יא-בייבי! פרקים24-25

kelly7i

New member
וואע וואע שיהיה כבר מחרD:

בבוקר\צוהורים של מחר תפרסמי? ובטח זה דאגי התעורר ולקח את הפלא של דני והתקשר אליה

ענבר85

New member
הצלחת לגרום לי ל: ../images/Emo12.gif ענקי ומופתע!

דאמט, את כותבת מעולה! מתי בערך תעלי את הפרק הבא?

גרבע

New member
אעאע אומיגד!

בטח הילדה הזאת היא איזה מלאך או משהו D: טל תמות?D:

m i c k e y 15

New member
OMG מה קורה לדני?!?!??!?!

אהובי!! מה היא עומדת שם!! עוד יהיו לה סימנים כחולים ממני אם היא לא תעזור לו!! אררר דני
והיא ממש הזויה! הפרק ממש הזוי...כל הסימנים הכחולים המוזרים האלה... אני מקווה שזה כואב לה *פרצוף רע שובב* XDDDDDD אני מקווה שנגלה בפרק הבא מה נסגר איתה. האם היא על טריפים? האם היא מכה את עצמה כי היא אוהבת לסבול והיא מזוכיסטית? האם היא נופלת מהמיטה כל יום כי היא דפקה? XDDDDDDD בוט זה פרק שהיה ממש טוב-כתוב טוב-ואפשר לדמיין אותו ממש טוב

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחח תקשיבי את פשוט

הורגת אותי מצחוק עם התגובות שלך. לא רק זאת..גם כל ה'שתחזור כבר לישראל' ו'היא על טריפ?? אני מקווה שדני יגלה' וכל אלה XDDDD הייתי חייבת להגיד

McGirl For Life

New member
../images/Emo85.gifאיזה פרק מותח!!!!../images/Emo12.gif

אני כל כך אוהבת את הפיק שלך!!! לא הבנתי אבל למה את דאגי היא כן יכולה לנשק ואת דני לא!? מה הבעיה שלה???????
בכללי פרק מאוד יפה!!! מרגש כזה ומותח..!! הבחירה של השירים טובה!! במיוחד השיר של בלינדה!![כמה זמן כבר לא שמעתי אותו!!] יש לי עכשיו מלא סימני שאלה בראש!!! ממה יש לה כחול ביד, מה קרה למי שהתקשר אלייה,מה הבעיה של רון עם הנשיקה של איימי וליאו, מה נסגר עם הילדה המוזרה בראש של טל, מה קורה עם רוני וג'יימס ומה הם שברו לטל בחדר ואיך ולמה, מה עם דאגי החמדמד, מה יש לאווה- למה היא נהייתה כזאת מוזרה שדני בא, ועוד מלא!!!! בקיצור אני ממש מחכה לפרק הבא!!
ואגב באיזה שעה את מפרסמת אותו מחר?? (אני נוסעת לפסטיגל ואני לא אהיה בבית חצי יום אז אני רוצה להספיק לקרוא את הפרק לפני שאני נוסעת....) -חפרתי-

butbut

New member
../images/Emo26.gifתשובות:]

כי היא מרגישה שזה לא בסדר שהיאנישקה את דאגי, ושניה אחרי זה היא כבר בקטע של דני. מבינה? המעבר הזה הוא גם לא..אממ.."מוסרי"[בואו נהיה פלצנים,נוXD]...וגם מראה שהיא זולה ומשחקת בכולם. וגם בגלל שזה פשוט קשה.

I LOVE IT!!!!

למה אווה או איך שלא קוראים לה מתנהגת ככה חבת שלה??!?!?! צריך לרצוח אותה בליה! ובוט, יש לי הצעה: יש פה בנות חדשות שבטח רוצות לקרוא את הפיק שלך, ואולי תפתחי בלוג עם הפיק... זה ממש יעזור!

butbut

New member
כן חשבתי על זה- אבל הגעתי למסקנה

שבגלל שאלו רק בנות בודדות-אז מי שרוצה לקרוןא בדרך כלל עושה כזה "נצלש"..ואז מבקשת שאני אשלח לה את זה. וגם עדיף שזה לא יפתרסם גם לישרא-בלוג או משהו כזה..כי כבר קראו מיקרים של גניבת זכויות משם. אז אני לא סומכת על האתר הזה:} חח כי אווה זו אווה...הפליות במשפחה זה כנראה נפוץ.

Yu vi

New member
מה? מי? מו? 0=../images/Emo85.gif

מה קרה עכשיו בסוף?! 0= אהבתי מאוד תפרק, הפעם אין לי כוח לחפור ^_^ רק משו אחרון! הקטע עם דאגי שהוא מקיא ודני לידו ממש קורע XD למרות שהוא ממש מסכן, אבל עדיין זה מצחיק לדמיין את זה.
והקטעים בבית חולים היו גם יפים מאוד ^_^ עכשיו רק חסרה תשובה למה קרה בסוף הפרק.
$ ^$%$#&&*@

Yu vi

New member
אוי פאק XD../images/Emo85.gif

רק עכשיו שמתי לב ששירשרתי לפרק הלא נכון XD אין לי מושג איך זה קרה!
XD בקיצור, כל התגובה הזאת ^^ מיועדת לפרק השני.

butbut

New member
חחחחחחחחחחח איך הגעת לכאן??

XDDD
תודה=] המתח לא כזה גדול כאן..אבל טוב נו:]

למעלה