../images/Emo126.gifחלק

|| ../images/Emo126.gif
Celine Dion - Because You Loved Me:
http://www.youtube.com/watch?v=9CkKuA86Mis&feature=related
Celine Dion-That's The Way It Is :
http://www.youtube.com/watch?v=aETZqx2QpQM&feature=related
החביב עלי:
Me and You:
http://www.youtube.com/watch?v=d5nQwN7VG74&feature=related אין צורך לומר שתפוז זבל לגמרי נכון?...נכון ************************************************************************************************************************ המחשבה על "ללכת משם" החלה לבצבץ בראשה, ולהיראות לה הכי הגיונית והכרחית. היא הסתובבה לכיוון האולם ותרה אחר איימי, וכאשר איתרה אותה היא התקרבה אליה. אחזה בידה, ואמרה "בואי, סיימנו כאן את העבודה". אך לפתע הגיחה אליס מאחוריה ושאלה "את מן הבנות שנעלמות לעולמים? או שנפרדות לפני כן?". טל חייכה והשיבה "ממך אני אפרד". אליס צחקה ושאלה "ומאלו שמאחורייך". טל הסתובבה בשניות וראתה את דני ודאגי עומדים מאחוריה בציפייה לדבר-מה. היא חייכה וקפצה על השניים בחיבוק. תחילה לדאגי, משום שהוא התקרב אליה ראשון. "ביי ילדה, אהבתי להכיר את חברה שלך. היא יודעת לנגן ממש טוב" אמר דאגי ועטה על פניו הבעה מוזרה. הוא עטף את טל בחיבוק אוהב ואמר "היה כייף". "תודה" אמרה איימי מאחוריהם. "אוה, הנה את" אמר דאגי והתקדם לעברה. הוא התנתק מטל תחילה, ואז הלך יחד עם איימי אל הצד כשהוא מעביר את ידיו על בס דמיוני. טל הסתובבה וחייכה לעברה, והביטה בפניה של אליס. היא ראתה אותה מסתובבת בכדי לדבר עם חברותיה, והחזירה את מבטה את רגליה. טל החלה לחשוב שהיא היחידה שלא מצליחה למצות את הערב הזה כמו שצריך. "אפשר קצת יחס? אני עומד כאן כבר כמה דקות" אמר דני מן הצד. טל הביטה לעברו, ידיו היו בכיסי חולצתו המרושלת. תלתליו הרכים הבריקו באור המנורה שדלקה מעליהם. הוא חייך חיוך רחב וחיכה לחיבוקה. טל פלטה צחוק והתקדמה לעברו בכדי לחבק אותו. היא שמה את זרועותיה סביב צווארו ואמרה "בבקשה, אני מצטערת". "חיי הזוהר מפחידים אותך,אה?" הוא שאל במהירות וחיבק אותה בחזרה. "כן,קצת" פלטה טל והניחה את ראשה על כתפו. "כן, גם אותי... לפעמים קצת קשה להתחמק מן העיתונים" פלט דני וחיבק את גובה הדקיק של טל בעדינות, כאילו פחד לשבור אותו. "רק רציתי לומר לך, שאני לא מאמינה שאני כאן" אמרה טל בשקט על יד אוזנו. היא סלסלה את אחד מן התלתלים שלו באצבעו וחיכתה לתגובתו. "למה?" הוא שאל במהירות. "כי," אמרה טל והתנתקה ממנו בשניות "אני יודעת שאמרת לי לא לחשוב על כך. אבל..." "דני ג'ונס, נכון?" שאל דני ועיקם את אפו. נראה היה שהנושא מאוד נודע לליבו, הוא לא אהב לדבר על הנושא הזה כמו שטל לא אהבה את העניין של עצם היותה יהודיה-ישראלית-עולה חדשה. "כן, זה הבחור" השיבה טל בנימה צינית. "לפעמים בא לי להעלים אותו, הוא רק מביא לי צרות...לפעמים" אמר דני ברוגז, ותקע את עיניו הגדולות מלאות העצבים בגבו של הארי שעמד על ידם וצחק עם אלמוני. טל פלטה אנחה ואמרה "לא, הוא בחור פשוט נפלא...אתה טיפש אם אתה חושב שלהעלים אותו יעזור לך. ואמרתי לך שתכעס דני". "את לא באמת חושבת עלי בתור דני ג'ונס, נכון?... אני מתכוון, כשאת איתי טל, הנה כשאת כאן עומדת לידי...את מרגישה שאת עם דני ג'ונס? או סתם דני?" שאל דני. "דני ג'ונס, אתה" אמרה טל במהירות. "את רואה?" שאל דני במהירות, ונופף בזרועותיו. טל משכה את דש חולצתו ואמרה "נוכל לעשות את זה בצד?". "לעשות מה?" שאל דני. טל עיקמה את פיה ואמרה בציניות "ילדים,...מה נראה לך? לעשות את השיחה, להמשיך אותה בצד". הם הלכו הצידה מן ההמון, והביטו אחד על השני כשברקים ניצתים מעיניהם. "תקשיב," אמרה טל קצרות "כשאני חושבת על זה בגדול, אתה כן דני ג'ונס. אחרת, אם לא...מי אתה?". דני פלט אנחה עצבנית וצחק צחוק מריר "טוב," הוא אמר "זה ברור מאליו שעד שאני מכיר בנות, הן יעדיפו את דני ג'ונס". "לא!" קראה טל. "אף פעם לא לראות את מי שאני באמת, רק את ההוא המחורבן שיודע להחזיק גיטרה ולשיר!" אמר דני ופלט מספר גידופים. טל החזיקה את צווארון חולצתו ואמרה "תפסיק כבר, תתעשט!" אני לא מעדיפה את דני ג'ונס, אני אוהבת אותך, את מי שאתה. אני לא אוהבת את ההוא ששם רק כדי להיות מפורסם". דני פתח את עיניו הכחולות והביט על טל במבט המום. ניכר עליו שקשה לו לקל את דבריה. טל סגרה מיד את פיה והביטה אל עבר נעליה. היא לא הבינה למה היא אמרה את הדברים הללו? הרי היא סיכמה בינה לבין עצמה שהיא לא תתאהב באף אחד בארץ הזו, אז מה קורה לה? מאיפה פתאום היא החליטה כול-כך הרבה דברים מבלי שידעה עליהם? "אמרת אוהבת?" שאל דני מיד. הסומק איים להציף את לחייה שח טח, היא עזבה את צווארונו ואמרה "אתה יודע למה אני מתכוונת דני, אני שונאת לראות אותך מאבד עשתונות ברגעים כאלו". לפתע דני התקרב אליה, הדביק לה נשיקה חמימה על לחיה ואמר "אפילו שאת חושבת שאל אחד הוא "לא", את תמצאי את האחד שהוא "כן" ". "למה אתה מתכוון? למה אתה מדבר איתי ברמזים? בריטי, שמנמן ומתולתל שכמוך" שאלה טל. דני ניער את תלתליו ואמר "אנחנו תמיד רומזים אחד לשני, זוהי דרך טבע-הדברים". טל מצמצה בעיניה ואמרה "כבר הזכרתי את זה ששיעורי הסינית הם מחוץ לתחום הלימודי שלי?". "כן, למען האמת- כמה פעמים" אמר דני בליווי מבטא מובהק. "דני, אני רצינית אבל. לא התכוונתי להתפרץ בצורה שכזאת, ובכול זאת...אתה יודע טוב מאוד שאני יודעת שאתה דני ג'ונס, קשה לי עם העובדה, אבל אני מתגברת" אמרה טל. דני חייך חצי חיוך ואמר "אני לא מבין אותך, למה את לא מסוגלת לראות דני בלבד?". טל צחקה ואמרה "כי אני אוהבת לראות אותך שר שם על הבמה, קופץ ומפזז. ההופעות הן החיים שלך והגיטרה היא החברה הכי טובה שלך". "נו, באמת. אבל מחוץ לחיי הזוהר?" שאל דני. טל נשמה נשימה עמוקה ואמרה "אני רואה את דניאל אלן דייויד ג'ונס. שנולד להורים משוגעים, ואי אפשר לשכוח את הסבתא המטורפת". דני פלט צחוק ואמר "אני לא מאמין שאת מכירה את כול השם שלי". טל צחקה ואמרה "אתה רואה? זה למה קשה לי להכיר בך אדם אחר, דני ג'ונס הוא חלק בלתי נפרד ממך. חלק שפעם הייתי זוכה לראות רק באינטרנט, ובכלל בתמונות. ועכשיו זה כאן, עומד לידי. אתה לעולם לא תבין איזה—" "מוזר זה?" שאל דני. "כן" אמרה טל. "חשבתי על זה אתמול, מה יקרה אם תיעלמי פתאום. אם תצטרכי לחזור לישראל, ותשאירי אותנו כאן" אמר דני בהרהור. "אתה חושב על דברים טיפשיים...שאני חושבת עליהם בכול יום" אמרה טל בהססנות. דני בחן את פני ואמר מיד "אני מרגיש כאילו שנדרת נדר כלשהו, את כאן איתנו ובכול זאת מרוחקת". "כי אני כן" אמרה טל. "למה?" שאל דני במהירות. טל הייתה מודעת למצב הזמן, היא הייתה חייבת לחזור הביתה. אבל הפיתוי לספר לדני ולהמשיך לדבר איתו היה מונח על הכף השנייה. הבחירה בין השתיים הייתה קשה, קשה עד מאוד. "אני אספר לך ביום אחר,אני מבטיחה!...אבל היום אני צריכה ללכת דני, אני חייבת לחזור" אמרה טל בספקנות.
יש המשך~~>