יא-בייבי! פרקים35-36

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo27.gifחח יהיו הסברים להכול../images/Emo70.gif

ת'אמת? הכי נחמד לשמוע שמה שטל מרגישה גם אתן מצליחות להרגיש.
LOL הנשיקה-שלא-הייתה
"הם נועדו אחד לשני!!!!"
XD או שהם סתם אובססים.
אמא שלה היא פיגור אחד גדול -_______- XDD את תידעי.. כולם ידעו
רק בעוד כמה ימים

screamin pittas

New member
בוט../images/Emo26.gif

רק רציתי להגיד תודה!
הפרקים האלה ממש עזרו לי להעביר את היום המשעמם שהיה לי בבצפר.. אני פשוט כ"כ עייפה שאין לי כוח ללמוד [ועכשיו גם מחזירים את ימי שישי
] -ב6:55 השעון המעורר שלי צלצל ו~לא~ כרגיל ישר קמתי במחשבה שאני צריכה להספיק להדפיס הפעם את הפרקים כדי שיהיה לי מה לקרוא בבצפר.
התארגנתי מהר ולקחתי שקית שוקו, הדלקתי את המחשב בזמן שאני מקפצת על רגל אחת ומנסה לשים עליה נעל והתחלתי להעתיק הכל לוורד, הדפסתי[17 דפים בגודל כתב11
]ורצתי כדי לא לאחר את ההסעה
בדיוק בשנייה שהגעתי לתחנה גם האוטובוס הגיע והספקתי בסוף
-שעתיים ראשונות פיזיקה
השיעור הכי משעמם שהיה לי בחיים
, הכיתה קוראת על הרכב החומר-ואני קוראת על הרכב מערכת היחסים בין טל לדני
-שעתיים מתמתיקה-בשיעור הזה אני חייבת להקשיב אז העברתי אותו בציפייה לקרוא את ההמשך. -שעה חופרת עם היועצת על סיגריות-סיימתי את שני הפרקים [פיינאלי
] -אוכל- -שעתיים מחשבים [המורה לערבית התפטרה כי יש לה סרטן
אז תקעו לנו מחשבים] בהם אני לא יכולה להגיב לך על הפרקים כי המחשבים בבצפר שלנו מימי הדינוזאורים
-ואז-סוף סוף הביתהD: *דרך אגב-זה לא שלקח לי הרבה זמן לקרוא אותו כי יש הרבה דפים, חילקתי את זה כדי שאני לא אסיים הכל בשעה אחת
אז תמשיכי לכתוב פרקים ארוכים זה טוב לבריאות
הפרקים האלה גם עברו לעוד כמה ידיים שגם מאוד אהבו למרות שהם לא קראו מההתחלה
בקיצור-תודה
ואני לא מאמינה ששרלוט מתה
הייתי מגיבה על שאר הפרק אבל אני עייפה ואין לי כוח ואני גם לא ממש זוכרת

butbut

New member
../images/Emo26.gifכנסיXD

תודה לך
על התגובה
יש לך באמת יום עמוס>< בערך כמו שלי. רק שאני מסיימת ב-רבע ל-4. וההוסעה שלי ב-4. ובוכל אופן.. שמחה שיכולתי להעביר לך זמן, במקום להשתעמם
LOL הפרקים היו אמורים לצאת קצרים אני לא יודעת למה זה יצא ארוך XD
אין בעיה:=]

Charley XD

New member
בוט לפה <-----

שרלוט ? ככה? איזה אכזריות !! למה עשית את זה ככה ? זה היה ברור שהיא תמות אבל ככה ?? לא ..... טוב דיי לצאת מזה אני אדם שמח ! אוקי אז ככה, הפר היה משעשע, יפה, עצוב ורגשני (נוטה לקיצ') כןכן אני יודעת זה ממש קשה שזה לא יהפוך לקיצ' ומדי פעם חייבים קצת .. אבל השינוי שהיה הצחיק אותי ... המעבר הזה ! חח רגע אחד הכל רגיל, טל רבה עם דני ... וברגע השני תיאורים מופרזים של דני והעיניים שלו LOL אבל זה היה יפה ! שלא תביני אותי לא נכון ... ותוציאי את דברי מהקשרם אני בהתחלה חשבתי שלא יהיה לי טעויות לצוטט !! את יודעת כמה נבהלתי ? חשבתי שאני הייתי כבר הרבה יותר מדי מרוכזת בפרק ואני לא שמה לב ! אבל לא אכזבת ... בפרק השני היו XDD לני לא ידעתי - לני זה שם יפה את לא חושבת (לא) XDD אני במין - את במה ??
"מי שמדברת" אמרה טל בציניות. "למה את מתכוונת?" שאלה טל בשקט. ופיצולי האישיות מתגלים XDD
"אני לא יודע, את בדיוק בגיל המתאים... באופי המתאים... ביופי המתאים. שתביני שהייתי כבר עם המוני בחורות, ועשיתי דברים שאת לא יכולה לתאר לעצמך. ואני לא בא להגיד כאן אני ~*סטה~, אני בסך הכול—" טוב על המשפט הזה יש לי כמה דברים להגיד, 1. מה בגיל המתאים ? איזה פדופיל ! XDDDDDDD אתה בן כמה עכשיו ? (כן אני יודעת זה כאילו שהוא יותר קטן אבל זה עדין LOL) 2. * סטה ? XDDDDDD מתתי .. 3. איזה חמוד
דני חייך אליה ושאל בצרידות "לפעמים אני מרגיש שאני רוצה לקשור אותך לאיזשהו מקום, רק בכדי שאני אוכל לומר לך את כול מה שיש לי לומר לך. לפני שתספיקי לברוח לי שוב, את מבינה מדוע זה?". אממ אמרתי לך שהוא פדופיל סוטה ... לקשור אותה ומה לעשות ? אהה?!! יש לך ממש הרבה סטיות דני ג'ונס .. רוצה לספר לנו משהו ? XDD סתם המשפט הזה פה כי אהבתי אותו כמו שהבנת ... אהבתי מאווווווווווווווווווווד את הפרק ! וצחקקתי עליו הרבה ... במיוחד שדני הוא ילד טוב ... ירושלים (?) XDDDDDDDDDDDDDDDDDD תגובה חופרת כרגיל ... אבל לפחות לא על תיאוריות ג'וקים וג'וקות XDDDDDDDDDD

butbut

New member
חחחח...XDDDD OPEN../images/Emo9.gif

נוטה לקיטצ'? XDD טוב נכון..קצת. XD ובאמת חייבים קצת קטצ'...זה חלק מן החיים-חלק מן האפקטים הספרותיים[כן-בטח!XD]. LOL אוו העיניים של דני
. חחח אין בעיה המפקד
חחחחחחחחח....ראית? השתפרתי בקשר לטעויות! XD כן, לני.. LOL כבר מארנו שיש לטל פיצול אישיות נסתר
לא הוא לא פדופיל. היא תכנית בת 17 וחצי עוד מעט. והוא יהיה בן 20- או שהוא כבר..לא זוכרת איך סידרתי את זה. אלו רק 3 שנים- והוא גם ככה מתנהג כמו אחד בן 16. XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פדופיל סוטה
LOL ג'וקים זה טוב...XDD

Charley XD

New member
חהחה הוא מתנהג כמו ילד שתקוע בגיל 5

וכן אני מכירה ילדים בני 5 מקרוב ! (הם מעצבנים ביותר ... הצעה שלי אל תעבדו איתם !) בקיצור ... פדופילללללללללללללללללללללללללל לא יעזור לך ! (חה חה חה גם אני עשיתי את דאגי היום סוטה ברמות זה היה כל כך LOL) אוי אני אוהבת את דאגי הזה ... סוףסוף מישהו אומר מה הוא מרגיש פה ! אני משתגעת ! זה פשוט לא אנושי ... טוב את טל נגיד שהבנתי אבל דני ?!!? טוב עם כל החששות שלך.. אתה כבר מתחיל לעצבן אותי ! סתום ונשק אותה .. לא נראה לי שיהיה לך כל כך קשה ולא עם אתה חושבת את עצמך כל כך למה שהיא תתנגד !! אוף איתך
ואממ שלי מאודדדדדדדדדדדד נוטה לקיצ' ... אי אפשר לכתוב אחרת ... זה באה טבעי ><" ג'וקניות לשלטון ! LOL

just orr

New member
אעעע ../images/Emo7.gif

אוקיי, לפי הסדר; דני הזהה!@$%&%@ איך הוא עובד עליה ככה?!?!?!?!?!? בעצם, זה טוב שהוא עשה את זה, ככה סוף סוף יצא להם לדבר.. ואיזה מותק היא שהיא הייתה כ"כ עצובה.. וגם איימי..
הווו
"אני אוהב אותך, אבל אני פוחד להרוס את הקשר שלנו...אז אני מנסה לשכוח ממך" אמר דאגי. סוף סוף! סוף סוף! הללויה! מישהו שאשכרה מודה במה שהוא מרגיש!!!!!!!!!!!! ונישק את טל! שוב!!!!! ^^ דאגי, אני אוהבת אותך. XD והשיחה של דני וטל..
איזה מתוקים!!! ושהם כמעט התנשקו.. יואו אני רוצה להרוג אותך על זה שזה רק 'כמעט'!!!
איך לעזאזל דני פתאום נפל?!?! XDDDDD
"לפעמים אני מרגיש שאני רוצה לקשור אותך לאיזשהו מקום, רק בכדי שאני אוכל לומר לך את כול מה שיש לי לומר לך. לפני שתספיקי לברוח לי שוב, את מבינה מדוע זה?". לך על זה. לא, ברצינות. את יודעת שאני תומכת בזה. XD
"לא סתם אמרו לה איימי, דאגי, דני, ליאו, רון ואליס ללכת אחר צו ליבה." חחחחחחחחחח אולי זה באמת מה שהיא צריכה לעשות
"אני לא יודעת אם אתה אוהב אותי, או אם אני אוהבת אותך. אני רוצה שלא ניפרד, כי עכשיו זה הפחד הכי עצום שלי. הייתי צריכה להמשיך למונע מעצמי להגיע אל הרגע הזה, אתה רואה מה קורה... אנחנו משתגעים, אני לא רוצה להפריע לך קריירה ובחיים האישיים שלך. אני אוהבת את מקפליי, ואם תתחיל להזניח, ולהיות מבולבל בהופעות...אני לא אסלח לעצמי על ייסורי המצפון" אמרה טל בשקט. דני פלט אנחה וחייך אליה, "את חושבת על הכול, אה? ..." אשכרה! XDDDDDD
"לא, אל תבכי לי מול העיניים, את לא מפילה את התינוק!...זה רצח. אנחנו נשאיר אותו שם במחלקת ילדים, אני לא מסכימה שתהיי אימה בגיל כול-כך צעיר! ועדיין לא התחתנת בכלל! טל, מה עשית! אלוהים למה הבאת עלי את הצרה הזאת?" קראה אימה בהיסטריות. היא קמה מן הספה והחלה להתרוצץ בסלון כמו תרנגולת. חחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDD ושרלוט.. אני לא מאמינה שהרגת את שרלוט!! האמת, הייתי בטוחה שהיא תפגוש את מקפליי או משהו... אבל לא הייתי מנחשת שהיא תמות לפני זה!
[את מאוד לא צפוייה
] אבל אוף.. היה ביניהן חיבור כזה... אני לא מאמינה. אוף.
טוב זהו, סיימתי להגיב על הפרק
יצא ממש חפירה, אה? XDD ובקשר לשירים- ממש יפים
[אגב, הראשון זה מארמגדון? לא זכרתי שהוא היה בסרט חחחח] ותודההההההה ששמת את One In A Million להורדה D: סיכומון- פרק מדהים. אהבתי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד [...] מאוד.

butbut

New member
../images/Emo9.gif

הוא עבר עליה כי הוא..קקי.. XDD
אכן- סוף סוף מישהו אומר את מה שיש לו באמת.
חחחחחחחחח אבל היה חייב להיות 'כמעט'...אחרת איך היה אקשן?
חחח, מסכנה טל. אם מישהו היה אומר לי את זה..היתי מעיפה לו סטירה בהתחלה..ואז מבינה מה זה בעצם אומר.
אכן><"
חחחח XDDDDD כע אימה שלה היא סוג של פסיכית. ואמ..שרלוט? אלו החיים. חחח.. כע כזאת חפירה
אממ..'מארמגדון'?...לא יודעת- אני לא מכירה את הסרט הזה. XD ווקשה

just orr

New member
בלי 'כמעט' יהיה אפילו יותר אקשן. ../images/Emo11.gif

אם הבנת אותי
את לא מכירה את הסרט "ארמגדון"?!?! :OO מומלץ ביותר.

Dirty wings2

New member
פרק מהממם!../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

שרלוט?! מתה?! אוף אוף איזה מסכנה היא
, בטח טל ממש תתבאס..אבל מגיע לה חיחי D: הזבעלה הזאת עם דני.. ומשגעת את דני ואת דאגי! כיאלו פוסטמהה תבחרי בין שניהם מה קשה?!?!?!. פספספ תבחרי את דני
למרות שדאגי גם חמודי 3> אבל הוא פייגעלה D: תיהי עם דני וזהו
הרי זה ידוע שהקשר של דני ושל טל יותר עמוק מהקשר של דאגי וטל, והם בטוח יהיו ביחד \= ובוט! תכניסי את הארי וטום לעלילה אני דורשת
הארי
D:

butbut

New member
תודה../images/Emo70.gif

טל תתבעס?..לא רק תתבעס. אבל זה לא מגיע לאף אחד...גם אם היא מכאיבה למישהו, שאגב מכאיב לה באותה הצורה... ואממ...די קשה לבחור בין דאגי לדני כשאת די אוהבת את שניהם. ונכון-את ממש צודקת
קשר עמוק שהוא לא רק על בסיס משיכה הוא יותר חזק. XDD אוקי

N e r d y

New member
נאמנאמ..../images/Emo9.gif

~אין רעיונות לכותרת~ ווואי בוט קראתי אתמול ב-12 בלילה, וקראתי ממש מהר (כי הייתי צריכה לקום בפאקינג 4 וחצי בבוקר!@!@!@~~!1!! אבל זה לא מעניין אפאחד
) וממש אהבתי! היו כמה קטעים השיחות של דני וטל שלא הבנתי כל כך, אבל זה בטח כי אני דפוקה וגם כי קראתי ממש בטיל (רציני שברתי שיא נראלי!
) ווואיי כל הדני טל עושה כזאת הרגשה של
- משו כזה לא מצאתי סמיילים שיתארו יותר טוב
דאגי הזה כזה נושיייי!!!!! כל כך אהבתי אותו בפרק הזה, הוא כל כך אעע!@!!@! פשוט כזהה נושי @!!@1!@!1! ~לא יודעת מה יש לי מנושי~ לא הבנתי איך יצא שדני עבד עליהם, אין מצב שהוא היה, סתם כי הוא עבד עליהם, כל כך הרבה זמן במיים.. ועוד אח"כ שהם ניסו להעיר אותו והוא לא התעורר
משו לא התחבר לי, בל בטח שוב סתם יצאתי דפוקה
אני ממש אוהבת את הדמות של איימי, וגם את רון, הם ממש מוסיפים לעלילה- מתה לראות מה יהיה איתם! ומעניין אותי לדעת על מה רון רצה לדבר עם טל
*ספוילרים* כל הקטע של ישראל לונדון- זה נכון שהבריטים הם אנשים יותר קרירים מהישראלים אבל הם לא כל כך ... כאילו הם כן אנשים נורא נחמדים וכן יגידו "ערב טוב" ויעזרו והכל, פשוט לישראליים יש אופי פחות אממ "תרבותי" משל הבריטים נו לא יודעת איך להסביר...
במילים פשוטות- הישראלים הרבה יותר המוניים כאלה... וכל אחד מפרש את זה בעצמו אם זה טוב/רע...
ווואי חפרתי קצת זה נשמע מזה פלצני
יאווו שיקרה כבר משו, אני לא יכולה לחכות יותר! מתי זה יגיע כבר !? נשיקה? סטירה? משו? can't wait 'till friday |-B אז קצת ספוילרים? משו? Amazing!

butbut

New member
אוההה../images/Emo24.gif

וואו כול כך מוקדם לקום
סוגדת לך XD חחח חסר לץפוז סמיילים באמת, הם צריכים לחדש XD. נושי
XDDDDDDDDDDDDDDDDD כן, הוא היה. יש אנשים שיכולים לעצור את הנשימה להרבה זמן. וגם אם קוראים את זה בגדול- בלי המחשבות של טל וכול זה..וההרגשות וזה.. רואים שזה קטע ממש קצר. אכן- את תגלי בהמשך. כן, המוניים. טוב תיראי זה קצת מסובך להגדיר את זה. כי זאת ממש הכללה. אבל ממה שאני הבנתי, בריטים הם די...קרירים. בכול אופן, שיהיה
תודה=]

N e r d y

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כן מוקדם מוקדם כי הלכתי לעשות תיאוריה בנתניה, ואת בטח יודעת איך עמוס שם... אבל בסוף בכלל לא עשיתי!!!!! כי הגעתי לשם בפאקינג רבע לשש וכבר נגמרו המספרים!!!!!!! כי ילדים אשכרה היו שם משלוש בבוקר!!!!!! אז סתם קמתי בארבע וחצי!!!@@##@!# אבל זה לא מעניין אפאחד אז אני אסתום
חחח דוגרי הם צריכים סמיילים חדשיםXD וגם שרת חדש או משו שיעבוד נורמלי^^ נושי= מאמי, מותק, מושי הכל ביחד כזהXDDDD טוב זאת באמת הכללה, אבל כל אחד והדעות שלו
מתי כבר יהיה המשך? איים דאיינג היר!!!1 :]

AlmA XP

New member
אאווו-והההההה

*כואב לי הגרון* כנראה שתאורית ג'מוס המים שלי לא הייתה נכונה בנוגע לטביעה של דני
אבל זה קורע שדאגי כל הזמן הזה שהם מכירים חשב שדני לא יודע לשחות XD אלא אם כן הוא היה שותף לפשע
כפרעליו
*משתעלת* אוי
שרלוט
רציתי שהיא תפגוש את מקפליי! למה הרגת אותה??? למההההההההההה היא הייתה כזאת חמודה
רציתי שהיא תגבור על המחלה שאיזה דרך פלא [שקשורה לג'מוסים] *שיעול* והגעתי למסקנה שרון נורא חמוד ^^ לא ממש שמתי לב אליו עד עכשיו XD כאילו, שמתי לב, אבל לא לב כזה-
XD הצחקתי את עצמי XD אהבתי את הקטע של הנשיקה... אוקיי. כמעט נשיקה ^^ אני חייבת להגיד שכדי להכנס לאווירה לא רק שירים מתאימים. למשל לי נורא עזר ללעוס מסטיק ורוד של אורביט [פרסומת סמויה] כןכן גם מסטיקים יכולים להתאים
*שיעול* אהבתי גם שדני שר לה
גם אני רוצה שדני ישיר לי
ודאגי כלכךךךךךךךךך חמוד
איך הוא וויתר עליה כי הוא חשב שהיא אהבת את דני
עכשי והוא פנוי בשבילי [evil laugh] אבל למה לעזאזל היא גם מוותרת על דני??? הוא אוהב אותה!!! שיהיו ביחד!!! ואמא שלי טל ממש טיפשה >< לא אוהבת אותה. נקודה- . קצת חפרתי ^^ מחכה לפרק הבא
עלמה D:

Sharon Kez

New member
ממש אהבתי. 3>

את שני הפרקים.
הם היו ממש מרגשים. ודני חתיכת מפגר מה הוא עושה צחוק מעניין כזה?! חחחח ממש התעצבנתי בשבילה! דאגי כזה מתוק. 33> הוא לא צריך אותה!!! חחח אני מתה לשמוע עוד על רון ואיימי וכל הסיפורים מסביב. ממש מעניין אותי לדעת איך רון בתחום האהבה <: חחח הוא נשמע אחד שיעשה דברים מטורפים בשביל לשמח את חברה שלו וכאלה...D: קיצר הגעתי להחלטה: שטל תהייה עם דני ודאגי ביחד! לא אכפת לי! אני רוצה את רון.
יש מצב את שמה תמונה לאיך את מתארת אותו? חח יש לי דמות ממש מוחשית בראש [הוא נראה טוב <:] ואני רוצה לדעת איך את תיארת אותו שכתבת את זה [חסר לך שהוא לא נראה טוב!!! חחחחח XDD] אגב, הכתיבה שלך ממש השתפרה. באמת, מפרק לפרק יש הבדלים גדולים. ואני מצטערת שאני תמיד באה ביקורות מעצבנות כאלו על טל [יותר למעלה דפקתי עוד חפירה עליה XDD] אני מניחה שזה מעצבן שיורדים על הדמות הראשית שלך, כי בדוגרי, תודי שנקשרת אליה! [מנסיון חחח] אז תזכרי שזה לא אישי חחחחחחחחחחח

LindZiv Cohan

New member
דאמט../images/Emo99.gif../images/Emo119.gif

פרקים מעולים! אפילו הצלחת להוציא ממני קצת דמעות
דני
את כותבת מדהים!
[סופסוף אני בקצב שלכם!
התחלתי לקרוא לפני איזה שבועיים-שלושה. או משהו כזה
]

למעלה