יא-בייבי!פרקים33-34

yaelsee

New member
לאלאלאלאלאלאלאלאלאלא../images/Emo70.gif

הם חייבים להשלים
זה דני וטל
והם חייבים להיות ביחד

yaelsee

New member
../images/Emo69.gif

מיקי, טל ודני יהיו מאושרים ביחד
את לא רוצה שדני יהיה מאושר? את לא רוצה שיהיה לו טוב? זה לא יפה מצידך

karinava

New member
די בוט, אני לא יכולה לחכות עוד../images/Emo70.gif אני צריכה

את ההמשך ועכשיו
דיי, בטח הוא אמר לה להתנשק עם דאגי ולהגיד לדני אם יש בינה לדאגי משהו, או משהו בסגנון
טל ודני צריכים להיות ביחד
שיפסיקו להכאיב אחד לשני
אם טל לא רוצה את דני אני אשמח להחליף אותה, לתמיד!
דני כזה מתוק
אבל אני לא מאמינה שהוא נישק את איימי

karinava

New member
ספוילרים../images/Emo35.gif משהו../images/Emo35.gifכדי שאני אמשיך לחיות../images/Emo122.gif

butbut

New member
אני יכולה לומר לך שמה שבטוח../images/Emo58.gifזה שטל

תבצע את הדבר שדני יטיל עליה.וזה לא יהיה קשור בחיבוקים ונשיקות. זה הולך להיות מעט מביך. אבל טל היא גבר-גברXD בקיצור תחשבו על הפרטים הקטנים שהכנסתי בפרק..על הריב של טל ודני ויש שם את התשובה למה שדני הטיל על טל

גילולית

New member
או מאן! היא תרוץ בעירום?!?!

XDD זה הדבר היחיד שעלה לי לראש כשחזרתי על הפרק לראות מה היא תעשה..

kelly7i

New member
../images/Emo45.gif

זה גם מה שאני חשבתי מהרגע שבו הם הטילו מטבע.. היא לא צריכה לעשות את זה>< ובת-אל אני יהרוג אותך למה את מפרסמת רק מחר?! ><

yaelsee

New member
בואנה קרינה!

רק בזכותי את הכרת אותם וכל זה, אז לי יש זכות קדימה!
Keep your hands of my man
בעצם, בשביל לא למות... Keep your hands of Mickey's man

m i c k e y 15

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD

יששששש היא מקנאה!! היא מרגישה ככה בגלל שיש לה משהו לדני! ומגיע לה שתרגיש ככה! איימי את מלכה
דני אתה בכלל
ואי בוט ]פרק מדהים
ומשעשע ברובו אהבתי כל רגע
ציטוטים שאהבתי כמו כולם חהחה:
"הם באים" היא לחשה. "הם תמיד באים" אמר דני וחייך חיוך מריר. XDDDDDDD
דני לקח את איימי בידיו ונשק לה על שפתיה נשיק ארוכה וחמה, שסגרה את ההתערבות שלהם, ואת הערב מבחינתה של טל. היא הביטה עליהם בשקט, ולא יכלה להבין את הדמעות שלה שניסו לצאת מבין עיניה. אך היא נתנה להן להתייבש שם, והמשיכה להביט בשניים. מגיע לךךךךךךךךך XDDD וואי אני כל כך מתארת לעצמי את הנשיקה הזאת XD כל כך גרררררררר
דני מנשק טובב!! אני בטוחה עם הלשון הענקית הזאת שלו XD זה היה עם לשון?
אחרת זה לא שווה.....XD

butbut

New member
כן,זה היה עם לשון..הורדתי את זה מהתיאורים-כי

איימי לא יכולה להכיאב לטל עד כדי כך. XD

McGirl For Life

New member
סוף סף יוצא לי להגיב...

טוב אני אעשה את זה מהר כי אני גם ככה לא אמורה להיות על המחשב [רבתי עם ההורים ואני בלי מחשב להרבה הרבה זמן.. ><] פרק מאוד יפה!! וגם הקודם שקראתי רק עכשיו... בחירת שירים מעולה ו.. יאי שמת את השיר שלי...
טל ודני צריכים להיות ביחד והיא ממש טיפשה עם היא לא מבינה היא אוהבת אותו!! ובכלל שהיא לא מבינה שכשהיא מדברת איתו על דאגי היא ממש מכאיבה לו! היא צריכה להפסיק להזכיר את דאגי בשיחות שלהם!!!! נראה לי שמה שהוא אמר לה לעשות זה או לרוץ ערומה ברחוב או גם לנשק מישו או משהו מאוד מאוד הזוי שלא עולה לי כרגע לראש.. דני כזה מתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![סתם רציתי להוציא את זה...
] נראה לי שמה שקורה בין איימי-ליאו-רון זה שרון וליאו מאוהבים באיימי והם רבו בגללה או משו כזה אבל הכל זה סתם ניחושים... וגם נראה לי שאיימי דיי דלוקה על דאגי.... ודאגי בכוונה מזכיר את הנשיקות שלו ושל טל מול דני כדי לעצבן אותו כי הוא יודע שטל אוהבת את דני בתוך תוכה... אממ נראה שזהו... אם אני אזכר במשו אז אני אגיד [אם אני אצליח להיות במחשב...]

butbut

New member
../images/Emo26.gifסיכום פגיעות של הפרק הזה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

LOL אמממ..בעיקרון:
טל-מדברת על דאגי כשהיא עם דני כי היא יודעת שה מה שירחיק אותו ממנה כי היא לא רוצה להיות מבולבלת או לפתח קשרים.אז היא מנסה לסנן את האנשים שהיא חושבת שהיא לא רוצה לפגוע בהם.
הנפגע:דני.
דני-התנשק בכוונה עם איימי, כי הוא יכל לבחר בבנות שבאו מאחורה, אבל הוא בחר בכול זאת בחברה ממש טובה של טל, כי הוא ידע שזה יצית אותה.
הנפגע:טל
דאגי-הוא חסר טאקט כללי, כאילו במשך כול הפיק..XD הוא בכוונה הזכיר את הנשיקה שלו עם טל, כי הוא ידע שזה יצית משהו אצל דני.
הנפגע:טל+דני
איימי-מספרת בלי שהיא שמה לב, דברים על הנשיקה שלה עם דני, ולא בכוונה של לפגוע, ובכול זאת טל נפגעת.
הנפגע:טל. ****************************************************************************************************** בקיצור לתגובה שלך-את צודקת
חח מה שהוא אמר לה לעשות יהיה כזה מצחיקLOL נראה לי שאתן תעלו על זה בשלב כלשהו. XDD איימי-רון-וליאו,זה עוד ייפתר בדרך ממש מוזרה>< אממ...וטל+דני זה עדיין בגדר תעלומה. במיוחד בגלל הדברים שטל ודני יעשו תוך כדי, בגלל הרמזים שלהם.

butbut

New member
../images/Emo26.gifבקיצור יוצר שטל ודני נפגעים באותה הכמות

וזה עצוב
XDD

McGirl For Life

New member
זה כן עצוב!! ../images/Emo4.gif

אני[בניגוד אלייך מיקי..] לא שונאת את טל להיפך אני אוהבת אותה ודיי מבינה אותה אבל אני חושבת שהיא ממש טיפשה מכל הכיוונים.. >< והיא צריכה להיות עם דני!!!!![אויי כמה שאת תשנאי את מה שאמרתי הרגע...
]

butbut

New member
חחחחח..XDD

טל טיפשה,בהחלט... אבל היא פחדנית. תנסי לדמיין את עצמך במצב שלה. ולומר לי מה היית עושה במקומה?[יופי שיעור ספרות] XD

McGirl For Life

New member
אמממ.. זה מסובך.. אני לא אומרת שלא..

ואת האמת גמאני בדרך כלל מעדיפה לברוח במצבים כאלה כאילו משהו בפנים אומר לי 'תברחי תברחי כול עוד את יכולה' אבל משום מה אני לא עושה את זה למרות הכל אני נשארת ומתמודדת ואיכשהו בסוף הכל מסתדר לי... הקטע שלי הוא שאני יודעת שבסוף יהיה טוב רק עם אני אתמודד עם מה שקשה ואדע מה לעשות עם זה יקרה לי שוב.. נהפכתי להיות פסיכולוגית.... ><"

למעלה