יא-בייבי! פרקים24-25

kelly7i

New member
חח טל תגיע לבית חולים?

מה באמת הלך שם?
מתח! מחכה כברD: וגם אני אוהבת את שרלוט. ואת טל ואהבתי את רוני גם בפרק הזהXD עם העיניין של החתימה
אבל מה זה מה שהיא שברה? טל לא בדקה מה הם עוללו לה בחדר! ולא תחקרה או משו ואני אומרת שהיא גם צריכה לכעוס, איך הם נכנסים לה ככה לחדר, חצופים.

butbut

New member
אל תידאגי-טל לא שכחה לה את זה:}]]

LOL אממ...בהחלט מתח=]

screamin pittas

New member
לא!לא! אני צריכה המשך!../images/Emo10.gif

את לא יכולה להפסיק ככה סתם את הפרק! אני מכורה קשות-זה יפגע בתפקוד השכלי שלי
[שגם ככה לא בדיוק משהו><]
"בלונד, פומלות, ישבן וסוף!...בלונד, פומלות, ישבן וסוף!...ישבן וסוף!...ישבן וסוף!...בלונד, פומלות, ישבן וסוף!" התמכרתי לשירXDDD
אני הכי מחבבת את דני...חח..סתם אבל חוץ ממנו אני חושבת ששרלוט..כן שרלוט,היא חמודה!
בת כמה רוני? אני חייבת לציין שהחתימה שהיא היקשה מדני הייתה גאונית!
בוט-הפיק שלך הוא הפיק הכי טוב שקראתי עד עכשיו!
המשיכי כך!
P:

butbut

New member
../images/Emo24.gifXDDD"בלונד, פומלות, ישבן וסוףףףף!!!"XD

LOL רון והשטויות שלו><
אל תידאגי-הפרקים הבאים..יגיעו..מהר:]
בהחלט שיר קליט!
שרלוט
אממ היא קטנה מטל בשנה. אז 16 ומשהו..או 16..עדיין לא החלטתי><
חחחח אכן:]
תודה רבה! שמחה לשמוע.!!

אני מתחברת לטל...

זה ממש מעציב אותי מה שהיא עברה ואני אוהבת אותה מכל, כעיקרון אני אוהבת את דאגי...[ררריי] אבל לא יודעת! הסתבכתי! גרמת לי לבכות....

butbut

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif

כן טל היא יצור חזק נפשית:]

lirazraz

New member
ואיי זה היה מדהיםםם*-*

אני חושבת שטל הייתה צריכה להגיד לה שהיא מכירה אותם ברגע ששרלוט אמרה לה שהיא אוהבת אותם ובמיוחד את דני.. אבל יש לי תחושה שהיא תגיד לה.. ואז בטח הם יפגשו... ואולי אחר כך היא תמות...[או שראיתי יותר מידי סרטים?><] אוככ שוב פעם ג'ורג'!!! בן זו%$#$@^ תעזוב אותם כבר!! דמאט><

butbut

New member
כן,ג'ורג' חזר..כמו שהבטחתי:]

אנחנו לא שוכחים מדמויות
XDD בקשר לשרלוט וטל...בואי נגיד שמצפה לטל...ולשרלוט עוד הרבה זמן יחד=]

l i t a l 369

New member
אווו איזה פרקים , : |

אני עדיין מנסה להירגע, מפרק 25 אני בכיתי כמו מטורפת , אני בוכה בקלות >< בכל מקרה פרקים מדהימים וואי הקטעים בפרק 24 מה-זה הלחיצו אותי עוד לא הבנתי ממה זה נובע כל מה שהופיע לה אווו לא ניסחתי את זה נכון
כאילו לא הבנתי למה היו לה הזיות וזה .. : | האאאאא ופרק 24 - רציתי שתיהיה נשיקה : ( אבל לא נורא .. וזה פרק הזוי בכלליי ... הקטע שהיא חלמה על שארלוט ושארלוט חלמה עליה הזוי בטירוף : | בפרק 25- כמה בכיתי בקטע שהיא מדברת על החומר שגרם לשער שלה לנשור זה היה השיא אני בכיתי כמו בטורפת : | אני מרגישה כ"כ מפגרת אבל אני בוכה מכל דבר אני בוכה בסרטי קומדיה >< בכיתי באבא גנוב D: ובסרטים של דיסני אני בוכה... מלך האריות : | טוווב אני לא יפרט לך את כל הסרטים המפגרים שבכיית בהם
אז.. איפה הייתי? , אה כן (איזה פיצול אישיות עצבני ישלי כרגע XD) בקיצור בכיתי כמו מטורפת : | אבל נירגעתי :)) ובסוף ... אין לי מושג מי חצץ בניהם אבל ישלי הרגשה שמי שקפץ עליה (ניראלי שמישהו קפץ עליה ><) זה דאגי.. או אחד מהלהקה אבל יותר ניראלי דאגי יווווואוווו איך אני חופרת לך במוח ולא עשיתי את ההודעה מסודר
אבל אין לי כוח לסדר אותה עכשיו ... איזה פיצול אישיות XD אני צריכה טיפול : | בקיצור אהבתי את הסיפור שלך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד D: ומחכה ליום שלישי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד D: -ליטל סתמי
-

l i t a l 369

New member
אווווו ושחכתי את מי אני אוהבת ><

נמנמ בוא ניראה... ניראלי את רון >< עושה רושם של מישהו חמוד כזה :]

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אני אוהבת את החפירות שלך-כי זה כאילו שאת כותת גם את מה שעובר לך בראש באותו הרגע>< ממש כמוני>< XDD ואמ..אני ניסיתי לבכות אבל לא הצלחתי LOL אני בנאדם אבן..חח את כבר תיראי מי חצץ בניהם...בואי נגיד שזה..לא..ממש...צפוי
וה בסדר שזה לא מסודר!
ורון באמת חמוד:}

l i t a l 369

New member
סופסוף מישהו אוהב את החפירות שלי ^^

מי שחצץ בניהם .. זה משהו לא צפוי
יופי עכשיו אני עוד יותר במתח
-עשית לי חשק לספויילרים- רמז דק למשהו
, דיייי אני משתגעת ממה שקורה לטל... איזה מסכנה :\ פעם רציתי להיות במקומה..עכשיו כבר לא :| כאילו אני כן רוצה אבל לא במצב של להיקרע בין דני ודאגי ...

butbut

New member
בכול זאת! האי ברת-מזל..מי לא היה רוצה

להיות במקומה? XD אמ..כן כן ספויילרים אני כנראה יעלה היום=]

../images/Emo27.gifאוה איזה פרק טוווווב ^___^

היו כולכך הרבה קטעים מצחיקים XDDD
"רון השתחרר מעצמו, והיה נראה כמו חזיר יבלות שזה הרגע סיים קרב עם תרנגולת כועסת ביותר."
" אני לא רוצה שתפחידו, תתעסקו, תנסו דברים, תבריחו, או שתחטפו אחד מן הילדים שבמחלקות, אז בלי שטויות"
"טל, רון המוזר כאן". "אני לא מוזר" אמר רון, שכבר התרגל למילה המוזרה בעברית ששמע פעמים כה רבות. "כן אתה כן" אמרה רוני וחייכה לעברו. XDDDDDDDDDD שיו והקטע של "ראש, כתפיים, ברכיים, ואצבעות?" אמור להיות
head shoulder knee & toes? אני צודקת? אני אשכרה זוכרת שלמדתי את השיר הזה בכיתה ה' או ו'
ויש המשך
eye & ear & mouth & nose ושוב - head shoulder knee & toes knee & toes
ונראה לי שהטל הזאתי חוזה את העתיד או משו? מגדת עתידות?
וזה ג'ורג' הדובי הזה נתקע בין טל לדני? אעאעעעעעעע כולכך רוצה לדעת את ההמשך!
מחכה לפרק הבא בוט

יופי, גאונה שכמותי שכחתי

לרשום את מי אני הכי אוהבת עד עכשיו אז נראה לי שזה רון - את מתארת אותו כמו אחד שבטח כייף להכיר אותו ובטח כייף להיות שכנה שלו שלא נדבר על ידידה שלו
אוה ועוד משו
איך לעזאזל הצלחת לעשות תת פרק שלם על איך-טל-נאבקת-בחתול-הלבן-השמן איך? את אשכרה חופרת מלידה XDDDDDDDDDDD

butbut

New member
להגיד לך איך?..XDD "תיאורים"...

מה שפריד את ה"פיק" הזה מלהיות פיק אמיתי זה התיאורים..בעצם ני מפרטת כול דבר-כלומר חופרת כול דבר.. וזה רק מוסיף=] LOL

butbut

New member
חחחחחח..כן כן זה השיר! אבל קיצרתי אותו

כי הוא נשמע יותר יפה כשהוא ארוך..LOL אממ...וטל לא חוזת עתידות..אבל היא בהחלט..רדופה. כאילו זה מציאותי שלפימים את חולמת על משהו לפני שזה קורה לך. ובקשר לשאר הסימנים הכחולים. זה יתברר אחר כך:] אממ...את כבר תיראי מי נתקע באמצע...זה...מאוד לא צפוי=]

Lior1590

New member
יש לי מילה אחת להגיד לך../images/Emo26.gif

מדהים!!!!!! הקטע עם החתול חחחח... [
] איזה מושפלת! מה היא מדברת עם חתולים???
איזה מוזרות טל ושרלוט! כמעט בכיתי בקטע ששרלוט מספרת לטל את מה שעברה עם אבא שלה.. ושאמא שלה מתה וגם שהיא רוצה למות...
איזה דביל רון! "טל שמה את ידיה על ראשה ואמרה "בלונד-" לאחר מכן העבירה את ידיה אל חזה ואמרה "פומלות". ואז עברה אל הישבן שלה ואמרה "ישבן-" והורידה את רגליה אל ברכיה ואמרה "סוף-"."
אני מניחה שטל בהתחלה היה צריך להיות איימי, ככה אני הבנתי את זה. כנראה התבלבלת.. ושתהייה כבר עם דני!! היא אוהבת אותו והוא אותה! למה היא לא מבינה את זה כבר??? ממש אהבתי
מחכה לספויילרים
ולהמשך... ליאור

butbut

New member
חחח../images/Emo152.gif התבלבלתי במילים><

XDD דני+טל?. או עוד אחת שמעדיפה דני+טל מאשר טל+דאגי:] XDD
ממש תודה! ספוילרים בקרוב

למעלה