../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifפרק 43 חלק | ../images/Emo126.gif
פרק 43: "איך הגעת אל הספה?" שאלה איימי בבלבול. טל חייכה ואמרה בשקט "אחרי שהרגשתי מסוממת, הרגשתי שמישהו מרים אותי. הסתכלתי אל עבר הפנים שלו, וזה לא היה דני. זה היה הארי. מאחוריו עמדה אייזי, ודני נעלם לאיזשהו מקום". "ומה בעצם קרה לך? את החלק הזה לא הבנתי" אמרה איימי. טל הטתה את ראשה אל עבר המורה ולחשה לאיימי "אני לא יודעת גם. אני חושבת שהייתה לי סחרחורת, אמרתי שטויות...אמרתי לו שהוא ערום". איימי פתחה את עיניה פלטה צחוק מתגלגל. המורה עצרה את השיעור, הביטה על איימי וטל ואמרה "יש משהו שהייתי אמורה לדעת עליו?". "לא" ענו טל ואיימי יחדיו. "מצוין, אני רוצה שאיימי תיגש לכאן ותרצה במקומי על מה שדיברנו עכשיו" אמרה המורה בעיקשות. "אני...לא יודעת על מה דיברת המורה" אמרה איימי בשקט. "יהירות איימי...היא דיברה על יהירות" לחשה לה טל בשקט. "בעצם, אני כן יודעת" אמרה איימי שנית והביטה אל עבר טל. "תודה" היא לחשה והתרוממה ממקומה. "בבקשה" אמרה טל בשקט. היא הביטה על גבה של איימי שהתרחק ממנה, ושמה את פניה על ידיה שעמדו על מרפקם. המחשבות שלה החלו לנדוד אל עבר דני ישירות. "את בסדר עכשיו, אבל הלב שלך פצוע...ואני אל נשמע דרמטי, אני רציני ביותר" הוא אמר לה כאשר שכבה שם על הספה. היא הרימה אליו את פניה ואמרה בשקט "דני, לא התכוונתי לכול מה שאמרתי. אני פשוט לא יודעת עוד מה אני רוצה מעצמי. כול הזמן כשזה תלוי בהחלטה שלי, אני מעדיפה לוותר. נפגעתי מספיק, פעם ועכשיו". "והגיע הזמן שנפסיק לשחק משחקים ונהיה רציניים, לא? את ראית אי-פעם זוג אנשים יותר מוזרים מאיתנו?...מה שקורה בנינו זה כבר לא ערבוב של אהבה והבנה. זה ערבוב של הכול, אין לנו בסיס מוכן בכלל. שנינו באנו מעבר מוזר, שנינו הולכים אל עתיד מסוכן. אבל אפשר לבחור אם לעשות את זה ביחד, או לבד" הסביר דני בשקט ונגע בלחייה עם כרית אצבעו. טל חייכה ושאלה "אתה משחרר לי חבל?". "בהחלט, לכמה זמן שאת רוצה" השיב דני בחיוב. לפתע חזרה איימי לשבת על ידה ושאלה בטון רציני "איך הייתי?". "מעולה" השיבה טל בשקט, על אף שלא הראתה ולו פיסה של הקשבה לדבריה של איימי. "טל, תמשיכי לספר לי מה קרה בניכם, אני ממש רוצה לדעת אם התנשקתם כבר" האיצה בה איימי. טל סובבה אליה את פניה ואמרה "לא, לא התנשקנו. ואולי גם לא נתנשק. אני לא יודעת...זה כאילו שאנחנו לא רואים בזה דבר כול-כך חשוב. פשוט כייף לנו להיות ביחד, וזהו". "למה לא?" שאלה איימי. טל הסבה את ראשה אל עבר הספר ולחשה לה "כי אני לא בטוחה שאני אוהבת אותו איימי, אולי אני סתם מפנטזת לעצמי. מה שבטוח זה שהוא אוהב אותי, הוא אמר לי כבר כמה וכמה פעמים, אני חושבת. בכול אופן זה מה שאני הבנתי". בחייך! רואים שאת מאוהבת בו עד למעל הראש!" אמרה איימי במהירות. "את חושבת?" שאלה טל והעלתה את הספר כלפי מעלה, כדי שהמורה שלהם לא תוכל לראות את התעניינותן בשיחה שלהן. "בטח!" קרא איימי בשקט "ויותר מכך, אתם מזכירים לי די הרבה זוגות נפוצים". "כמו מי?" שאלה טל בבלבול. איימי כחכחה בגרונה ואמרה "מה דעתך על רומאו ויוליה?". "עצוב מידי" השיבה טל. "שלגייה?" ניסה איימי שנית. טל כיווצה את גבותיה ופלטה "אני לא מתה". "מה דעתך על הזוג מן הסרט 'טיטניק'?" שאלה איימי. "אני לא יודעת, מעולם לא חשבתי על זה" השיבה טל בשקט. "היית רוצה לנשק אותו בכלל? להיות איתו?...כאילו, את יודעת שחברים זה קצת יותר חזק מידידים. ואני לא יודעת מה איתך, אבל את כבר כמו...חברה שלו. אם חושבים על זה, אתם ממש נקשרתם חזק. מי היה מאמין, אה?" שאלה איימי. טל חייכה ואמרה "כן, זה ממש מוזר. וזה גם יכול להיות רע מאוד, אם יקרה משהו...ואיכשהו לא נוכל להיות ביחד. זה יהיה יותר מידי כואב". "קשרים כאלו נגמרים בדרך כלל במוות, אז אני לא יודעת מה איתך...אבל לפי דעתי אתם הפכים גמורים!, אין לי שמץ של מושג איך התחברתם, או איך יסתיים הקשר הזה, אם הוא יסתיים. מה שבטוח זה שאתם הזוג הכי מוזר עלי אדמות" אמרה איימי. טל שפשפה את עיניה ואמרה "ועוד באותו הערב הוא ישב לידי, כשהארי ואייזי הלכו להכין קפה, והוא אמר לי כול מיני דברים על מה שהוא מרגיש בקשר לקשר שלנו. זה היה די מעניין, אבל גם מפחיד". "למה מפחיד?" שאלה איימי בשקט. "כי הוא ממש חושב בצורה הפוכה ממני, הוא חושב עלי דברים כול כך נפלאים...ומה שאני מחזירה לו זה סכין בלב" אמרה טל בשקט. "אז תפסיקי, את יודעת שאת יכולה" השיבה איימי. טל חייכה ואמרה "את צודקת".
יש המשך~~>