יא-בייבי!פרק 23

butbut

New member
לא לא כאן את יכולה להיות רגועה..LOL

הוא מפסיק לשתות..ומסביר מה הוא שתה..ולמה..XD

Charley XD

New member
אוקי >< נבהלתי ...

ילדון טיפשון !
אחח למה אני מסתבכת ככה ? למה אני אוהבת את הבן אדם הזה ??
והספויילרים ! אחח איזה ספויילרים ... אני אומרת שיש נשיקה ... ודאגי נותן לטל בטעות את מה שהוא לקח ... אחרת למה יש לה הבזקים מוזרים וסחרחורות ? ולא היא לא בהריון ! מספיק לנו אחת ... >< אני כל כך מחכה למחר ... חסר לך שאני אקום וזה לא יהיה !!

Charley XD

New member
XDDD ייאי אין תינוק ! (רק למיקי ><)

חבל .. איזה דני קטן מתרוצץ בבית... או דאגי קטן... ! אחד שכל הזמן יוריד את הבגדים (
) ולא ירצה ללבוש אותם לעולם ... (אממ זה מוכר לי מאוד אהמ אהמ) XDD

butbut

New member
חחחחחחח אני מדמיינת דנינים ודאגיגים קטנים

רצים בבית ערומים-וחושבים שהם דודים..כי ההורים שלהם הם כמו אחים.. LOL

Charley XD

New member
XDDDDDDDDD

כן >< ענק XDD מתתי ~~~ קמתי כי נזכרתי שצריך גם הארי קטן (שלי במתנה !!)

ענבז

New member
בוטט אני לא יכולה הפיק פשוט מדהים מדיי ....

ווואו @ שוב, התיאורים.. אין. אני הייתי מבצ רוח הכי זבל שיכול הליות ואת כל כך הרמת אותי ממנו :) הבאססה זה שיש לי קיראה צילומית נראה לי קוראים לזה..שאני לא קוראת הכל אני קוראת רק איחזה 3מילים במשפט ככה ואז אני מסיימת את כל הפרק בפחות מחצי דקה וזה מעצבן כי זה נגמר כל כך מהר :) בגלל זה נהנתי מצהפרקים הראשונים כל כך..כי לא קראתי אותם יחחד עם כולם..החתי לקורא את הפיק כשאתם הייתם בפרק 18 ככה.. טנקס האני על זמן של הנאה :)

butbut

New member
לא לא קוראים לזה קריאה צילומית..נראה לי

שקריאה צילומית זה כשאת קוראת-וזוכרת בראש את מה שקראת..כלומר שבמבחן את פשוט נזכרת בדף שקראת,והוא מופיע לך מול העיניים..זה נקרא ראיה צילומית. :] אממ... את צודקת זה קצת מבעס לקרוא מהר-אבל את מעדיפה לחכות עד שהפיק יסתיים ואז לקרוא את הכול?XD נחמד לשמוע שהתיאורים הולכים מעולה:]

ענבז

New member
כן!אבל זה ככה בגלל זה יש יל 100 בספרות ..

ותנ"ך וכל המקצועות האלה... ו-30 באלגברה XDDDDDD אבל אני בכיתתת מופ"> אז אני לא טיפשה XDDDDDDDD חח אבל בד"F מי שיש לו זיכרון צילומי (נזכרתי שקוראים זלה ככה!) בד"כ גם קורא ממש מהר וככה זה אצלי.. ואני לא יכולה להתאפק אז אני לא אחכה עד שהוא ייגמר XD ענבז :)

butbut

New member
חחח כעע זה משגע><XDD

ככה גם זה אצלי.. אני מוציאה מקצועות ממש טובים בספרות כי אני זוכרת את הלוח:}

screamin pittas

New member
אוהו-כמה שאני מריחה את המתח!

את לא יכולה להשאיר אותנו ככה! אני צריכה עוד פרק
והיא לא אמרה שהיא מרגישה משהו לדאגי-היא אמרה שהיא מרגישה משהו למישהו אבל היא לא אמרה למי[נכון?]
אני לא אוהבת את טל
היא מעצבנת אותי..

butbut

New member
היא כול הזמן רומזת שהיא מרגישה משהו כלפי דאגי

בגלל זה זה די ברור מאליו שאם דאגי לא היה שיכור-כנראה שהיא כן הייתה רוצה להמשיך איתו ולא להפסיק את הנשיקה באמצע..

lirazraz

New member
גאשששששששששששששששששש><

אני מתה.. זהו....בוט הרגת אותיייייייייייייייייייייייייייייי>< זה היה פרק כל כך מצחיקקקקקקקקקקXDDDDDDD
"יחי הערומים!!" "אני רואה חזיות מעופפות!" "בואו נעיך חזיות!!" [אם זה מה שהוא אמר.. אני כבר לא זוכרת><] ובאותה מידה גם מאוד מרגש!!!!
ומתי הייתה הנשיקה הראשונה!? לא זכור לי עוד נשיקה:/ כי דאגי אמר "פעם שלישית גלידה" וגם כי דני שאל את טל למה היא לא סיפרה לו מתי שהייתה הנשיקה הראשונה... בקיצור בוט... זה היה משגע!! מדהים!!! ..........דפנטלי!!! את מפרסמת יום חמישי בלילה?! תגידי כן! תגידי כן! כן! כן! כן! XDD...

butbut

New member
../images/Emo8.gifדאגי והשטויות שלו-חחח ^^ איזה מצחיק לקרוא

את זה שוב:] אממ...ההסבר לנשקיה נמצא בחפירה הכי הכי למטה בשרשור של הפיק
כתוב כזה "תשובות לכול השאלות"
תודה רבה!
בקשר ליום חמישי בלילה-אני מאוד מקווה שכן-לפי געתי כן בכול אופן
. אז אם זה ישתנה אני אודיע כבר=]

meningher

New member
מדהימה.

באמת אני פשוט לא יכולה להפסיק לקרוא. יש לך כישרון מטורף. אני רואה הכל בראש ואני כל כך נהנית שאין לך מושג. גם הסיפור עצמו מצויין, התפתחות העלילה והכל. תמשיכי כך :)

butbut

New member
../images/Emo152.gifתודה רבה-אבל בקשר להתפתחות של העלילה..

אני רוצה להמשיך ולפתח את זה עוד. אבל אני לא יכולה. ובגלל שאני מוצפת ברעיונות החלטתי לעשות לזה גרסת "ספר". כלומר ספר ל אותו הסיםור עם שמות שונים וכול זה..גדול בפרטים עלילה בנויה ויציבה. לא כמו כאן. :]
ואני שמחה לשמוע:]

למעלה