יא-בייבי!פרקים21-22

m i c k e y 15

New member
פפפפפפפ עוד מעט אני אחטיף לסנדי הזאתי כזאת

כאפה שתעיף אותה עד לאנטרטיקה
בואנה עיצבנה אותה החראית הקטנה הזאתי! מה זה "מי את חושבת שאת?" מי היא שתגיד לה את זה! לקחה קשה הילדה...

butbut

New member
../images/Emo126.gif חלק ||| ../images/Emo126.gif

כול כך-The Rocket Summer - So Much Love
: http://www.youtube.com/watch?v=YfX4kRSQhGM ***************************************************************************************************************** "אני יודעת" אמרה טל בשקט, והפנתה את מבטה אל עבר המורה. היא לא יכלה להקיב לו או להתרכז כלל וכלל. היא החליטה לגשת אליו בסוף השיעור שלו ולבקש ממנו לשבץ אותה לשיעור הנוסף של העולים החדשים. היא אומנם אמרה שהיא כן יכולה להשטלת על השפה, ולהצטרף לשיעור של הדוברים. ובכול זאת הא פיספסה כעת שני שיעורים רצופים, ולא הקשיבה לדבר. "הכיתה משוחררת" אמר המורה מיד, מה שגרם לטל להרים את ראשה, ולהביט אל עבר רון. "גברת אביב, את יכולה לגשת אלי בבקשה" אמרה המורה ,לאחר שהכיתה התרוקנה מעט מאנשים. טל שלחה מבט אל עבר רון שלחש לה "לחכות לך?". היא חייכה ואמרה "אין צורך, ניפגש בערב כבר". "טל, אנחנו מחכים לך. אל תאכזבי אותנו" הוא אמר ושם יד על ליבו. טל צחקה ואמרה בשקט "אל תדאג". "ביי" הוא אמר והסתובב אל עבר דלת היציאה. מר ג'לייאן עצר אותו ואמר "למחר רונלד, עבודה. אני אחכה לה בקוצר רוח". רון סימן לו עם ידיו כאות לחיוב ואמר "כן המורה". טל התקדה אל עבר השולחן שלו, והביטה על פניו הקורנות. "אני מבין שעבר עלייך שבוע קשה" הוא אמר, והביט בפניה. טל מתחה את אחת הזרועות שלה והשיבה "כן המורה, בהחלט". "את יכולה לקרוא לי בשמי הפרטי כשאת ניגשת אלי. תקראי לי ווילי בבקשה" אמר ווילי, ועיקם את אפו. "דרך אגב, שמעתי על הכתבה הזו שהסתובבה ברחבי המסדרונות בזמן האחרון. לא ידעתי שאת מחפש ריגושים אצל כוכבים" הוא אמר באדישות, ושם א ידיו מאחורי ראשו. טל אהבה לדבר עם מר ג'לייאן, הוא היה צעיר, פתוח, וחברמן מן השורה. שלא כמו כול המורים, שהעדיפו להישאר קרירים בלבד. "אני לא, אלו רק שמועות" אמרה טל. "אני מבין," אמר ווילי, וסובב את מבטו אל עבר ספריה שהיו בידה. "דרך אגב, העבודה האחרונה שעשית הייתה מצויינת, חוץ משגיאות כתיב רציניות, שכמובן אני לא אוריד לך עליהן כי יש חוק שמגן עלייך. משום שהינך עולה חדשה. ועם זאת, את משתפרת במהירות" הוא אמר, ונראה מהורהר. "תודה" אמרה טל, והעיפה מספר שיערות שנחו על עיניה. "ועוד דבר אחד חשוב," הוא אמר לפני ששחרר אותה. "אל תשימי לב למה שאומרים לב בשיעורים, את צריכה להיות ממוקדת בחומר ובשיעור. הייתי מציע לך לעבור מקום, אבל כנראה שההשפעה שלך על רונלד רק משפרת את ציוניו". טל חייכה ואמרה "אני מבינה". המורה בהה בה עוד כמה שניות, וכשלט את מעשיו. אסף את שיערו הארוך והבהיר אחורנית בקרקפתו ואמר "אני שמח לדבר איתך, את נראית לי מהורהרת במקצת בשיערו שלי. אני מקווה שלשיעור הבא את תבואי יותר...מוכנה". "אני אבוא" הבטיחה טל, וחייכה חיוך מבוייש. היא הרגישה שאולי זה רק בראש שלה, אך מר ג'לייאן מנסה לקבל את קירבתה. חושה אמר לה להתרחק, אך הכבוד שלה אמר לה לעמוד איתנה. הוא התקרב אליה ואמר "ועכשיו ברשותך, אני צריך לנעול את החדר הזה". טל התרחקה ממנו במהירות ואמרה "להתראות, ותודה". היא יצאה מן היכתה, במהירות, מבלי לבזבז אף מבט על הצדדים. או על האנשים שעברו על ידה במסדרון. היא נשמה נשימה עמוקה, וראתה את רון עומד על יד המכונית שלו, ומנופף לה. "קרצייה שכזה" היא אמרה לעצמה, וחייכה. במהירות היא התקדמה לעברו ושאלה "אתה עדיין פה?". "כן" אמר רון באדישות, ונכנס אל תוך הרכב שלו. "המורה פריוויטי בזקנה תפסה אותי לשיחה, היא חושבת שאני מתרועע עם הבנות יותר מידי. מי היא שתגיד לי? היא בדרך כל מפלרטט עם המנהל". טל חייכה, היא לא הבינה את כול משפטו במלואו, אבל יכלה לדעת כי הוא צודק. "המורה ג'לייאן נהיה נחמד אלי מאוד, אתה חושב שהוא מחפש משהו חוץ מיחסי מורה ותלמיד?" שאלה טל במהירות. "לא נראה לי," אמר רון ולחץ על הדוושה של הגז. "הוא מתנהג ככה אל כול הבנות, הבעיה היא עם בנים. למה אין לנו מורה 'גיי' ? החיים יכלו להיותה רבה יותר יפים". טל חייכה ואמרה "החגורות בטיחות שלך בצבע כחול". "אני יודע," אמר רון והרים את גבתו "דודה שלי אוהבת את הצבע הזה". "איפה איימי?" שאלה טל במהירות, וסידרה את התיק בין רגליה. "נשארה היום במעונות, היא קיבלה חדר של יחיד, סיפרתי לך?" שאל אותה רון, ולא התיק את פניו מן הכביש. "לא בדיוק" השיבה טל בשקט. "הלכתי איתה אל קרלוס, המארגן של כול העניין הזה. וביקשנו ממנו שיעביר אותה לחדר משל עצמה, כי מי שחולקת איתה את החדר נוהגת להקיא בערך כול חמש דקות, וזה מגעיל את איימי" אמר רון וחייך חיוך מתוק. טל צחקה ואמרה "כן, היא סיפרה לי על זה, אבל איך שכנעתם את קרלוס?". רון הרים את כבתו ואמר בגאווה "בואי נגיד שהוא ראה את ה'נעשה' בעצמו, ברגע אמת. הופעה חיה". טל פרצה בצחוק ואמרה "אתם מיוחדים שניכם, אגב. יכול להיות שהיום אני לא אוכל לבוא בערב". "מדוע?" שאל רון, והפנה את מבטו אליה. טל סובבה את פניו אל הכביש עם ידה ואמרה בשקט "דני ג'ונס". "אני מבין, התחברת עם מקפליי מאוד אה? ברי-מזל הבחורים האלו" אמר רון וחייך. "אני יודעת, ותודה על ההסעה" אמרה טל, ולקחה את אחת מן סוכריות המנטה שהיו בקופסה שהייתה על יד השימשה הגדולה. "אלו לא סוכריות רגילות" אמר רון לאחר ראה את טל פותחת את השקית שעטפה את אחת מהן. "אני אסתדר" אמרה טל והכניסה לפיה את זו שהייתה בידה. רון חייך חיוך ערמומי ואמר "לא ידעתי שאת אוהבת סוכריות שמן דגים". טל פתחה את פיה, כיווצה את פניה וירקה את הסוכריה אל בין רגליו של רון. "איכס," היא פלטה בהשתנקות ושאלה "למה היא אוכלת את הרעל הזה?". רון פרץ בצחוק ואמר "טל, עכשיו זה נדבק לי למכנס". טל צחקה ואמרה "מגיע לך, על שלא הזהרת אותי". רררון חייך ואמר "היא זקוקה לויטמין שיש בהן, אני לא יודעת בוודאות מהו...אבל מה שבטוח זה שזה מגעיל בטירוף". "בהחלט" אמרה טל, וניגבה את לשונה. ***** כשהגיעה טל אל ביתה היא גילתה כי מסתבר שגם אחותה, רוני, ראתה את התמונות הללו שבעיתון. והשמועות המציקות הללו נטפו גם כן אל אוזניהם של הוריה. היום הזה בהחלט היה הרוס מבחינתה של טל, היא הרגישה בכול רגע את השפל מתקרב. היא התעלמה מכול המבטים וההסתודדויות ברחבי המסדרונות, אבל בכול זאת כאב לה.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| ../images/Emo126.gif

אנשים תקעו בה מבטים, ומספר בנות החלו לשאול אותה בהפסקות שבין שיעור לשיעור אם היא קיימה יחסים יותר 'חזקים' עם דאגי. העלילו עליה שהיא מעריצה, שעד כדי כך "שרופה" על 'דאגי פוינטר', שהיא הלכה ונישקה אותו מבלי רצונו באחד מפגישות המעריצים שהיו. דבר שהיה לגמרי רחוק מהמציאות, אפילו התמונה הייתה רחוקה מלהיות אמיתית. טל ניסתה להיזכר מתי בפעם האחרונה היא נמצאה כול כך קרובה אל דאגי. אך שום זיכרון שכזה לא נטף מראשה. "דאגי פוינטר בהחלט לא נראה מאושר, מקורות שמאוד מקורבים אל הבסיסט מדווחים כי היא גם נתנה לו את הטלפון שלה, ועקבה אחריו אל ביתו" כך היה כתוב. "טל זה נכון?" שאל אביה, לאחר שעשה לה מחקר ממושך בקשר לאותו 'דאגי פוינטר'. "לא אבא! אני נשבעת!" ענתה טל בזעם והכתה בכעס עם אגרופיה הקטנים על השולחן הפינתי. היא קימצה את גבותיה, ותקעה בהוריה זוג עיניים מלווים במבטים כועסים מאוד. למי היה לב כול כך אכזר להעליל עליה דבר שכזה? "אתה לא מאמין לי אבא? למה שאני אהיה כול כך נואשת?" היא שאלה בכעס ,ושילבה את ידיה על חזה. היא הרהרה בינה לבין עצמה מיהו האיש השפל שיכל להעליל עליה דבר שכזה. "אני לא יודע טל,...אבל מה זאת התמונה הזאת?" הוא אמר הצביע על התמונה שלה ושל דאגי קרובים מאוד, והביט בה בפנים חתומות. טל הרימה את ראשה ואמרה בשקט "הוא רק עזר לי כאן עם התיק, זה הכול". היא לא רצתה לשמוע את הוריה כועסים כול כך. לראות את מבטו המאשים של אביה, דיבורו המהיר. אמה נראתה נרעשת היא לא הייתה רגילה לצלמים המחכים 'לתפוס' תמונה של ביתה. היא הרימה את גבתה ואמרה "להסתבך עם כוכבים זה לא מסוג הדברים שחשבתי שייצא לך לעשות". טל פלטה אוויר ואמרה בשקט "אמא, אני נשבעת שאין לי קשר לשום דבר ממה שכתוב כאן. את רואה שאפילו את השם שלי הם לא הזכירו כאן, רק שמו תמונה. אני בטוחה שמישהו שינה אותה בפוטושופ, אבל תיהי בטוחה שאני אל קשורה לכך". "אני לא יודעת מה לומר לך" פלטה אימה וישבה על הספה על יד בעלה. "טוב, אתם יודעים מה? לא מעניין אותי מה אתם חושבים. אני לא עשיתי את זה, ואני לא מתכוונת להתחנן כאן כמו כלב-ים מסכן לרחמים. תאמינו לי, או לא תאמינו ל, אני פוסקת מלהתחנן" אמר טל, והלכה אל עבר המטבח. "טל אביב חיזרי לכאן מיד" אמר אביה בטון סמכותי, טון שהפחיד את טל בכול פעם שעלה אל פרק יומה. "כן?" אמרה טל ונעמדה מול הטלויזיה על ידם. "את בטוחה שאין שום קשר בינתך לבין הנער שבתמונה?" הוא שאל. "יש קשר," התרעמה טל "אבל המקרה הזה לא קרה מעולם, זאת תמונה הזויה ביותר שהתפקששה לאיזה צלם, אני אומרת לך את האמת אבא. "אני מבין," אמר האב בכובד ראש. אימה של טל רק חיכה מן הצד אמרה "מה יש כאן להבין? אני לא חושבת ש—" "אוקי,אני מאמין לך.אבל רק בלי שטויות טל" סיכם אביה, וקטע את דבריה של אימה. "טורי הרכילות ממש עשו מן הסיפור הזה מעדן" אמרה אימה וצחקה. "וזה משמח אותך?" שאלה טל ברוגז והביטה אל אימה בכעס. "לא, זה רק מצחיק אותי שהגעת למצב הזה" ענתה. טל עיקמה את אפה ושאלה "איזה מצב?". "המצב הזה" ענתה לה אימה. "טוב מה שתגידי" אמרה טל בקרירות, והתקדמה אל עבר המדרגות בכדי למצוא מפלט בחדרה. "די אווה, אל תקשי עליה יותר" אמר אביה וחייך אל עבר אישתו. טל הביטה אל השעון, ואז אמרה בזריזות "אני יוצאת היום, אל תחכו לי",ועלתה במהירות אל חדרה. "מה זאת אומרת?" שאלה אימה בקול. טל עמה בראש גרם המדרגות ואמרה "דני ג'ונס עוזר לי באנגלית". "שוב את מסתבכת?" היא קראה בקולף וגרמה לכעסה של טל להתשולל עוד יותר תוכה. זה לא רק שאימה אל עזרה לה בכלום, אלא עוד יותר שהיא רמה לסעיף שלה להתפוצץ. "אני לא" צעקה טל והלכה אל עבר חדרה, טרקה את הדלת, ונשארהכמה שניות בכדי להקשיב לצעקותיה אל אימה "שתפסיק לעשות הפגנות". היא חייכה לעצמה, ומיהרה אל עבר התיק שלה שעמד דומם על יד הפח הקטן שלה. האי בדקה אם היא לא שכחה בכיתה את המחברת עם השרבוטים, וכאשר ראתה שהיא עודנה שם, חייכה לעצמה ונעמדה. היא נתנה לעצמה ליפול ולשכב על המיטה שלה לכמה רגעים ולשקוע בתוך הכרית המנופחת שלה. היא הרגישה שהיא צריכה תמיכה עכשיו יותר מתמיד, השמחה פינתה את מקומה לעצב. לפתע נשלח אליה אסמס, היא מיהרה אל עבר התיק, התגלגלה מן המיטה, אך החבטה לא הפריעה לה כלל וכלל. היא לקחה את המכשיר הקטן לידה, והביטה אל תוך הצג הזעיר. על המעטה היה רשום "דני בוי". התרגשות אפפה אותה מכול עבר, היא פלטה ציוץ קטן ופתחה את ההודעה: "טל מה קורה? שמעתי את החדשות אני מקווה שאת לא כועסת יותר מידי. היום תהיי מוכנה ב-8 וחצי, אני אבוא לאסוף אותך עם אחד הנהגים כאן. אוקי?". טל תקתקה על המקשים במהירות ושלחה לו "כן, החדשות הרגיזו אותי.ו אני אהיה מוכנה,ו בהצלחה בהופעה היום". היא בדקה מספר פעמים במילון, בכדי רלאות אם כול המילים שכתבה נכתבו באופן טוב. היא חייכה, כשגילתה שאכן כתבה את זה באופן מצויין, ושלחה. ומיד לאחר כמה שניות נשלח אליה בחזרה הודעה נוספת ממנו: "תודה. ואל תשימי לב, זה בסך הכול רכילות, אני סובל מזה יום יום. וגם אל תגידי לאף אחד שאת באה ,אני לא רוצה עוד רכילויות סביב זה. ותביאי איתך את הדפים". טל חייכה ומיהרהה לשלוח לו: "אוקי, ודני? תודה" היא שלחה והלכה לכיוון ארון הבגדים שלה. היא שמעה צלצול נוסף, וראתה את המעטפה מתעופפת לה בצג הקטן, היא פתחה אותה מיד והחלה לקרוא: "אין בעד מה, אני מקווה שהיום לא תכאב לי שוב הבטן באמצע אחד השירים. הגיטרות האלה לוחצות עלי חזק" כתב דני. חיוך הופיע על שפתיה של טל, היא מיהרה להחזיר לו תשובה: "אתה צריך להוריד את הז'קטים שלך, הם מקשים עלייך לנגן. שמתי לב לזה כמה פעמים". "אני אקח את זה לתשומת ליבי" הוא שלח לאחר 10 שניות לאחר מכן בלבד. "מה?!" כתבה טל, היא חשבה שהוא שכח שהיא לא מבינה עדיין את כול השפה והסלנג שלה בשלמותה. "מצטער שכחתי...אני יעשה את זה, תודה על העצה. הלכתי להופיע 'תחזיקי לי אצבעות' חזק" הוא החזיר מיד. טל חייכה לעצמה ,הניחה את הפלאפון על המיטה ורצה להתכונן לשעה המיוחלת. ***** היא כבר התארגנה, לקחה את הסוודר שלו בשקית שמצאה מתחת למיטתה. אמרה להוריה שהיא ממהרת, והסבירה להם בקצרה על תוכן הערב שלה. חוץ ממספר פרצופים מבולבלים, היא לא קיבלה תשובה שלילית ליציאתה. בשעה שמונה וחצי בדיוק הוא הגיע, הוא צפר לה, ובא לכיוון להדלת. טל ירדה מן החדר שלה במהירות, לקחה המפתח של הבית ונעלה אותו בואותו הרגע דני התקרב אל מפתן הדלת עליו עמדה גם כן היא. ברגע שהיא ראתה אותו מתקרב אליה מחייך, ומזיע קלות. היא התחילה לרוץ אליו, ופתאום הרגישה שהיא התגעגעה אליו למעשה, מאוד ובפרץ של שמחה, היא קפצה עליו וכרכה את זרועותיה סביב צווארו.
יש המשך~~

m i c k e y 15

New member
Back off!!!

ארר דיי מרגיז אותי לקרוא על טל ודני
זה פשוט...ארררררר לודעת איךהלסביר XD פליז פליז שתתרחק ממנו ותלך לדאגי! הןם יותר מתאימים! really!! והרכילויות האלה ממש מעצבנות..איך הם אוהבים להמציא דברים....משהו! XDD

kelly7i

New member
אבל מה זה,

הסיפור שהעלילו על טל זה כמו מה שהולך עם סנדי! סנדי היא זאת שדחפה לדאגי את המספר טלפון שלה, לא טל!><

butbut

New member
אבל הסיפור של טל שונה...העלילו על טל שהיא

איזו מעריצה מטורללת..וסנדי זה סיפור אחר><

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||| -זה פרק ארוך קצת...../images/Emo126.gif

We Could Be In Love: http://www.youtube.com/watch?v=nsi5O4pWKNg&NR=1 ********************************************************************************************************** דני צחק ולקח מספר צעדים אחורנית, לאחר מכן חיבק אותה גם כן ואמר "היכן ההורים? רציתי להכיר אותם". טל חייכה והשיבה "יצאו, כמו תמיד", מה שהיה לגמרי נכון. נוריה יצאו עם עוד שני זוגות חברים שלהם למסעדה, ואחותה רוני הלכה אל הפיצריה שבמרכז. חיוך נפרש על פניהם של השניים, שהיו עסוקים בסריקה של האחר. "מה ההתלהבות?" הוא שאל אחרי חמש דקות שבמהלכם הספיקו להיכנס אל הרכב, ולהתחיל לנסוע. טל סובבה את פניה אליו מן החלון, ונראתה קשובה. היא שילבה את רגליה, ונתנה לעצמה להיפרס על כול הכיסא. דני רק הביט בה במבט ממזרי,וחייך. "חשבתי לעצמי, למה לך לעזור לי? אנחנו מכירים זמן קצר" אמרה טל בשקט. "נכון, אבל אני רוצה להכיר אותך יותר. מה הבעיה בזה?" שאל דני וצחק. "אין שום בעיה!" הכריזה טל וזרקה אליו חיוך מתוק. היא כיוונה את המזגן אליה, ודאגה שאחד מן הפתחים יגיע גם אל דני. הוא חייך וסימן לה שזה מגיע עד אליו. "איך הייתה ההופעה דני?" היא שאלה, והביטה אל פניו הרציניות. "נחנקתי שוב בשיר הראשון, אבל אחר כך הורדתי את הג'קט כמו שהצעת, ובנות החלו לשרוק. אבל הרגשתי הקלה מסויימת אחר כך" הוא אמר, והעביר את מבטו הכחול אליה. "הבנתי" אמרה טל, ושיחקה עם אצבעותיה. "תקשיבי טל, רק רציתי להגיד לך שאנחנו נעבוד על השיר שלך היום. וגם...שאם את באמת שרה יפה, כמו שסיפרת לי, את חייבת להבטיח לא להתבייש מולי. כי אני בסך הכול ינסה לעזור לך, ואת צריכה לשתף פעולה" אמר דני ברצינות והביט בה. הם הגיעו במהירות,טל החלה לחשוש שאולי טעה הנהג. אך היה נראה שהם בהחלט הגיעו אל המקום, הנסיעה עברה לה במהירות שכזאת, שהיא לא משה לב לזמן. היא יצאה מן הרכב ואמרה "אבל זה קשה לי, אני בטח אזייף". "קודם כול נחמם את הקול, ואז נבדוק את הטונים שלך, ורק אז נחפש שיר שאת אוהבת" אמר וחייך, תוך כדי דיבור הוא סימן לנהג "להתראות". הוא הצביע אל עבר בניין הרקומות המפואר, ואמר "אנחנו נכנסים לכאן". הם עלו מספר קומות לא רב בכלל, והגיעו אל דלת לבנה שעליה היה רשום "סוטים למיניהם". טל הביטה על השלט בעניין, היא עמולם לא נתקלה במילה 'סוטים', מעודה. דני ראה אותה מתרכזת בשלט ואמר "דאגי והשטויות שלו". הוא פתח את הדלת בעזרת מפתח קטן במיוחד, וסימן לה להיכנס אחריו. "היי, איפה כול השאר?" שאלה טל ונכנסה בצעדים איטיים. "בטח מבלים עם בנות, או משהו בסגנון הזה. בכול אופן הם לא צריכים להיות כאן, בגלל שאנחנו בסיבוב הופעות שכחת? אנחנו גרים באוטובוס-בית הזה. אבל בגלל שאמרת לי שאת מתביישת לשיר מול כולם, אז הבאתי אותך לכאן. רק דאגי, אני יודע שהוא הלך לסדר משהו עם אחותו, ועם עוד אחת... סנדי ההיא" אמר דני בפיזור דעת, ופתח את האור בקצה החדר "אוקי, שנתחיל?" הוא שאל. "כן, אבל אני בלחץ דני" אמרה טל ושמה את ידיה על ראשה. דני לקח לה את הידיים ואמר "אל תילחצי! זה כלום. תהיי גבר!" טל הביטה בו במבט תמה, חיבקה אותו וצחקה, "אבל אני אישה!" אמרה. "טוב, אז תהיי אישה" הוא אמר ודגדג אותה. "אתה צוחק עלי נכון?" היא שאלה וחייכה. "כן" השיב דני, "מצידי את יכולה גם להיות טומבוי, העיקר שתהיי את" הוא עצר, וגרם לרגש מוזר לרטוט בכול גופה של טל. ולעורר משהו שהיה רדום אצלה במשך כול אותו הבוקר. "קדימה נתחיל" אמרה טל, והרפתה ממנו. דני הלך אל קדמת החדר ושאל "את בטוחה שאת מוכנה?". טל הנהנה עם ראשה,והם החלו בשיעור הראשון. דני עזר לה להיפתח, ועצם זה שזה היה הוא ולא אחר רק גרמו לטל להיפתח אליו עוד יותר. הוא הניח את הגיטרה שלו על הריצפה ואמר "אני חושב שאנחנו נעשה הפסקה עכשיו". טל צחקה ואמרה "רעיון מעולה". הוא נכנס אל המטבח ואמר "דאגי בלגן כאן את הכול, אבל בכול זאת רואים מטבח. את רוצה תה או קפה? או משהו אחר?". "תה" אמרה טל, והביטה אל פנים הבית בסקרנות. היא הביטה אל עבר התמונות שהיו בחדר שבו שהתה וחיכתה לדני. תמונות של חברי 'מקפליי' מכול מיטב שנותם הופיעו קיר. היא ירדה מן הכיסא עליו ישבה, והיבטה אל עבר תמונת הקולז' שהייתה על הקיר. היו שם מספר תמונות של דני בתקופת שיערו החלק, והארי בתקופה שבו היה לו שיער. היא ראתה תמנוות של כולן עם עוד מספר רב של בחורות. כולן נראו כול כך שמחות ונרגשות, טל תהתה בינה לבין עצמה מי הן הבנות החוזרות על עצמן מספר פעמים. אך לא החשיבה לכך חשיבות ייתרה, בעיקר משום שהיא ידעה שזה לא אמרו להיות מעיסוקיה. היא הרימה את מבטה אל עבר שאר הגיטרות שהיו בחדר, ואחת מיוחדת במינה משכה את תשומת ליבה. היא הייתה ישנה ביותר, ומיתריה היו קרועים. אך עם כול זאת היה בה קסם כלשהו, היא העבירה את אצבעה על הגוף החלול שלה ויכלה לחוש שדברים שלילים מופצים ממנה כמו רעל. לפת נכנס דני אל החדר, טל הסתובבה באיטיות והצביע על הגיטרה. חיוך קטן התפשת על שפתיו של דני, והוא התקדם לעברה. הוא הניח את הכוסות על השולחן, ואמר "היא הייתה של אבי, אני מוציא עליה עצבים". טל הפנתה את מבטה אל עבר הגיטרה, והביטה על הדברים שהיו חרוטים עליה. מספר מילים לא בארורות, ומשפט אחד שתופס את רוב המקום "למה נטשת?". טל סגרה את פיה ואמרה "אני מבינה אותך". "אני ידוע" אמר דני. "התגעגעתי אלייך היום," הוא החל לומר בסתמיות והתיישב בכבדות על הספה. טל עזבה את הגיטרה שריתקה את עיניה, והתיישבה על ידו. "ג'יו הזכירה אותך היום מספר פעמים" הוא המשיך, ולגם מן הכוס שלו. "מה היא אמרה?" שאלה טל וחייכה. טל צחק ואמר "שאם את גם תוכלי לבוא לסיבובי הופעות יהיה לה פחות משעמם. כי טום עוזב אותה לכמה שעות, ומבלה עם מעריצות, מה שכולנו עושים, ורק אחר כך מגיע תורה". טל מחקה את חיוכה ואמרה "כן, היא סיפרה לי". "אין מה לעשות," אמר דני בשקט, והפנה את פניו לעברה "אם מישהיא לוקחת על עצמה להיות חברה של כוכב רוק, היא צריכה להתרגל לחיים הללו". "כן" אמרה טל בהרהור.
יש המשך~~

m i c k e y 15

New member
AWWWWWWW

"טל הפנתה את מבטה אל עבר הגיטרה, והביטה על הדברים שהיו חרוטים עליה. מספר מילים לא בארורות, ומשפט אחד שתופס את רוב המקום "למה נטשת?"." אהבתייייי 'למה נטשת'...
די אני אבכה....... בוט

butbut

New member
חח גם אני כמעט בכיתי בקטע הזה..רציתי

לתאר את זה לגמרי-כלומר להמשיך את כול שאר הכתובות שכתובים על הגיטרה.. אבל אחר כך פשוט החלטתי שעדיף שלא.. אני לא רוצה יותר מידי קטעים עצובים בפיק:] XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||| [6!!]../images/Emo126.gif

"טל," הוא אמר בשקט "רק שתדעי, ואני כנה איתך לגמרי, את שרה יפה. אנחנו נעבוד על השיר הזה עד שהנשמה תיצא לנו מן המקום! אני חושב שזה הדבר הכי טוב שיוצא לי לעשות לבינתיים. חוץ מכול אירועי הצדקה". "והעזרה לחולי הסרטן" העירה טל, וחיבקה את עצמה. "קר לך?" שאל דני ונראה משועשע, הוא היה רגיל לקור הזה כול ימי חייו. אך כברירת מחדל קנה גם מזגן, הוא התרומם מן הספה והדליק אותו. טל נעמדה על יד המזגן ושמה את ידיה בכדי שיוכלו להפשיר. "כול כך נעים" היא אמרה בשקט וחייכה. "דרך אגב," היא אמרה בשקט "הסוודר שלך נמצא בתוך התיק שלי בשקית השחורה". "תודה" אמר דני, ולקח את השקית. טל עזבה את המזגן ואמרה "הבית שלך ממש נוח, קטן ובעיקר שקט". טל פרץ בצחוק ואמר "הוא שקט רק עכשיו, בגרך כלל כולם נמצאים בו. דאגי יושן אצלי כמעט בכול יום, או בא אלי כשהוא שיכור לגמרי. והארי אוהב להעביר כאן את סופי השובע שלו, כשאני לא נמצא כאן". "זה כמו בית מלון, קטן" אמרה טל וסובבה את פניה אל עבר שאר הדברים שעמדו בחדר הקטן. "בדיוק" אמר דני. "דני, אתה תחזיר אותי אחר כך?" היא שאלה, ושלחה את זרועותיה אליו בכדי להקימו מן הספה. "שלא יהיה לך ספק בכך בכלל" הוא אמר ונעמד. "נמשיך" הוא אמר, והתקרב אליה. הם התככו מעט אחד בשני, ולבסוף עברו כול אחד אל כיסאו. טל התיישבה אל הכיסא שלה מול התווים, ודני החזיק את הגיטרה שלו. "תודה" אמרה טל, לאחר כמה שניות. דני חייך ואמר "אני צריך לתלות כאן שלט של "בבקשה", כדי שאני אל אצטרך לענות לך בכול פעם. זה יוצא יותר מידי". טל פרצה בצחוק ואמרה "טוב, אני אפסיק". הם התחילו בחזרה שוב, וסיימו כעבור שעה וחצי בודדות. טל הרגישה עייפה, ודני נראה גמור עוד יותר. הוא שפשף את עיניו כאשר הגיעו עם הרכב אל ביתה ואמר "מחר אני גם פנוי טל, אבל גם דאגי יהיה בבית. זה בסדר מבחינתך?". "בוודאי" אמרה טל בשקט, אוספת את תיקה בידה. דני יצא מן הרכב, ונעמד קרוב אליה בכדי להיפרד ממנה. "אז אני מניח שניפגש מחר," הוא אמר בשקט "ואני מקווה שהחבר שלך יוכל למצוא את הבית שלי". טל חייכה מעט ,וניסתה להסתיר את הקיפאון שפגע בה מכול עבר. שיניה נקשו, וידיה רעדו. "כן הוא יידע, הוא גר בלונדון במשך כול חייו" היא השיבה. דני צחק ואמר "בואי הנה" וחיבק אותה בחום. טל פתחה את ידיה וכרכה אותם סביב צווארו. "אני קופאת" היא אמרה, ושמה את ראשה על כתפו. "אני יודע, אני מרגיש" הוא אמר בשקט. טל לא רצתה להתנתק ממנו, היא לא רצתה לדעת שהוריה אולי במיטים עליה מן הבית, היא לא רצתה לחשוב על האנשים המביטים בהם ברחוב ובוחנים מקרוב. היא לא רצתה לחשוב על הבנות שיוכלו לעבור שם, או על צלמי הפפארצי שיכלו להגיח מכול עבר. אבל בכול זאת, היא התנתקה מדני ואמרה "לילה טוב". דני חייך אליה ואמר "מצטער שאני מעט עייף, אחרי הופעה שכזאת. אני לא בטוח שמישהו מאיתנו שרד ער עד עכשיו". "אז תלך עכשיו לישון" היא אמרה. "זה בדיוק מה שאני אעשה, ברגע שאני אגיע אל הבית שלי" אמר דני. היא נפרדה ממנו לשלום, וראתה את המכונית השחורה מתרחקת ממנה במהירות גוברת. לבסוף היא הסתובבה, לקחה את תיקה בידה ודפקה על דלת הבית. אך אף אחד לא ענה, אף אחד לא היה בבית. היא חיכה לעצמה, ומיהרה להכניס את המפתח הרזרבי שלה אל חור המנעול ולהיכנס אל תוך הבית. היא עלתה במהירות אל עבר החדר שלה, שכבה במיטה, ונרדמה לאחר כמה שניות מבלי להחליף את בגדיה או לנקות את האיפור שהיה עודנו על פניה. ***** "טל את בטוחה שזה המקום? זה הקצה השני של העולם" אמר רון. "זה המקום" אמרה טל וחיכיה לעברו. "אני מחכה לך כאן עד שתאמרי לי בעצמך שאת בתוך הדירה" אמר רון. "אם היא אורמת שזה המקום, אז זה המקום" אמרה לו איימי מן המושב שעל ידו וסובבה את ראשה אל עבר טל. טל חיכה ואמרה "רון, זה המקום אל תדאג". רון סובב את פניו אליה ואמר "אני סומך עלייך טל, שלא יקרה כלום. אחרת כול התפוזים הרקובים שזרקת עלי לא שווים כלום". איימי פלטה צחוק ומיהרה לצאת מן הרכב של רון בכדי לברך את חברה לשלום. "תהנו בסרט עם ליאו, תימסרי לו שאני מצטערת שהברזתי אתמול" אמרה טל בשקט. איימי חייכה ואמרה "הוא כבר יסלח לך, את מכירה אותו". "בהחלט" אמרה טל בשקט והביטה על פרצופה במאושר של חברתה. רון צפר להן מן הפינה וקרא "איימי, טל. תיפרדו כבר! זה לא שהיא חוזרת לישראל". איימי וטל הביטו בזו על זו, ולאחר מכן גילגלו את עינהן בהבנה ופרצו בצחוק. "ביי טלי-טל" אמרה לה אייימי בחיבה. טל כבר התרגלה לכיונויי החיבה שהייתה איימי ממציאה לה ,בכול יום חדש שעובר. היא חיבקה אותה ואמרה "ביי איימ' ". היא ראתה את איימי רצה לכיוונו של הרכב ונכנסת לתוכו. היא נופפה לשניים לשלום, ועלתה במעלי המדרגות לכיוון השומר שהיה בכניסת הבניין המפואר. "ערב טוב גברתי, את ההיא מן הלילה שעבר?" שאל השומר, וחייך אליה חיוך חברותי. "כן" אמרה טל, וחיכתה שהוא יפתח את הדלת. "שיהיה לך ערב מקסים" הוא אמר, הרים את כובעו, ופתח לפניה את הדלת. היא מיהרה לעלות במדרגות, ולהגיע אל דלת דירתו של דני. כשהיגעה אל הדלת המבוקשת, היא תקתקה בה, אך איש לא ענה. היא תקתקה עוד מספר תקתוקים, וכאשר אף אחד לא ענה שנית היא התכוננה לרדת אל עבר השומר בכדי לשאול אותו האם דני יצא מן הבית, ודאגי נכנס. אך באותו הרגע נפתחה הדלת במהירות, טל סובבה את פניה בזריזות, והביטה אל הדמות שניצבה שם. "טל" קרא דני, וחייך חיוך מתוק. טל הביטה על גופו החשוף, הוא לבש מכנסיים בלבד, וחולצתו הייתה בידיו. "התעוררת?" היא שאלה וצחקה. "לא," ענה דני וצחק "הייתי במקלחת" הוא אמרה והתקרב אליה. טל חיבקה אותו בוזקה והריחה את ריח הסבון מגופו. היא הרגישה את שיערותיו הרטובות ושאלה "היכן דאגי?".
יש המשך~~

m i c k e y 15

New member
אררר

שתרד מדני הרטוב שלי
עלק היכן דאגי....כאילו שאכפת לה!! כבר חשבתי שהם יתנשקו
פוו יש לה מזל...
די הלוואי ויכולתי לבלות יום יום עם דני ג'ונס.....................אמןןןןן
XD בוט זה היה מדהים! מרגש אפילו

Himeka

New member
הראמ..../images/Emo69.gif

יש רק קטע אחד שלא אהבתי...>> "ביי טלי-טל" אמרה לה אייימי בחיבה. את יודעת, שהשם שלי זה טלי ושם המשפחה טל? זהמחמיט בצורה כלשהי אבל גם פוגע.>,>

butbut

New member
ב-א-מ-ת?XD ואיי איזה צירוף מיקרים!

זה ממש מגניב..טלי-טל. זה ממש מגניב. טוב לא ידעתי-אבל עכשיו אני יודעת. אני אקח לתשומת
י..:]

Himeka

New member
כן, באמת.X: ../images/Emo69.gif

אז אם את מפרסמת את זה בעוד מקום אז תכתבי בצד "יש לי מכרה שהשם שלה ככה.D: " או זכויות שמורות.;;~ זה השם שלי.>;

butbut

New member
חחח זה לא רשום עוד באף מקום-רק שם:}

אבל אם זה מפריע-אני אשנה ^^

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||||-אחרון!! ../images/Emo126.gif

אני כול כך!! ממליצה לשמוע את השיר הבא!! לגמרי-במיוחד לקטע הזה!
:
LinkinPark - Numb: http://www.youtube.com/watch?v=_5Oi4R-jSoA&feature=related תהנו! *********************************************************************************************************************** דני הרצין לפתע ואמר "למטה, מעשן אני חושב. את יכולה לרדת אל החצר, אל אחד השולחנות שם. הוא יושב תמיד על אחד מהם, הוא אמר שהוא לא מרגיש טוב. אני ארד אליכם עוד כמה דקות. אני צריך לייבש את השיער שלי". "אוקי" אמרה טל בשקט, והעבירה לידיו את התיק שלה. "להתראות" היא אמרה, ונפרדה ממנו. היא מיהרה לרדת במדרגות, אל עבר החצר. לא היה מקום לטעות בכניסה, משום שלא היה צורך לצאת מן הבניין, אלא רק להמשיך עד סוף המסדרון של קומת הכניסה. טל פתחה את הדלת הגדולה של החצר המוקפת בצמחיה ירוקה, וראתה מן הזכוכית את דאגי יושב על אחד הספסלים. "היי" היא אמרה בשקט, והתקרבה לעברו. עוד לא יצא לה לראות את דאגי במצבו שלו. הוא היה נראה מעט עייף, ומסכן. היא הביטה אל עבר בדיליי הסיגריה שהיו בתוך המאפרה. ומספר בקבוקים של שתייה, היא לא יכלה לקרוא מה כתוב עליהם. אבל הסתפקה במבט על דאגי, וידעה מה תכולתם. דאגי הסתובב אלהי במהירות, ונראה לועס בתוך פיו מסתיק כלשהו. "שלום" הוא אמר וחייך חיוך מתוק. טל התקרבה אליו, התיישבה על ידו ואמרה "נראה שאתה נהינה". דאגי פלט צחוק ציני וחיבק אותה בחוזקה. טל הרגישה שהיא נמחצת, אם ימשיך הוא זאת. היא השתחררה ממנו ואמרה "כן, תהרוג אותי מרוב אהבה". דאגי צחק ואמר "אני לא שולט בזה, אני טיפש". "מה קרה?" שאלה טל בשקט, ונצמדה אליו. הרוח הקרירה הקפיאה את עצמותיה, היא שכחה לבקש מדני ג'קט נוסף, ונאלצה להסתפק מחום גופו של דאגי שהיה על ידה. "הראש שלי מתפוצץ" אמר דאגי בשקט, ושם את ראשו בין ידיו. טל הרגישה שמשהו רע עומד לקרות, כאילו הרוח הקרירה הביאה איתה צרות על כנפיה. "תנסה להישאר ממוקד, אני אלך לקרוא לדני" אמרה טל בשקט, והתרוממה ממקומה. אבל דאגי תפס בידה ואמר "בבקשה אל תעזבי אותי עכשיו". טל נשכה את שפתה התחתונה ואמרה "אני עדיין כאן דאגי". היא נעמדה מולו, והרימה את פניו עם ידה. "דאגי," היא אמרה בשקט "תסתכל אלי לרגע". דאגי הרים את פניו בזהירות, והביט עליה בעינים אדומות. "אתה רואה אותי?" היא שאלה בבהלה, אך לא איבדה את שפיותה. "אני רואה אותך טל, אל תעזבי" הוא אמר בשקט. "אני כאן" אמרה טל בשקט. לפתע דאגי כרך את זרועו סביב כתפה, ומשך אותה אליו בגסות. טל הרגישה שהיא מתקרבת אל פניו יותר מידי, היא יכלה להרגיש את נשימתו החמה. היא עמדה על ידו כך צמודה במשך זמן מה, והביטה אל עיניו התכולות. "אני טיפש" אמר דאגי, ונראה קרוב עוד יותר. טל יכלה להרגיש את שפתיו על לחיה, את נשימתו על עורפה. "דאגי, תקשיב לי. אתה שיכור, אתה לא יודע מה אתה עושה" היא אמרה, וניסתה להתנתק ממנו. "אני שיכור טל, כשאני שיכור אני בורח מעצמי" הוא אמר בשקט. רעש דיברו היה נשמע לה בבירור, והבל נשימתו התנוסס סביבה. טל פתחה את עיניה ואמרה "נכון, זה בדיוק מה שאתה לא צריך לעשות". "אל תעזבי אותי" אמר דאגי בשקט. טל החזיקה בידו ואמרה "אני לא אעזוב". היא הרגישה שהמצב יוצא מכלל שליטה, כול הנורות האדומות שהיו גופה פעלו כעת. דאגי נעמד לפתע והתקרב אליה עוד יותר. חלק ממנה רצה לברוח, אך החלק השני הרגש שהוא רוצה להישאר, להסתכן. היא הביט ה על שפתיו הדקות, על שיניו הלבות. היא הרימה את מבטה אל עיניה התכולות, אל הזיק שנדלק בהן. היא הרגישה את ידו בידה ,את חום גופה קרוב אל חום גופה. שפתיו היו קרובות, היא ראתה את גוונם האדמדם. נשימתם נעשו לקרובות עוד יותר, טל הריגהש את הצורך לברוח בזה הרגע. אך החלק השני רצתה להישאר, היא עמדה נטועה במקום.מרגישה את ליבה פועם בקירבה בחוזקה. כפי שלא פעל מעולם במקרים שכאלו. ********************************************************************************************************
מה יקרה בין טל לדאגי?
האם דני יספיק לבוא בזמן?
כול התשובות-בפרק הבא!!!
אפילו אני בלחץ כאן>< לחץ טוטאלי!!
XDD ><
אני מקווה שהצלחתי לסחוף אותכן
- ולהשאיר אתכן במתח רב!!
ושאהבתן את השירים שהוספתיXD
תגובות-בונות ולא בונות יתקבלו בברכה!!!
תמיד-תמיד בוט.

m i c k e y 15

New member
לא דני אל תבוא!!! "KISS KISS KISS KISS"

XDDDD DOUGIE & TAL SITTING ON A TABLE = K I S S I N G סדגש| פליז!! אני לא הייתי מהססת לרגע אחדדדדדדדד להרגיש את הנשימות שלי החמות שלו עליי
ואוווווווווו

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD...גאש ../images/Emo178.gif

את כבר תיראי בפרק הבא..LOL..זה הולך להיות מפתיע.
. LOLL התגובות שלך הצחיקו אותי עד עכשיו-כולל עכשיו XD

m i c k e y 15

New member
XDDD יאללה אני רוצה עוד פרק!!!!../images/Emo24.gif

מיד אבל מידדדד אוףף
אני מקווה שמפתיע לכיוון "כן, דאגי וטל יתנשקו והיא תהיה איתו ותחווה בגידה קטנה עם דני ואז היא תגיד לו שהיא לא יכולה כי היא נאמנה לדאגי יותר מדי"

butbut

New member
לצערי זה יתפרסם רק ביום שלישי-זה נראה כול כך

>< גאשש. XD אבל ספויילרים יהיו יותר מאוחר-אני אשתדל לפקט בספויילרים:] XD אממ..את כבר תיראי-זה הולך להיות מפתיע
.

למעלה