יא-בייבי! פרקים35-36

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifוואו.../images/Emo2.gif.../images/Emo7.gif.../images/Emo6.gif גם יחד...

איזה פרקים ה'! מסכנה שרלוט...
אולי זאת בכל זאת טעות?OO אוווף.. אין לי כוח לחפור שוב[XD] אבל אני חייבת להגיד שאלה היו פרקים ממש ממש ממש מצוינים!!!! גם של שבוע שעבר שלא קראתי
איזה מוכשרות..!
שלא יגמררר....זה נראה כאילו החיים של טל רק מתחילים!
אהבתי מאודדד
=]]]

miss dance10

New member
אווקייי ואוווווווו מה הולך פה?

פעם ראשונה שאני קוראת אתזה.. וא' - פאקזה ממשממש טובXD של מי היה הרעיון הגאוני .. ו2.. י לי כמה שאלות:p מי זאת טל, איך היא קשורה לדאגי איך היא קשורה לדני? מי זאת איימי? לא בדיוק קלטתי מה דני עשה לטל.... ומה עם הארי ותום??

butbut

New member
../images/Emo26.gifחחח אני מציעה לך לקרוא מההתחלה..כי

טוב עדיף.. הרעיון הגאוני- את מתכוונת אל הפיק? שלי
טל- טל היא ילדה שנראית רגילה מבחוץ ומבפנים היא מלאת צלקות מן החיים שלה[ צלקות די אפלות]
. היא משדלת להיות מופנמת, ולא לשפוך את ליבה בפני אף אחד. אבא של טל קיבל משהו חד-פעמי של שליחות בחו"|ל מן הבוס שלו, וטל עוברת ,בלית ברירה, ללונדון. הרעיון נראה לה גרוע, תמיד גם כשהיא כבר שם. לאחר כמה ימים היא נשלחת אל הסופר ע"י אימה, ושם היא מכירה ,מאחורי הסופר, את דאגי פוינטר. הוא נמצא שם כי הוא היה עצוב ממשהו, ורצה קצת זמן עם עצמו במקום בודד. טל נקשרת אליו, והוא אליה, ובמהירות היא מכירה ,בזכוות, את שאר מקפליי. בהתחלה יש משולש אהבה בינה לבין דאגי+דני...ואח"כ זה מסתדר, והיא נותרת עם דני ודאגי בלב. אבל כמובן שאין לה קשר עם דני.
דני+טל? דני מנסה לשכנע את טל להיות פתוחה יותר, כי הוא יודע שהיא מסוגלת להיפתח אליו. והוא אליה. הוא משכנע אותה להפסיק להיות פחדנית, ולנשק אותו. כי את דאגי היא נישקה כבר 4 פעמים ולא יצא מזה כלום. טל אוהבת [
] את דני וגם את דאגי.
איימי- החברה הכי טובה של טל מן הקולג'-מלונדון.
הארי וטום באמת קצת מקופחים כאן, כי רוב הסיפור לא עליהם.

miss dance10

New member
חחחחח תודה אבל..

זה אומר לפנות 3 שעות מהחיים שלי! ואין לי כזה דבר!=| במיוחד שאני מסיימת ב3 וחצי כעט כל יום והופס ב5 וחצי כבר יש לי שיעור בסטודיו...!!! ערר! סליחה, הייתי צריכה לפרוק קצת עצבים... הבנתן תנקדוהXD אני אסתדר מכאן אבל....

kelly7i

New member
חח מצחיקה,

אם התחלת רק עכשיו ברור שלא תביני כלום
תתחילי מהתחלה, מומללץ!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifאני רואה הפסקת לענות לתגובות../images/Emo69.gif

ושוב הגבתי בחפירה לפרק הקודם ולא ענית
סתם, אני מבינה שקשה לענות לכולם. הפרקים האלו היו ממש מותחים ומרתקים. המוות של שרלוט
לא צפיתי את זה. וגם שדאג החליט כביכול לוותר על טל די מדכא אותי. את האמת לא ממש אכפת לי עם מי היא תהיה בסופו של דבר, אני רק רוצה שהיא תבחר כבר באופן סופי.
ולסיום, וסיכום, אהבתי
אז אולוויז

למעלה