יא-בייבי!פרק 23

Sharon Kez

New member
חחח הנה כמה סיבות בשביל שלא תהייה נשיקה:

- היא התנשקה עם דאגי, ואם הוא יזכור זה יהיה עצוב הידיעה שהיא התנשקה גם עם דני! - דאגי פאקינג מאוהב בה - הוא מתוק מידי בשביל שהיא תשבור תלב שלו - כדי שמיקי לא תחטוף התקף לב. XD אוקיי?
עכשיו ברצינות, איזה פרק מדהיםםםםםםםםםם. כל כך נהניתי. וצחקתי מלא
עוד פרק!!

butbut

New member
../images/Emo27.gifסיבות למה טל צריכה להיות עם דאגי\דני

13 סיבות-דאגי:
זה דאגי פוינטר
-ילדה איפה את חיה
הוא חמוד אליה
הוא מנסה להצחיק אותה כול הזמן-ומצליח בזה
היא הכירה אותו ראשון
הוא זה שעזר לה להכיר את דני, אז למה פתאום היא משנה את הרגשות שלה?
הוא סקסי
הוא חמוד גם כשהוא שיכור
הוא יותר צעיר מדני
הוא בלונדיני[נו בואו נהיה שיטחיים]
היא התנשקה איתו גם כן אחרי הכול, והסכימה לשתף איתו פעולה= שזה אומר שהיא כן אוהבת אותו ומתכחשת לעצמה
הוא אוהב אותה, אף על פי שהוא הכיר מעודת בלונדינית פצצה
הוא מוכן להקשיב לה,
ולשתף אותה בדברים כשהם לבד
הוא מפלרטט איתה מצויין
13 סיבות-דני:
הוא מבין אותה
זה דני ג'ונס-הלו?..שני אנשים-מפורסמים-חברים-רוצים אותך..ואת ישנה?
קומי עורי!XD
הוא הקשיב לה בזמן שהיא סיפרה לו על החיים שלה, היא ידעה שהוא באמת מתעניין בזה ורוצה לשמוע עוד ועוד.
היא סומכת עליו בעיניים עצומות
הוא מרבה לעזור לה
יש לו את התלתלים הכי חמודים בעולם[huh well...]
כשהיא מתכתבת איתו באסמסים היא מרגישה כאילו שהם לבד
, ומנסה להקדיש לזה את כול תשובת הלב זלה. היא אוהבת את זה
הוא הציע לעזור לה בעבודה חשובה באנגלית-א"א שירה..
הוא ניגן לה את השיר הניצחי DKW
הוא מצחיק
היא נגעה בו מספר פעמים, והרגישה את עצמה במקום אחר
. הוא הצליח בחיבוק אחד לשדר אליה את כול ערבוב התחושות
שיכולות להיות קיימות בבן-אדם
כשהם היו בגשם[
] היא ידעה שהיא לא מרגישה אהבה רק אל דאגי
, היא ידעה ולא התכחשה לזה...ובכול זאת עצרה בעד עצמה
וכי...הוא פשוט הוא:]

butbut

New member
../images/Emo26.gifחייבת להזכיר שזאת חפירה../images/Emo70.gif!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

Sharon Kez

New member
חחחחחחח לדעתי

היא צריכה להיות עם דני [כן כן הודעה למעלה אמרתי שאנלא רוצה שהם יתנשקו כדי שהיא לא תפגע בדאגי XD] אבל אחרי מחשבה מעמיקה דני הרבה יותר מתאים לה. זתומרת..לטל יש גם צד שטותי כזה כמו לדאגי, אבל היא ודני הרבה יותר מתאימים..עם השיחות העמוקות שלהם וזה. והיא נפתחת אליו. חוץ מזה...לדאגי מגיע יותר טוב. חחחחחח סתם. טל כפרה 33>> יאללה בוט מתי הפרק הבא???

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo18.gifחפירה!!

אוקיי.. אזז ככה: אני -א-ו-ה-ב-ת את הפיק שלך!! דאגי וטל..:]] אני כזה נו עכשיו נו עכשיו.. ואזז..טם טם טם..
XDD אז ככה דאגיי ייצא ממש טיפש הפרק..XDDD ויש לי תחושה כזאת שטל מעדיפה את דני..
טוב אז בגלל שהחלטתי שבהודעה הזאת אני חופרת.. אז הנה הציטוטטים שהכי אהבתי!!: טל ודני, תראו את התרנגולת," זעק דאגי. "יש לה עכבישים על הראש" הוא אמר ושכב על האדמה מרים את רגליו באוויר ומנופף בהן. XDDD אני יוצא במצעד בשביל האנשים שרוצים ללכת ערומים בעולם הזה". דני עיקם את פניו ואמר "לא, לא, לא, זה באמת רעיון רע דאגי. אני חושב שהם ייצאו למצעד בשביל עצמם, הם לא מריכים אותך בשביל זה". XDDD לפתע הוא קפץ מן הגדר החיה, ונחת עליה בחזרה. הוא קפץ ממנה והלאה ונעלם, לאחר כמה שניות הוא הוציא את ראשו מן השיח אל תוך החצר. "מצעד הערומים מתחיל" הוא קרא והוציא את פניו מן השיח. "יחי הערומים!" קרא דאגי ופרץ בצחוק. התרנגול הערום, הוא לא מת! יחי הערומים!" זעק דאגי, והניף את ידיו. לאחר מכן נפל על פניו, ופרפר באדמה.
זה מצחי אותי בגלל שאני מתארתא ת דאגי עושה את זה..XDD LOL ~LOL~ בוט אני מצטערת שאני נותת לך לקרוא את החפירה הזאת.. [אם בכלל את קוראת...XDD]
טוב אז לסיום אהבתיי!!
ספיר

butbut

New member
../images/Emo27.gifחה חה ! אהבתי את החפירה שלך!!XDD

את צודקת-זה באמת מצחיק רק כשמדמיינים את דאגי>>שיכור>>עושה את זה..LOL וזה בסדג
תמשיכי ככה! אני אוהבת חפירות
בוט.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDD

הגעתי למסקנה שזה כיף לחפור.. מה שמזכיר לי גילית את הייעוד שלי..XDDD להיות חופרת..ואת הבוס..
XDDDDD

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD..כע?

יאיייי..^^ אני מדביקה אנשים בחפירות שלי חחחחח.. זה טוב. את עושה עבודה מצויינת! XD

butbut

New member
../images/Emo45.gifאה-אה כן!XDD

אולי את תיהי היורשת של החפירות שליXDD

l i t a l 369

New member
וואוו סיימתי לקרוא הכל ../images/Emo178.gif

הם התנשקוו D: , כמה נחמד .. כן רק חבל שדאגי שיכור
למרות שיש בזה משהו חיובי .. :)) כמה צחקתי בקטעים שדאגי שיכור ואת מפרטת מה הוא אומר "יחי העירומים" חחחחחח XDD ואני מדמיינת אותו רודף אחרי בתוך פח זבל מדבר אל חתולות ואומר להם 'יחי העירומים' חחח
אכן דאגי שיכור יכול להיות דבר מצחיק ביותר ושדאגי פלט דברים כמו 'טל מנשקת מצויין, פעם שלישית גלידה'
נלחצתי כמו שלא נלחצתי בחיים וואיי את לא מבינה אני רציתי באותם רגעים לקחת את הראש שלי ודפוק אותו בקיר (על תשאלי למה, אין לי תשובה לזה : | ) זה פשוט הלחיייייץ ,,, נשיקה בין איימי לליאו ? נמנמנ מה קורה בין השניים האלו ?
והסוף.. אוווו הסוףף שהיא התחילה לספר לדני על מה שקרה עם דאגי ואני צועקת למסך 'ללאאא על תספרי לווווו זה יהרוס לך את הקשר איתו..' (ככה ניראלי :\) וההורים שלי נכנסיים לחדר צורחים עלי להיות בשקט.. הפיק שלך מוציא אותי מדעתי
ובחלק האחרון ? , כאילו בסוף בסוף זאת רק אני או שהם עומדים להיתנשק כי אם זה נכון אני לא יודעת איך אני יתמודד עם זה לאאא מספיק אני בלחץ\מתח.. -רגשות מעורבים-
אז אם אני יגלה עוד שהתחושות שלי הם נכונות... אני עוד יותר יהיה בלחץ + מתח D: הייתי שמה לך צטוטים שאהבתי במיוחד אבל יש יותר מידיי :)) אהבבתתתיייי את הפרק הזה
הוו והשירים ממש עזרו להיכנס לאווירה , מחכה כבר לפרק הבאא עם רצון עז לדפוק את הראש בקיר (על תישאלי אותי למה, אני חושבת מהלחץ-לא יודעת ><) שמתי לב שרק הפיק שלך גורם לי לחפור חפירות עצבניות שכאלה
אבל.. לא נורא :)), את הרי אוהבת חפירות לא ?
>< יום שישי יום שישי יום שישי יום שישי יום שישי יום שישי יום שישי יום שישי ><

l i t a l 369

New member
צורך עז לתקן את עצמי ><

ב'פסקה השנייה' בחפירה שלי על תשימי לב למילים - 'רודף אחרי'

butbut

New member
חחחחח../images/Emo23.gif

הייתה נשיכה..נשיקה שיכורה>< XD חחח לדפוק את הראש בקיר?XDDDDDDDDDDDDD
חחחחח חח חחחחח XDDDDDDDDDDD גמני.
אני מתה על חפירות! אין לי שום בעיה שהחפירות שלך יקבלו 9 חלקים..LOL XDDD

l i t a l 369

New member
חחחח לא ניראה לי שאני יגיע ל9 חלקים ><

האא ושחכתי להגיד לך משו בהודעה הקודמת - טל הזאת מסכנה
אני מנסה לדמיין מה אני הייתי עושה אם הייתי טל ואני הייתי משתגעת , שנייהם הפיבים שלי וזה כמו להגיד לי את מי את מעדיפה יותר את אמא או את אבא
בקיצור... מסכנה , יש מצב ל
? D:

butbut

New member
LOLבהחלט צודקת...זה מצב קשה ביותר

חבל שאני לא מוסיפה תיאורים למה שעובר לה בראש באותם הרגעים שהיא עומדת ככה מול דני>< צריכה לקחת לתשומת ליבי.. ואממ ספויילרים אני ישים מחר:}או היום עוד מעט..

למעלה