יא-בייבי! פרקים24-25

ענבר85

New member
בוט, שתיהי בריאה.. ../images/Emo24.gif

בסוף הפרק אני כולי צועקת מה טל מתה? לאאא ואח שלי עובר פה והוא "ענבר? הכל טוב?" ואני פשוט בשוק! אלוהים, יש לך כישרונות כתיבה כמו שלא ראיתי בחיים שלי!
חח.."בלונד! פומלות! ישבן וסוף!." אני כולי מתחילה לשיר האד, שולדרס, ניס אנד טוס, ניס אנד טוס.. אעע.. אני לא מסגולת לחכות עד לפרק הבא!
אה ובואו נשיר כולנו ביחד: "בלונד! פומלות! ישבן וסוף!."

butbut

New member
כן זה הקאבר של האד, שולדרס, ניס אנד טוס"..XDD

חחחחח ^^ הדבקתי את כול הבית שלי בשיר הזה! הוא פשוט ממכר! LOL

Little Sapir

New member
וואי!

את חייבת להפסיק למתוח ככה... חח אהבתי את זה
"אנחנו לא רואים אותך," אמרה טל בשקט, והוסיפה במהירות "אתה יכול לנופף בבקשה?". "אני מנופף עכשיו," אמר דני "ומתקדם, וקופץ, והולך אלוך ושוב...עכשיו את רואה אותי?" הוא שאל. "אני רואה משוגע עם...פונפון של מעודדות" אמר ליאו לפתע, והצביע את האדם שרקד ריקוד מוזר ביותר על יד דלת ענקית. "זה אתה שרוקד כמו משוגע?" שאלה טל וחייכה. "כן" ענה דני ופלט צחוק. XDDDDD והדמויות שאני הכי אוהבת הן:
דאגי- כי את עושה אותו משוגע כזה ודביל וזה מצחיק אותי XDD ובנוסף אני כל הזמן מרחמת עליו בגלל שלטל יש משהו אל דני והוא בעצם הכיר ביניהם, הוא הכי נפגע מכל הסיפור הזה! אז זה מגביר לי את הסימפטיה אליו ואת השנאה לטל ודני ארר... (סתם גם אותם אני אוהבת
)
דני- אם נעזוב את הקטע שהוא גונב לדאגי את טל, אז אני ממש אוהבת את התיאורים שלו ואת האופי שלו שהוא גם מצחיק אבל רגיש ועדין וחמוד
בקיצור אני מתה עליו!
אחות של טל, רוני- סתם כי היא קוץ וגם אני אחות קטנה קוצית לאחות גדולה אז קל לי להזדהות איתה
סיימתי את החפירה

butbut

New member
חחחח...רוני נבנתה בעצם על אחותי הקטנה

אז הרבה יכוליםלהזדהות איתה..היא קוץ-בתחת! אבל היא בכול זאת מלאת חיים ומצחיקה וזה...XD אממ...אכן דאגי יוצא מסכן עד עכשיו -אבל זה ישתנה, בקרוב:}

גרבע

New member
אוף ):

אני הכי אוהבת את האמרגן.. אם הסיפור היה מציאותי היתי מתאבלת על זה שהוא לא זרק אותה מהחלון. אבל בלי קשר לטל אז את הילדה החמודית מהבית חולים ^^ היא נראית חמודה. היה מגניב אם שרלוט היתה השטן D:

butbut

New member
את..את..את אוהבת את האמרגן?הכי הכי?

זה מוזר 0.0 כי הוא בערך הדמות..הכי..רעה שיש פיק=] XDD

Sharon Kez

New member
אהאהאעעעע../images/Emo99.gif

זה היה כל כך יפה.
באמת שהתחברתי לפיק שלך, אם תפסיקי לי אותו מאיזה שהוא סיבה אנלא יודעת מה אני אעשה! בסוף כל פרק יש כל כך הרבה שאלות!! זה נראה כאילו השאלות בחיים לא נגמרות! מה עם תשובות? אה?
הדמות שאני הכי מחבבת..ממ..ללא ספק רון. [אולי זה קשור לעובדה שהוא מזכיר לי את רופרט
] אין לי איך להסביר למה אני אוהבת אותו כל כך חחחחח הוא חוצפן כזה ומצחיק ולא יודעת. הצלחת להבין אותי? XDD אני ממש אוהבת לקרוא קטעים שלו... קיצר אני חופרת אז פשוט...מדהים. 33>> ההערה היחידה שלי היא ההערה החפורה שלי על זה שצריך דברים פיזיים בפיק הזה
[נשיקות וכו']

m i c k e y 15

New member
את מתכוונת נשיקות עם.........

טל ודאגי
XDD כןכן בכל מקום בכל זמן בכל מצב אני אזכיר רק רק אותם!

Sharon Kez

New member
חחחחחחחח פעם שעברה

עשיתי לה רשימת סיבות למה שיניתי את דעתי והיא צריכה להיות עם דאגי, ואחת הסיבות הייתה 'כדי שמיקי לא תחטוף התקף לב' XDD בדוגרי לא אכפת לי עם מי טל תתנשק, מצידי ג'ורג', העיקר שיהיה מגע פיזי
*קדימה בוט תזרימי ספוילרים למתי זה יקרה*

butbut

New member
אל תידאגי-../images/Emo58.gif בפרק הבא ירבו מגעים

פיזיםם:} תחכי לספויילרים נראה לי שאני מזכירה את זה שם..XD ואמ...אל תידאגי אני לא מתכננת לסיים ת'פיק הזה באמצע-אבל הוא בהחלט מתארך לי כול שנייה>< במיוחד כי שרלוט היא דמות חדשה שלא הייתה עד עכשיו[גם לא בתיכנונים שלי]..וזה מאריך את הפרקים:] ואל תידאגיתשובות יגיעו..גם...מתישהו:]
כן-מבינה אותך, רון הוא טמבל, אדיש, חוצפן, ומצחיק. מי לא היה רוצה להכיר כזה דבר?

screamin pittas

New member
אוי מסכן דאגי:(

וואי איך אני צוחקתXD "תעוף ממני!" "טל?...מה קרה?" "יושב עלי חתול" XD והקטע עם הגופייהXD ושוב-את כותבת מדהים!

בוטיי..את גרמת לי לבכות..../images/Emo10.gif

אוף אני מרגישה חרא בתקופה הזאת והקטע עם הסרטו ררק אומר לי שלמה לעזעזל אני רגישה רע על דברים קטנים שיש ילדים כאלו בעולם?! אני מרגישה שאני בנאדם רע. וכל זה מהסיפור שלך.. תראי מה עשית ליXDD בוטיי זה היה פרק מקסים, באמת באמת התאהבתי בפרק הזה.. הדמות שאני אוהבת:אין ספק-טל
היא משוגעתXD

אוקיי אני רוצה להגיב לעצמי אחרי שנרגעתי../images/Emo3.gif

אז ככה, מה שניסיתי לומר בחצי חפירה הזאת זה שבזמן האחרון אני בתקופה לא משהו וחושבת רק על עצמי.. שקראתי את הקטע על חולת סרטן כאב לי לחשוב כמה שאני אנוכית ושאני בוכה על דברים כל כך שטותיים מתי שיש ילדים בעולמנו שהם ככה .. הרגשתי רע עם עצמי וחרא. זה מה שניסיתי לומר בעצם.. גם רציתי להוסיף שאני מתנדבת כבר שלוש שנים (שנתיים היו מטעם הבית ספר עכשיו זה מעצמי בלבד) בבית ספר לילדים עם בעיות..עוזירם להם ללכת מנסים לדבר איתם כי הם לא יודעים לדבר או ללכת.. שאני באה לשם אני יוצאת בהרגשה של טוב ולא טוב-מצד אחד עזרתי להם מצד שני למה אני מרגישה כל כך חרא על דברים קטנים שיש כאלו אנשים בעולם? אני מזכירה את הקטע הזה כי הסיפור על החולת סרטן הזכיר לי את זה ופשוט הייתי חייבת לשפוך.. הפיק שלך גרם לי לבכות ושום פיק לא גורם לי לבכות
זה אומר שפגעת בנקודה רגישה אצלי.. וזה מעולה
בוטיי אני אוהבת אותך תמשיכי ככה הפיק משתפר מיום ליום
סליחה שחפרתי

butbut

New member
יאא דקליש את כזאת חמודה../images/Emo23.gif

כנראה שיש לך לב ממש ענק-אם את מסוגלת ללכת ולהתנדב אצל ילדים "מיוחדים".. ואין לי שמץ למה לא הגבתי לך מקודם>< כנראה שפספסתי ת'תגובה שלךXD
אוהבת אותך גם=] ותודה!

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo99.gif

קודם כל, מדהים! באמת אהבתי, עזבי שאת כל פרק 24 הייתי צריכה לקרוא כמה וכמה פעמים בשביל להבין מה לעזאזל רצית ממני שמה, היה יפה
אהבתי את הקטע עם הבית חולים, רציני בכיתי ואני לא בן אדם שבוכה, אז בהחלט הצלחת לעשות משהו ממש טוב. אוך, שתחליט כבר את מי היא רוצה לעזאזל, אני כבר משתגעת מזה

butbut

New member
חחח נראה לי שזה כבר קרוב-ההחלטה

אני כול פעם דוחה אותה בפרקים-כי יש דברים חדשים להוסיף- אבל זה קורב:]
אני יכולתי לומר "אני שמחה שגרמתי לך לבכות"- אבל XDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה לא נשמע טוב במיוחד. אז..בואי נגיד שמה שכתוב שם באמת יצא לי משכנע כנראה=]
פרק 24 באמת קצת..מסובך 0.0

גילולית

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif

איזה פרק יפה!! מתי מתפרספ הפרק הבא?? ממש אהבתי את הקטע עם החתול זה היה ממש מצחיק XD ונראה לי שהדמות האהובה עלי היא דני ואני אוהבת את טל! מה יש לכולם נגדה?! היא מיוחדת כזאת XD ואני בעד טל ודני ביחד (למרות שנראה לי שכבר אמרתי את זה) וזה גם נשמע כאילו היא אוהבת אותו יותר ביבוקים שלהם והוא דואג לה והוא כזה חמוד!!!! והשיר של רון היה כזה מצחיק!!!דמיינתי ילדים בכיתה ב'-ג' שרים את זה במקום המילים הרגילות(הילדים של ימינו..) אה וגם החתימה של רוני!!!!! ניחושים:לדעתי היא תביא את מקפליי לנגן לשרלוט והן יהיו חברות והיא תספר לדני על החלום ועל הסימנים ומה שהפריד ביניהם היה לדעתי ג'ורג' אבל אם לא אז מה שעולה בדעתי לפי הפרקים הקודמים זה או רוני או משהו גדול כזה כמו המשאית שהפילה אותה (כמובן שלא משאית אבל משהו בסגנון) וזה ממש יפה והתמכרתי ואני לא יכולה לחכות!!!!

למעלה