../images/Emo15.gifאו-אה או-אה XD מסר לאומה: פגר מעצבנת כול
ם לשנוא אותה !!! XD את באמת מעצבנת אותי :'( וואה-וואה-וי-וואה XD איזה פרקים פגר איזה פרקים XD בגלל אני ערה ב11 וחצי

טוב אז אני אתחיל במהירות אז זאת לא תביה תגובה מושקעת מביוחד :'(
כשטל דיברה עם איימי ודאגה נואר לדני ודאגי וכל זה ואז משהו משך את טל כן
אז פירטת את זה ממש טוב ואני ממש מכירה את ההרגשה שאתה לא מצליח לצאת לאוויר העולם כשמחזיקים אותך |אהמכשאחשלימטביעאותיבבריכה| בקיצור, טלושקה תחזיקי מעמד אני אציל אותך
אווץ' כואב להכניס ת'ראש למחשב >< טלושקה את תצטרכי לחכות קצת זמן עד אשני אגיע אלייך ><
"עיני התכלת האלו לא היו נעצמות..." או גאאד איזה משפט מושלם
התאהבתי P: גם דני שיושב פה לידי מה זה התלהב מהמשפט P: עכשיו הוא כל הזמן מציק לי ומתגרה בי שיש לו עיניים תכלתיות ולי אין
דני תפסיק !!! טוב נו אל תפסיק אתה חושני ><
OMG טל סטרה לדני
זה היה נורא מגיע לו XD אבל תודי שאמרתי לך שידעתי שהוא יעבוד עליה, כזה ברור אויש בוט את צפויה. .. סתם כפרעליך XD רק שתדעי שדני פה יושב לידי והיד שלו על הלחי האדומה שלו מהסטירה, מסכן קטן שלי נשקתי לו וזה התרפא D: אני ממש לא יודעת איך, אבל בפיק שלך- כשדאגי שיכור, חסר טאקט או כל דבר אחר אני שונאת אותו ומקללת אותו בלי סוף, אבל אחרי מה שדני עשה פה לטל בפרק הזה פשוטאמרתי "איזה מסכנה טל" והייתי עצובה אבל בכלל לא חשבתי על דנדן שלי
אולי בגלל שהוא יושב פה לידי ואני לא יכולה לכעוס עליו
או גאאד כשטל ייצאה החוצה וישבה על הסלע ובכתה אני כזה : או מיי גאד כפרע שלי אל תבכי !!! אני פה בשביל להביא לך חיבוק דוב !! בעצם אני לא פה כי אני בישראל אבל בכל זאת חיבוק וירטואלי !!! חמודה קטנה שלי אל תבכי זה דנדן
והשטויות שלו!!! ועשיתי נו נו נו לדני שישב פה לידי וחיבקתי אותו ובגלל זה דני וטל השלימו D:
או גאד דאגי נישק את טל !? שוב ? טיפש ! כמה אפשר ? אני אסכם את זה בכמה מילים קצרות: דאגי? אתה טיפש! טיפש טיפש ! טל לא רוצה אותך ! תמות! אל תאהב את טל! תאהב את איימי! תמות בדרך! תמסור ד"ש לשרלוט ז"ל! אל תשכח למות! מפגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 את רואה מה את גורמת לי לעשות?
אווווווווווווווו דני ? למה לא נישקת את טל במהירות ? ואז לא הייתי כועסת עליך כמו על דאגי השמן! והייתי שמחה בשבילך ! וטל הייתה נסחפת ומתנשקת איתך גם והייתם נופלים ככה לבריכהו ונושמים אחד את השני והכל היה טווב !!! D: או דנדן וטל אני רוצה שתהיו ביחד
כאלה חמודים .. דמיינתי אותם נושמים אחד על השני P: מה שמזכיר לי אני עדיין לא מצליחה לתאר את טל
דיי לומר שדני שמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDD
או גאד כשהסברת מה קורה ברחובות של לונדון [ במיוחד הקטע עם הזקנה הזאת שנופלת ולא עוזרים לה לקום ] אני כזה או מיי גאד דני תנחם אותי בוט העציבה אותי

ואז הוא חייך אליי והלכ היה טוב D: אבל זה נורא עצוב >< נורא נורא

עכשיו כשאני חושבת על זה אם הייתי זקנה נופלת לא הייתי הולכת לעזור לה מביישנות אבל לא הייתי מפסיקה להסתכל ולחשוב איזה מסכנה ושמישהו [חוץ ממני] יילך ויעזור לה ><
או גאד שרלוט מתה ? היו לי דמעות בעיניים

כ"כ אהבתי את הקטעים איתה, ועכשיו היא איננה? פאק, זה כזה עצוב >< ומסכנה טל, גם אני הייתי בוכה כמוה ><
שמעי לא הבנתי את הקטע שטל ואיימי דיברו נראלי בקטע אחד לפני האחרון על אם היא רוצה לבוא איתה לטקס שמקפליי מופיעים של ההתרמה וכל הקטע הזה שהם דיברו בקיצור, היו כמה שגיאות ודברים שכתבת איזסה 20 פעם ברצף שטל מדברת כשחצי מהם היו אמורים להיות שאיימי מדברת XDD ביקצור תנסי להסביר לי את זה בשפת בני אדם XD זהההו... כבר אמרתי לך שאת מעצבנת אותי ? את כאת ילדה מתגרה ומעצבנת !!! אין לי הסבר למה

אבל את מעצבנת

כותבת מדהים ><
פסיכוו.