יא-בייבי!פרק 32

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifיא-בייבי!פרק 32../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

היום יהיה רק פרק 1-שיקולים שלי
בפרק שעבר: "אמא" פלט דני בהלם, והביט על פניה הקורנות של האישה. "מה את עושה כאן?" הוא שאלה במהירות, וכרך את זרועותיו החסונות סביב גוםה הצנום. והא היה הרבה יותר גבוה ממנה, ונראה כמו ענק לידה. אימו השפילה את מבטה הכחול ואמרה בשקט "זה אבא שלך, קרה משהו דני".
אוי-ואבוי
בלי לחפור:
שם הפאנפיק: יא-בייבי!
נכתב ע"י:בת-אל\בוט
הפרקים הקודמים[30-31]: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=110089295
עצה-תחכו רבע שעה[15 דקות] מאותה הדקה כשאתן רואות את ההודעה הזאת-ככה לא תתבלבלו בחלקים
בוט.

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifפרק 32 חלק | ../images/Emo126.gif

Aventura - Obsession[לול המלצה של....אממ...שחכתי]: http://www.youtube.com/watch?v=nPbFhzXJ9nI
Beyonce Knowles - Check On It: http://www.youtube.com/watch?v=kJFscLngknY&feature=related
שוב-תפוז עושה לי בעיה עם השרת שלו!! אז אם יש דיילי בין החלקים-או שהפרק מפסיק לעלות באיזשהו שלב תדעו שאני אמשיך מחר[או בשלב מאוחר יותר של הלילה]- קיצר, מתי שזה יסתדר...כי אני בטוחה שהוא יעשה לי בעיות- אבל אנחנו נקווה שלאXD
*************************************************************************************************************************** פרק 32: "מה זאת אומרת? מה קרה לו, אמא?" שאל דני במהירות ופתח את עיניו הכחולות כנגד מבטה של אימו. "הוא לא מרגיש כול-כך במיטבו דני, בזמן האחרון הוא נעלם לגמרי מן העיר לתקופות ארוכות. אני מאמינה שהוא בוודאי מצא לו בחורה חדשה, או שהוא מאושפז בבית חולים ולא מודיע לי. בכול אופן, אתה חייב לדבר עם אחותך. היא יודעת יותר פרטים ממני על הסיפור הזה" אמרה אימו של דני בשקט. היא ניערה את שיערה החלק והעבירה את מבטה הכחול מפניו של דני אל בטנו. "השמנת יקירי" היא אמרה בשקט וטפחה על בטנו של בנה באהבה. דני פלט חיוך והשיב "למה כולם אומרים לי את זה? באמת התנפחתי עד כדי כך?". "כן, זה משמעותי...סתם, אני צוחקת" אמרה אימו וחיבקה אותו קצרות. אליס צחקה ואמרה מאחוריה "אתה נראה כמו אבא שלך, בלון". "אליס, אל תשתטי, הוא בסך הכול התעגל קצת, לא יותר מידי" אמרה אימו. דני פלט אנחה ואמר "נושא מעולה לדיון, הבטן של דני". טל הביטה אל עבר דאגי שפלט נחרה ארוכה ופצחה בצחוק. "אל תדאגי אמא, אני אדבר עם ויק' " אמר דני לאימו בכדי להרגיע אותה מחששותיה. "הבן שלי הולך ומתחרפן טוטאלית, הוא לא מסוגל למצוא את עצמו מתחייב לדבר אחד. אז הוא הולך ורודף אחרי חתולות כול היום" העירה אליס בציניות כאשר שתתה מן המשקה שלה. "אל תגזימי, הוא בסך הכול ילד שלא התגבר" העירה אמדיס. "מזל שהבן שלו לא ילך בדרכו" אמרה קייטי, אימו של דני, וחייכה אל עבר אליס. טל גלגל את עיניו והביט אל עבר טל. וברגע שהיא ראתה את מבטו היא מיד חייכה והעבירה את מבטה ממנו אל סבתו. "אליס," היא אמרה בשקט והתקרבה אליה "איימי מסרה לי שרצית לומר לי מילה או שתיים". אליס סובבה את פניה אל עבר טל ואמרה "כן, בוודאי. תוכלי לבוא איתי אל הצד, בבקשה?". "בוודאי" אמרה טל והלכה אחר גבה. היא שמעה את תקתוקי העקבים של מגפיה על הרצפה, על אף רעש ההמון שהיה באולם. השתיים הגיעו אל הפינה הכי מרוחקת של האולם ונעמדו שם. אליס מזגה לעצמה מעט מן מיץ האשכוליות מן צנצנת הזכוכית שעמדה על גבי השולחן. היא לגמה מן כוס הזכוכית ושאלה "איך את מרגישה ילדונת, עבר עלייך ערב לא נעים במיוחד, אה?". טל פלטה אנחה צינית ואמרה "נכון מאוד". "אני מסכימה איתך אם תחליטי לעזוב עכשיו, אבל עדיין לא סיימת את עבודתך. האם אני צודקת?" שאלה אליס והרימה את גבתה המצוירת כלפי מעלה. טל נשענה על השולחן ואמרה בשקט כשהיא מביטה אל תוך עיניה של אליס "אני חוששת שאת טועה אליס, אני בהחלט סיימתי כאן". אליס כיווצה את שפתיה ואמרה "תתני לי לספר לך סיפור, סיפור שאולי ישנה את דעתך. האם יש בדעתך להקשיב?". טל שילבה את ידיה, מה שי לה כבר להפסיד? היא חייכה ואמרה בנימוס "בבקשה, אני מוכנה להקשיב". "אני מתפלאת על הנימוסים המדוקדקים שלך. את לומדת בפנימייה לבנות?" שאלה אליס מיד. טל חייכה ואמרה "לא, אני לומדת בקולג' רגיל למדי. את הנימוסים למדתי מן הסביבה, את יודעת בוודאי שאני עולה חדשה, מישראל". "כן, דני הזכיר את זה מספר פעמים" אמרה אליס וצחקה. "אני לא אהיה מנומסת אם את לא רוצה, למרות שרוב הזקנות שאני מכירה מחבבות נימוסים" אמרה טל וגלגלה את עיניה. אליס צחקה צחוק כבר ואמרה "נו, באמת. אני נראית לך זקנה ממורמרת? אני חיה את הרגע! חיה את היום!". "כן, את זה כבר הבנתי" אמרה טל. "בסדר, אז אני אתחיל" אמרה אליס. היא שילבה את ידיה והתיישבה מעל השולחן. טל הרגישה מעט לא בנוח, אליס הייתה אישה נפלאה, ופתוחה למדי. והיא הרגישה שונה איתה, כאילו שאיזו נערה צערה ונחושה בדעותיה הייתה תקועה בתוך גופה המזוקן. השולחן נטה קצת לכיוונה של אליס, והרים את טל כלפי מעלה, אך דבר זה לא היה אכפת לה במיוחד. "כשאני הכרתי את בעלי המנוח, שנאתי אותו עד מוות," התחילה אליס. טל פתחה את עיניה ונתנה לה להמשיך מבלי לקטוע את דבריה. "בכול תקופת התיכון הוא חיזר אחרי, וגם לאחר מכן בקולג'. אף פעם לא שמתי לב לעובדה הזו שהוא בן-אדם נורמאלי אחרי הכול. כי,טוב. הייתי עסוקה בעצמי יותר מידי" אמרה אליס, ושילבה את ידיה זו בזו. טל העבירה את צנצנת מיץ האשכוליות אליה, בכדי שלא תישפך כאשר אחת מהן תתרומם. "יום אחד, ישבתי בחצר המעונות על הדשא, והוא היה שם. דיברנו, פטפטנו ומאז התחלתי לחשוב עליו אחרת. כמובן שקודם כול העמדתי אותו במבחנים" התגאתה אליס. טל חייכה ושאלה "איזה מבחנים?". "את יודעת, אף פעם לא יצא לך לצותת לבנים מן המקלחות שלהם? או סתם למרוח את המגבת בדיו, או לשים להם חלזונות חסרי קונכייה בתוך החדר?" שאלה אליס. טל חייכה והשיבה "לא, אנחנו עושים דברים אחרים. אבל עכשיו הגישה אל החדרים של הבנים והמקלחות נתונים תחת שמירה". "אוה, כמה שהזמנים השתנו" אמרה אליס וגירדה את ראשה. "אז את הכרת את בעלך, והבנת שהוא ה 'אחד'?" שאלה טל במהירות בכדי לא לסטות יותר מידי מן הנושא. "לא, בסך הכול אהבתי את איך שהוא היה מנסה להראות לי את הדברים הכי מגניבים לפני כולם. הוא היה אוסף אותי לפני כולם, ומזמין אותי להרבה דברים כמו משחקי הפוטבול שלו. ואת חושבת שאני תמיד הסכמתי לו?" שאלה אליס. "סביר להניח" אמרה טל בשקט. "לא, לא ולא!" קראה אליס בפתאומיות וגרמה לליבה של טל לקפץ לכמה שניות. היא חייכה ואמרה "אולי לא שמת לב שהוא אוהב אותך, למרות שזה די 'שקוף' מצידו, אני שומעת על פי הסיפור שהוא היה מאוהב בך". אליס פלטה נהמת צחוק והשיבה כאשר לחייה הורדרדות מטלטלות מצד אחד אל המשני "הראה לך? הייתי עיוורת לכך. לא רציתי לדעת, התעלמתי מן הנושא הספציפי הזה. רק משום שהיה לי נוח להיות בחברתו. וגם אז שיחקתי עם גברים, עד שיום אחד הגעתי למסקנה". טל העבירה את שיערה מצד שמאל לימין וחיכתה להמשך דבריה. אך נראה היה שפיה קטנה הגיעה משום מקום והקפיאה אותה במקום. טל העבירה את מבטה אל עבר איימי שעמדה על יד הבס של דאגי, בקצה השני של האולם, וניגנה בה.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

Freaky Friday - Take me away : http://www.youtube.com/watch?v=5le9W4-DOmQ&feature=related *************************************************************************************************************** "רק אז," המשיכה לפתע אליס, כאילו כישוף שיחרר אותה מן הקללה. "הבנתי שעמדתי לפספס אוצר, וכשגיליתי את זה—" "סיפרת לו שאת אוהבת אותו, ושהוא אהבת חייך?" קטעה אותה טל בשאלה ונראתה מתרגשת. היא באמת ובתמים חשבה שאליס היא עיוורת ולא יותר, איך בן-אדם יכול להיות כול כך חבר התחשבות לדברים שקורים סביבו? "לא," אמרה אליס והביטה אל עבר מגפיה "אמרתי לו שהוא יכול ללכת ל...אוה, אלוהים. את מבינה אותי נכון?". "כן" אמרה טל וניערה את ראשה לשלילה. "יום אחרי זה," המשיכה אליס "הטיפש בא אל הבית שלי, ונעמד על החלון שלי כמו נר-נשמה. אני לא פתחתי לו את החלון, והוא נפל מן המרפסת ושבר את אחת הרגליים שלו" אמרה אליס בנימה צינית וכיווצה את שפתיה הדקות. "מה? למה לא פתחת לו?" שאלה טל במהירות והרימה את גבותיה בפליאה. "מרטתי שיערות ברגליים, ושמעתי מוזיקה" אמרה אליס וגרמה לטל לפרוץ בצחוק. התיאור של אליס יושבת בחדרה, מורטת שיערות ברגליים ומפזמת שירים הצחיקה אותה. במיוחד משום שבחוץ עמד לו אהוב ליבה. "אז הסתבר שהוא גם שר וצעק לעצמו. בקיצור, בבית החולים הסכמתי לצאת איתו רישמית, אך לא לפני שירדתי עליו שהוא נראה כמו חתול דרוס. אבל הוא שרד זאת, או-או איך שהוא שרד את זה" הסבירה אליס ופלטה צחוק מהיר. טל חייכה, היא מעולם לא הייתה בסיטואציה כזאת, שהיא עומדת על יד אהוב ליבה, ומסכימה לצאת איתו. כלומר, היא לא דמיינה את עצמה יוצאת עם מישהו בלונדון, היה נראה לה כאילו שידידים זה הפיתרון המושלם לבדידות. "איך בן-אדם יכול להיות כול כך 'עיוור' לאהבה? במיוחד כשזה עומד לו מול העיניים?" שאלה טל. אליס צחקה צחוק מהיר ואמרה "אוה, יקירתי. את עודך נערה צעירה...ובכול זאת, גם בסיפור שלך, עצמך, עומדים דברים לנגד עינייך. ואת אינך מבחינה בהם". טל פתחה את עיניה ואמרה "לא אליס, אני חוששת שאת טועה". "ילדה, אומנם אני זקנה. וקשה לי להוריד את שיערות שפמי בשעווה, אבל אני תמיד מוצאת פיתרון אחר. את צריכה לפקוח את עיניך". אליס הייתה נראית בטוחה בעצמה, לעומת טל שנראתה מופתעת מדבריה המחזקים של הזקנה שישבה לידה. לפתע היא החלה לחשוב על מהלך חייה, בזמן הקצר ששהתה היא בלונדון. והיא הגיעה למסקנה שהיו לה מספר מקרים שהיא הייתה בטוחה שהיא מאוהבת, אך מיד הוריד את זה מסדר יומה. "אני חושבת שאל קוראת לי...בצורה די עקיפה—" "פחדנית?" קטעה אותה אליס ושאלה במהירות. "טוב, כן" אמרה טל בציניות והעבירה את רגליה אחת מן השנייה. "בהחלט," אמרה אליס ופלטה צחוק מהיר "זה גם חלק מן הכוונה, סוג של חלק". טל הביטה אל עבר האנשים באולם וענתה לה "אני לא מפחדנית, אני מוכנה לעשות כול מה שתאמרי לי. אם זה יהיה הגיוני כמובן". "את בטוחה שאינך טיפשה בכדי לומר זאת? את בטוחה שהנך לא פחדנית?" שאלה אליס בהרמת גבה כלפי מעלה. טל הרגישה שהיא בוחנת אותה, את אומץ ליבה לפחות. היא הייתה חייבת לקחת את הסיכון, לפחות בשביל הפעם הזאת. אין לה מה להפסיד כאן, בהחלט לא. "יכול להיות שאת טיפשה, על עצם המחשבה שלך שאני פחדנית?" שאלה טל בכעס. היא ציפתה שאליס תדחה אותה, או שתתרגז על דבריה החצופים. היא יכלה להודות בעצמה, בינה לבין עצמה, שהיא די הגזימה בתגובתה. אך פניה של אליס לא הראו כעס. ההיפך הוא הנכון, אליס פתחה את עיניה ופלטה בצחוק עמוק שחשף את שיניה הלבנות להפליא. "או, אני לא אתרגל לזה לעולם," היא אמרה בין צחוק לנשימה. "את ילדה קטנה וחוצפנית, ואת יודעת מה? או, מאמא...אני אוהבת את זה!". טל פלטה אנחה, יהא הרגישה אבן נגולה מליבה. "נסי אותי, אני לא מסוגלת לסבול זלזול של אנשים כלפי". אליס חייכה אליה בגאווה והביטה בה במבט צדדי בוחן. ניכר עליה שהיא קלטה את האופי החזק והגאוותני שצמח בטל, והיה חי בה כול הזמן. היא העירה אותו, רק בכדי שתוכל לעצבן אותה מעט. ולראות את הצד העצבני שהיה רדום אי שם במעמקי נשמתה. "ילדה, את נמרה לכול, אה?" היא שאלה והרימה את גבתה. "בערך" ענתה טל בביישנות. "אמרת כול דבר, נכון שאני צודקת?" שאלה אליס ושילבה את ידיה על חזה. "כן" אמרה טל במהירות וכיווצה את פיה. אליס חייכה ואמרה "את רואה את האירוע שאת נמצאת בו?". טל סרקה את כול האולם בעיניה והשיבה "כן, אני רואה". "זה אירוע משעמם!" פלטה אליס ושרבבה את שפתיה הדקיקות לכדי חיוך. "מלא אנשים, רובם קשורים אל הדיסק והסינגל החדש של מקפליי שעומד לצאת. והאחרים באו לראות אותי, אבל את רואה את הבר המשמעותי ביותר?" שאלה אליס. היא סידרה את שיערה הבלונדיני, והביטה על טל בעיניה החתוליות. "כן," השיבה טל. היא ניערה את שיערה קלות לאחור ואמרה מיד "יש כאן כמה אנשים צעירים, וחלק מהם לא מודעים לאחרים". "בדיוק, חסר כאן חיים בונבוניירה" אמרה אליס וסלסלה קצוות שיער משיערה על אצבעה. טל פלטה אנחה ושאלה "ומה אני קשורה לכך?". "זה בדיוק מה שאני הולכת לומר לך. את, הולכת אל דני ומבקשת ממנו לרקוד איתך" אמרה אליס במהירות מבלי להביט על פניה של טל. טל פתחה את עיניה ופלטה אוויר מראותיה, "אבל בנות לא מאמורות להזמין את הבנים, וממש לא אכפת לי להזמין אותו, שלא תביני אותי לא נכון. זה פשוט, קצת...את יודעת. אולי לא אמורים לרקוד כאן" היא אמרה. אליס פלטה צחוק מקוטע ואמרה "את פוחדת, נכון?". "לא!" התרעמה טל והרימה את גבותיה כלפי מעלה. היא מתחה את גבה, הרימה את חזה, והביטה לאיה בגאווה. "אני לא פוחדת, איזו סיבה יש לי לפחד? אני נראית לך כמו רכיכה?". "כמו שחשבתי, את יותר פחדנית מן הרכיכה שעומדת שם בפינה" אמרה אליס וסגרה את פיה בהידוק. "אני לא רכיכה—" "בטח שכן!" השיבה אליס. "אני...את יודעת מה? עכשיו הרגזת אותי לגמרי!...אני אלך עכשיו ואזמין אותו, ואם הוא לא יסכים הוא יתחרט על זה. ואת תיראי שאני לא רכיכה!" קראה טל בזעם. "כן,כן" אמרה אליס בספקנות ושילבה את ידיה על חזה. היא שמה את רגליה זו על זו, והביטה על טל במבט מסופק. טל פלטה אנחה עצבנית במיוחד ואמרה "את רואה?" היא התרוממה מן השולחן, והפנתה את גבה אל אליס. "אני הולכת," היא הלכה מספר צעדים ונעצרה שוב.
יש המשך~~>

McFly rullz

New member
יא מאמא!../images/Emo6.gif או..יא בייבי!!!!../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif~לילהטוב~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||[קללת התפוז שוב כאן] ../images/Emo126.gif

זה מתחיל לעשות בעיות-אני מקווה שהוא לא יפסיק לי את הפיק כאן><
Lil Mama-Lip Gloss : http://www.youtube.com/watch?v=-eqMeapv2J8 ******************************************************************************************************************** ."וחוץ מזה אין כאן שום רכיכה, זאת שעומדת מולך הולכת עכשיו, והיא תראה לך שהיא הרבה יותר מזה" היא הוסיפה במהירות ונשכה את שפתה כאשר הסתובבה. אליס פלטה נחרת בוס ואמר "בחיי, תלכי כבר ילדה!". "טוב, טוב...הנה התרחקתי" אמרה טל והסתובבה שנית. היא נשמה נשימה עמוקה, סידרה את שיערה, ואמרה לעצמה "הזקנה הזאת מטורפת, ואני עוד יותר". ***** טל הלכה אל עבר דמותו של דני במהירות, ובלעה את רוקה בדרכה. היא לא תתבייש, כי היא יודעת שאליס צופה בה. וגם אם הם יהיו היחידים באולם שירקדו, היא תעשה תא זה. מתברר שהאגו שלה לא פחות נפוח מן האגו של הבנים, הזכרים. היא נעמדה מאחורי גבו, ועצרה לפתע. היא הריחה את ריחו המוכר. היא הסתכלה אל עבר תנועות גופו כאשר זז כשדיבר עם מישהו בעל כרס-בירה גדולה. נראה היה שהוא גם עוסק במוזיקה, משום שגיטרה חשמלית הייתה תלויה על כתפו, משום-מה. טל החליטה לא להפריע, והסתובבה. אך מיד ראתה את מבטה הבוחן שלא ליס והסתובבה בו במקום. היא החליטה לפעול בשיטה אחרת, אם השיטה הילדותית לא תפעל. וככול הנראה, אין טעם לנסות אותה בכלל. היא החליטה לנסות את הגישה הנשית, הגישה המתוחכמת. מיד היא השחילה את ידה תחת זרועו של דני, ואחזה בו כמו שהאב אוחז בביתו בצעידתה אל החופה. היא הפתיעה אותו מעט, אך הוא לא פסק משיחתו, למרות שהרגיש בה. הוא חייך והוריד את ידו, כך שתתמוך בידה, וסגר עליה. טל חייכה אל האיש הנחמד שאמר לה "שלום, אני בדיוק מדבר עם חבר שלך על הנשים. אנחנו חושבים שכולכן אותו הדבר". "אתם חושבים הרבה דברים, אם העולם היה הולך על פי המחשבות שלכם, בוודאי שהיינו נכחדות" אמרה טל לעצמה בראשה. "אוה," היא אמרה אל עבר האיש "זה לא חבר שלי, ובכול אופן, אני חולקת על דעתך". האיש חייך אליה חיוך מאתגר ואמר "באמת? האם יש לך דעה אחרת?...כמובן שאני לא מתפלא, את נקבה". "ברור שאתה לא מתפלא, שוביניסט, שמן, ושיכור שכמותך. אני מקווה שהמוזיקה שלך פחות גרועה מן הבדיחות הלא-מצחיקות שלך" אמרה טל בתוך ראשה. "או, בהחלט. אני חושבת שלכול בן-אדם יש אישיות אחרת. במיוחד לנשים, שהן דבר כול כך עצום וחזק" אמרה טל אל עבר האיש. דני חייך ואמר "שלום לך". טל חייכה אליו ואמרה "שלום גם לך. ומה הדעה שלך בעניין?". "שלי?" שאלה דני והרים את פניו אל עבר האיש. "אני חושבת שנשים הן דבר מקסים, מציק ומסתורי" אמר דני. "אני חולק על דעתך ג'ונס, נשים הן תסבוכת...אל תעלבי כמובן,אה...מהו שמך?" שאל האיש. "אני טל" אמרה טל והוסיפה במהירות "טל אביב". "לא נעים גם לי להכיר אותך" היא אמרה לעצמה בראש וחייכה אליו. "אני חושבת שאתה טועה, כנראה שאתה נפגעת מנשים. אני מציעה לך ללכת לדבר עם אותה האישה, לכול פגיעה שלנו יש הסבר" הביעה טל את דעתה. "כן," אמר האיש "אני באמת...את יודעת, נפגעתי. ובכול זאת, כמדומני שאת חושבת שהנשים הן אלו שחייבות להיות בסופו של דבר הצד הטוב? אני חייב לומר לך שלפעמים אני משוכנע שהן השטן". "לא," ענתה טל במהירות "אבל אתה נשמע כמו אחד שנפגע מהרבה נשים". "ואם יורשה לי להגיד, הייתי גם מוסיפה שהזלזול שלך עובר כול גבול. והפדחת שלך לא מוצאת חן בעיני. אם היה לך טיפת כבוד לנשים אולי הן לא היו פוגעות בך...ולא היית כמו שאתה היום. גבר שמן, עם כרס-בירה שמשתרבבת לך מקצה החולצה. אני בטוחה שחזייה במידה A תתאים לך נהדר. רק תשתדל לא לספר לנו על הדעות שלך, זה לא מעניין אותנו ולא אותך" אמרה טל בתוך תוכה. היא הביטה אל עבר דני ואמרה "אני משוכנעת שכמה קורסים בנושא "מהות עצמית" יעזרו לך אדוני. במיוחד במצבך, כול הכבוד שלך כלפי נשים—" "נגוז" השלים אותה דני. "כן, תיאור יפה" אמרה טל וזקפה נקודה לזכותו. "הלכתי, וזה לא עזר. נאי חושב שאת חוצפנית לא קטנה, ואני דווקא די מחבב את זה" אמר האיש. טל צחקה ואמרה "תודה". "כן, ברור שאת מחבב את זה, נכנסת אל תוך בור עמוק, ואתה יודע שאני לא מוציאה אותך משם, כי הדעות שלך חסרות בסיס. עכשיו נראה אותך מצליח לעלות עלי!" אמרה טל בתוך ראשה. "אני אדבר איתך כבר בקשר לאקורדים החדשים ג'ונס, אני מקווה שעזרתי לך. ותודה רבה לך גברתי, השיחה שלך הנעימה לי את זמני" אמר האיש ולחץ את ידו של דני. טל חייכה אליו חיוך כלבבי ואמרה "אני שמחה". לאחר שהלך האיש מהם והשאיר אותם לבד, טל הרימה את פניה אל עבר דני ושאלה "מה?". דני חייך חיוך מאופק ואמר "הכנסת לו חזק טל! ואני חשבתי שאני אצטרך לסבול את הטרח הזקן הזה עד סוף הערב". "אוה," אמרה טל "אני שמחה שיכולתי לעזור".
יש מהשך~~>

yaelsee

New member
מי שמדברת מיקי, את הרגת אותו!

XDDDD או שבעצם זה צריך להיות -__________________________-"

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| ../images/Emo126.gif

"אני מבין שעכשיו את בטח תאמרי לי שבאת לבקש ממני משהו, אחרי הכול אנחנו עומדים כאן כמו בעל ואישה כבר מספר דקות. בטח יש לזה תירוץ משכנע שאת מיד תתרצי" אמר דני בציניות. טל פרצה בצחוק ואמרה "כול כך מתאים לך לומר את זה. עוד מעט גם תוריד את מכנסייך ותרקוד את ריקוד הגשם העתיק". "כאן? עכשיו?" שאל דני והרים את גבותיו כלפי מעלה. "דני!" קראה טל ופלטה צחוק. "או! תשתוק, אתה לא מבין בזה בכלל!" קראה לפתע ג'יו מעל ידם. היא עמדה מטרים ספורים מטל ודני על יד טום. נראה היה שהיא מטיפה לו, או סתם רבה איתו ריב סתמי. "על מה כול המאומה?" שאלה טל את ג'יו כאשר השניים נעמדו על ידה. "טום חושב שאני לא מוכנה לקבל את עצם זה שהוא מבלה כול הערב עם "הטורפים" "אמרה ג'יו ברוגז וכיווצה את גבותיה. "הטורפים?" שאלה טל. "זה הכינוי שלה לצלמים ולעיתונאים" הסביר דני בשקט. טל הביטה על השניים ואמרה "כן, זה באמת מלחיץ. אבל ג'יו מסתדרת עם זה די טוב, לעומת חברות אחרות של מפורסמים". "אבל היא רוטנת כול היום, עמדנו עם איזה אמרגן של להקה חברה שלנו, והיא אמרה לו שהוא צריך לגזור את השפם" אמר טום והטיח את ידיו באוויר. "הוא אמר לי שהחולצה שלי מזעזעת!" קראה ג'יו בזעם. "הוא הומו!" רטן טום. "אוה," פלטה ג'יו בשקט "את העובדה הזאת, למען האמת לא ידעתי". "למה לא שאלת?" שאל טום. ג'יו פתחה את פיה בכעס ואמרה "אני לא אמרה לנחש שמשהו לא בסדר אצלו, גם אם יש לו שפם משורטט, וגבות מסודרות, והוא שם פודרה ויש לו עיפרון שחור בתוך העיניים. בכול זאת!". "אני לא חושב שהחולצה שלך מכוערת" אמר דני וסובב את פניו מטום הזועם אל ג'יו. היא שלחה אליו מבט רגוע ואמרה "תודה דני". "גם אני לא" הצטרפה טל. "תודה גם לך" אמרה ג'יו ופלטה צחוק חמוד מבין שפתיה. ג'יו הפנתה את מבטה אל עבר טום ואמרה "אני הולכת להתאוורר קצת. יותר מידי דברים קרו היום". לאחר מכן היא הסתובבה אל עבר טל ושאלה "את מרגישה בסדר יקירה? הרגשתי ממש מעוצבנת מקודם, כול כך ריחמתי עלייך. אבל כשראיתי שהסתדרת עם דני מצוין אז החלטתי לא להפריע, אז רק עכשיו נזכרתי לשאול אותך". טל חייכה אליה ואמרה "כן, אני בסדר עכשיו. בטח אני לא אירדם הלילה, אני לא יודעת איך לספר איך לספר את זה להורים שלי". "את צריכה שאני אדבר איתם? אני טיפה יותר מבוגרת ממך, טוב אני יותר מבוגרת ממך. ואני אוכל לדבר איתם על זה. אני בטוחה שהם יבינו, אחיר הכול מה יש כאן לא להבין? זה כבר היה ונעשה, ואם תצטרכי פסיכולוג אבא שלי יוכל לעשות לך שיחה בחינם. ואם זה יעבור לך לבד, אז הכול בדר. הם צריכים לדעת שהם צריכים לתמוך בך" אמרה ג'יו, והניחה את ידה על כתפה של טל. "אגב, למה שניכם עומדים כאן כמו בעל-ואישה?" היא העירה במהירות. טל הביטה אל זרועה שהייתה חבוקה בזרועו של דני ואמרה מיד " תודה ג'יו, אני באמת אזדקק לעזרה...ואני צריכה לומר לדני לעשות משהו". דני נראה נבוך, הוא הביט על טום ושאל "ראית את אדון קיסגר? הוא דיבר איתי על אשתו, היית מאמין שהוא היה מלחין גדול?". "לא! הוא נראה לי טמבל לגמרי. הוא דיבר עם ג'יו על זה שבחורות הן דבר שהוא "צורך" בלבד. והיא ממש התעצבנה" אמר טום ופלט צחוק. "הוא טיפש, בחייך! מלחין או לא, יש לו דעות מטומטמות לגמרי!" התרעמה ג'יוהנה. טל הביטה אל עבר דני באי-הבנה. דני מיד פלטה חיוך ואמר "כן, גם טל הראתה-לו-מה-זה. היא התחילה להוכח איתו, ולומר לו שהוא זקוק לפסיכולוג". טום וג'יו פרצו בצחוק יחדיו והביטו אחד על השני. "טיפשים," פלטה טל "אתם רבים על שטויות". "מחזק" אמר הארי משום מקום. "טום, אתה יודע טוב מאוד שג'יו רגישה למה שאומרים לה על הבגדים שלה" אמרה טל בהינף יד אל עבר ג'יו. "מחזקת מאוד" קרא אייזי מאחורי הארי. " וג'יו, המשיכה טל והניפה את ידה אל עבר טום "את יודעת מעולה שהאירוע הזה הוא חלק מן ההשקה של הדיסק". "מחזק!" אמר דני ופרץ בצחוק. טל הביטה עליו ושאלה "משהו מצחיק אותך דני ג'ונס?". "כלום" אמר דני וחייך חיוך מתוק. טל היבטה אל עבר ג'יו וטום, וראתה כי הם הצליחו להתחמק מן המקום. וכך גם הארי ואייזי. היא הרימה את מבטה אל עבר דני ואמרה "הם מהירים". "בהחלט" אמר דני ופרץ בצחוק. "מה רצית לומר לי? כדאי שזה יהיה מהר, בחצות בדיוק אנחנו צריכים לצאת מכאן לכיוון הבית של טום. שם מתחיל המסיבה שאחרי. אני לא רוצה ללכת לשם, אבל אני רוצה לפגוש את החברים שלנו שבאו במיוחד בכדי לראות את כולנו". "אוה, יש עוד הרבה זמן לחצות דני. בכול אופן, יש לי בקשה ממך" אמרה טל. דני העביר את כובד משקלו מן הרגל הראשונה אל השנייה ואמר "תבקשי". טל חייכה ושאלה "רוצה לרקוד?". וכשראתה שהוא אינו מגיב היא מיהרה לומר "פשוט תגיד כן, תשחק את עצמך כאילו שאתה נהנה, כדי שאני אנצח בהתערבות שלי עם סבתא שלך". דני פלט צחוק מהיר ושאל "ואת רוצה לרקוד?...את שמה לב שאנחנו היחידים שנעשה את זה?". "כן" אמרה טל. "עוד לא הבנת שסבתא שלי מטורפת?...אז, את רוצה לרקוד?" הוא שאל והביט אל עבר הסובבים אותם בחשש. טל חייכה ואמרה "אם תזמין אותי, בשמחה". דני נעמד כמו בול עץ ושילב את רגליו, הוא התכופף ואמר "התרצי לרקוד איתי?". טל חייכה ואמרה "כן, איך אפשר לסרב?...רק שתדע שאני לא יודעת—" "לרקוד?" שאל דני. "כן, זה" אמרה טל וגלגלה את עיניה. דני חייך ואמר "אני יודע, אל תדאגי. הקטע היותר מלחיץ זה האם את תיבהלי מן המבטים שנקבל בגלל זה". "שאני אבהל?" שאלה טל והרימה את גבתה למעלה. "ברור, לי לא אכפת!" קרא דני. טל כיווצה את שרירי פיה ואמרה "אה, כן? בוא אתה".
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||| ../images/Emo126.gif

זה ה-שיר של החלק הזה
McFLY - No Worries http://www.youtube.com/watch?v=sR-5WC8GkwI ******************************************************************************************************************* היא משכה אותו בידו אל אמצע הרחבה, ועקפה אנשים שעמדו ודיברו, וגרמה להם להביט על השניים בעניין. "אני מצטערת...סליחה...אפשר לעבור?" שאלה טל אנשים שעמדו מנגד לעיניה. "ערב טוב, מה שלומך?...כן, ברור שאני זוכרת אותך מן התיכון. שלום סבתא" אמר דני מפעם לפעמם, וניסה לחפות על דבריה של טל. כשהם הגיעו אל האמצע דני הביט על טל ושאל "הגענו?". "בהחלט" ענתה טל. "מה רוקדים?" הוא שאל במהירות. טל נשכה את שפתה התחתונה ואמרה "היא לא אמר לי, אז אני חושבת שאפשר—" אך לפתע החלו צלילים של שירים מוזרים להישמע בחלל האולם. צלילים שקטעו את דיברוה של טל, וגרמו לה להביט אל עבר בדי-ג'יי שעמד בסוף הרחבה בכדי להנעים את הערב. תחילה היה זה רוק-כבד, ולאחר 4 שניות התחלפו השירים לשיר נודע של הבנים. No Worries. טל פתחה את עיניה ושאלה "איך אנחנו אמורים לרקוד את הריקוד הזה? הוא יותר מידי-" אך לפני שהיא הספיקה להשלים את המשפט התערב שדני אומר "קצת חוש-קצב לא יזיק כאן". "מי שמדבר על חושב קצב" עקצה טל בשקט. דני משך אותה אליו ואמר "קדימה, אם את כבר התחלתי איתך בעניין הזה, אז בואי נהינה ממנו". טל פלטה צחקוק מהיר ואמרה "בסדר, אבל תגיד לי...איך למדת לרקוד?". "למדתי בתיכון, וביסודי. אני רוקד כמה סוגי ריקודים, אף אחד לא יודע מזה כמובן. אמא שלי היא חובבת ריקודים סלוניים, וריקודים של שנות ה-70 וכול זה. קדימה, תתחילי לזוז" אמר לה דני בלחש. טל הצמידה את פניה אל אוזנו ואמר "חסר לך שאתה הולך לעשות ממני צחוק". "אלוהים שימור," אמר דני והצמיד אותה אליו "מה עובר במוחך המעוות?". "אם לומר את האמת," אמרה טל וניסתה להידחק ממנו והלאה, אך ללא הצלחה. "אני לא יודעת מה אנחנו רוקדים עכשיו. אבל העובדה שאתה טוב בזה קצת מלחיצה". "מלחיץ אותי יותר שאנחנו היחידים שרוקדים" לחש לה דני ושלח אותה ממנו. הוא תפס אותה בידו ומשך אותה בחזרה אליו. טל כיווצה את שפתיה בחוזקה וסיננה מבין שיניה " אני מוכיחה משהו לסבתא שלך,". דני חייך ואמר "את רוקדת איתי רק בכדי להוכיח? או שהמניעים שלך שונים?". הוא אחז בכתפה והוריד אותה במהירות. "אני לא דוברת סינית, אבל אני די רוקדת איתך גם משום שאני רוצה. מה פתאום נהיית כול כך סקרן?" שאלה טל. היא הרגישה את שיערה מתנופף, ואהבה את ההרגשה. חזהו של דני נגע בה, ונשימותיו התערבבו בנשימותיה. דני משך אותה, וסובב באיטיות, כך שאף אחד לא יאכל להרגיש. היא לא הרגישה מטופשת, משום שלא הרגישה את הסיבובים. פעם ראשונה שהיא בהחלט אהבה לרקוד, מבלי לשים לב לקהל סביבה. "תיראי אנשים מתחילים להתאסף כאן ולרקוד" לחש לה דני בשקט. "שקט, עכשיו השורה האהובה עלי" אמרה טל, ונשכה את שפתה התחתונה. "ברור, השורה שלי" אמר דני בגאוותני. "נכון שהוא שר טוב? אתה לעומתו רק יכול לחלום לשיר בצורה שכזאת" אמרה טל בציניות. דני פתח את פיו ואמר "כן?", הוא הרים את גבתו ונראה נחוש בדעתו לעשות משהו שלא יעלה על דעה של טל. הוא החל לשיר ביחד עם השיר בקול, ולגרום לטל לפרוץ בצחוק. אנשים שהיו עד לפני רגע משועממים מן העומס, החלו לרקוד סביבם ולהשתולל. טל הביטה על דני וחייכה לעצמה. לפתע השיר נגמר, דני הביט בעיניה שלט ל ואמר "זה היה נחמד, את רוקדת לא רע.די טוב הייתי אומר". "די טוב?" חזרה טל על דבריו. "אני לא יודעת לרקוד! אתה חתיכת בן-אדם שוויצר" היא התרעמה. "כן, גבינה שוויצרית" אמר דני. "מצחיק מאוד" אמרה טל ופלטה צחוק. "טל, אני מרגיש שאני מוכרח לומר לך משהו, ועוד מעט חצות" אמר לפתע דני. טל בלעה את רוקה ושאלה "אתה בטוח שזה רעיון טוב? לפעמים נראה לי שאני מתחמקת ממך. אבל אולי זה רק כי אני פוחדת". "מדוע? אני חושב שאת מפספסת כאן משהו" אמר דני בשקט. טל הביטה אל עבר שעונה ושאלה "זה יאכל לחכות ליום אחר? אני חייבת ללכת". דני נשך את שפתו התחתונה ואמר "תקשיבי לי, זה ממש חשוב. אני לא יודע אם... יהיה לי את האומץ, כלומר את מבינה, לא?". טל הנהנה עם ראשה לשלילה ופלטה "לא בדיוק, זה דורש זמן? או שתוכל להסתפק בכמה דקות?". "לא, זה דורש זמן. אני חושב" אמר דני בשקט. טל כיווצה את עיניה ושאלה מיד "מה דעתך על סוף השבוע? יש לך רק ראיון ל-TOTP... אחר כך נוכל להיפגש, אם אתה רוצה". "אוקיי, בסדר. אולי את צודקת בכול זאת" הסכים דני והנהן עם ראשו. טל כרכה את זרועותיה סביב צווארו וחיבקה אותו חיבוק מפתיע במיוחד. היא הרגישה אץ הצורך לחבק אותו פתאום, כאילו שהיא ידעה שהולך לקרות משהו והיא תתגעגע בקרוב לחיבוקים הללו. "התגעגעתי אלייך ג'ונס, אני לא יודעת אם אתה יודע, אבל אתה אחד מן האנשים שרק בגללם אני עוד כאן, בלונדון. אני לא ממש מחבבת את המקום הזה במיוחד, והאנשים נחמדים אלי בלבד. אבל יד כמה שקשה להתעלם מהם" אמרה טל במהירות והורידה את מבטה אל רגליה. "אל,זה היה מושלם!" אמר דני ופתח את עיניו הגדולות. "מה היה מושלם?" שאלה טל והרימה את מבטה בשנייה אל עיניו הגדולות והכחולות. "המשפט!" קרא דני "אני מתפעל כבר מכול משפט ארוך שיוצא לך לומר, ממש השתפרת". טל צחקה ופלטה "תודה, באמת נהייתי טובה". די עיוות את פניו ואמר "העיקר שלי את לא נותנת להתגאות בדברים, ולך יש כרטיס פתוח". "טל, אנחנו חייבת ללכת! מחר יש לך מבחן בספרות" אמרה איימי משום מקום וחייכה מולה חיוך גדול. "היי דני. רגע, הפרעתי לכם במשהו? אלוהים, ההתראות שלי גרועות!...מצטערת" היא אמרה מיד והלכה מן המקום עוד לפני שפתחו טל ודני את פיהם והספיקו לומר את דעתם. טל הביטה אל עבר כול האנשים סביבה, ואז העבירה את מבטה אל עבר פניו של דני. דני הביט עליה ופלט צחוק מהיר. "אני יודעת שיכול להיות מאוד שאתה תתעצבן עלי, אני חייבת לומר לך את זה" אמרה טל לפתע. "אני לא שומע אותך טל" אמר דני והביט אל עבר המולה סביבם. היו שם מספר כתבים, של אחד המגזינים הנבחרים שביקש תמונה של דני. טל זזה מיד הצידה ואפשרה לכול הצלמים לעטות על "טרפם" הנחשק. היא נעמדה מנגד להם והביטה על דני בזמן שאדי והארי הצטרפו אליהם מן הצד.
יש כול כך המשך~~>

yaelsee

New member
מי זה אדי? ><"

אם תפוז נתקע לך אני אעלה עכשיו [כי אמא שלי תהרוג אותי תכף :| ] אבל תגידי לי כי אם לא אני מתה להישאר ולהמשיך לקרוא, אני עדיין זוכרת שהם חייבים לגלות אחד לשני את המשאלות

m i c k e y 15

New member
איי איי איזה שיחות נפש../images/Emo6.gif XDD

יאו את מכניסה את הסיפור בין אמא של דני לאבא שלו לפה?? יאוווו

למעלה