יא-בייבי!פרקים33-34

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||[6] ../images/Emo126.gif

"כי...סנדי הייתה שם ואימי. אז חשבתי לעצמי—" טל קטעה את דבריו ושאלה "סנדי? איימי? פספסתי כאן משהו?". רון חייך ואמר "נו, את יודעת. הייתי מאוהב בסנדי למשך זמן מה, ואז הבנתי שהיא לא שווה את זה". "אתה מתכוון מאז שהיא העיפה לך סטירה?" שאלה טל בשקט. "כן, בערך" אמר רון בהתמרמרות. "אבל שלא תחשבי שזה הלך לה בקלות! אני בטוח שהיא חשבה על זה אחר כך...והגיע למסקנה שזה היה אכזרי למדי" המשיך רון והביט בטל. טל חייכה אליו ואמרה בטון רגוע "בסדר, אולי אתה צודק...אני אגיד שכן כדי שתרגיש טוב". "טוב" אמר רון במהירות. "ומה לגבי איימי?" שאלה טל, ופלטה חיוך זעיר מבין שפתיה. "מה לגבייה?" שאל רון. טל סובבה את אצבעותיה ושאלה "יש בניכם משהו?". רון פלט אנחה ואמר "למה את חושבת ככה? בסך הכול רציתי חברה לשיעור ספרות... אני לא חושב שיש לי בכלל סיכוי עם ליאו". "אה, ליאו" אמרה טל בשקט. "כן! אני לא יכול לדבר איתו על זה אפילו! כי את יודעת למה? אני גם לא יודע למה!" זעק רון והסתיר את פניו בברכיו. טל רצה לפלוט צחקוק אבל התאפקה. "רונלד, בחייך. אתם חייבים לפתור את זה בניכם. אם לא...אני אתערב בזה" היא אמרה בשקט. "לא! טל לא!" קרא רון ונראה כמו חתול שהרגע ניצל בנס מדריסה. שיערו הבלונדיני עף אל הצדדים, ועיניו היו פעורות לרווחה. "אבל חייבים לפתור את הדבר המגוחך הזה" אמרה טל בשקט. "לא ככה, לא ככה...אלוהים לא ככה. את תביאי עלינו קללה!" אמר רון בשקט. "איזו קללה?" שאלה טל ופתחה את עיניה. היא פלטה צחוק, ומיד סגרה את פיה. "קללת-הזרוקים-זרוקות" אמר רון באדישות. "מה?" שאלה טל במהירות. היא ראתה שרון רציני, הוא באמת ובתמים האמין באיזו קללה מטופשת. "כן, זאת קללה שבאה על מי שמנסה לשבור אהבה כנגד הכללים. את לא מבינה שבאהבה לא משחקים, זה הלב שלי בכול זאת!. אפילו אני מבין בזה" אמר רון בשקט. טל העיפה מבט אל פניו של רון ושלאה "למה אתה חושב שאני לא מבינה?". "אל תעלבי," אמר רון במהירות ונראה לחוץ "אבל אחרי אתמול, אני הבנתי שאצלך משהו השתבש בלב. והקללה עלייך! לכי תסירי אותה! זה אסור! זה לא טוב!". "רון, על מה אתה מדבר?" שאלה טל במהירות והתיישבה על ברכיה. רון שיחרר את צווארון חולצתו ואמר במהירות "אם לא תסירי את הקללה—" "לא הקללה רון! הדבר האחר" אמרה טל במהירות. "אוה, הדבר האחר," אמר רון "אימי דיברה איתי הבוקר, היא אמרה לי שהיא רוצה לדבר איתך בנוגע לזה, כי אתמול לא הספקתן לסיים לדבר. טל הביטה אל עבר ברכיה והחלה להבין שבעצם, אולי היא באמת שברה את מוסכמות האהבה. אולי היא בהחלט לא הייתה צריכה לעשות את מה שעשתה ליל אמש. היא בהחלט הרגישה אתמול שהיא יכולה לאבד את עצמה. עם כול הבטחותיה לאיימי שלא קרה דבר, בכול זאת קרה. "איפה היא עכשיו?" שאלה טל בשקט. "בחדר שלה, סביר להניח. את רוצה שנלך לראות?" שאל רון. "רון," אמרה טל בשקט "אסור לך להיכנס אל מתחם הבנות". "אני יודע, אני גם לא מתכוון להיכנס. אולי תכננתי דרך החלון, אבל עכשיו כשאני חושב על זה. אני לא רוצה להסתבך עם אליסיה מקיי שוב, היא מטורפת" אמר רון בטון דרמטי. "כן, אני זוכרת שהיא רדפה אחרייך. זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם" קראה טל ופרצה בצחוק נוסטלגי. "כן, מצחיק לך, לי זה לא היה מצחיק בכלל. הכלב שלה רדף אחרי המו מטומטם, ונשך לי את הרגל. את יודעת איך זה היה מפחיד כשגיליתי שהיא אימנה אותו לטפס על עצים? חשבתי שזה הסוף שלי!" אמר רון. "מי היה מאמין? יצור כול כך קטן, ושמצליח לעשות כאלו דברים גדולים" אמרה טל בהרהור. "אגב, אם את כבר הולכת לכיוון. רק שתדעי שבראד שאל לגבייך" אמר רון בשקט. "איזה בראד?" שאלה טל בהיסח דעת כאשר התרוממה יחד עם חפציה, ועזרה גם לרון להתרומם. "הספורטאי הרקדן ההוא, הוא שאל לגבייך" אמר רון במהירות. טל הביטה בפניו ושאלה "מה הוא שאל?". "הוא שאל," אמר רון ועיוות את פניו וקולו " "איפה טל אביב?". ואז עניתי לו," אמר רון והחזיר את קולו לקדמותו "עוד לא הגיע". ואז הוא הביט אל עבר החלון ואמר "תמסור לה שחיפשתי אותה בבקשה, אתה תזכור?". אמרתי לו שכן, והנה אני עושה את זה" אמר רון בשקט. טל חייכה ואמרה "תודה רון". "אין בעד-מה" אמר רון וחייך אליה. "טוב אז אני הולכת אל חדרה של איימי, נתראה יותר מאוחר" אמרה טל והתכוננה להסתובב. "טל," אמר רון והחזיק את זרועה. טל הביטה אל עבר זרועו, והוא מיד העיף אותה מעליו. "סליחה," הוא פלט וחייך חיוך נבוך" רק רציתי לומר ש...אף מילה לאיימי" הוא לחש את המילים האחרונות, וקרץ לטל. אל תדאג" לחשה טל וקרצה לו בחזרה. "ביי," הוא לחש "בהצלחה". "תודה" אמרה טל והסתובבה אל עבר מעונות הבנות. ***** "כן, סיפרתי לרון. אבל מה הבעיה בזה? אמרת לי בעצמך שזה בסדר גמור. למרות שלא האמנתי לך" אמרה איימי בשקט כאשר ישבו השתיים על המיטות שבחדרה לש איימי בכדי ללבן את העניין. "כן, אני אל כועסת, זה סתם הפליא אותי כשהוא אמר שאני לא מבינה באהבה,וקללה...ועוד כמה קשקושים בסגנון של רון" אמרה טל וחייכה. "אוה," פלטה איימי בשקט והעבירה את הסמיכה אל מעל ראשה. היא לא הרגישה טוב, ובכול זאת התכוננה ללכת אל השיעור הבא שלה. "הוא חושב שהוא יכול להמציא קללות מטופשות ומגוחכות, אם יורשה לי לומר זה גם אבסורדי, ובכול זאת...זה רון שלנו" אמרה איימי. "כן," אמרה טל בשקט. "טל, זה היה ממש מפחיד אתמול, לא תכננתי שזה יקרה כמו שזה קרה" אמרה איימי בשקט.
יש המשך~~>

black rock star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

זה כזה קואל, כולם כאלה מתוכחים עם הערות מתוחכמות. ג'יסס זה יותר מידי חכם בשבילי
אררררררררררג 4#@&$#@)$&^ אני רוצה את דני
*תלתליייייים*

Dirty wings2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

יש לי חולשה לבולנדינים
במיוחד לרוסים פיצ'פקעס כאלה
למרות שרון לא רוסי,הוא אנגלי,אבל עדיין

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||||[אחרון../images/Emo70.gif] ../images/Emo126.gif

Nickelback - Far Away : http://www.youtube.com/watch?v=lU0IAHQ52e4
Backstreet Boys - Inconsolable[תודה לנסטיה] : http://www.youtube.com/watch?v=NhQZBeaxd9M&feature=PlayList&p=02C7E3FED7B657C4&index=11 ***************************************************************************************************************** טל נזכרה באותו הרגע שהראה לה דני את תוצאות הטלת המטבעה שלהם. הצד של המטבע היה על "פלי" כלומר הצד של טל. היא הייתה צריכה לבחור במשהו שדני יעשה, בכדי להוכיח לה שהוא לא פחדן. אחר כך הם סגרו שגם טל תבצע משימה בלי שום קשר. "אני לא יכול להיות פחדן לבד" היא נזכרה במילותיו במעומעם. "אני צריך שגם את תוכיחי את עצמך" הוא אמר בשקט. "בסדר גמור" היא שמעה את מילותיה חוזרות על עצמם בתוך ראשה. היא זוכרת את המבט שלו, שהיה בתוך עיניו הכחולות. היא ראתה חבורת בנות ואמרה "קדימה, אתה תנשק את הבת הבאה שעוברת כאן. אמרת שלא אכפת לך מן העניין שאתה דני ג'ונס, ושבמילא אתה בן-אדם רגיל. אז תוכיח את זה". היא זוכרת את החיוך שהוא חייך אליה ויכלה להישבע שהבת הבאה הייתה יכולה להיות היא. היא פחדה ומיד התרחקה. לפתע משום מקום הגיע איימי, ונעמדה על ידה. דני לקח את איימי בידיו ונשק לה על שפתיה נשיק ארוכה וחמה, שסגרה את ההתערבות שלהם, ואת הערב מבחינתה של טל. היא הביטה עליהם בשקט, ולא יכלה להבין את הדמעות שלה שניסו לצאת מבין עיניה. אך היא נתנה להן להתייבש שם, והמשיכה להביט בשניים. כאשר הם התנתקו היו עיניה של טל רגילות להפליא, היא חייכה אל עבר דני ואמרה "כול הכבוד לך, באמת". "אני יודעת איימי, אני לא מאשימה אותך" אמרה טל בשקט והביט בפנייה. איימי שמה את ידיה מאחורי ראשה ואמרה "הוא מנשק ממש טוב טל, אני לא מנסה להרתיח אותך. אם את לא רוצה לשמוע תאמרי לי". "את יכולה להמשיך, במילא זה כלום בשבילי" אמרה טל בשקט ונשכבה גם כן היא על אחת המיטות והביטה אל עבר התקרה בזמן שאיימי המשיכה לדבר. "באתי אלייך כי חשבתי שסימנת לי לבוא, כאילו שאת זקוקה לגיבוי. ופתאום הוא תפס את הגוף שלי, הוריד אותי כלפי מטה...ונישק אותי באיטיות מפחידה. זה כאילו שהייתי בסרט, הוא מנשק ממש טוב טל, אני נשבעת לך שהוא הכי טוב שלי עד עכשיו!" אמרה איימי בשקט. "עד כדי כך טוב?" שאלה טל בשקט. "כן! כול כך...זה היה מהיר ואז איטי, הרגשתי כאילו שאנחנו מתנשקים שם במשך כמה שעות" קראה איימי בשקט ועצמה את עיניה. ליבה של טל נצבט, היא לא הבינה מדוע היא כול כך אובססיית לגבי זה. היא מזמן החליטה שהיא לא מתאהבת בדני, אז למה זה מפריע לה פתאום כשהוא מנשק את דני מולה. לא רק מולה, אלא שהמרחק בניהם היה כמה סנטימטרים ספורים. אל נזכרה בחיוך של דני, לאחר הנשיקה שלו. בפרצוף שלו שחיפש אחר פניה של ל בכדי להראות לה שהוא בהחלט עמד במבחן. טל החלה להבין שאולי היא עשתה לא טוב בכך שאמרה לו אתמה שאמרה לאחר מכן. "טל, אני עדיין לא מאמינה שאמרת לדני את מה שאמרת, אני חושבת שהרסת כמה דברים שהיו קיימים בניכם" אמרה איימי בשקט. "לא היה קיים כלום, חוץ מידידות" אמרה טל במהירות. "טל, גם את וגם אני יודעות שהיה קיים. אין כאן טעם להכחיש כלום" אמרה איימי בשקט והמשיכה מיד "אני חושבת שמה שאמרת פגע בו, כמו שהוא פגע בך. הוא ידע שאם הוא ינק אותי זה ימתח את הגבול שלך. וכאשר הוא נתן לך את החובה ההיא, את היית חייבת לעשות אותה, רק כדי להראות לו שהוא לא היחיד ששולט כאן". "את צודקת, בחיי...את צודקת" לחשה טל בשקט. היא באמת עשתה את זה רק משום שדני עצבן אותי יחד עם איימי. כמובן שהוא היה יכול לחכות לבנות האחרתו שהתקדמו לעברם, אבל הוא בחר באיימי. "איימי, הכנסתי את עצמי אל תוך הבוץ. איך אני יוצאת מזה?" שאלה טל בשקט. "בעזרת הלב," אמרה איימי בשקט "ואני לא מתלוצצת". "אני יודעת" אמרה טל. "תתקשרי אליו" הציעה איימי. "לא, אני לא יכולה איימי, לא אחרי אתמול. את לא מבינה מה קרה אתמול, את פשוט לא מבינה. הוא אמר לי דברים שגרמו לי... אוף סטירה בפרצוף שלו...הכול קורה לי, הכול" אמרה טל והטיחה את ראשה בכרית. "את מביאה תא זה על עצמך יקירה" אמרה איימי בשקט. "אני עדיין אל מאמינה שאמרת לו את זה, ושבאמת עשית את מה שהוא אמר" לחשה איימי ופלטה צחוק. טל צחקה גם כן ואמרה "גם אני לא". היא נזכרה באותו הרגע שדני התקרב אליה ואמר "עכשיו תורך טל אביב, נראה אם תהיי מסוגלת לבצע את המשימה שלי. ואז נראה מי הפחדן מבין שנינו". היא זכרה את ההלם שעוד היה נסוך על פניה, ואת מבטה של איימי שאמר ל כי זאת טעות, והיא חיבת להפסיק אותה עכשיו. "את מפחדת?" הוא שאל בשקט. הוא סחב אותה אל הצד ואמר "את לא חייבת לעשות את זה, אני מבטיח לך שה—" אך היא קטעה אותו ואמרה בשקט "אני לא פוחדת דני, ואל תנסה למצוא לי דרך להתחמק מזה. קדימה, אני רוצה לשמוע מהי המשימה". ואז, הוא פתח את פיו, חייך לעברה חיוך מתגרה ואמר "איך שאת רוצה, אבל אל תצטערי על זה אחר כך" ומיד אמר לה את תוכן המשימה. היא פתחה את פיה ואמרה לעצמה "אוי לא" שהדהד ברחבי ראשה עד לאותו הרגע שבו בצעה את המעשה. *****************************************************************************************************************
שאלוניי:
מה דני אמר לטל לעשות
מה טל עשתה לבסוף
מה ייסגר בין ליאו-רון-ואיימי
איך הרגשתן הפרק
או שבכלל...
יש לכן רעיונות להמשך של הפרק
..תעשו ניחושים זה יהיה נחמדXD.
מקווה שנהנתן
מחר או במוצ"ש עוד פרק..אם לא אז 2 פרקים. תלוי במתח-אני צריכה לבדוק אם יש שם אחד כזה>< LOL
בוט.

butbut

New member
../images/Emo41.gifאגב-למי שיש שירים ובא לה שהן יככבו כאן

בחלקים. תכתבו
כי לא תמיד הסגנונות שאני מביאה הם הכי טובים-ואולי לא מתאימים. אז תמליצו. לא את הכול אני אפרסם-אבל מה שיראה לי כמתאים לשיבוץ אני אשבץ בחלקים. אנסה לפחות

yaelsee

New member
הו, לרגע חשבתי שהוצאת את ה../images/Emo19.gif שלי מרשימת

התחושות של הפרק XDD
משפט שממש הצחיק אותי: "אז למה זה מפריע לה פתאום כשהוא מנשק את דני מולה" XDDD זה כמו דני צעק על דני
התערבות? דני? משימה לטל? יופי, עכשיו אני ממש במתח ואני לא אוכל לישון בלילה.
. טוב נו, אולי אני כן אשן, אבל אני אחלום על זה
מה טל אמרה לדני שפגע בו?
. ומתי היא בכלל הספיקה לסטור לו? פספסתי משהו?
אוף, עד שטל ודני התקרבו הם איכשהו שוב התרחקו. אוףףףףף
מצטערת שהתגובה לא חופרת כמו בדרך כלל. אני אסכם במילה אחת: אהבתי
. אני לא מצליחה לחשוב בבהירות, אני לא מרגישה טוב. נראלי ששכחתי לאכול ארוחת ערב
. שוב
ואני לא אוכל לרקוד כי אתמול היה לי מודרני [ולמדנו את הקפיצה המגניבה הזאת שקוראים לה משהו כמו ברלינגטון חחח אני לא זוכרת]. בכל מקרה, ממש כואב לי הגב עכשיו [אבחנו אצלי משהו דלקתי, לא מדבק, דונט וורי!, בגב, בגלל שאני יושבת יותר מדיי או משהו כזה, ככה שבחודשיים האחרונים ממש כאב לי הגב :-\]. בכל מקרה, אני חושבת שרק נתפסו לי השרירים, אבל אני אפילו לא מסוגלת ללכת ישר
. וגם ברגליים השרירים שלי תפוסים.
. וגם יש לי 'כוויה' מריקוד ברגל
. אוף אז מחר אני רק אסתכל
[זה יענו משקפת, כן?
]. אגב, שלי ואת תבואו בשני? *תזהרי אם את לא אומרת כן, אני אמורה ללמוד למבחן בהיסטוריה ובשבילכן אני לא אעשה את זה
*

butbut

New member
חחח מפתאום../images/Emo70.gif הדג שלך הוא אחד החשובים../images/Emo9.gif

XDD חחחח..אף אחת לא תשכח לי את "דני צעק על דני" אה
XD
חחחחחחחחחח..כן כן...טל המסכנה><
הם התרחקו עכשיו באמת..אבל אל תידאגיXD
תודה
אממ *מסן*?" XD [email protected] אומר/ת: אוטובוס 641 או 921, הם עוצרים בצומת ומגיעים כל רבע שעה. אם תרצו אני אחכה לכן בצומת LOL אני אצטרך לשאול אותךעוד הרבהXDD
*מתרגשת*

yaelsee

New member
הווו אני יותר!

אין לך מושג כמה! את מוזמנת לשאול כמה שבא לך
ואם את אומרת לי לא לדאוג, הם כבר יסדרו את העניינים ביניהם, נכון? [זה הקטע שבו את אומרת: 'בטח שכן. ואז הם סוף סוף יתנשקו, ויגידו אחד לשני שהם אוהבים אחד את השני ואז... אמממ.... *חושבת*. ואז הם יעלו ביחד על 641 לצומת פרדסיה
XDDD כן בטח
]. לילה טוב לך!

butbut

New member
חחח כן הם בהחלט יסדרו בניהם את העניינים../images/Emo70.gif

והום יתנשקו-שמתי שרשור של הפרק שעבר את הקטע[הארוך] שטל אומרת לדני שהיא כן אוהבת אותו.

McGirl For Life

New member
רגע...

לפי מה שכתבת פה זה אומר שיהיה לטל קטע עם הלחם החש הזה?!?!![הכוונה לבראד אואיךשלאקוראיםלו.. ><"] ו..ו.. אני רוצה את הגרסה הארוכה
אני רוצה!!אני רוצה!! ואף אחד חוץ מוולדמורט לא יעצור אותי!! -מואהאהאההאה- [אח שלי רואה הארי פוטר בפעם השלישית היום ואני דיי מתחרפנת מזה עכשיו... -_____-] רגע... אם את תפרסמי את הגרסה הקצרה[אני לא אתן לזה לקרות!! לא ולא!!!
] אז את לא תפרסמי את הארוכה בכלל בשומקום!?!?

butbut

New member
חחחח אני אפרסם את הגירסה הארוכה כנראה../images/Emo9.gif

ראיתי שזה בסדר מצב הרוב=]
אבל העונה השנייה לא יוצאת לאף מקום-היא תישמר לספר העתידי שאני רוצה לעשות=]

גילולית

New member
רוצים עונה שניה!רוצים עונה שניה!

הא-הא!כמו בפיג'מות.. סתם, זה כבר לבחירתך..אבל .....יאיי!!!גירסה ארוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

McGirl For Life

New member
../images/Emo45.gif רוצים עונה שניה!!!!!! ../images/Emo9.gif

הפיק שלך מחרפן אותי!!!הוא פשוט ממכר....אולי עשית איזה קסם סודי שאנשים יתמכרו אליו??
[נווו הארי פוטר....] אני תמיד חופרת עליו בכל מקום (כמו שאני חופרת על מק בכללי) ואני לא יכולה בלעדיו
אני לא אני לא אני לא!!!!!!!
אני רוצה עונה שניה!!! אם לא תפרסמי את העונה השניה אני..אני...אני אשתגע!!!!!!!
!@#@%#$^@$% [כאילו שעכשיו אני לא מספיק משוגעת...
] -יאי לי!!!!!!!!! גרסה ארוכה!!!!! אעאעאעאעעאעאעאעאעאעא
-

yaelsee

New member
כןכן, ראיתי אותו כבר ../images/Emo9.gif

אבל אז הם שוב התרחקו, לא?

butbut

New member
כן-והם לא ממש ימהרו להשלים אחרי הפעם השנייה

שהם יריבו. LOL

karinava

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo4.gifהם חייבים להשלים../images/Emo70.gif אסור להם לריב../images/Emo70.gif

למעלה