יא-בייבי! פרקים35-36

חפירה אריכולוגית!!

זהירות התרעת חפירה
וואו שתדעי לך כל פעם שאני קוראת את הקטעים בין דני לטל יש לי פרפרים בבטן בחיי!
אני ילדה קיטשית אין מה לעשות אני אוהבת את הדברים הרומנטים הקטנים האלה...
שאלוניה: 1)טל החליטה לשכוח מדני כי היא לא רוצה להיפגע כי היא יודעת שבסופו של דבר היא תצטרך לעזוב את אנגליה והיא לא רוצה להיכנס למעורבות ריגשית עם אף אחד וגם כי היא לא רוצה לפגוע בדאגי!
2)טל כ-ל כ-ך מרגישה משהו לדני גם אם זה לא אהבה היא מרגישה הרבה מאוד!!
3)דאגי אכן חי בתוך בועה אני לא בטוחה שטל תרצה להצטרף אלייה..חח סתם סתם נראה לי שפשוט לא נעים לה ממנו כי בכל זאת רק בזכותו היא מכירה את מקפליי.. 4)זה משולש אהבה רומנטי מה שקורה בינהם..בסוףךנראה לי יסתבר שרון דלוק על טל..5)השד יודע מה רון רצה הוא ילד בעייתי קצת חחח ועכשיו בקשר לבעיה של טל- יש לה בעיה של בטחון עצמי?כאילו עכשיו בשיא הרצינות ה"משולש אהבה" שלה עם דאגי ודני זה דבר שיכול לקרות גם בחיים האמיתיים כשבחורה מעוניינת בשני בחורים..אבל הקטע שטל אולי חושבת שהיא מרגישה לדאגי משהו כי הוא הרי זה שהכיר לה את מקפליי ובלעדיו כל מה שקרה לה לא היה קורה לה מלכתחילה וכשהיא
איתו היא באמת מרגישה משהו אבל יכול להיות שזהו רק משיכה אל דאגי ולא יותר מזה...אבל עם דני זה משהו האחר-היא מרגישה שיש בינהם חיבור,שיש קליק ואני חושבת שאם היא תתנשק איתו (רמיזה רמיזה...אהמממ)היא באמת תביןמה היא באמת מרגישה.. אבל היא כל הזמן בורחת ובגלל זה התחלתי קודם עם השאלה אם יש לה חוסר בטחון עצמי.. טוב מספיק..i made my point... אה ועוד משהו-
יהיו ספויילרים?
החלטת לפרסם בסוף את הגירסה הארוכה או הקצרה
עוד כמה פרקים נשארו לסוף? וואו אני לא יכולה לחכות לפרק הבאא!!

butbut

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo58.gifאת יודעת...גם לי יש פרפרים

בבטן כשאני כותבת את הקטעים בין טל+דני. בם פשוט הקטעים הכי קיטשיים
והכי מעניינים בין כול הזוגות בפיק. וקיטצ' זה טוב- כשזה מדוד במד כלשהו. אחרת זה נהיה לא-טוב. XD
: 1)
אממ..XD נכון זה בערך..מה קורה כרגע-אבל בתכלס טל מכירהאנשים חדשים ופתאום אומרת לעצמה "אוקי, למה לא? מה כבר יקרה אם אני אהיה מאושרת
או לנסות להיות...גם אם זה הכול משחק- הכול מסכה"...מבינה?
אהמ בראד אהמ
. 2)נכון מאוד- אבל היא מנסה לדכות את ההרגשה הזאת אצלה משום-מה. היא כול כך פוחדת שהקשר היפה בניהם יהרס. עד כדי כך שהיא מוכנה לתת את דני לאחרות רק שהוא לא יהיה שלה.
3)
ו..
. דאגי אכן חי בתוך בועה- והואאכן זה שהכיר לטל את כולם- כאילו שזה בזכותו הכול
. אבל טל לוקחת את זה קשה מידי. יש חברים ויש ידידים- והיא צריכה להבחין בזה. אז מה אם דאגי הכיר לה את כולם- והיא מאוהבת בו. אבל הלב שלי נחצה לשניים... והיא צריכה להחליט איזה מן החלקים היא רוצה לעצמה
. 4)חחחחחחחח...את תיראי
5)יתגלה יתגלה. LOL
לא, ביטחון עצמי יש לה...תלוי ליד מי. היא מסוגלת לפלרטט עם דאגי...וחודש אחרי זה להתחיל לפלרטט עם דני. כי הם אלו שמפלרטטים איתה. אבל הקטע העוד יותר מצחיק זה שהם לא רבים בגלל זה. כלומר שבאיזשהו מקום זה לא מפריע ברמה של "אוי ואבוי באוו נריב על טל". כלומר שיש הסכם חשאי בין דני לדאגי
כן, היום אני מקווה.
ארוכה הפרק כבר היה אמור להיגר שהם מתנשקים במים וסוף סיפור. אבל לא... אין סוףXD
אממ..זה עדיין לא ידוע..כול הזמן אני מוחקת ומוסיפה פרקים. אבל כשאני ארארה שזהו זה... אני אפסיק.
. בוט.

Lior1590

New member
שאלה../images/Emo27.gif

זה רק אני או שרמזת שהיא תהיה עם דני כשרשמת: הפרק כבר היה אמור להיגר שהם מתנשקים במים וסוף סיפור. אם כן אז... יופי!!!!!!!

butbut

New member
../images/Emo26.gifכנסי../images/Emo9.gif

כן היא תהיה בסוף עם דני..אבל אז יקרה משהו[ריב גדול]. וזה בדיוק יהיה בזמן שהיא תצטרך לעבור לישראל בחזרה.

butbut

New member
חחח לא יודעת...את תיקראי כבר שזה יגיע

וזה קרוב. כי אני לא ממש רוצה להפוך את הפיק לטלנובלה..למרות שרציתי שזה יהיה יותר ארוך. אבל בקרוב זה ממש ימאס

yaelsee

New member
../images/Emo97.gif

הפעם אני מרגישה ככה... ><" יש לי כל כךךך הרבה מה לומר לך, אבל אני לא מצליחה להתרכז בגלל שרלוט! זה כל כך עצוב! למה, למה דווקא שרלוט?
הדבר השני שאני ממש זוכרת הוא: דני וטל
עד שהם עמדו להתנשק, והוא נופל למים! איזה מפגר, זה הרגע ששניהם חיכו לו! אידיוט
. אוחחחח, כמה שהן צריכים להיות ביחד!
סליחה על הדיליי פשוט היה לי היום מבחן בהיסטוריה [
] והייתי צריכה ללמוד
. בכל מקרה... היה לי יום נוראי! [אהמערבמחולאהמ], רצוף תקלות ובעיות, ופשוט עשה לי טוב עכשיו לקרוא את הפיק שלך!
אני מתה עלייך!

גרבע

New member
הללויה!הלויה!

אני רואה כבר מלאכים יורדים מהשמים וקוראים "הללויה!הללויה!!" *רוקדת* "או או או!או או או או או!" יאי!ואו!:) אוה מיק בהחלט יש אלוהים!!! "אני לא יודעת אם אני אוהבת אתך או אם אתה אוהב אותי" תגידי את השתגעת?!?! דני נמצא לידך העפת לו סטירה את מחבקת אותו עומדת לידו והוא רומז לך שהוא אוהב אותך!יא אהבלה למה את מחכה ?!XDD

butbut

New member
מחכה שמלאכים משיים יספרו לה מה לעשותXDD

מסכנה. דני ג'ונס עומד לנשק אותה והיא מקבלת 'פיק רגליים' שנייה לפני.

גרבע

New member
נורא אומללה

אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומה XD! אני הייתי מנשקת אותו ממזמן OO"

butbut

New member
חחח אבל היא נמנעת...כי היא סוג של "פוחדת"

למרות שאין לה סיבה ממשית.

גרבע

New member
טוב נו

אני מבינה אותה אם היא תנשק אותו הכל ישתנה אבל מתישהו זה יהיה חייב לקרות היא רק דוחה את זה \= וביום שזה יקרה כולנו נבכה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאו-אה או-אה XD מסר לאומה: פגר מעצבנת כול

ם לשנוא אותה !!! XD את באמת מעצבנת אותי :'( וואה-וואה-וי-וואה XD איזה פרקים פגר איזה פרקים XD בגלל אני ערה ב11 וחצי :( טוב אז אני אתחיל במהירות אז זאת לא תביה תגובה מושקעת מביוחד :'(
כשטל דיברה עם איימי ודאגה נואר לדני ודאגי וכל זה ואז משהו משך את טל כן
אז פירטת את זה ממש טוב ואני ממש מכירה את ההרגשה שאתה לא מצליח לצאת לאוויר העולם כשמחזיקים אותך |אהמכשאחשלימטביעאותיבבריכה| בקיצור, טלושקה תחזיקי מעמד אני אציל אותך
אווץ' כואב להכניס ת'ראש למחשב >< טלושקה את תצטרכי לחכות קצת זמן עד אשני אגיע אלייך ><
"עיני התכלת האלו לא היו נעצמות..." או גאאד איזה משפט מושלם
התאהבתי P: גם דני שיושב פה לידי מה זה התלהב מהמשפט P: עכשיו הוא כל הזמן מציק לי ומתגרה בי שיש לו עיניים תכלתיות ולי אין
דני תפסיק !!! טוב נו אל תפסיק אתה חושני ><
OMG טל סטרה לדני
זה היה נורא מגיע לו XD אבל תודי שאמרתי לך שידעתי שהוא יעבוד עליה, כזה ברור אויש בוט את צפויה. .. סתם כפרעליך XD רק שתדעי שדני פה יושב לידי והיד שלו על הלחי האדומה שלו מהסטירה, מסכן קטן שלי נשקתי לו וזה התרפא D: אני ממש לא יודעת איך, אבל בפיק שלך- כשדאגי שיכור, חסר טאקט או כל דבר אחר אני שונאת אותו ומקללת אותו בלי סוף, אבל אחרי מה שדני עשה פה לטל בפרק הזה פשוטאמרתי "איזה מסכנה טל" והייתי עצובה אבל בכלל לא חשבתי על דנדן שלי
אולי בגלל שהוא יושב פה לידי ואני לא יכולה לכעוס עליו
או גאאד כשטל ייצאה החוצה וישבה על הסלע ובכתה אני כזה : או מיי גאד כפרע שלי אל תבכי !!! אני פה בשביל להביא לך חיבוק דוב !! בעצם אני לא פה כי אני בישראל אבל בכל זאת חיבוק וירטואלי !!! חמודה קטנה שלי אל תבכי זה דנדן
והשטויות שלו!!! ועשיתי נו נו נו לדני שישב פה לידי וחיבקתי אותו ובגלל זה דני וטל השלימו D:
או גאד דאגי נישק את טל !? שוב ? טיפש ! כמה אפשר ? אני אסכם את זה בכמה מילים קצרות: דאגי? אתה טיפש! טיפש טיפש ! טל לא רוצה אותך ! תמות! אל תאהב את טל! תאהב את איימי! תמות בדרך! תמסור ד"ש לשרלוט ז"ל! אל תשכח למות! מפגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 את רואה מה את גורמת לי לעשות? :(
אווווווווווווווו דני ? למה לא נישקת את טל במהירות ? ואז לא הייתי כועסת עליך כמו על דאגי השמן! והייתי שמחה בשבילך ! וטל הייתה נסחפת ומתנשקת איתך גם והייתם נופלים ככה לבריכהו ונושמים אחד את השני והכל היה טווב !!! D: או דנדן וטל אני רוצה שתהיו ביחד
כאלה חמודים .. דמיינתי אותם נושמים אחד על השני P: מה שמזכיר לי אני עדיין לא מצליחה לתאר את טל :(
דיי לומר שדני שמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDD
או גאד כשהסברת מה קורה ברחובות של לונדון [ במיוחד הקטע עם הזקנה הזאת שנופלת ולא עוזרים לה לקום ] אני כזה או מיי גאד דני תנחם אותי בוט העציבה אותי :( ואז הוא חייך אליי והלכ היה טוב D: אבל זה נורא עצוב >< נורא נורא :( עכשיו כשאני חושבת על זה אם הייתי זקנה נופלת לא הייתי הולכת לעזור לה מביישנות אבל לא הייתי מפסיקה להסתכל ולחשוב איזה מסכנה ושמישהו [חוץ ממני] יילך ויעזור לה ><
או גאד שרלוט מתה ? היו לי דמעות בעיניים :( כ"כ אהבתי את הקטעים איתה, ועכשיו היא איננה? פאק, זה כזה עצוב >< ומסכנה טל, גם אני הייתי בוכה כמוה ><
שמעי לא הבנתי את הקטע שטל ואיימי דיברו נראלי בקטע אחד לפני האחרון על אם היא רוצה לבוא איתה לטקס שמקפליי מופיעים של ההתרמה וכל הקטע הזה שהם דיברו בקיצור, היו כמה שגיאות ודברים שכתבת איזסה 20 פעם ברצף שטל מדברת כשחצי מהם היו אמורים להיות שאיימי מדברת XDD ביקצור תנסי להסביר לי את זה בשפת בני אדם XD זהההו... כבר אמרתי לך שאת מעצבנת אותי ? את כאת ילדה מתגרה ומעצבנת !!! אין לי הסבר למה :( אבל את מעצבנת :( כותבת מדהים ><
פסיכוו.

butbut

New member
../images/Emo41.gifלא פגר לא מעצבנתXD פגר מתעצבנתLOL

אני לא מעצבנת. XD אממ..אכן טוב במקום ללכת לישון את אשכרה ישבת ודיברת איתי ב11 וחצי. אחר כך זה גלש אל 12. ואז קמת בבוקר ב-6:10: במקום 6:00 כי הייתי עייפה רצחיםLOL וכמעט נרדמתי בשיעואר של המורה למת'. מגיע לי היא ביץ' גם עעה. כן, אני רואה..תגובה מושקעת!
לב|
כן, בדיוק! משהו משך אותה. ווא, תודה- כייף לשמוע
חחח, אנשים רעים הטביעו גם אותי-אז את ההרגשה אני מכירה...גם את ההרגשה כשמטביעים בן אדם בעצמף אני מרגיזה
. היא תחיה
חח...אל תנסי בבית זה לא מומלץ. D:
אכן..אני אוהבת לתאר עיניים זה כול כל כייף
ובמיוחד עיניים בצבע כחול או תכלת או ירוקXD גם חום- אני לא מקפחת. חח. תגידי לו שיפסיק
דני רע
כן, זה היה טוב
דדני קיבל סטירה..חע! דני קיבל סטירה..חע
כן, הו זה היה ברור אני כתבתי את זה בספויילרים ברמיזה. LOL אכן כואב-שמעי סטירות זה עסק רציני XDD אל תישנאי את דאגי- הוא ממש חמוד. ודני בכללי...הוא זבל-כול הזמן..אבל אנחנו אוהבות אותם
.
חחח אכן...זה נותן את ההרגשה שטל בהחלט בהחלט בהחלט נפגעה מאוד!. ודני-איך אפשר לכעוס עליו
. אוקי, טל מצאה את הפיתרון-אפשר XD
כן
כן
כן
. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... דאגי חמוד. הוא פשוט טיפש גם ביחד. LOL
צריך לכעוס על שניהם
[ועל הסופרת שמונעת מם להתנשק בכול פעם]. זו אהבה ממבט ראשון
. נעעע.. חחח כמו THE HEART NEVER LIES
כזה לוק של מים. LOL
אבל הואשמן.
חחחחחחח אל תידאגי
את תיהי זקנה שכן ירימו אותה
אין שום סיבה שאנשים אל ירימו אותךךXDD
כן, כן...><" זה באמת כול כך עצוב. אפשר לקרוא את מה שכתבתי על שרלוט ולא להבין- ואפשר לקרוא מן העיניים של טל ולראות עד כמה העולם עקום- ולהבין. ורק אז זה נשמע סופררררררררררררררר- עצוב. רצחים. >< אממ..הקטע בין איימי לטל היה שטל בעצם מספר לאיימי על ההורים שלה. ואיימי מספרת לה על אביה. אחר כך הן מדברות על ברים דקרו בערב גם. ואיימי מציעה לטל דברים. זה בכללי. אם את צריכה פירוט תודיעי
פגר.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פגר את קרועה
"חחחחחחח אל תידאגי את תיהי זקנה שכן ירימו אותה אין שום סיבה שאנשים לא ירימו אותךךXDD" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כפרעלייך

Yu vi

New member
]=../images/Emo85.gif

אומגד הסוף כלכך עצוב. עם שרלוט.
נמ טוב הפרקים היו ממש יפים! מצחיקים, מרגשים.
אהבתי :] ודני הזה!! איזה טיפש XD איך הוא עובד עליה ככה?! L: לא בסדר. >< הדבר הכי חשוב!!!!!!!!
טל..... דני.....
"בדיוק" אמר דני ואחז בפניה בידו המשוחררת. בשנייה החזיק הוא את אצבעותיה בחום. "אתה אוהב אותי דני?" היא שאלה בפתאומיות וגרמה לעיניו להיפתח לרווחה. "את אוהבת אותי טל?" שאל דני כנגדה. הוא קירב את שפתיו אל שפתיה וחיכה לתשובתה. אבל טל היססה, היא החליטה שאם לו יש את הזכות לא לענות, גם לה יש את הזכות. את לא מבינה כמה דברים הרגשתי כשקראתי אתזה!
אעאעאעאעאע!!!$#^ שפתותיהם התחככו אלו באלו, ונשימותיהם התערבלו זה בזה. טל הביטה אל תוך אגמי עיניו של דני ולחשה כאשר שפתיה נוגעות, לא-נוגעות בכריות שפתיו הרכות. "אני כול כך פוחדת, אבל אני רוצה לקחת את הסיכון, אני חושבת..." דני חייך חיוך מתוק ואמר "עדין לא הבנתי, אבל העיקר שמשהו הצליח להתרחש בתוכך". "אני," אמרה טל בשקט "למעשה, אני באמת מרגישה ש---" לפני שהיא הספיקה להשלים את המשפט, וכבר המשיכו שפתיו של דני להתהדק אל שפתיה. אעאעאעאעאעאע#$^^%$%
סופסוף מה שרציתי קורה@!!!!!!!
*-* אבל.... אז הגיע פרק 36...
ועד שחשבתי שאני אוכל לעשות לך מיליון >
< ... [אני אשים לך בכל מקרה
כי מגיע לך. LOL] אך באותה השנייה איבד דני את שיווי משקלו ונפל אל מעמקיה הצלולים של הבריכה. "דני!" היא קראה בהפתעה ופרצה בצחוק מתגלגל כאשר יצא ראשו שלך דני מעל פני המים.
למה?!?!!??!?!? זה היה יכול להיות רגע מושלם.
את יודעת כמה אני מחכה לנשיקה הזאת!!
זה היה כלכך קרוב. ]; זה עוד ייקרה. אני בטוחה. הם נועדו אחד לשני!!!! --------
היא הביטה אל עבר טל ושאלה "את בהיריון נכון? ר אל תגידי לי שאת בהיריון! ועוד מהכוכב-רוק הזה! טל...אני הסברתי לך! אמרתי לך!...הזהרתי אותך! איך יכולת להיות כול כך טיפשה? אני אצטרך עכשיו לספר לאביך...איך אני אספר לאביך?!". "אמא!" זעקה טל. "לא, אל תבכי לי מול העיניים, את לא מפילה את התינוק!...זה רצח. אנחנו נשאיר אותו שם במחלקת ילדים, אני לא מסכימה שתהיי אימה בגיל כול-כך צעיר! ועדיין לא התחתנת בכלל! טל, מה עשית! אלוהים למה הבאת עלי את הצרה הזאת?" קראה אימה בהיסטריות. היא קמה מן הספה והחלה להתרוצץ בסלון כמו תרנגולת. "אמא! אני לא בהיריון, תפסיקי...זה מפחיד אותי" קראה טל. זה היה ממש מצחיק XDDDDDDDD לגביי פרק הבא.
אני מקווה שיהיה הסבר למשולש איימי-ליאו-רון!
ו...שנדע מה קורה עם שרלוט. ]: ושדני וטל ייתנשקוווווווו, ויעשו ילדים בדרך.
יאללה שיגיע יום שישי ^___^ ~אני מקווה שחמישי בלילה D:~

למעלה