../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif
הוא היה נראה נחוש בדעתו, היא לא באמת רצתה ללכת. היא רצתה להישאר ולהיות איתו במשך כול הערב. אבל לא יכלה, היא פחדה שתגלה לו את האמת. "את בורחת ממני, ובורחת מדאגי...אצל מי את עוצרת לביניים?" הוא שאל, והרים את מבטו אל אחד העלים שעפו על יד ראשו. "מה?" שאלה טל וחייכה. "אני מתכוון," אמר דני בסלחנות וצחק "בטח יש לך סיבות לא לספר לי משה, את מסתירה ממני כמה פרטים שתוקעים את כול הסיפור הזה". ליבה של טל הלם בחוזקה, איך הוא ידע אודות הסודות שלה? האם היא דיברה בקול, או מהבטן? "לא," היא ענתה, וחייכה חיוך מאתגר "אני לא חושבת". "אני לא אלחץ עלייך, אני לא נוהג לעשות את זה עם בחורות" אמר דני, ומתח את שיריריו. "אוה," אמרה טל, וחייכה חצי חיוך. "ומותר לשאול מה אתה כן עושה עם בחורות?" היא שלחה לעברו חיוך מזמין, והרימה את גבתה. "בטח, אני מתחיל עם בחורות בדרך כלל ולא הן איתי" הוא התחיל לומר ועצר. "אני לא התחלתי איתך" התרעמה טל. "לא הזכרתי שאת התחלת איתי," אמר דני וחייך לאחר מכן המשיך את דבריו "למעשה, אני פשוט ניגש ומדבר בכנות. מחמיא לה טיפה, אבל לא יותר מידי. מספיק רק לספר לה בדיחה, לחכות שהיא תצחק, ומשם הכול מתגלגל". "אחלה של אסטרטגיה" אמרה טל בציניות. "תודה" אמר דני וחייך חיוך מתוק. "דני," אמרה טל ופלטה אנחה. היא הביטה בתוך עיניו הנוצצות, וניסתה למצוא שמץ של היגיון לסיטואציה הזאת. אחרי הכול, היא מעולם לא חשבה שתצטרך לעמוד בצומת דרכים כמו זאת. מי היה מאמין שטל אביב, ההיא הישראל, תגיע ללונדון. תכיר את הלהקה הכי אהובה עליה, ותצטרך לבחור בין שניים מחבריה. "אני לא באמת יודעת מי אני עכשיו" היא אמרה בשקט, וחיכתה לתגובתו. "את עמוקה, את לא יודעת את זה. אבל את מדברת ממש כמו אחת שעברה הרבה בחיים שלה, ועברת הרבה בחיים שלך. למעשה, אני לא חושב שאני יכול להשתוות אלייך, אבל אני יכול רק לבקש ממך לקחת סיכונים, לא?" ענה לה דני וכרך את זרועותיו סביבה בפתאומיות. טל דחפה את עצמה כלפיו וחיבקה אותו שנית. "אני ינסה להבין אותך אחר כך" היא אמרה בשקט וחייכה. "אני בטוח בזה" אמר דני. "יש לי רק בקשה אחת," אמרה טל בשקט, וסובבה את ראשה אל פניו. "כן?" השיב דני, וסובב גם כן הוא את פניו. "כשיבוא הזמן המתאים תספר לי בעצמך מי אני, אבל עכשיו בוא נניח לזה" לחשה טל, וקברה את ראשה בכתפו. הרוח בידרה את שיערה, בעת שעצמה היא את עיניה ופקחה את עיניה שנית. היא בלעה את רוקה ופלטה "תגיד לבאזבי שימשיך לחכות על עדן החלון, אחרי הכול הוא דבור". דני פלט צחוק ואמר "את אוהבת את 'אצבעונית', אה?". "אני מזדהה איתה" אמרה טל קצרות ופרצה בצחוק. "את מתנהגת כמובב, גם אם את לא שמה לב" אמר דני, וחייך אליה. היא התנתקה ממנו, הרימה את מבטה ואמרה בשקט "גם אתה". "מה זאת אומרת?" שאל דני, והרים את גבתו כלפי מעלה. "מצטערת נסיך, אתה מספיק חכם כדי לדעת" השיבה טל בציניות, וחייכה לעברו חיוך מאתגר. דני סובב את פניו ואמר "כדי שאני אגלה את זה לפני שאיזו קרפדה תבוא ותחטוף אותך. כמו בסיפור, אצבעונית הולכת לישון. ובלילה באה אליה קרפדה וחוטפת אותה, והנסיך בא לראות את אצבעונית, אבל היא לא נמצאת. היא הרחק ממנו". טל צחקה ואמרה "בהחלט". "בכול אופן," התחילה טל לומר, ואספה את שיערה בידה. "בוא נהיה מציאותיים לרגע דני, כול מה שקורה כאן עכשיו הוא בגדר חלום, בלבד". "למה את מתכוונת?" שאל דני בהפתעה. "אני מדברת אנגלית—" אמרה טל. "כי הייתי במחציתינו מספיק זמן בשביל ללמוד, וגם ככה לא היית כזאת גרועה גם בהתחלה. את רק השתפרת" קטע אותה דני. "אני מכירה אותכם—" המשיכה טל. "צירוף מיקרים, או סתם מזל שמחשק בצד שלך" השיב דני. "אני מחבקת אותך, ולא בתור איזו מעריצה או משהו כזה—" "ככה זה אצל ידידים, זה רגיל, זה נורמאלי...אל תקחי אותי בתור מפורסם, אני בן-אדם רגיל" "אני גרה בלונדון—" "מזל של ההורים" "יש לי חברים בריטיים, אני לומדת בקולג'—" "עוד פעם, תחום המזל בלבד" "דאגי נישק אותי—" "מזל, אני מניח, שוב" "העלילו עלי עלילות בעיתונים, ותמונת פפארצי שלי מופיעה שם—" "את עוד תתרגלי לזה" "איך הספקתי את כול זה? איפה אני בכול הסיפור הזה?" שאלה טל בדרמטיות. דני שיחרר צחוק עצבני ואמר "כאן, ממש לידי". "אבל חלק מטל נשאר בישראל, אני לא יכולה לעזוב אותו" אמרה טל בשקט. היא ידעה שהיא צודקת, היא בהחלט לא התכוונה להספיק כול כך הרבה בזמן שהותה בלונדון, ובכול זאת הספיקה. היא הרגישה תחושת אשם ננוראית, שריחפה מעליה בכול הזמן שהיא נהינתה כאן, בלונדון. וחברתה מחכה לטלפון ממנה, או לסימן חיים, בישראל. איך היא הייתה מסוגלת להפקיר כך את כול מה שידעה ולמדה בישראל? איך היא השתנתה כול כך מהר ולא שמה לב לכך? "אבל למה את שם? אם את בעצם כאן עכשיו?" שאל דני. הוא פלט צחוק חרישי והוסיף מיד "זה נשמע מטומטם, טל". "אני יודעת, נכון?" אמרה טל וצחקה. "כן" אישר דני, וחייך. "תנשמי עמוק," הוא אמר בציניות והוסיף "את חייבת להירגע, נכון שהחיים שלך מתוסבכים. ונכון שאת לא רגילה למעבר מישראל ללונדון, אבל עכשיו את כאן! למה למנוע מעצמך לבלות? אני בטוח שחברה שלך מבינה אותך,טל. אני מוכן להסתלק אם זה מה שמפריע לך, באמת". "לא, דווקא בגללך אני עומדת כאן בקור, ומדברת שטויות" אמרה טל וחייכה. "בחייך" אמר דני. "נשבעת" אמרה טל ופרצה בצחוק. דני הצטרף לצחוקה ונתן לעצמו לנשום לרווחה. "את משהו מיוחד" הוא אמר בשקט, ושלח את ידיו אליה. "חיבוק, מישהו?" שאלה טל וכרכה את זרועותיה סביב צווארו. "אני מתנדב" אמר דני, וחייך. הוא חיבק אותה בחום, וגרם לה להרגיש מוגנת, ויותר מכך. היא חייכה לעצמה, וחיזקה את חיבוקה.
יש המשך~~[אני מרגישה את זה שהוא הולך להתכבה בקרוב..ווקשה שלא!><]