../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifפרק 33 חלק | ../images/Emo126.gif
Jessica Simpson-I Wanna Love You Forever :
http://www.youtube.com/watch?v=9MA1rDxaq88&feature=related
Celine Dion - I'm alive:
http://www.youtube.com/watch?v=1Pw4Nn99vlU נקווה שעכשיו לא יהיו לתפוז הפרעות-כי עד עכשיו הוא פעל מצוייןXD
********************************************************************************************************************** פרק 33: "לא, דני חדל! אנא ממך...חדל" פסקה טל והרימה את פניה אל פניו של דני. "טל, את לא רוצה לשמוע את זה נכון? אבל הגיע הזמן לשבור את המוסכמות!" אמר דני. טל ניערה את ראשה וקראה "לא! אסור לך...דני, זאת טעות". "תפסיקי לומר את זה, תפסיקי לפחד" אמר דני וניער את שיערו. "אל זאת טעות, אני נשבעת...בשבילך ובשבילי" אמרה טל בשקט. היא הביטה בעיניו הכחולות וניסה לדלות מהן עוד מעט של הפסקת אש. "הוא מוכרח להפסיק לדבר, הוא מוכרח" חשבה טל בראשה. דני צמצם את עיניו והתעקש "את האחת אבל..." "האחת של מה?" שאלה טל. "האת שאני מעריך... האחת שחושבת שהיא יודעת הכול" אמר דני בפזיזות. טל אטמה את אוזנייה עם ידיה ואמרה "אני לא רוצה לשמוע". דני פסק מן הטחותיו ואמר בלגלוג "פחדנית, את פחדנית טל". "פחדנית?" שאלה טל והורידה את ידיה . "ממה יש לי כבר לפחד?" היא שאלה. "חשבתי שאת לא רוצה לשמוע" התחכם דני. טל הסיטה את מבטה ואמרה "אני רוצה, עכשיו אני רוצה". "את רוצה לדעת למה את פחדנית? או, אני אומר לך" אמר דני ושילב את ידיו על חזהו. הוא עמד בפיסוק רגליים מסוים והביט עליה. טל תלתה בו את מבטה וראתה שפניו נהפכו לרציניות פתאום. "את פחדנית משום שברגעים הכי קשים את מרימה ידיים, את מסוגלת לנשק את החבר הכי טוב שלי ובכול זאת לא לצאת איתו. את מסוגלת לגרום לי להוריד מן ה"אגו" שלי ולצאת אל הרחוב בקור רק כדי לבקש ממך "סליחה". ומעל הכול, את בורחת כול הזמן". דני דיבר ודיבר וגרם לעיניה של טל לזוז במהירות על פי תנועות שפתיו. "תפסיק" היא פלטה ועיוותה את שפתיה. "את שוב עושה את זה?" שאל דני. "אתה תהרוס את הכול דני," היא אמרה כשחיוך מריר מתנוסס על שפתיה "הכול". "את נשארת כאן, ושומעת את דבריי עד הסוף!" ציווה דני. טל ניערה את ראשה ופלטה "זה לא מקום טוב," היא הצביעה אל עבר הרחוב סביבם. "וגם לא זמן טוב" היא הוסיפה והביטה בעיניו. דני גלגל את עיניו ושאל באדישות "מה רע במקום הזה? את הבאת אותי לכאן". טל הביטה עליו ועליה ואמרה "אני אגיד לך מה רע...עצם זה שאנחנו עומדים! איך אתה מסוגל לדבר איתי על דברים שכאלו, כשאנחנו עומדים כאן בקור הזה". "אבל יכולנו לדבר גם למעלה, כשהיינו בתוך האולם" השיב דני. "טוב, זה המצב עכשיו" אמרה טל. דני משך את ידה לפתע ופלט "בואי אחרי". "לא" אמרה טל והתנגדה לו בכך שתפסה במנורת רחוב ישנה שעמדה על ידם. דני חייך ואמר "אל תהיי ילדותית טל, זה התפקיד שלי" טל השתחררה מאחיזתו ואמרה "לא, אתה לא יכול להכריח אותי". "את לא מכירה אותי מספיק טוב" אמר דני. הוא הושיט את ידיו ובשנייה הרים אותה אל זרועותיו. טל פלטה צווחה קטנה ואמרה "אני שונאת כשאתה עושה את זה". היא לא ניסתה להתנגד לו, כי ידעה שלא תצליח. במילא הוא יותר חזק ממנה, והיא לא רואה בו שום גורם שמביא עליה עוינות. אולי היא באמת צריכה להקשיב לו, אבל היא בכול זאת...מפחדת. "היכן נשב?" היא שאלה. "בואי נראה, אולי בקצה השני של הרחוב? יש שם ספסל—" "הוא בטח רטוב, ואי אפשר לעזוב את איימי לבד" אמרה טל כנגדו. דני חייך ואמר "את זה עוד נראה". "איימי!" הוא קרא במהירות. טל סובבה את פניה וראתה את איימי רצתה לקראתם כשחיוך משורבב על שפתיה. "כן?" היא שאלה והביטה אל עבר טל. "טל תישאלי," אמרה טל במרירות "את יכולה להפיץ מעכשיו שדני ג'ונס השתגע". דני ואיימי פלטו צחוק וחייכו לעומת טל שנשארה בהבעה רצינית. "את יכולה לעשות לי טובה?" שאל דני את איימי. "אם הטובה הזאת לא קשורה בלרוץ בעירום, אז כן" אמרה איימי בביישנות. טל פלטה צחוק ואמרה "אתה רואה! כולם יודעים שהתחביב שלכם זה להיות ערומים". "כן, כן" השיב דני והפנה את מבטו אל עבר איימי בחזרה "לא, למען האמת רציתי לבקש ממך לעלות בחזרה אל קומת האירועים. את וטל שחכתן את אחד התיקים שלכן שם. ואני בתור ג'נטלמן אמור ללכת להביא אותם, אבל...אני די עסוק". "ממש עסוק" העירה טל והביטה אל עבר תלתליו בשעמום. היא החלה לנסות להכניס את אצבעותיה בתוכם מבלי לחרב אותם. תחילה היא ניסתה עם אצבעה, ומיד עברה אל הזרתות שהיו בגודל המתאים. דני פלט צחוק והעביר את מבטו אל טל. וכאשר ראה הוא שהיא איננה מתייחסת מיהר לסגור את פיו, ולהתאפק מלפרוץ בצחוק שנית. "באמת שכחנו?" שאלה איימי במהירות. טל הביטה אל עבר ידה ולא ראתה את תיקה, היא הביטה אל עבר איימי וראתה כי תיקה נמצא אצלה. אך איפה תיקה של איימי? "כן, איפה התיק שלך?" שאלה טל. איימי פלטה צחוק עצבני ואמרה "אוי, הוא בטח ליד הבאס". "את יכולה לבקש מדאגי שיוריד לך אותו, או מן אחד העובדים, או שתעשי את זה בעצמך. את יכולה להתקשר אל דאגי אם את רוצה" אמר דני והחל לפשפש בכיסו בכדי למצוא את מכשיר הפלאפון שלו. "תודה," אמרה איימי וחייגה אל דאגי במהירות. "אני כבר אראה אתכם חבר'ה, אל תברחו לשום מקום" היא אמרה ורצתה לכיוון המלון. "אני אדאג לכך שנישאר כאן, הוא לא באמת חכם כמו שהוא נראה" קראה טל. "קדימה, אנחנו הולכים" אמר דני. "אפשר להיות על הרצפה? אני אלך איתך אל הספסל" אמרה טל בשקט וגלגלה את עיניה ממנו והלאה. "כן," אמר דני והוריד אותה במהירות "אני שמח שהבנת סוף-סוף". הוא הוריד אותה ואמר "קדימה, בואי". טל הלכה אחריו, היא הכניסה את ידה מתחת לזרועו בכדי להרגיש שלא הוא זה שמוליך אותה. אלא שהיא זאת שהולכת יחד איתו. דני הביט עליה ואמר "בחיים שלי לא נאלצתי להתמודד עם בחורה כול כך מוזרה". "יופי, עכשיו אני מוזרה "אמרה טל באדישות. דני הצביע אל עבר ספסל ואמר "לא במובן הרע, ובכול זאת. את מאוד שונה ומיוחד מכול הבחורות שיצא לי להיות לידן בכול מהלך חיי". "זה רטוב דני, אמרתי לך" אמרה טל בשקט. "אני מבין, אז מה דעתך שנדבר בתוך האולם?" הוא שאל. טל הנידה עם ראשה לשלילה ואמרה "אני צריכה ללכת, שכחת? יש לי מחר מבחן בספרות". "אז נעמוד, אין לנו ברירה" אמר דני. טל הטתה את פיה אל הצד ואמרה "אתה יודע מה? בסדר! אבל ממש קר לי, אני לא מסוגלת לעמוד בפני הקור". דני פשט מעליו את המעיל שלו ואמר "הנה קחי". "לא,...בעצם, למה לא?" אמרה טל ולקחה את המעיל מידיו. היא התכסתה בו בלבד, והריחה את ריחו המוכר של דני. הבושם המתוק שנכנס אל תוך נחיריה וגרם לה לשיכרון חושים. ריחו היה מלבב, היא יכלה להסניף אותו שעות וזה לא ימאס לה לעולם. "מה קרה?" שאל דני וחייך חיוך זעיר. "הריח של הבושם שלך נעים" אמרה טל בשקט. "אוה,כן אני יודע" אמר דני. טל חייכה ואמרה "גם לדאגי יש אותו". "את מתכוונת שדאגי לקח את שלי" השיב דני וחייך אליה. טל צחקה ואמרה "כן, לזה התכוונתי". "טל," אמר דני בשקט "למה את חייבת להיות כזאת?".
יש המשך~~>