יא-בייבי!פרק 23

screamin pittas

New member
לא!אני לא אכנע../images/Emo98.gif

והוא לא עושה פרצוף לי-הוא עושה פרצוף לצלמת החתיכה שהוא מנסה להתחיל איתה!

butbut

New member
פסיכו!!!!!!!!1../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif ברור שהזכרתי אותך!

את עזרת לי!! XDD חוץ מזה...הסברתי למטה ב"תשובות לשאלות" שכן זה יכול להיות-וזה לא מוגזם בגרוש! זה אפילו..לא מגיע לטיפת הטירוף שהאלכוהול יכול לשגע בני-אדם.. זה דופק את הראש לגמרי!! >< -משוגע ורדרד- LOL אוהבת אותך פסיכו-חמוד-מתוק-שלי! XDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif פגר נכסי- לא התכוונתי לזה ...

ראיתי את מה שכתבת אבל לא התכוונתי למוגזם בכיוון של מה שכתבת אלא מוגזם בכיוון של מה עוללת לדאגי לומר להם, שנאתי את דאגי באותו הרגע. כאילו איך שהוא דיבר אליהם והתעלל בהם, איך זה היה דאגי >< פשוט זה מוגזם לפי דאגי כמה שחושבים שהוא משתטה וזה זה כבר מוגזם, בכל מקרה זה דעתך וזה הפיק שלך והוא יפה ואני לא מתלוננת XD
פסיכוו.

butbut

New member
לאלאלאל תתלונני! אני אוהבת תגובות בונות!

זה משפץ לי את המחשבה לגבי הפיק=] אני אוהבת להשתפר! XD
אני מתגעגעת לדבר איתך במסן...XDD
פסיכו. LOL

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif פגר !!!!!!!!!!!!

יוווו אני כ"כ אוהבת אותך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה הכל בשבילי !!! אני אוהבת אותך ואת הפיק שלך D: ואניי ודעת שאת אוהבת תגובות בונות, בגלל זה אני תמיד רושמת לך הערות D: ובגלל זה את תדעי להבא להתחשב בי כי לא צחקתי מזה שדאגי השתטה כשהוא היה שיכור [XD] - תיעבתי אותו באותו הרגע :( חחח ותדעי לא להגזים >< יווו את הילדה הכי מושלמת בעולם D: ואני כ"כ מתגעגעת לשיחות שלנו למסן הם כ"כ חסרות לי .................................. )= שיחזור לך כבר המחשב !!!! אוהבת הכי הכי בעוללללם. פסיכוו.

butbut

New member
פסיכו!!אתה כזה חמוד!!|חיובק| בא לי למעוך אותך

מרוב שאתה כזה חמוד"!!!!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD גרמת לי לצחוק כמו מפגר..XDD
שיחזור המחשב הטמבל הזה><
פגר.
XDDDDDDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אני אוהבת לגרום שאנשים יצחקו כמו טמבלים

XDD טרררררררררר באלי להרביץ לך מרוב שאני אוהבת אותך D: ואם לא תתקני את המחשב הטיפש שלך אני ארביץ גם לו >< אני חייבת לדבר איתך במסן זה חסר לי :( :( :( יוו את לא מבינה אתמול אחרי ששלחתי לך ת'הודעה ועלמה הייתה צאלי אני מתחילה לומר לה "למה המחשב של בוט לא פועל!? הוא כזה אידיוט, מפגר, טיפש, מטומ..." ואז המחשב שלי נכבה >< טיפש.
אוהבבבבבבבבבת 333333333>

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח...גם במחשב שלך יש

פאק כזה?? >< יואוו זה כזה מעצבןXDDDDDDDDD LOL איך היה עם עלמה ?
בואי מכות!! רק תיזהרי עלי-כתוב לי מאחורי הגב "זהירות שביר". XDDDDDDDDDDDDDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifכן! מחשב אידיוטי, תמות >< בעצם לא ! הוא

יתכבה בעצם ההודעה אז אני אשמור את הקללות לאחר כך XDDD באלי לעשות כמו בקליפ פייב קלרס ולעבור דרך המסך של המחשב [או הטלוויזיה לסדרה 'לא מדהימה' ואני אפגוש את אמה רוברטס המושלמת *ריגוש*] ואז להגיע אלייך הביתה ולחבק אותך ולהרביץ לך D: דררררר המון נשיקות ממני אליי 333333333333 > גאאד קבלי איזה שרשור נוצר מההודעה שלי אלייך הראשונה !!! אני מתרגשת XD אני פופולרית XD
סעמק הצד השתנה לי במקלדת והכונטרול [או כמו שכותבים באנגלית: כטרל!] חח הצחקתי את עצמי.. כטרל XD אז הוא והשיפט לא משתנים לי !!! חארות, תתגברי שזה בצד השני נכון ? אז איפה הייתי .. אני פופלאריייית D: חפרתתתתתי .... אז תחזרי למסן במהירות D: פסיכוו .

butbut

New member
חחחחחחחחחחחח אבל זה בצד הנכון!!!XDD

LOL שיפט וקונטרול הם הזוג הכי מעצבן שקיים בעולם.. הם כול הזמן בוגדים בעצמם עם כול מיני כפתורים אחרים במקלדת>< הם כמו האדם והחווה של עולם המחשביםXDD LOL לא נורא חפירות זה כייף!!
פגר.

שוליטה

New member
היה כיף! D: [חח איזה דוחף אני XD]

ציינתי את זה כי יעל היקרה שחכה לציין איזה כיף היה D: יו קמתי במצב רוח מחורפן הבוקר XDXDXD

butbut

New member
כן,גם אני>< וזה מוזר...כי בדרך כלל אני קמה

עם הרגשה של "אוף-שוב פעם בית ספר". אבל היום שכחו להעיר אותי! XDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif למה וכלם מגיבים לשרשור שלי !!!!!!!!!!!!

הוא שלי !!!! אני פתחתי את ההודעה לבוט וכןלם מגיבים לי שם !!! XDDDDDDDDDDDDDDDDD כן, אני ועלמה נהנינו D: בוט אייייי לאבבבב יוווווווווווווו קרעתי אותי עם אדם וחווה של המחשבים XD מחשבים זה דור מטומטם XD אלא אם כן הם חדשים וטובים ולא פאקים XD 333333333333333333333333333333333333333 >

butbut

New member
חחחחחחחחXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

כי כולם אוהבים אותך-בגלל זה! LOL חחח..אני כזאת הזויה>< הגעתי למסקנה הזאת עכשיו... 3> לנו יש מחשב מדור די חדש>< הבעיה זה..שהוא משחק אותה ישן-את מבינה? הוא אוהבת לעבוד לאט-כמו צב..

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif חחחחחחחח כן משחק אותה יישן D:

הוא לא רוצה לדרוך על כל החברים המחשבים הישנים שעזרו לו להגיע לפסגת הדור החדש XDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כ"כ אוהבת אותך XD

butbut

New member
חחחחחחח גמניי../images/Emo24.gifXDD

המחשבים שלנו דפוקים>< חפיף.. יום אחד הם יבינו שהם בעצם שייכים לדור החדש! LOL או שאנחנו נטצרך לשכנע אותם...
XDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחח הבנתי >< נצטרך לשכנע אותם

בדרך הקשה >< אני בעיטות את אגרופים מוסכם ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יווו באלי להביא לך חיבוק דוב ענקי שיימחץ אותך
ואממ תגיבי בשרשור מפגש פורום שפתחתי , כתבתי תאריך אחד שבינתיים נראלי כולם יכולות תכתבי אם את יכולה בו D: וואו דיברנו במסנג'ר איזה חמש דקות ואז המחשב ה"ישן" [XDDDDDD] שלך נכבה >< טיפש :\ ואני הכנתי חתימה מקצועית [שנמצאת בבלוג שלי אהמשלא נכנסת אליואהמ] של אמה רוברטס ובאמצע הוא נסגר לי המחשב הטיפש >< הכנתי מהתחלה >< 333333333333333333333333333>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עכשיו מפרסמים? ../images/Emo11.gif

טחחח רק עכשיו ראיתי ואני צריכה לקום מחר מוקדם ויהיה לי זמן לקרוא רק ב-23:00
איך אני אחזיק מעמד?
מצב תחת. חכי לתגובה חופרת מחר אני בטוחה..

למעלה