצה בעיניה ואמרה "את שמעת את מה שסיפרתי לך אתמול בכלל?". "לא, נרדמתי" אמר רון. טל פתחה את עיניה ואמרה "ואני חשבתי שאתה סתם חמוד, כי אתה מנסה לא לקטוע אותי". רון פלט צחוק ואמר "חמוד כן, כול השאר לא ממש". "אז איך זה שענית לי בסוף?" שאלה טל ברוגז. "את צעקת 'הלו? טבמל! מישהו! יש כאן אוכל...ואיי איזו עוגת-שוקולד טעימה אני אוכלת'" הזיכר לה רון ונראהת מופתע.
חחח רון חמוד...
וטל טיפשה והיא מתחילה כבר לעצבן אותי...היא חייבת להחליט עם מי היא ואני מקווה שזה יהיה עם דני
חלק
||
לאחר שהיא הגבירה את הסאונד לרמה הכי גבוהה הרים רון את ראשו בבהלה וצעק "יא-מאן".
חחח קלאק יא מאן... כבר אמרתי שהוא חמוד?
חלק 
הם התכופפו שניהם, חטפו את תיקו של רון והחלו לרוץ מן המחלקה שבה ישב רון, אל המחלקה הסמוכה. הם הביטו אלע בר פקעת השיער האפורה שזזה במהירות לעברם. אך את שאר הגוף למזלם הם לא ראו.
חחח צחקתי מהפקעת השיער האפורה שמתקרבת לעברם.
"היי אתם,שניכם!" קראה לפתע הגמדה השעירה מקצה המסדרון. רון פלט מספר גידופים ופלט את עיניו בבהלה. טל משכה את צווארון חולצתו אורמה "בלי פאניקה רון, תתעשט!". היא משכה אותו אחריה אל עבר החלק הסופי של הסיפרייה, רון התחיל לרוץ עוד יותר מהר, "כנראה שחש במשהו" חשבה טל לעצמה. היא הביטה אליו ושאלה בשקט "קרא משהו?". "היא זורקת עלי דברים" אמר רון והראה לה קליפת בננה שהייתה על גבו.
אלוהים איזה ספרנית מטורפת...
אם הייתי רואה אותה בחושך בטוח הייתי מפחדת.
דמיינתי אותה בתור איזה אלפית קטנה מחוצקנת ושעירה שרודפת אחריהם וזורקת על רון בננות... חחחח מסכן... אולי היא חושבת שהיא בגן חיות ורון הוא קוף.
עשית מזה סרט אקשן עוד מעט הם גם יקפצו על הקירות ויצעקו קוובנגה.
חלק 
|
"מה אמרת? אני?...סבתא של דני?...אתם מתחתנים? טל את קטנה! מתי נהפכת בכלל להיות בחרה שלו? אוקי, מה קורה כאן?...ברור שאני פספסתי אותך!" זעקה איימי בצרחות, וכבשה את חיוכה בכרית.
חחח איזה תגובה קורעת... היא כזאת חמודה.
וכן הם צריכים להתחתן ולהיות ביחד כי הוא פשוט מושלם לה!!!
כל כך אהבתי את הפרק הזה... ואני מצפה ממך לקרוא את החפירה גם של הפרק הקודם חחחח סתם אני לא אכריח אותך כי זאת באמת חפירה. מחכה ליום שלישי. נ.ב אני אוהבת את דאגי... אני רוצה אותו לעצמי חחחח