../images/Emo126.gifחלק

|[אחרון../images/Emo70.gif] ../images/Emo126.gif
Nickelback - Far Away :
http://www.youtube.com/watch?v=lU0IAHQ52e4
Backstreet Boys - Inconsolable[תודה לנסטיה] :
http://www.youtube.com/watch?v=NhQZBeaxd9M&feature=PlayList&p=02C7E3FED7B657C4&index=11 ***************************************************************************************************************** טל נזכרה באותו הרגע שהראה לה דני את תוצאות הטלת המטבעה שלהם. הצד של המטבע היה על "פלי" כלומר הצד של טל. היא הייתה צריכה לבחור במשהו שדני יעשה, בכדי להוכיח לה שהוא לא פחדן. אחר כך הם סגרו שגם טל תבצע משימה בלי שום קשר. "אני לא יכול להיות פחדן לבד" היא נזכרה במילותיו במעומעם. "אני צריך שגם את תוכיחי את עצמך" הוא אמר בשקט. "בסדר גמור" היא שמעה את מילותיה חוזרות על עצמם בתוך ראשה. היא זוכרת את המבט שלו, שהיה בתוך עיניו הכחולות. היא ראתה חבורת בנות ואמרה "קדימה, אתה תנשק את הבת הבאה שעוברת כאן. אמרת שלא אכפת לך מן העניין שאתה דני ג'ונס, ושבמילא אתה בן-אדם רגיל. אז תוכיח את זה". היא זוכרת את החיוך שהוא חייך אליה ויכלה להישבע שהבת הבאה הייתה יכולה להיות היא. היא פחדה ומיד התרחקה. לפתע משום מקום הגיע איימי, ונעמדה על ידה. דני לקח את איימי בידיו ונשק לה על שפתיה נשיק ארוכה וחמה, שסגרה את ההתערבות שלהם, ואת הערב מבחינתה של טל. היא הביטה עליהם בשקט, ולא יכלה להבין את הדמעות שלה שניסו לצאת מבין עיניה. אך היא נתנה להן להתייבש שם, והמשיכה להביט בשניים. כאשר הם התנתקו היו עיניה של טל רגילות להפליא, היא חייכה אל עבר דני ואמרה "כול הכבוד לך, באמת". "אני יודעת איימי, אני לא מאשימה אותך" אמרה טל בשקט והביט בפנייה. איימי שמה את ידיה מאחורי ראשה ואמרה "הוא מנשק ממש טוב טל, אני לא מנסה להרתיח אותך. אם את לא רוצה לשמוע תאמרי לי". "את יכולה להמשיך, במילא זה כלום בשבילי" אמרה טל בשקט ונשכבה גם כן היא על אחת המיטות והביטה אל עבר התקרה בזמן שאיימי המשיכה לדבר. "באתי אלייך כי חשבתי שסימנת לי לבוא, כאילו שאת זקוקה לגיבוי. ופתאום הוא תפס את הגוף שלי, הוריד אותי כלפי מטה...ונישק אותי באיטיות מפחידה. זה כאילו שהייתי בסרט, הוא מנשק ממש טוב טל, אני נשבעת לך שהוא הכי טוב שלי עד עכשיו!" אמרה איימי בשקט. "עד כדי כך טוב?" שאלה טל בשקט. "כן! כול כך...זה היה מהיר ואז איטי, הרגשתי כאילו שאנחנו מתנשקים שם במשך כמה שעות" קראה איימי בשקט ועצמה את עיניה. ליבה של טל נצבט, היא לא הבינה מדוע היא כול כך אובססיית לגבי זה. היא מזמן החליטה שהיא לא מתאהבת בדני, אז למה זה מפריע לה פתאום כשהוא מנשק את דני מולה. לא רק מולה, אלא שהמרחק בניהם היה כמה סנטימטרים ספורים. אל נזכרה בחיוך של דני, לאחר הנשיקה שלו. בפרצוף שלו שחיפש אחר פניה של ל בכדי להראות לה שהוא בהחלט עמד במבחן. טל החלה להבין שאולי היא עשתה לא טוב בכך שאמרה לו אתמה שאמרה לאחר מכן. "טל, אני עדיין לא מאמינה שאמרת לדני את מה שאמרת, אני חושבת שהרסת כמה דברים שהיו קיימים בניכם" אמרה איימי בשקט. "לא היה קיים כלום, חוץ מידידות" אמרה טל במהירות. "טל, גם את וגם אני יודעות שהיה קיים. אין כאן טעם להכחיש כלום" אמרה איימי בשקט והמשיכה מיד "אני חושבת שמה שאמרת פגע בו, כמו שהוא פגע בך. הוא ידע שאם הוא ינק אותי זה ימתח את הגבול שלך. וכאשר הוא נתן לך את החובה ההיא, את היית חייבת לעשות אותה, רק כדי להראות לו שהוא לא היחיד ששולט כאן". "את צודקת, בחיי...את צודקת" לחשה טל בשקט. היא באמת עשתה את זה רק משום שדני עצבן אותי יחד עם איימי. כמובן שהוא היה יכול לחכות לבנות האחרתו שהתקדמו לעברם, אבל הוא בחר באיימי. "איימי, הכנסתי את עצמי אל תוך הבוץ. איך אני יוצאת מזה?" שאלה טל בשקט. "בעזרת הלב," אמרה איימי בשקט "ואני לא מתלוצצת". "אני יודעת" אמרה טל. "תתקשרי אליו" הציעה איימי. "לא, אני לא יכולה איימי, לא אחרי אתמול. את לא מבינה מה קרה אתמול, את פשוט לא מבינה. הוא אמר לי דברים שגרמו לי... אוף סטירה בפרצוף שלו...הכול קורה לי, הכול" אמרה טל והטיחה את ראשה בכרית. "את מביאה תא זה על עצמך יקירה" אמרה איימי בשקט. "אני עדיין אל מאמינה שאמרת לו את זה, ושבאמת עשית את מה שהוא אמר" לחשה איימי ופלטה צחוק. טל צחקה גם כן ואמרה "גם אני לא". היא נזכרה באותו הרגע שדני התקרב אליה ואמר "עכשיו תורך טל אביב, נראה אם תהיי מסוגלת לבצע את המשימה שלי. ואז נראה מי הפחדן מבין שנינו". היא זכרה את ההלם שעוד היה נסוך על פניה, ואת מבטה של איימי שאמר ל כי זאת טעות, והיא חיבת להפסיק אותה עכשיו. "את מפחדת?" הוא שאל בשקט. הוא סחב אותה אל הצד ואמר "את לא חייבת לעשות את זה, אני מבטיח לך שה—" אך היא קטעה אותו ואמרה בשקט "אני לא פוחדת דני, ואל תנסה למצוא לי דרך להתחמק מזה. קדימה, אני רוצה לשמוע מהי המשימה". ואז, הוא פתח את פיו, חייך לעברה חיוך מתגרה ואמר "איך שאת רוצה, אבל אל תצטערי על זה אחר כך" ומיד אמר לה את תוכן המשימה. היא פתחה את פיה ואמרה לעצמה "אוי לא" שהדהד ברחבי ראשה עד לאותו הרגע שבו בצעה את המעשה. *****************************************************************************************************************
שאלוניי:
מה דני אמר לטל לעשות
מה טל עשתה לבסוף
מה ייסגר בין ליאו-רון-ואיימי
איך הרגשתן הפרק
או שבכלל...
יש לכן רעיונות להמשך של הפרק
..תעשו ניחושים זה יהיה נחמדXD.
מקווה שנהנתן
מחר או במוצ"ש עוד פרק..אם לא אז 2 פרקים. תלוי במתח-אני צריכה לבדוק אם יש שם אחד כזה>< LOL
בוט.