../images/Emo126.gifחלק

|| [אחרון!!!!!1..]../images/Emo126.gif
גאש-מחשב דביל. ולמה אני לא לומדת לקח לא לעלות עליו?>< ********************************************************************************************************************* היא רק פיהקה פיהוק קולני, והלכה אל עבר החדר שלה. "תודה באמת" סיננה טל הבין שיניה, והלכה אל עבר השידה שלה. היא ראתה את מכשיר הפלאפון שלה נמצא שם, והתפטתה בשאלה האם לשלוח לדני הודעה ולשאול אותו מה שלום דאגי? או לספר לו על מה שקרה לה אמש?. היא החליטה, לאחר התלבטות קצרה, להיכנס אל תוך המקלת תחילה, ורק אז להחליט. טל לקחה את המגבת הראשונה שיכלה למצוא על כיסאה, שעל יד המחשב. והלכה אל עבר כיוון האמבטיה. אתמול בלילה היה נראה לה הכול שונה כול כך, כאילו זה היה מלפני כמה דקות בלבד. מי היה מאמין שעבר מאז כמה שעות טובות. היא סגרה את הדל במהירות, התפשטה, ופתחה את זרם המים החמים. היא הביטה על ידה באופן טיבעי, זו שאחזה בצידי הברז. וראתה מספר סימנים כחולים המחוברים יחדיו. "מה קורה לי?" היא שאלה בפחד "זה לא אנושי" היא הטיחה בעצמה "זה לא הגיוני, מתי הספקתי להכות את עצמי בצורה שכזאת?". היא נגעה בסימנים הכחלחלים, והרגישה צריבה שעוברת לכול אורך זרועה. זה היה טרי עוד, כנראה מאמש. ומדוע אין היא זוכרת דבר הקשור במכות? היא הרימה את כתפיה, ונכנסה תחת המים החמים, ומנסה להירגע מכול מה שעבר עליה בזמן האחרון, ביום האחרון. למרות הצריבות הרבות שהרגישה בגופה, היא לא ייחסה לכך חשיבות מרובה. ***** כאשר יצאה היא מן המקלחת, היא גילתה את אחותה רוני ממהרת וצאת מחדרה, ונתקעת במסמר של הדלת. "מה קרה?" היא שאהל אותה, והביטה אל תיקה שנזרק על הריצפה. "ג'יימס מחכה לי, ואני תקועה כאן" אמרה רוני. "אני אעזור לך" אמרה טל בשקט, והסירה את חצאיתה המשובצת בדוגמא סקוטית כחולה. "תודה טל" אמרה רוני וחייכה לעברה. היא ירדה במהירות במדרגות, ונעלמה מן העין. טל בלעה את רוקה, והמשיכה אל עבר חדרה. היא הביטה אל עבר הפלאפון שלה, הוא רטט בעצבנות על השידה, וחיכה לה שענה לשיחה. טל נטלה לעצמה את הפלאפון מבלי להציץ בצג הקטן ממי הגיע השיחה, ומיד פלטה "הלו?". "טל, זה רון" אמר רון בשקט. "כן רון?" אמרה טל, והתיישבה בכיסא שהיה על ידה. "את באה היום ללימודים?" הוא שאל ונשמע מודאג. "לא, אני מרגישה רע" אמרה טל, ושמה את אצבעותיה על גבותיה הדקיקות. "אני אעבור אצלך בבית יותר מאחור, ביטלו לנו את שיערי הספרות היום, אז רק רציתי שתידעי שיש לך כיתת אולפן שעתיים, עם הפרופסור הלנה, ואז את משוחררת. אבל אני אביא לך את הסיכום של השיעור מליאו, הוא מסכם טוב" אמר ליאו במהירות. "תודה רון, אוהבת אותך" אמרה טל וחייכה לעצמה. היא באמת אהבה את החברים החדשים הנפלאים שלה. כול אחד ואחד מהם היה עולם במלואו, כול אחד מהם היה חשוב לה באותה הרמה שבה היו חשובים הל החברים בישראל, ואולי פחות מכך? "אגב," אמרה טל. "כן?" שאל רון במבטא בריטי מוגדש ואדיש במיוחד. "רון, מה הסיפור של ליאו ושל איימי?" שאלה טל, וחייכה לעצמה. היא שמעה את רון פולט מספר אנחות, ושיערה כי הוא מחליף את פרצופו מקשוב למובך. "כלום...אממ...כלום, להמ את שואלת?היא סיפרה לך משהו עליו?" האי המטיר עליה המונ שאלות, וחיכתה לתגובתה. "לא, היא רק סיפרה לי שהם התנשקו" אמרה טל. "התולע...כלומר, כן זה נכון. אבל נשבע לך שזה היה רק מתוך משחק, כאילו...איימי לא אוהבת את ליאו...אני חושב" ענה רון בהתחמקות. "רון," אמרה טל, וחיכתה את מבטאו. "אתה יודע שאתה יכול לספר לי הכול" היא פלטה וצחקה. "בהחלט" השיב רון. "אז אתה לא יודע לגבי זה כלום?" שאלה טל שנית. "לא" השיב רון. "אני מבינה" אמרה טל. "איימי כאן, היא מוסרת לך שהיא התכוונה ללכת איתך היום לקניות. כי רציתן לחדש מלתחה לחורף...אלוהים! אתן גורמות לי להישמע כמו אישה בפלאפון" זעק רון, והעביר את הפלאפון אל איימי. "טל?"אמרה איימי מן העבר השני. "מדברת" אמרה טל, וחייכה אל עצמה בעידוד. "אני מתגעגעת, יש לי כול כך הרבה דברים לספר לך. אגב, אם את רוצה לבוא לישון אצלי בחדר היום, אנחנו נצטרך לבקש אישור. אבל בטח רון יעזור לי עם זה, מנהל החדרים דווקא מחבב אותו" אמרה איימי בהתלהבות ופלטה צחוק. טל צחקה ואמרה "הוא תמיד אמר שהוא רוצה שיהיו דמויות של הומאים בקולג' לא?". "בהחלט" השיבה איימי. טל שמעה אותה מעבירה את המכשיר אל רון, ונעלמת מן השטח משום המרצה שלה לאדריכלות שזה הרגע נכנסה אל הכיתה. "שלום, זה רון.שוב" אמר רון באדישות. "זה טל, שוב" ענתה לו טל, ודמיינה את פרצופו כאשר אמר הוא את הדברים הללו. "אגב, למה צעקת אתמול בלילה?" הוא שאל לפתע, והפתיע את טל. "אתה שמעת את הצעקות שלי?" התרעמה טל. "בהתחלה כן, אחר כך הן התחלשו ונעלמו" אמר רון ומיד הוסיף "טוב אני חייב ללכת, אני אדבר איתך אחר כך". "להתראות" אמרה טל, וניתקה את השיחה. היא הניחה את המכשיר על השידה, ומיהרה לסגור את דלת החדר שלה. היא התכוננה להלבש, ולכן פשטה את המגבת מעליה, והחלה ללבוש את פרטי לבושה שהכינה לפני שנכנסה אל המקלחת. לפתע צלצל מכשיר הפלאפון, טל ניגשה אליו, והפעם כן הביטה אל הצג הקטן. היה רשום בו באותיות דפוס "דני בוי". "הלו?" מיהרה טל לענות, ושמה את הפלאפון בין אוזנה לכתפה, בכדי שתוכל להמשיך להתלבש. היא הרימה את הטייטס שלה אל ידיה, והחלה להעלות אותו על דבי רגליה הדקיקות. "הלו" היא חזרה שנית כאשר לא שמעה דבר. לפתע צעקות וזעקות רבות החלו להופיע מן הקו השני. "דני!" היא צעקה אל תוך המכשיר הקטן, ועזבה את הטייטס באמצע הדרך למעל ברכיה. מן בצד השני נשמעו קולות של הקאה והתנשפויות רבות. טל סתמה את פיה ואמרה "דני, הכול בסדר שם? מי זה? תענו לי!!". וכשלא ענו רק חיכתה לתשובה מן הצד השני, כשהיא עומדת חצי-ערומה בחדרה. לפתעה היא שמעה צעקה, ואחריה בכי מתמשך. "מה קורה שם לכול הרוחות?!" שאלה טל בקול, ופלטה מספר גידופים בעברים ובאנדגלית. היא לא ידעה מה הולך בצד השני, או מה קורה עם דני. אבל הרגשתה הפנימית אמרה לה שמשהו לא טוב מתרחש. היא רק ידעה שאותו הבן-אדם סובל מכאבים, וזקוק לעזרה מיד! ********************************************************************************************************
מיהו אות הבן אדם שסבול-מת-גוסס שם מכאבים
מה בדבר דאגי-האם הוא בסדר
מה נסגר עם איימ וליאו לעזאזל
עם מי טל תהיה לבסוף
דני...או...דאגי
מדוע הנערה-ילדה בחלוק הלבן פוקדת את ראשה של טל פעם אחר פעם
מדוע יש לטל סימנים כחוילם על הידיים
מאיפה זה-הופיע
><
כול כך הרבה שאלות-שהתשובה של חלק מהן-תופיע מחר! בפרק הבא
אז איך היה הפרק? הצלחתי אחרי הכול..לגרום לכן ל...:
אני מקווה שכן:]