../images/Emo15.gif פגר אני אנסה להגיב לך, אם אני אראה משהו
במקלדת, אחרי הכל- הדמעת מסתירות הכל >< מה שיש לי לומר זה .... OMG פגר את באמת גרמת לי לבכות, אבל ממש לפרוץ בבכי, כן גם שאני גותבת לך את זה אני בוכה ... יש לך מזל שאני הרבה על המחשב אז אני יודעתצ להקליד הקלדה עיוורת בערך כי אני לא רואה את האותיות במקלדת XD איכ, דמעות מלוחות יש לי בפה >< אוקיי אז בואי נתחיל לדבר על פרק מספר 25 ... קודם כל הקטעים המצחיקים כדי שאני אפסיק לבכות P: נקרעתי שטל אמרה לדני" חתול יושב עליי" XDDDDDD משפט בין שלוש מילים, אדיש לגמרי אבל קרע אותי XD גם שהחתול נפל מהמיטה וטל צרחה לו "מגיע לך!!!" פשוט דמיינתי את זה וכל כך צחקתי XD אני פשוט מדמיינת כל דבר שאת כותבת בפיק של ךבראש שלי זה באלי טבעי וקטעים מצחיקים נראים לי כ"כ מצחיקים שאני מדמיינת את זה , ודברים עצובים ... אח, דברים עצובים שאני מדמיינת את זה אני פשוט פורצת בבכי >< אה גם שאיימי סיפרה את כל הדברים על רון , שהאחות שאלה מי צרח וכולם הצביעו על רון. אז רון אמר " מלשנים קטנים" פשוט דמיינתי אותו אומר את זה באדישות ושנאה בעיניים שלו XD גאד זה כ"כ מצחיק ... אוקיי עכשיו נעבור לדברים ה ... עצובים ? >< הדבר הראשון שגרם לי לבכות זה שטל ושרלוט דיברו ואז שרלוט נגעה בעיניה של טל, פשוט בכיתי את לא מבינה כמה , [גם עכשיו ><] ... זה אחד המשפטים המרגשים שהיו בפרק [גאד אני כותבת כמו איזה לקקנית ><] בעקרון בכיתי בכל הקטע העצוב הזה אבל אני מזכירה לך דברים שהכי היו צעובים / מרגשים .. קטע עצוב שממש בכיתי בו- ששרלוט דיברה על המשפחה שלה, על אמא שלה שמתה ועל אבא שלה שבטח כבר יש לו משפחה חדשה עם ילדים שלא יגרמו לו להיגעל. -ילדים שלא יגרמו לו להיגעל- גאד זה נשמע כ"כ אמיתי שזה מפחיד, מבהיל , עצוב , באלי לבכות [כבר בכיתי מספיק ><] עוד קטע שבכיתי ? שטל ושרלוט בכו ביחד .. כאילו זה היה כמעט כל הזמן >< פשוט חוץ מהקטע שזה היה עצוב ומרגש, כל פעם שאני שומעת / רואה מישהו בוכה אני בוכה. זה כ"כ מעצבן , כל פעם שאני רואה מישהו בוכה אפילו חברה ואני רוצה לעזור לה אני לא יכולה כי אז היא תרכאה אותי בוכה >< וקטע אחרון ממש ממש ממש מרגש שבכיתי שטל הבטיחה לשרלוט שהיא תחזור. גאד היא כזאת חמודה >< בהתחלה בתהחלה לא הכי הכי אהבתי את טל כי היא משכה כל דבר וזה אבל עכשיו אני ממש מבינה מבינה אותה, כמה שהיא מתחשבת וחמודה, והיא כ"כ מבולבלת אז היא לא עונה לדני ודאגי >< אה גם רציתי לומר שהשיר BECAUSE OF YOU היה כ"כ כ"כ כ"כ מתאים שהוא גרם לי גם לבכות >< אני גם שומעת אותו עכשיו כשאני כותבת לך את התגובה ובוכה >< ממ , אין לי הערוות , חוץ מזה שהמעבר חד מדי בין הקטע של החתול שהיה נורא מצחיק לבין הבית חולים, אבל איך שבאלך

ווא את לא מבינה אני פה עוד בוכה, כל הקטע עם הבית חולים אני יושבת עם ממחטה, מקנחת את האף ומנגבת את הדמעות XD וואו ממש חפרתי לך .. תתגברי נכון? הרי את אוהבת את התגובות שלי XD אני פשוט יכולה לומר לך שזה פרק מדהים, גרמת לי הכל.. עצוב שמח וכל השאר P: ו ... אני נואר אוהבת את שרלוט , יש לה אישיות שאני אוהבת >< משהו בה גורם לי לאהוב אותה P: גם את רון אני אוהבת , הוא מזכיר לי את כל האנשים שאנשים אחרים מספרים על דברים מצוחיקים שרון וכל השאר עשו ואז הם מנסים להצדיק את עצמם XD טוב זהו, עכשיו אני צריכה לשירותים >< שוב- פרק מדהים ...
פסיכוו.