יא-בייבי!פרק 23

kelly7i

New member
היא אוהבת את דני!

שתגיד לו שאיתו היא מרגישה בטוח ומוגנת! מסכן כואב לו לחשוב עליה עם דאגי=[

גרבע

New member
אוי גאד בוט!XD

אם היא תנשק את דני כולנו נמות!XD ואז לא יהיה מי שיקרא את הפיק שלך XD! אני לא מאמינה שהיא נישקה את דאגי >< פליז תעשי שאיזו משאית תדרוס אותה ! השירים מהממים!הם פשוט משתלבים מהמם עם הפיק!

butbut

New member
שתדרוס אותה?*המום*

XDDDDDD מסכנה..מה היא כבר עשה?? ^_________________________^ היא בסך הכול עוד קורבן של רגש הבילבול:].. LOL

בוט את רושמת מדהים :)

אני פשוט לא יכולה להפסייק לקרווא , רק לפני שבוע התחלתי לקרוא את הפיק שלך , ופשוט יצא מצב שלא יכולתי להפסיק לקרוא.. אז ישבתיי שעות (ואני מתכוונת לזה) וקראתי את הפיק שלךך (וזה לא קורה בדר"כ שאני יושבת וקוראת .. ועוד במשך שעות ) בואנה אם היית מוציאה ספר ( על מקפליי כמובן ) הייתי קוננה ! [[ ואני רצינית ]] סתם שאלה לא קשורה - יש כבר תאריך למפגש מעריצים ? ו...יהיה אפשר לקנות שמה פוסטרים של מקפליי ? **טוב חפרתי מספיקקק , בוט - סליחה שחפרתי לךך פפה.. סולחחת ? ^^

butbut

New member
טנקס יובל:]

אממ..למעשה אני חושבת להוציא ספר-אבל הוא בהחלט לא יהיה על מקפליי..הוא יהיה על אותו הסיפור עם שינוי קטן בעריכה ובשמות כמובן:] ואמ..עדיין אין תאריך למפגש מעריצים..ואני לאחושבת שיהיה אפשר לקנות שם פוסטרים.

אעאאעעע סוףסוף סיימתי

לקרוא! ואייי בוט איזה אורךךךך
9 תתי פרקים אני בשוווק
פרק ארווווווך אבל מעולה! כמה צחקתי XDDDDDDDDDDD "חזיות מעופפות" "יחי הערומים!" - אסור לא לשתות!
אוייי ואני כולכך רוצה להרגיש את הקור הלונדוני המקפיא - כולכך-כולכך-כולכך! שטל תנשק את דני, כן-כן-כן! היא חייבת הם כולכך חייבים להיות ביחד! ואייי העמדת אותה במצב קשה - לבחור בין דני לדאגי
מעניין מה יהיה, במי היא תיבחר ממממ
אחלה פרק
מחכה לפקרים הבאים

butbut

New member
גם אני רוצה להרגיש..ממש אבל../images/Emo70.gif

כאילו כמה שאני מתארת ללכן אותו..הוא בטח הרבה יותר מקפיא מזהLOL

McFly rullz

New member
$%^&%^%##%%#^אני מדמיינת את זה במוחי!!!!

דאגי וטל
אואואואו זה כזה רומנטייייייייי מסכן דאגי
הוא ואהב את טל!!!!!!!! שטל תאהב אותו גם!!! ~ממשיכה לקרוא~

butbut

New member
אני מסכימה איתך-חבל שאהבה זה לא "תזמין לפי

בקשתך-וזה מה שתקבל"..אה?>< טל+דאגי...ההמשך עוד יתבהר..לבסוף=]

yaelsee

New member
אעהעהאעהאהעה!!!

סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כמה חיכיתי לזה!!! אעהאעהאהעה *מתרגשת ביותר*

butbut

New member
>< כואב לי הידיים והעליתי רק 5 חלקיםXDD

להמשיךך:] LOL

m i c k e y 15

New member
יאו בוט !

אחד הפרקים הכי הכי מצחיקים
כל הסיפור הזה עם דאגי XDD צריך לקרוא לפרק הזה. "לרדוף אחרי דאגי" [כמו הסרט "לרדוף אחרי איימי"] XDDD וואי אחלה פרק

למעלה