יא-בייבי!פרק 20

butbut

New member
לא נורא! גם ככה עדיף יותר!!><

הן פדחניות ברמות-אבל טוב נו...XDD חחח הזוגות המוזרים ביותר-החיבורים המסוכנים ביותר. את ואורצ'-שלי ודניאלה-אני וסיון...XDDDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מועהעהעהעהעה

אבל אני רוצה לראות זה מצחיק D: נבקש מסיון להעלות

butbut

New member
חחחחחחח לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

פאדיחות.. גם ככה גרמתי לעצמי מספיק פאדיחות עם השיר ההוא..שהקליט אותי..XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif בקטנה... אני יצאתי יותר מפגרת ממך...

תאמיני לי

butbut

New member
../images/Emo11.gifאני ראיתי את התמונות><

XDDDDDDDDD// כולנו יצאנו דפוקות לגמרי..חחחחחח... ושלי יצאה כזה מצחיק!!!.XDD

butbut

New member
היא שלחה לאורצ'-ואורצ' שלחה לי את הכול!!

>< XDDDDDDDD// מישהו צריך להשמיד את המצלמה של סיוון חחחחחחחחחחחחח..

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאוקי!! CLEAR OUT!! סדר בבית הפורום!! ><

וכן, לצערכן בנות.. אני עוד חיה
אז ככה: * אני לא קשוחה ואפלה!! $#$@%@%#@^%&^&^)& וגם לא פקאצה!!!! >.< * דני זה הנקודת חולשה שלי!!! אל תשפטו את סיון בזמן שהיא רואה את דני בייחוד בוונדרלנד!! X_____X * כן, שלחתי תתמונות לאורצ'.. מסכנה היא היתה בשוק XDD * לא! אני לא מוכנה להעלות אותם!!! זה..זה.. אנחנו לא צריכות שהבנות פה יחטפו התקף
>< * עזבו תמצלמה שלי בשקט!! זה לא עשתה לכן כלום! היא רק תיעדה את רגעי השפל שלנו.. החיים קשים! XDD חוצמזה גם מחקתי אותם מהמצלמה.. כולם במחשב. לא, אל תחשבו אל זה אפילו. אפחת לא נוגעת לי במחשב.
אגב... אורצ' חיכתה שאני אחזור לעצמי וארגיש יותר טוב.. אז הנה החלמתי!!! [ברצינות] אנחנו רוצות שתבואו שוב!! כןכן, אתן -בוט,שלי,דנדוש וגם מיכל תתקבל בברכה.. אהה ולירון!!!
נו? מה אתן אומרות? משו לפני שהשביתה תסתיים? ^^

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הא אני לא מוזמנת? ../images/Emo11.gif

תשלחי לי את התמונות גם

butbut

New member
../images/Emo221.gifאני רואה תותים אני רואה תותים!!!!!!!XD

1)את כן קשוחה ואפלה!!...ביותר!! :] 2)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...גני+וונדרלנד..נקודות החולשה של כולם!!..במיוחד של היד של בת-אל שאחזה בידה של סיון ועשתה ממנה כווץ'..XD 3)גם אני הייתי בשוק!!! 4)לאלאלאלא..אל תעלו!!!..אלו ריגעי ה-עדיף שלא נפרט!!XDD 5)ואנחנו נבוא...עוד נבוא!!..אחרי חנוכה אבל יקירתי^^ כבר הכנתי את אמא...XD

just orr

New member
אווווו ../images/Emo99.gif

איזה פרק מקסים!
והסוף.. יואו די הם כאלה חמודיםםם ^^ אני חייבת לציין שדאגי בהתחלה היה מעצבן >< [ושיעזוב את סנדי!!!] אבל אח"כ הוא חזר לעצמו :) "את צודקת, אנחנו אוהבים 'לחפור'"
"דני התעטש וטל אמרה "לבריאות" וצחקה." הפעם הוא באמת התטטש ולא התעשט. XDDDDD אוף למה טל ודני כל כך עוצרים את עצמם? >< טוב זה די ברור למה.. אבל שיתגברו! שלא יעשו את זה! זה ממש מציק לי שלמשל בסרטים או סיפורים, 2 הגיבורים אוהבים אחד את השני ולא יודעים שהשני אוהב אותם, ובגלל זה הם מפחדים לעשות עם זה משהו XD פ-ח-ד-נ-י-ם.
XDD אני כבר מתה לראות מה יהיה בפרק הבא!!!! כל פעם זה יותר ויותר מעניין D: (בסוף זה עוד ישבור שיא או משהו XD)
אמרתי שתהיה תגובה חופרת או לא?

butbut

New member
תגובה כמו שאני אוהבת ../images/Emo24.gif../images/Emo47.gifXDD

העניין של סנדאגי[סנדי+דאגי] רק התחיל-אין מצב שהוא ייגמר-חכו ותראו ^^ וטל ודני עוצרים את עצמם-טוב, באמת מסיבות די ברורות:} טל היא באמת ילדה שעברה הרבה-ודני הוא היחיד שהיא "מוכנה" לפרוק את הלב שלה. ואז כשהיא נזכרת שזה בעצם "דני ג'ונס" שהיא כול כך העריצה בישראל היא פוחדת.. XD פרק הבא^^ רק עוד..2 ימים:}]]]]]

Charley XD

New member
* זאת אור :) *

אוף למה סנדי תקועה שם?
וטוב, טל דיי צודקת.. זה בטח מוזר לה להיפתח כל כך למישהו שהיא מעריצה :X אבל מי אני שאני אבין?
עכשיו תורי
(אורטל) העיקר טל מרגישה רגשות אשם >< דאגי יוצא עם (דני XDDDDD) סנדי... פילה זונה ... נוווו.. מתי יעברו כבר 2 ימים?!?! >< אנחנו מחכות
תרגישי טוב [בפעם ה... לא יודעת כמה, ואין לנו ראש לחשוב על זה עכשיו.] הראש מת ><

butbut

New member
חחחחחXDDDD...מסכנה טל..

LOL דאגי עדיין אל יוצא עם סנדי-הם סתם הכירו:]] 2 ימים...יעברו מהרר:} XDD

למעלה