יא-בייבי! פרקים 27-28

butbut

New member
חח כעע ענית לעצמך-יום שלישי../images/Emo9.gif

XDDD הספרנית..הגמדה..והשעירה..LOL אני מבקשת לפרט
XDDD

kelly7i

New member
אבל דני יעלב!

אם היא תהיה עם דאגי\תתנשק איתו, אני לא בטוחה שהוא יהיה מעוניין בחברתה בעת ביקור הסבתא! אומג, נו מה היה!#$#! =|

butbut

New member
חח עזבי מתנשקת..בבית שלו../images/Emo70.gif בסלון שלו../images/Emo70.gif

screamin pittas

New member
אז היא לא חלמה?!../images/Emo6.gif

אוי אני כ"כ מפגרת עד עכשיו לא הבנתי>< בכל אופן פרק יפה!
[עד כמה שהבנתי אותו
]

butbut

New member
../images/Emo24.gif זה בסדר זה מבלבל המעבר החד הזה

בין המקרה לבוקר..XD

yaelsee

New member
נווווו כבר

שתספר, אני מתה לדעת מה קרה!!!!!! היא התנשקה עם דאגי?
אסור לה להתנשק עם דאגי
ודני ראה???
אני חושבת שאיימי דחפה את הספר המוזר הזה לידיים של רון
זה היה פרק ממש טוב
מה לעזאזל עובר על דאגי? קשה לו להתלבש ולהתחמם בבית?
. ישר הוא חייב לרוץ לדני
.
תשאירי את האורך הנוכחי של הפרקים, זה יותר כיף כשזה ארוך
נווווו טל תספרי כבר!
את משאירה אותי במתח!!
אני רוצה שסבתא של דני כבר תגיע, היא נשמעת לי ממש נחמדה
והרבה, יתקבלו בברכה
ועכשיו להערה הרגילה שלי: טל+דני[
]
וכל דבר בסגנון הזה אוף בוט, תמשיכי כבר, אני במתח!!
תמסרי למסן שלך החלמה מהירה
ושיתחבר שוב או שאני לא יודעת מה אני אעשה לו
איך העין שלך? כבר שמת את המשחה?

butbut

New member
חחחחחחח ../images/Emo25.gif...מתח><

XDD דווקא זאת לא איימי-זה רון שפשוט חיפש ספר להירדם בתוכוLOL
טנקס
חחח הוא תמיד מספר בראיונות שהוא ישן הרבה אצל דני-או ההיפך..הם לא מתנתקים אחד מהשניXDD
אוקי:] נעשה תחנת ביניים..
היא איטית
XDD סבתא שלו עוד תפתיע
?..אני אחשוב על כמה ספויילרים:]
אתמול בלילה שמתי..עכשיו אני מרגישה מעולה! עדיין נפוח ושורף. אבל טוב..נראה בהמשך מה יהיה...

T a l14

New member
*אין כותרת*../images/Emo3.gif

וואי חיכיתי לחלק הזה כ"כ הרבה! והוא היה כ"כ טופ היה דיי צפוי שדאגי יהיה בדלת, הוא כזה דפוק, מה הוא משאיר את המים פתוחים
אוי התיאורים שלו, הוא פשוט כזה ארגגג מושלם
אהבתי שלא המשכת מאותה נקודה, וקפצת ישר לבוקר, זה השאיר כזה מתח אם הכל היה חלום או שזה באמת קרה, ומה פאקינג קרה?! (בקיצ, זה היה טופ..חח). שטל ורון רצו בסיפריה דימיינתי את זה כמו הסיפרייה בהארי פוטר (בכלל איך שתארת את המבנה של האוניברסיטה -גותי כזה , זה הזכיר את הוגוורטס) וכהם הגיעו למקום השחור הזה, פתאום חשבתי שרון יגיד, שזה המקום עם הספרים האסורים (נו, כל הספרים האלה על כוחות האופל
) אבל לא ,הוא לא אמר. זה היה קטע ממש יפה, כל הריצה הזאת בספרייה ושהספרנית זרקה קליפות בננות על רון...חחח אני חושבת שטל התנשקה איתו "למעשה זה היה יותר מידי מוזר וביצ'י מן הרגיל"- ביצ'י-תומך בזה שהיא התנשקה איתו כי זה די יהפוך אותה לביץ' אם היא תתנשק עם דאגי אצל דני. אז כן, אניחושבת שהיא התנשקה עם דאגי, והם כבר הפסיקו להתנשק עד שדני חזר, ואז היא המיכה להתאמן עם דני על השיר (מה שהיה מוזר-כי גם דאגי שהיא כרגע התנשקה איתו וגם דני איתה) ובגלל זה היא לא הלכה לישון אצל איימי-כי היא חזרה מאוחר. יואו איזה תאוריה...חחח
טופ, אני ממש מקווה שאני צודקת, כי זה (אני יודעת שאני נשמעת מטומטמת) אבל זה כאילו כל הדבריםהאלה קורים לי , אז אם היא תתנשק עם דאגי (שוב!) מה טופ!

T a l14

New member
אוי ועכשיו קראתיתגובה אחרת ונזכרתי ש

כשקראתי תקטע שדאגי שואל אותה אם הם עשו את זה ואז הוא מדגים לה עם האצבעות-זה כמו בפירסומת של MTV אוי פשוט פרסומת דוחה, טופ שלא רואים שתי זוגות אצבעות של גבר ואישה מזיי*ות אחת לשניה תצורה, זה פשוט דוחה, חח..וזה פירסומת של קונדומים. |מנערת את הראש ומנסה לשכוח את התמונה הזאת| אז כן, בזה נזכרתי כשדאגי עשה את זה

butbut

New member
כן*מבט חולמני* אני מכירה את זה כשאת נכנסת

אל תוך הסיפור..ומתחילה להרגיש שהוא באמת באמת קורה. אבל זה רק כשיש תיאורים מוצלחים[ואני לא מעידה על עצמי שאני גרועה בתיאורים..אני משתדלת]. בכול אופן-באמת דמיינת את הסיפרייה בהארי פוטר?XD קולג'ים במראה גוטי זה ממש נפוץ באנגלייה....במיוחד במיוחד במיוחד באגנליה:]] XDD אממ..התיאוריה שלך משעשעת...אבל היא בהחלט...כזאת..משקפת בערך את מה שיקרה.. בכול אופן-זה יהיה יפה
LOL

Lior1590

New member
אני ממש מבולבלת מהפרק הזה..../images/Emo3.gif

זה היה פרק מצחיק מאוד!!
כל הקטע עם רון וטל בספרייה.. אני צחקתי כל כך בקטע שהיא אמרה שמאלה והוא פנה ימינה
. אסור שהיא תנשק
את דאגי!!! אסורררר
היא ודני צריכים להיות ביחד!! דני+טל=
. לדעתי איימי היא דו מינית, והיא אוהבת גם את ליאו וגם את טל בגלל זה היא מתנהגת מוזר
ובגלל זה היא הייתה מאוכזבת שטל לא באה לישון אצלה [אם את מבינה למה התכוונתי] סתם!!! זה בחיים לא מה שיקרה, הפיק שלך גורם לי לחשוב על הדברים האלה! אני חייבת להגיד לך שזה טוב שהפיק ארוך... הוא יותר מותח
, אני לא יודעת באיזה גודל הפיק צריך להיות, אבל בגלל שאת מזכירה את זה בכל פרק זה נשמע ממש משמעותי..
אהה, ועוד דבר, הבאתי לחברה שלי שלא ממש אוהבת את מקפליי לקרוא את הפיק שלך והיא התאהבה
בהם!! [לא כמו שאני מאוהבת בה] והיא התחילה להקשיב לשירים שלהם
אהבתי המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון
[אפשר להמשיך פשוט אין לי כוח]... מחכה להמשך
ליאור.

yaelsee

New member
גם לי זה קרה [עם החברה] XD

היא קראה [קוראת] את הפיק של בוט, והתמכרה, והבאתי לה שירים וכאלה, וזה לא שהיא לא הכירה אותם קודם, [כי חפרתי לה עליהם
] אבל עכשיו היא גם די ממש אוהבת אותם
[אל תתיחסו לצירופי מילים כמו די ממש, ככה אני
] בכל מקרה, עכשיו היא קוראת פה, אז אני צריכה להיזהר במילים שלי
><" מסקנה: בוט, הפיק שלך פשוט ממכר

אני לא מאמינה שאני מגיבה היום..../images/Emo163.gif

אוקיי אחרי חפירה רק על פרק אחד...הינה מגיעה חפירה על הפרק השני... פרק 28 : איזה חמוד דאגי....דיי נו עכשיו זה קשה לי עוד פעם לבחור זוג אני מרימה ידיים זהו מה שתחליתי תחליתי!! הצאצאים של דאגי מחוסלים מזמן...חחח XXDD "דאגי המשיך להתפתל עד שלבסוף הוא נפל יחד עם הפוך על הריצפה ופלט "קר לי, והצאצאים שלי מחוסלים סופית, אפשר קצת עזרה כאן?". חמודד אם אתה רוצה אני יכולה לעזור...
"כי המים נגמרו! יש לי מים קרים במלקחת, והמזגן לא פועל. דני אני ישן אצלך היום" הסביר דאגי, וחיבק את הפוך שהיה כרוך סביבו. "את זה כבר הבנתי מזמן" אמר דני."
חמודים
"זה אחד מן הרעיונות הרעים שלך, ממש כמו הרעיון הרע ההוא, שאמרת לי שאני צריך על האסלה הפוך. כדי שהאני לא אצטרך טישו, ואתה יודע מה? זה לא הצליח, זהרק עשה למנקה יותר עבודה" סינן דאגי, ועצם את עיניו. טל הוציאה את לשונה ואמרה "אוי, גועל!". דני פתח בצחוק מתגלגל ואמר "אני לא מאמין שהקשבת לי".
חחח קרעת אותי השעה הייתה 8:00, בעוד עשר דקות בדיוק מתחיל שיעור האנגלית של טל. במיוחד משום שהמורה הייתה כול ךכ רעה אל טל, היא לא יכלה לפספס אותו. "למה לא הערת אותי לפני זה?" גערה טל ברוני. "מישהי קמה על רגל שמאל מסכנה" אמרה רוני בקול מתקתק שגרם לטל להרים את העל הבית שלה, ולזרוק לעברה. "תעלמי מכאן כבר" היא אמרה והוסיפה "ותיסגרי אחרייך את הדלת!". "אוקי, אוקי, אז תתני לי לסיים" ציוותה עליה טל ומשכה את הכרית שהייתה אל ידה אל ידיה. "נו, אני מחכה, תגידי כבר מה ענית לו, ומה היה אחר כך!" אמרה איימי באיפוק. "זה היה די מוזר, למעשה זה היה יותר מידי מוזר וביצ'י מן הרגיל" אמרה טל בשקט ופתחה את עיניה החומות.
מה מה הם עשו אני רוצחת אותך אם את לא מספרת עכשיו!! טוב נו אני אדע היום...חחחח טוב אני חייבת ללכת הייתי רוצה להמשיך לכתוב ולצוטט אבל אני ממהרת..אז בקיצור חולה על הפיק שלך...

Yu vi

New member
חסר לך שאת לא שמה פרק בשני בלילה!#$

+
#$^$&%#%# ככה את מסיימת תפרק?!?!!? למה?!?!?!?! וטל הזאת למה היא מותחת את איימי!? מה הקטע אאאאא!?!?!?!? שתגיד כבר אם הם התנשקו או לא
טוב אני אגיד לך מה אני רוצה שיהיה!!!~!
שהם כן ייתנשקו! ואזזזזזזז היא תבין שהיא אוהבת את דני, חולה לו על התחת!!!!
ואז היא תהיה בבעיה!! חחחחחחחחחחחח זהו~!!! בוט את לא נורמלית XD הסוף הזה XD אוף!
למה למתוח אבל?
חחחחחחחחחח ממש לקחתי אתזה קשה, שתדעי. XD ^^'
. פרק הבא. יום שני בלילה.
*יש לנו מפגש בשלישי, מתי נספיק לקרוא? ואת לא תספיקי לפרסםXD אז.... אין ברירה LOL*

butbut

New member
חחח אני-רוב הסיכויים-מפרסמת ביום שני

בערב.. ואז במפגש..תהרגו אותי?XDDDDDDDD
משולש אהבה-טל-דני-דאגי..מכה שנית! LOL XDDDD וטל בכוונה איטית..היא רוצה למשוך זמן..דע..XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif בוט! את כמעט עשית לי התקף לב!

והפעם אני באמת הולכת להרוג אותך. את גרמת לי [וליובל XD] להאמין שזה חלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני כמעט התעלפתי.
אעעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אם היא לא נישקה אותו. אני לא יודעת מה אני יעשה לה. מה אני יעשה לך. אני יודעת. אני יהרוג אותך. מזמן הצעתי לעשות את זה. ואני לא חושבת שיש זמן יותר טוב מזה. אז תתכונני. תכיני הכל. מצבה. קבר. צוואה. הספד. פרק אחרון (שבו טל מנשקת את דאגי ומבינה שהוא נועד בשבילה. XD מה אני אומרת פה?! הוא נועד בשבילי, אבל רק בשביל הסיפור, אז בשביל טל.] הכל. מובן?
ארר. איך התעצבנתי! חסר לך שאין נשיקה! רוני עצבנית. נא לא לשים לב למה שהיא כתבה. מדברת האחות שמטפלת בה כעת. תודה

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אה וכמה דברים ששכחתי---

לפרק הקודם כתבתי תגובה ממש ארוכה וחופרת ולא הסתכלת בכלל
זה מאוד מעליב אותי בוט! מאוד! אה וכמובן שצדקתי וזה היה דאגי
החוכמה שופעת היום!

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אחות-תודיעי לרוני שהיא צריכה להשתחרר ביום שלישי. יש לה מפגש
ואני לא אתן לה להרוג אותי! יש לי את הרובה אצבעות של דאגי ^^ XDDD ממש יעזור לי.. LOL טל נועדה לדאגי?..

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחחח רוני כבר התאוששה!

היא נחה הרבה והיא פה! מדברת איתך!
אז, היי בוט D: אה וטל לא נועדה לדאגי, אני נועדתי לדאגי!

למעלה