יא-בייבי!פרק 20

butbut

New member
בהחלט! אני יפרסם 2 פרקים..אלא אם כן

יקרה משהו לפרק..אבל לא אמרו לקרות כלום-אז 2 פרקים כרגיל! :} אממ..אני כנראה יפרסם בערב

Yu vi

New member
אין לי מילים. 00../images/Emo85.gif

פשוט אין. 0= כל הקטע האחרון.. וואו. |= אעאעאעע דני וטל. &&$%#$@$# "כבר הכרתי אותך, ואני...לא יודע...מבולבל" הוא אמר. טל נשכה את שפתה, הביטה על הפרח ואמרה בשקט "גם אני, מבולבלת". דני שם את ידיו בכיסיו, ופלט אוויר מתוך בית החזה שלו כלפי חוץ. הוא צייר עם רגלו מספר שירסוטים בחול ואמר "אני לא מבין מה קורה לי, רק נפגשנו, הכירנו. ועכשיו אני מרגיש כאילו שאני מכיר אותך כבר שנים. אני לא יכול להגיד את זה, דאגי הוא חבר שלי". טל הביטה אל פניו בבלבול ואמרה "אבל דני, למה אתה מזכיר את דאגי שוב ושוב?". "כי את מזכירה אותו, כול הזמן. אולי מבלי שאת שמה לב, אבל זה...כאילו שאת פשוט, רוצה אותו" אמר דני, ניכר עליוש כואב לו לשפוך את ליבו. ----- "אתה מסתיר ממני משהו" אמרה טל בשקט, היא לא רצתה לומר זאת. אבל הרגישה שהיא חייבת להיות כנה איתו. היא הרגישה שהיא מכירה אותו זמן רב, היא הרגישה כלפיו דברים מוזרים. "נכון" הודה דני במהירות, והרים את עיניו הכחולות. טל נשפה אוויר מתוך ריאותיה ופלטה "אז אנחנו תיקו". כל הקטעים האלה. ^^ מדהים. 0= כבר שכחתי איזה ציטוטים מצחיקים אהבתי כי אני עדיין בשוק מכל החלק האחרון. 0= סופסוף זה מתקרב DDDDDDDD: הנשיקה
אני רואה אתזה כבר קורה!! אהבתי מאוווווווווד, מחכה לפרק הבא..

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif נראה לי שתינו היחידות...

שחופרות על הנשיקה ה"קרבה ובאה" (אני מקווה בשבילך, בוט, שהיא אכן קרבה ובאה!!!!!)... XDDD כל תגובה אנחנו כותבות עליה

Yu vi

New member
חחחחחח כי זה הכי חשוב! ../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

ובוט, גמני מקווה בשבילך שזה מתקרב.
אחחחחחחחח שיגיע כבר! DDDDD:

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחXDDD הכי חשובבב

שהם יתנתקו כבר ממשולש האהבה שלהם..><

butbut

New member
חחחח אוו ה-../images/Emo25.gifקרובה מאודד ^^XDD

אבל יהיו כמה עיקובים בדרך....:] XDD הסוף היה הלם?למה הוא דווקא כמו-הרגעה כזאת^^ חחח..
שישי.

Yu vi

New member
אממממ חחח איך אני אסביר? :]../images/Emo85.gif

התכוונתי יותר להלם מזה שהסוף מדהים כזה ו...אממ.. אעאעאע לאדעת!!
זה ממש מותח. 00
דני וטל
DDDDDDD: עיקובים..?
אוה. ישלי תחושה שאני יודעת איזה עיקובים.
~המשולש המפורסם~ ^^

butbut

New member
XDD לא..דווקא יבואו גורמים אחרים ש..

יגרמו לדברים לזוז יותר מהר.. [את תיראי כבר בספויילרים שאני אפרסם יותר מאוחר] XDD

Little Sapir

New member
איזה פרק ../images/Emo99.gif

אהבתי... אוי את כזאת מעולה! אני מתה על הפיק שלך! אבל עכשיו אני במתח, מה דאגי מסתיר? למה הוא ביקש כבר סליחה? ומה לו ולסנדי?! ומה דני גם מסתיר? אני אחכה בסבלנות ליום שישי....

butbut

New member
חחח../images/Emo24.gifXD יום שישי הנורא..LOL

כול השאלות שלך-את תקבלי עליהן תשובות במהשך.. XD
שמחה לשמוע!

butbut

New member
חחח הסברתי למטה-בחפירה אחרתXD

חח חפיף..יום שישי 2 פרקים:}

ואווו סוףסוף משו זז בינהם ../images/Emo6.gif

הפרק ממש ממש מעווווולה ונכון, הוא לא מצחיק אבל הוא מרגש כזה
ואיי ואתן לא מאמינות איזה עצבייייייים קראתי כמה פרקים ואז כשהגעתי לקטע שדני אומר לטל "טל?" אתן לא מאמינות מה קרה הפסקת חשמללל%$@!%$#^$#@ שיוווו איזה תיזמון היה לה XDDDDDDDDDDDDDD ואני כזה "לאאאאאאא למה עכשיו?!?!?" אבל אחרי 10 דקות חזר החשמל ורצתי מהר-מהר למחשב XDDDDD אז בוט - פרק מעולה ממש אהבתי
וגם השירים מעולים! את יכולה להיות גם די.ג'י XDDDDD

butbut

New member
../images/Emo9.gifחחחח הפסקת חשמל?יואוו גם לי זה קרה

פעם אחת כשהייתי באמצע הכתיבה של הפרק..אבל למזלי ה-"מתגבר כוח" פעל במחשב שהייתי עליו.. במחשב שאני מפרסמת ממנו אין כזה "מתגבר"...אז אם יש הפסקת חשמל המחשב נכבה.. XD

אצלנו אין מתגבר כוח - לא שידוע לי

ואיי איך הייתי מבואסת
אני כזה מעודדת את המחשב להידלק מהר יותר "נו נו אני חייבת לדעת חייבת לדעעעת!" XDDDDDDDDDDD אגב - איך הולך עם הלהקה שלך? שרת את סיילנס בסוף? הגיטריסט ניגן אותו טוב?

butbut

New member
חח שרתי את "מי אינמורטל" של אוונסנס..שיר קשה!

><
..קצת זייפתי לקראת הסוף=-אבל ממש קצת..אמרו לי שפשוט אין לי בטחון בקול שלי..בגלל זה זה ככה>< XDD. LOL הוא לא שה את סיילנס עדיין-כי את אותו הגיטריסט הזה עדיין לא ראיתי. ^^ אבל בהמשך-נקווה
.
XDD..שונאת הפסקות חשמל!!..היום הייתה לנו 1 לאיזה שעה..שזה אומר בלי אינטרנט..במשך שעה..עם מחשב שבסך הכול פועל וזהו.

Sharon Kez

New member
מממ../images/Emo23.gif

נהניתי לקרוא 33>> אבל דיי, איך היא אומרת לדני שהיא לא רוצה שום קשר חדש? מה עובר לה בראש??? שתעשה אן דן דינו בין דני לדאגי אם כל כך קשה לה! ושוב, אני מתה מתה מתה שיתחילו כבר להתנשק ולעשות דברים...
קשה לי, נו חחחחחח הקטע שטום אמר לה 'את מתארת גורילה' גרם לי לצחוק בקול D: [ועוד כל מיני קטעים, אבל שכחתי XDDD]

למעלה