אני לא מאמינה שאני מגיבה היום..../images/Emo163.gif
אוקיי אחרי חפירה רק על פרק אחד...הינה מגיעה חפירה על הפרק השני... פרק 28 : איזה חמוד דאגי....דיי נו עכשיו זה קשה לי עוד פעם לבחור זוג אני מרימה ידיים זהו מה שתחליתי תחליתי!! הצאצאים של דאגי מחוסלים מזמן...חחח XXDD "דאגי המשיך להתפתל עד שלבסוף הוא נפל יחד עם הפוך על הריצפה ופלט "קר לי, והצאצאים שלי מחוסלים סופית, אפשר קצת עזרה כאן?". חמודד אם אתה רוצה אני יכולה לעזור...
"כי המים נגמרו! יש לי מים קרים במלקחת, והמזגן לא פועל. דני אני ישן אצלך היום" הסביר דאגי, וחיבק את הפוך שהיה כרוך סביבו. "את זה כבר הבנתי מזמן" אמר דני."
חמודים
"זה אחד מן הרעיונות הרעים שלך, ממש כמו הרעיון הרע ההוא, שאמרת לי שאני צריך על האסלה הפוך. כדי שהאני לא אצטרך טישו, ואתה יודע מה? זה לא הצליח, זהרק עשה למנקה יותר עבודה" סינן דאגי, ועצם את עיניו. טל הוציאה את לשונה ואמרה "אוי, גועל!". דני פתח בצחוק מתגלגל ואמר "אני לא מאמין שהקשבת לי".
חחח קרעת אותי השעה הייתה 8:00, בעוד עשר דקות בדיוק מתחיל שיעור האנגלית של טל. במיוחד משום שהמורה הייתה כול ךכ רעה אל טל, היא לא יכלה לפספס אותו. "למה לא הערת אותי לפני זה?" גערה טל ברוני. "מישהי קמה על רגל שמאל מסכנה" אמרה רוני בקול מתקתק שגרם לטל להרים את העל הבית שלה, ולזרוק לעברה. "תעלמי מכאן כבר" היא אמרה והוסיפה "ותיסגרי אחרייך את הדלת!". "אוקי, אוקי, אז תתני לי לסיים" ציוותה עליה טל ומשכה את הכרית שהייתה אל ידה אל ידיה. "נו, אני מחכה, תגידי כבר מה ענית לו, ומה היה אחר כך!" אמרה איימי באיפוק. "זה היה די מוזר, למעשה זה היה יותר מידי מוזר וביצ'י מן הרגיל" אמרה טל בשקט ופתחה את עיניה החומות.
מה מה הם עשו אני רוצחת אותך אם את לא מספרת עכשיו!! טוב נו אני אדע היום...חחחח טוב אני חייבת ללכת הייתי רוצה להמשיך לכתוב ולצוטט אבל אני ממהרת..אז בקיצור חולה על הפיק שלך...