יא-בייבי!פרקים33-34

butbut

New member
חחחח אז כנראה שהוא לא צף-זה אומר שהוא..

נמשך ע"י גורם חיצוני..
אממ...לא פרסמתי כי יש לי בעיה עם האנלוגיה-קיצר בעיהLOL היא תיפתר בקרוב. XDD את אשכרה חופרת אני גאה בא
XDD במיוחד אחרי השיחה שלנו אתמול- עם האחווה הזקנות הרוסיות הזקנותLOL כן, הפרק הבא משמעותי-מלא באקשן. ><
באמת
. חחח הם באמת התגלמות הסקס
LOL
כן-כנראה=]

yaelsee

New member
הווו השיחה!

זאת הייתה השיחה הכי קורעת בעולם! ~אני ניגנתי
~ בוט בכלל לא שמתי לב שהיית שם, את יודעת? ><"

butbut

New member
חח כע אני יודעת..אבל הייתי די הרבה../images/Emo9.gif

אפילו שרתי אאיתך את רום אונ דה פרד פלור XD

אין תגובה, פשוט אין

אני בוכה, אני לא מסתירה את זה לעומת כמה בנות אחרות בפורום ~אחמאחמאחמדנהבוונרלנדאחמאחמ~ דני מת? טל מתה? וואי אני קיצונית.... בואו נסכם שאף אחד לא מת! זה הכי טוב.. יאיי אני מדרת עם עצמי איזה כיף! הפרק ממש יפה אבל למה דני לא יודע לשחות מאיפה את יודעת את זה דאמט!

butbut

New member
חחח ../images/Emo24.gif אל תדאגי הכול יסתדר לבסוף

אבל תיהי בטוחה שזה ישאיר צלקת עמוקה..LOL חח סוד. XD

yaelsee

New member
אומג בוט, את לא עושה לי את זה!

חכי חכי ביום שני מה יקרה לך
><" תראי, אפילו גרמת לי לשנות את הדג שלי!
חיה? כן. נושמת? לא
אסור לך לעשות משהו רע לדני! פשוט אסור! את לא תיכנסי אלי הביתה!
אבל דני לא יכול למות נכון? בגלל התגובות של טל ואיימי ביום שאחרי. אם הוא היה מת הן לא היו מדברות עליו ככה, ובטח לטל סתם נגמר האוויר אבל היא שרדה. היא תמיד שורדת
דאגי כל כךךךך חסר טקט! שיואו, כמה חוסר טקט יכול להיות בבנאדם אחד?
דני לא יודע לשחות?
. מוזר. באסה לו
. סתם לא, הוא יהיה בסדר, הוא חייב להיות בסדר, אני אופטימית
איך שתיארת את דני
אבא של איימי עזב את הבית?
. שתדבר איתו, זה בטוח יועיל
מתי טל אמרה לדאגי משהו שגרם לדני לכעוס, בצורה שהן דיברו עליה?
. דני לא יכול לכעוס על טל!
ולסיכום:
הווו אני כל כך מחכה ליום שני! וגם כי אז תפרסמי עוד פרק ><"

butbut

New member
../images/Emo19.gif הדג החמוד../images/Emo9.gif

LOL
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
חחחח...אבל חסר אקשן:0
נכון-אבל יהיה שם משהו.
חחח דאגי-חוסר-טאקט-בע"מLOL
אכן><
כן, היא צריכה לתפוס איתו שיחה...איזה לחץ-בשבילה כאילו.
אממ..הזכרתי שם שטל ואיימי דיברו: ""איימ', את לא צריכה לחשוב על זה בכלל. את יודעת שאף פעם לא היה בנינו משהו, וגם לא יהיה. הוא צריך להיות עם מישהי שתספק לו את מה שהוא צריך, אולי טעיתי כשהלכתי על דאגי אל הצד. ממש הכאיב לי לראות את הפרצוף של דני" אמרה טל בהרהור והביטה אל עבר איימי." LOL

yaelsee

New member
../images/Emo69.gif

אההה בעצם
XD לא יקרה כלום אם יהיה חסר קצת אקשן, באמת שלא
ארררג טל! למה לפגוע בדני? למה ללכת עם דאגי אל הצד? אוף איתך!

butbut

New member
למה?...כי בפרק הבא דני ייצא מה-זה חרא../images/Emo70.gif

הוא ייצא כול כך חרא שהיא תצטרך... טוב, לא אגלה. XD

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo2.gif

אוהו...זה היה פרק די מפחיד...למה אף אחד לא אמר שדני לא יכול לשחות? * ודני הולך להיות בסדר נכון? את לא הולכת להרוג פה אנשים חח נורא אהבתי את הפרק

butbut

New member
השאלה היותר נכונה היא "למה דני לא אמר שהוא

לא יודע לשחות?" >< אךך.. XD כן,דני הולך להיות בסדר-חלקית.

גרבע

New member
יו XD

די אני בהלם!
זה היה פרק כל כל מושלם
ויפה
דניO: טוב הוא לא מת זה בטוח.. איזה מטומטמים דאגי וטל מה הם רבים?!רוצו להציל את דני XD!

גרבע

New member
חח יו..

אני בשוק!אני פשוט בשוק! הפרק היה כל כך מושלם!ויפה! מה דאגי וטל רבים?!רוצו להציל את דני!! את יודעת במה נזכרתי?XD בזה שהוא אמר לה שיש משהו שבגללו הוא יכול להעלם פתאום.. אז למה הוא התערב איתה?

butbut

New member
כן טל ודאגי מבזבזים את הזמן ב...לדבר><

תודה
LOL כי הוא טמבל

just orr

New member
אני רואה שמצאת מתח XD

יואו, הלב שלי קופץ... תנוח.
דניייייי
מה קרה לו בסוף?!?!?!!? (למרות שאם הוא היה מת, חס וחלילה[!!!] טל ואיימי בטח לא היו מדברות ככה בחדר של איימי חח) ומה קרה לטל שהרגשות שלה שוב מתחרפנים?!?!?! >< טוב, חפרתי לך מלא על הפרק הקודם, אז הפעם אני אקצר יחסית [XD]. ציטוטים
:
"מה אתם עושים?" היא שאלה במהירות וכיווצה את גבותיה. "אני מוכיחה לו שהאצבעות שלו עקומות" אמרה איימי בשקט. חחחחחחחחח XDDDD
"כן, עכשיו אני זוכר בבהירות" אמר דאגי. "תיזהר שזה לא יחשיך שוב" העירה איימי מן הצד. חעחעחעחעחעחע איימי הזאת XD
"את רואה?" פלטה איימי "את מנסה להתחמק מעצמך, מה קורה לך?...את אומרת לי להתמודד מול אבא שלי, אז אני אומרת לך להתמודד עם מי שאת יודעת שאת צריכה להתמודד איתו. תעשי את זה". כ"כ צודקת!
"המוח שלי חושב עכשיו על כמה שטל נראית לי פתאום יפה" אמר דאגי בחוסר טאקט מושלם. דני הסתובב במהירות ושאלה "רק עכשיו?". מתוקים
עכשיו- משו אחר: השיר של מלך האריות בתאילנדית כ"כ מצחיק XD אוף נו, לא יפה לרדת על שפות אחרות, אבל זה ממש שיעשע אותי
והשיר של רון והרמיוני [one in a million] כזה יפה
יש מצב שאת שמה אותו להורדה / שולחת לי? ^^" יואוו אוף נו אני במתחחחחחח >< פרק מעולה!

butbut

New member
כן../images/Emo70.gif בהחלט מצאתי מתח../images/Emo9.gif

לא,הוא לא מת
חח איימי יודעת לקטול ממש טוב נכון
LOL חחחחחXDD השיר של מלך האריות באמת מצחיקLOL כן הורדתי אותו אני אשים לך אותו יותר מאוחר להורדה
תודה

למעלה