יא-בייבי!פרק 32

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||| ../images/Emo126.gif

Celine Dion - Because You Loved Me: http://www.youtube.com/watch?v=9CkKuA86Mis&feature=related
Celine Dion-That's The Way It Is : http://www.youtube.com/watch?v=aETZqx2QpQM&feature=related
החביב עלי:
Me and You: http://www.youtube.com/watch?v=d5nQwN7VG74&feature=related אין צורך לומר שתפוז זבל לגמרי נכון?...נכון ************************************************************************************************************************ המחשבה על "ללכת משם" החלה לבצבץ בראשה, ולהיראות לה הכי הגיונית והכרחית. היא הסתובבה לכיוון האולם ותרה אחר איימי, וכאשר איתרה אותה היא התקרבה אליה. אחזה בידה, ואמרה "בואי, סיימנו כאן את העבודה". אך לפתע הגיחה אליס מאחוריה ושאלה "את מן הבנות שנעלמות לעולמים? או שנפרדות לפני כן?". טל חייכה והשיבה "ממך אני אפרד". אליס צחקה ושאלה "ומאלו שמאחורייך". טל הסתובבה בשניות וראתה את דני ודאגי עומדים מאחוריה בציפייה לדבר-מה. היא חייכה וקפצה על השניים בחיבוק. תחילה לדאגי, משום שהוא התקרב אליה ראשון. "ביי ילדה, אהבתי להכיר את חברה שלך. היא יודעת לנגן ממש טוב" אמר דאגי ועטה על פניו הבעה מוזרה. הוא עטף את טל בחיבוק אוהב ואמר "היה כייף". "תודה" אמרה איימי מאחוריהם. "אוה, הנה את" אמר דאגי והתקדם לעברה. הוא התנתק מטל תחילה, ואז הלך יחד עם איימי אל הצד כשהוא מעביר את ידיו על בס דמיוני. טל הסתובבה וחייכה לעברה, והביטה בפניה של אליס. היא ראתה אותה מסתובבת בכדי לדבר עם חברותיה, והחזירה את מבטה את רגליה. טל החלה לחשוב שהיא היחידה שלא מצליחה למצות את הערב הזה כמו שצריך. "אפשר קצת יחס? אני עומד כאן כבר כמה דקות" אמר דני מן הצד. טל הביטה לעברו, ידיו היו בכיסי חולצתו המרושלת. תלתליו הרכים הבריקו באור המנורה שדלקה מעליהם. הוא חייך חיוך רחב וחיכה לחיבוקה. טל פלטה צחוק והתקדמה לעברו בכדי לחבק אותו. היא שמה את זרועותיה סביב צווארו ואמרה "בבקשה, אני מצטערת". "חיי הזוהר מפחידים אותך,אה?" הוא שאל במהירות וחיבק אותה בחזרה. "כן,קצת" פלטה טל והניחה את ראשה על כתפו. "כן, גם אותי... לפעמים קצת קשה להתחמק מן העיתונים" פלט דני וחיבק את גובה הדקיק של טל בעדינות, כאילו פחד לשבור אותו. "רק רציתי לומר לך, שאני לא מאמינה שאני כאן" אמרה טל בשקט על יד אוזנו. היא סלסלה את אחד מן התלתלים שלו באצבעו וחיכתה לתגובתו. "למה?" הוא שאל במהירות. "כי," אמרה טל והתנתקה ממנו בשניות "אני יודעת שאמרת לי לא לחשוב על כך. אבל..." "דני ג'ונס, נכון?" שאל דני ועיקם את אפו. נראה היה שהנושא מאוד נודע לליבו, הוא לא אהב לדבר על הנושא הזה כמו שטל לא אהבה את העניין של עצם היותה יהודיה-ישראלית-עולה חדשה. "כן, זה הבחור" השיבה טל בנימה צינית. "לפעמים בא לי להעלים אותו, הוא רק מביא לי צרות...לפעמים" אמר דני ברוגז, ותקע את עיניו הגדולות מלאות העצבים בגבו של הארי שעמד על ידם וצחק עם אלמוני. טל פלטה אנחה ואמרה "לא, הוא בחור פשוט נפלא...אתה טיפש אם אתה חושב שלהעלים אותו יעזור לך. ואמרתי לך שתכעס דני". "את לא באמת חושבת עלי בתור דני ג'ונס, נכון?... אני מתכוון, כשאת איתי טל, הנה כשאת כאן עומדת לידי...את מרגישה שאת עם דני ג'ונס? או סתם דני?" שאל דני. "דני ג'ונס, אתה" אמרה טל במהירות. "את רואה?" שאל דני במהירות, ונופף בזרועותיו. טל משכה את דש חולצתו ואמרה "נוכל לעשות את זה בצד?". "לעשות מה?" שאל דני. טל עיקמה את פיה ואמרה בציניות "ילדים,...מה נראה לך? לעשות את השיחה, להמשיך אותה בצד". הם הלכו הצידה מן ההמון, והביטו אחד על השני כשברקים ניצתים מעיניהם. "תקשיב," אמרה טל קצרות "כשאני חושבת על זה בגדול, אתה כן דני ג'ונס. אחרת, אם לא...מי אתה?". דני פלט אנחה עצבנית וצחק צחוק מריר "טוב," הוא אמר "זה ברור מאליו שעד שאני מכיר בנות, הן יעדיפו את דני ג'ונס". "לא!" קראה טל. "אף פעם לא לראות את מי שאני באמת, רק את ההוא המחורבן שיודע להחזיק גיטרה ולשיר!" אמר דני ופלט מספר גידופים. טל החזיקה את צווארון חולצתו ואמרה "תפסיק כבר, תתעשט!" אני לא מעדיפה את דני ג'ונס, אני אוהבת אותך, את מי שאתה. אני לא אוהבת את ההוא ששם רק כדי להיות מפורסם". דני פתח את עיניו הכחולות והביט על טל במבט המום. ניכר עליו שקשה לו לקל את דבריה. טל סגרה מיד את פיה והביטה אל עבר נעליה. היא לא הבינה למה היא אמרה את הדברים הללו? הרי היא סיכמה בינה לבין עצמה שהיא לא תתאהב באף אחד בארץ הזו, אז מה קורה לה? מאיפה פתאום היא החליטה כול-כך הרבה דברים מבלי שידעה עליהם? "אמרת אוהבת?" שאל דני מיד. הסומק איים להציף את לחייה שח טח, היא עזבה את צווארונו ואמרה "אתה יודע למה אני מתכוונת דני, אני שונאת לראות אותך מאבד עשתונות ברגעים כאלו". לפתע דני התקרב אליה, הדביק לה נשיקה חמימה על לחיה ואמר "אפילו שאת חושבת שאל אחד הוא "לא", את תמצאי את האחד שהוא "כן" ". "למה אתה מתכוון? למה אתה מדבר איתי ברמזים? בריטי, שמנמן ומתולתל שכמוך" שאלה טל. דני ניער את תלתליו ואמר "אנחנו תמיד רומזים אחד לשני, זוהי דרך טבע-הדברים". טל מצמצה בעיניה ואמרה "כבר הזכרתי את זה ששיעורי הסינית הם מחוץ לתחום הלימודי שלי?". "כן, למען האמת- כמה פעמים" אמר דני בליווי מבטא מובהק. "דני, אני רצינית אבל. לא התכוונתי להתפרץ בצורה שכזאת, ובכול זאת...אתה יודע טוב מאוד שאני יודעת שאתה דני ג'ונס, קשה לי עם העובדה, אבל אני מתגברת" אמרה טל. דני חייך חצי חיוך ואמר "אני לא מבין אותך, למה את לא מסוגלת לראות דני בלבד?". טל צחקה ואמרה "כי אני אוהבת לראות אותך שר שם על הבמה, קופץ ומפזז. ההופעות הן החיים שלך והגיטרה היא החברה הכי טובה שלך". "נו, באמת. אבל מחוץ לחיי הזוהר?" שאל דני. טל נשמה נשימה עמוקה ואמרה "אני רואה את דניאל אלן דייויד ג'ונס. שנולד להורים משוגעים, ואי אפשר לשכוח את הסבתא המטורפת". דני פלט צחוק ואמר "אני לא מאמין שאת מכירה את כול השם שלי". טל צחקה ואמרה "אתה רואה? זה למה קשה לי להכיר בך אדם אחר, דני ג'ונס הוא חלק בלתי נפרד ממך. חלק שפעם הייתי זוכה לראות רק באינטרנט, ובכלל בתמונות. ועכשיו זה כאן, עומד לידי. אתה לעולם לא תבין איזה—" "מוזר זה?" שאל דני. "כן" אמרה טל. "חשבתי על זה אתמול, מה יקרה אם תיעלמי פתאום. אם תצטרכי לחזור לישראל, ותשאירי אותנו כאן" אמר דני בהרהור. "אתה חושב על דברים טיפשיים...שאני חושבת עליהם בכול יום" אמרה טל בהססנות. דני בחן את פני ואמר מיד "אני מרגיש כאילו שנדרת נדר כלשהו, את כאן איתנו ובכול זאת מרוחקת". "כי אני כן" אמרה טל. "למה?" שאל דני במהירות. טל הייתה מודעת למצב הזמן, היא הייתה חייבת לחזור הביתה. אבל הפיתוי לספר לדני ולהמשיך לדבר איתו היה מונח על הכף השנייה. הבחירה בין השתיים הייתה קשה, קשה עד מאוד. "אני אספר לך ביום אחר,אני מבטיחה!...אבל היום אני צריכה ללכת דני, אני חייבת לחזור" אמרה טל בספקנות.
יש המשך~~>

yaelsee

New member
היא אמרה אוהבת! היא אומרה אוהבת!

ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייישששששששש
אני מאחרת לבצפר יעני להסעה אבל אני אשאר ואקרא את זה בכל זאת

m i c k e y 15

New member
'לטל: אם עוד פעם אחת את אומרת את המילה

"אוהבת" ליד דני ג'ונס ומדברת אליו במיוחד, את תישאי בתוצאות, והן יהיו קשות
ב"אהבה" מיכל =] ' XDDDDDDDDDD לקחתי קשה

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

XDDDDD תמשיכי לקרוע אותי. אני רק אשב לי ואצחק. דיי..XDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||| [7] ../images/Emo126.gif

Stevie B. - Because I love you : http://www.youtube.com/watch?v=B26oUOD6V9M ***************************************************************************************************************************** דני חייך ואמר "את מאמינה לזה? פעם ראשונה שאני מוכן לכול, אני מוכן לומר לך שזה בסדר שנדבר בעוד יומיים, אני מוכן לומר לך שאני מרגיש עכשיו בחילה. אני מוכן לומר לך שהכוויה שורפת לי עד אימה, אני מוכן לומר לך שאני מת לחבק אותך שוב. אני מוכן להגיד לך שגם אם תקפצי עלי עכשיו זה לא יפריע לי. נמאס לי שהכול מפריע לי... נמאס לי שיש לי דברים לומר ובגלל "דברים" אני צריך לקטוע אותם. וגם עכשיו, ברגע זה, אני נחנק ואני ממשיך לדבר. האם ראית יצור יותר מוזר ממני?". טל קפצה עליו בחיבוק ענק והרימה את רגליה סביבו. היא צחקה ואמרה "תנשום עמוק". טל פלטה אנחה ואמר "אני נושם". טל חיבקה את ראשו ואמרה "עוד מעט כולם יסתכלו עלינו, והעיתונים יודעים לפתח שמועות בצורה הכי טובה דני". "בתור חברה שלנו את צריכה להבין את זה שיש מינוסים ויש פלוסים" אמר דני בנחישות. על שפתיה של טל התנוסס חיוך, חיוך מיוחד. חיוך שהזכיר לה תמיד למה היא רוצה להישאר כאן ומדוע היא בחרה לא לחזור לישראל אל בית דודיה. ההורים שלה חייבו אותי לבוא איתם ללונדון, אך היה לה תנאי שהם יאפשרו לה לחזור מתי שרק תחפוץ. "אני מבינה, תמיד" אמרה טל. דני הוריד אותה ואמר "את תחשבי שאני מטורף, אבל הייתי רוצה רק פעם אחת לדבר איתך, ולגמור את המשפט שלי עד הסוף. לדבר ולדעת שאני לא עומד להיקטע בעוד רגע". "תדבר, יש לך בדיוק כמה דקות דני ג'ונס" אמרה טל בטון מתגרה. "את חושבת שזה פשוט? זהו, עכשיו זה תקוע" אמר דני ונתן לעצמו טפיחה על השכם. "תקשיב, אני מבטיחה לך שיהיה לנו זמן לדבר" אמרה טל בשקט. "לא יהיה" אמר דני בשקט. "אני מבטיחה!" אמרה טל במעט כעס. דני הטה את פניו לאלכסון ואמר בשקט "לא יהיה!". "אז תגיד לי כאן ועכשיו!" אמרה טל. היא לא הבינה עד כמה עוד יכולה הערב הזה להיהפך למשובץ בשלל אפקטים מוזרים שבישראל לא היו קורים לה. היא הכירה את מקפליי, היא נמצאת האירוע השקת הסינגל והדיסק, היא הותקפה על ידיד המנג'ר פדופיל שלהם, היא סיפרה את סיפור חייה לסולן האהוב עליה. וכעת היא נמצאת בין כמה עולמות משום שהיא אמרה לעצמה לא להתאהב במקום הזה. "אני לא יכול, אני יודע שאנשים צופים בי וזה מלחיץ אותי" אמר דני במהירות והביט אל עבר עיניה של טל. טל פלטה אנחה ואמרה "למה תמיד הקטעים הללו, שלנו ביחד, הכי מלחיצים אותי?". "גם אותי" אמר דני בשקט. "אני לא מאמינה שחשבת שאני תפוסה על ידי דאגי בלי לומר לך" אמרה טל בשקט והביטה על רגליה. היא ידעה שהיא פגעה בנקודה מאוד רגישה אצל דני. אך את הנעשה אין להשיב. "אני יודע, ויש לכך סיבה מעולה" אמר דני בשקט. "אפשר לבקש לדעת אותה?" שאלה טל והרימה את מבטה אל עבר עיניו הכחולות. היא ראתה זיק של פחד עובד בהן. דני שתק ונתן לה את אפשרות הדיבור. כאילו שהייתה צריכה היא לנחש את התשובה מעצמה. "אפשר לא היום?" שאל דני והוריד את פניו כלפי מטה. "כן," אמרה ל בשקט "כן, דני". דני פרץ בצחוק ואמר "דני...כבר נמאס לי מהשם הזה. תקראי לי ג'ון". טל פרצה בצחוק ואמרה "ג'ון אתה יכול לקרוא לכלב של דאגי. אתה דני ג'ונס". "השיחה הזאת כול כך מטומטמת" אמר דני בשקט. "מסכימה" אישרה טל. "תרגישי את הלב שלי, הוא קופץ עוד ממקודם. ממש הפחדתי את עצמי עם כול ההצהרות שלי" אמרה דני ולקח את ידה. הוא שם אותה על חזהו ושאל "מרגישה?". "מי היה מאמין," אמרה טל בשקט והרגישה את פעימות ליבו המתוגברות פועלות בתוכו. "מה קרה?" שאל דני. טל חייכה ואמרה "תראה אותנו, אתה מחזיק לי את היד שם אותה על החזה שלך ונותן לי להרגיש את הדופק. ואני לא עושה עם זה כלום". דני ניער את ראשו המתולתלת ושאל "אבל מה אכפת לך מה האחרים חושבים? בחיי...זאת הטעות שלך". טל הסיטה את מבטה אל עבר הקיר ואמרה "כי אני לא רוצה שהקריירה שלך תיהרס, אני לא רוצה שהחיים שלי כאן יהפכו לקשים יותר חוץ ממה שהם. אני לא רוצה להסתבך, נמאס לי!". "את טועה טעות ענקית!" אמר דני. "בסדר" אמרה טל ברוגז. דני ניער את פניו ושאל ,בליווי מבטא מודגש במיוחד, "אז מה אם סבלת לתקופה קצרה בגלל הכתבה ההיא. היא ירדה מן העיתונים אחרי שבוע וחצי! אני סובל מזה כול החיים!". טל נשכה את שפתה התחתונה ואמרה "אתה רגיל לזה, ואוהב את זה...אולי לא, ובכול זאת לפני שנהפכת למפורסם ידעת שזה מה שהולך להיות. אני נזרקת לזה כמו דג אל בריכת כרישים". "זה כול כך עצוב" אמר דני בציניות. "עזוב" אמרה טל וגלגלה את עיניה. טל הביטה על תנועות גופו של דני, הוא מיד התרכך. הוא התקרב אליה ואמר "אני מצטער, אני פשוט ממהר בשבילך. ומעצבן אותי לחשוב שפתאום גם את סובלת מאותם הדברים שמציקים לי". "בסדר דני" אמרה טל בשקט. "אולי זה בגלל שאת צעירה ממני" אמר דני במהירות, והכניס את ידיו לכיסי מכנסיו. טל הרימה את מבטה במהירות ושאלה "זה באמת מה שאתה חושב?". "אמרתי את זה עכשיו, לא?" שאל דני. "בסדר" אמרה טל. "אני שונא כשאת אומרת בסדר. אי אפשר לדעת אם אחרי זה את תהרגי אותי, או תחבקי אותי" השיב דני בשקט. "טוב" ענתה טל באדישות. "טל, חסרים לך מילים בלקסיקון?" שאל דני. טל כיווצה את גבותיה ואמרה "למען האמת, כן. אני דוברת עברית עם מספר מחורבן מוגבל של מילים. אני לא מדברת אנגלית, אני למדתי את רובה כאן. ונעים מאוד גם לך". "אני לא מאמין" אמר דני בשקט ושפשף את פניו. "תאמין" אמרה טל בשקט. "התשובות הקצרות שלך מטריפות אותי" אמר דני וניער את השערות שנכנסו לעיניו. "תשתגע" אמרה טל בכוונה.
יש המשך~~>

m i c k e y 15

New member
חחח טל הייתה..אמ אמ די חמודה פה

אבל שיהיה XD ודני בכלל XDD כל התיאורים עם שיערו המתולתל

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק||||||| ../images/Emo126.gif

וזה ח-ו-ב-ה!!!עד הסוף של הפרק הזה בכללי תהיו עם השיר הזהLOL
Stevie B. - Because I love you : http://www.youtube.com/watch?v=B26oUOD6V9M ************************************************************************************************************* היא הרימה את מבטה אליו וראתה אותו מאבד את עשתונותיו שנית. הוא ניער את שיערו בעצבנות, ושלח לעברה מבטים כחולים ועמוקים. "תעזוב את השיער שלך בשקט" היא פלטה והורידה את ידיו משעירו. "לא" אמר דני והחזיר את ידיו אל שיערו. "כן!" אמרה טל במהירות. דני הוריד את ידיו עוד לפני שהספיקה טל לעצור בעדו ואמר "תלשתי שיערה! אוי, זה כואב!...אלוהים! אלוהים!". "זאת בסך הכול שיערה" אמרה טל וחיוך מהיר טיפס במורד שפתיה. "את מחייכת" אמר דני. "אלוהים, אתה כול כך...כול כך...אתה,..." דבריה של טל נקטעו, לפתע כול הדברים שתכננה מראש למר נמחקו, כול הציניות שזרמה בעורקיה נעלמה כלא הייתה. "לאט-לאט שלא תבלעי את הלשון" החזיר לה דני. "כן" אמרה טל בשקט. דני השפיל את פניו ואמר "אם תיעלמי זה מה שיקרה, תאבדי את הלשון". "דני...טוב, זה במילא לא חשוב" אמרה טל במהירות, וסגרה את פיה. "קדימה את צריכה לחזור" אמר דני והרים אליה את עיניו הגדולות. "אני יודעת" פלטה טל במהירות, והפנתה את פניה ממנו אל הנוכחים באולם. "טל תיראי..." התחיל דני לומר, אבל טל הרימה את ידה וגרמה לו לעצור. היא חייכה ואמרה "אני מבינה אנגלית, תודה רבה שאלת. ערב טוב גם לך, ניפגש ביום אחר ונדון בכול. מבטיחה. לילה טוב". "אני לא רוצה—" "זה לא חשוב עכשיו, אם היה אכפת לך עוד מילא" קטעה אותו טל וסידרה את הנעל שלה. היא הרימה אליו את מבטה ואמרה "לילה טוב". "חכי!" אמר דני. "מה?" שאלה טל ועצרה. "את לא באמת מתכוונת ללכת ,כלומר בכול זאת...את צריכה להבין" אמר דני בשקט. "להבין מה?" שאלה טל בשקט. דני שתק לכמה שניות ומיד אמר "שזה לא פשוט, ואת לא היחידה בעולם. יש ממני רק אחד ואת מצליחה להכפיל אותי לכמה מספרים". "מתי תבין שאני לא מבינה אותך? אני לא מבינה, ואני לא יכול להבין. נמאס לי דני, נמאס לי" היא פלטה והביטה עליו בשנייה. "מדוע את הולכת עכשיו? בורחת... שוב" שאל דני וכיווץ את עיניו החרוזיות לכדי חריצים. "אמרתי לך שיש לי מבחן בספ—" "את בטוחה שזה לא כי שוב יוצא לנו לדבר על עניינם אישיים?" שאל דני. טל פתחה את עיניה ואמרה "אתה יודע מה? נמאס לי ממך!". "את לא עונה לי על השאלה, כי את בורחת?" שאל דני. "כן!...הנה זה מספק אותך? אני מקווה שכן!" קראה טל ועקפה אותו עוד לפני שיכל הוא לומר לה דבר מה. "טל, חכי!" קרא דני במהירות. אבל טל התעלמה ממנו, היא הלכה אל עבר מרכז האולם. היא תרה עם עיניה אחר איימי ומצאה אותה על יד שאר החברות של הבנים ,כולל הבנים, ומספר תלמידים מתלמדים של מנג'רים שהגיעו אל האירוע. היא מיד תפסה את ידיה של איימי ואמרה "קדימה איימי, בבקשה בואי נלך". "סיימת?" שאלה איימי והביט עליה במבט משונה. "כן" אמרה טל בשקט. "את נראית עצובה" אמרה איימי בשקט. טל פרצה בצחוק מבוים ואמרה "היה ממש כייף...אבל קדימה! מחר יש לי מבחן בספרות". "רק רגע, אני צריכה להחזיר לפוינטר את המפרט שלו" אמר ה איימי והלכה אל עבר דאגי. היא החזירה לו את המפרט ונפרדה ממנו ומן ג'יו. נראה היה שגם איימי התאהבה בחבורה העליזה הזאת, ואף בעיה שקשורה באהבה לא נראתה באופק. "קדימה, בואי נלך" היא אמרה לטל ופרצה בצחוק. טל חייכה ואמרה "קדימה, תספרי לי איך היה". השתיים יצאו מן האולם, ואיימי מיד החלה לספר לטל ת כול האירועים שקרו לה במהלך הערב. דברים שטל בהחלט לא התייחסה אליהם. גם כאשר היא דיברה היא לא הייתה קשובה. היא חשבה על ה"ריב" הזעיר שהיה לה עם דני. היא לא אהבה את העובדה הזאת, אבל הבינה שלפעמים צריך להניח לאנשים בכדי שהם יחזרו אלייך בחזרה. טל הביטה אל עבר המעלית שהייתה כול כך קרובה אליהם. היא לא רצתה להיכנס בדלתותיה. היא לא רצתה לעזוב, היא רצתה לומר שהיא מצטערת, או לפחות לסיים את הערב יפה. אך ניכר עליה שאין היא מתכוונת לעשות כלום שיביא לכך. כוחה אזל בידיה במוחה ובהתלהבות שאיתה באה אל האירוע. איימי המשיכה לדבר ומחשבותיה של טל נדדו אל עבר הריב שלה עם דני. היא לא הייתה מסוגלת לקבל את המצב כפי שהוא. היא הייתה חייבת לעשות משהו בנידון. היא הרגישה שאין לפרשה הזו להסתיים כאן. היא הביטה אל עבר דלתות המעלית הנפתחות, ונכנסה דרכם יחד עם איימי. הדמעות שלה החלו לעלות אל גרונה, מעצמן. כאילו יד-הקסם אחזה בהן ומשכה אותן אחת אחרי השנייה עם כול זיכרון טוב שחוותה טל יחד עם דני. החיוכים, הצחוקים, החיבוקים, העידודים. אפילו היום. כאשר היא הייתה זקוקה לכתף, הוא היה שם. כאשר היא הייתה זקוקה לשק אגרוף היא שיחק את התפקיד מצוין בשבילה. וכעת היא מסיימת את אחד הערבים החשובים בחייו בצורה אכזרית. דלתות המעלית עמדו להיסגר, טל הביטה אל עבר החריץ שהתקטן מרגע לרגע. וגרם לגבותיה להתכווץ. לפתע היא ראתה את דמותו של דני רצתה לקראתה. "דני!" היא קראה ונצמדה אל הדלתות שנסגרו בחוזקה. היא יכלה להרגיש רק את המתכת הקרה, אך לא שום פיסת עור חמה ואוהבת. המעלית ירדה במהירות מוזרה מן הרגיל, טל לחצה על מספר כתפורים בכדי לעצור בקומות, אך המעלית כוונה בכדי לרדת לקומת הקרקע. טל הביטה אל המספר 11 שהיה רשום בקופסה הקטנה שהייתה מעל ראשה. היא דפקה על מקש מספר 9 ובאותה הקומה ובשנייה נעצרה המעלית הגדולה. במהירות היא יצאה מתוכה וצעקה "דני!". אך לא היה קול ולא היה שומע. היא הביטה סביבה ותרה אחריו, אך לא היה נראה כאילו יש ספק. הוא לא היה שם. היא נכנסה אל המעלית ואמרה "איימי תלחצי על מספר 8 מהר!". איימי עשתה כמצוותה ולחצה על מספר 8. כאשר עצרה המעלית מספר 8 גם שם לא היה דני. טל וויתרה. היא הגיעה למסקנה שהוא לא יגיע ושהיא בסך הכול פנטזה על דמותו משום שהרגישה רע . היא מעולם לא רצתה לחזור אל משיהו בכדי לסדר את העניינים יותר מעכשיו. "מה קרה טל?" שאלה איימי. "רבתי עם דני" אמרה טל במהירות והחזיקה את דמעותיה בתוך עיניה. היא לא רצתה לבכות! לא עכשיו! היא הביטה אל עבר הקופסה, וראתה את המספר 2 מתחלף למספר 1. היא הרגישה את הצמרמורת עוברת בכול גופה. היא רצתה לבקש סליחה! היא החליטה שהריב הזה הייה מטופש וההשלכות שלו יכולות אולי להיות קשות. "דני!" היא זעקה כאשר יצאו שתיהן מן המעלית.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||||[-9אחרוןןןן!!!!!!!!!!!!]../images/Emo126.gif

אך אף אחד חוץ מן הניצבים לא היה שם. טל יצאה מן הבניין בריצה והביטה אל עבר הרחוב הגשום והקריר של לונדון. היא חיפשה את דמותו הגבוהה של דני ולא ראתה דבר. בשנייה היא השפילה את מבטה וחיכתה לאיימי שתשיג אותה. "טל!" זעקה איימי. היא התקרבה אליה וחיבקה את טל בחום. "אל תדאגי, הוא יחזור הוא לא ייתן לזה להיסגר בצורה שכזאת אם הוא אינו טיפש". "הוא לא איימי, הוא לא" אמרה טל בשקט. היא הלכה לצד איימי בשקט, מקללת את עצמה על כך שהייתי טיפשה. קצוות של זקן החלו לדגדג את ראשה, היא הרימה את עיניה וראתה גבר זקן מכנסי אותה אל תוך חדר חשוך. לאחר מכן היא ראתה חיוך בוהק נוגע בבטנה ומעביר את ידיו המחוספסות על שפתיה. לאחר מכן היא מצאה את עצמה מנשקת איש מזוקן, שפתיו היו פגומות וידיו היו גדולות. "טל!" היא שמעה קול מאחוריה. "לא" היא אמרה בשקט, והבחלה ללכת יותר מהר. האיש עם הזקן חזר שוב, והביט בה בעיניו החומות. טל עצמה את עיניה וניסתה לסלק אותו ממחשבותיה. היא הרגישה משהו תופס בזרועה ועוצר אותה מללכת. היא פתחה את עיניה וראתה את דני מושך אותה לאחור. "הייתי טיפש!" הוא קרא "לא הייתי צריך להתנהג ככה, בבקשה אל תלכי. אני תמיד מבקש סליחה, ותמיד את סולחת לי לבסוף". "לא," אמרה טל בשקט. אבל דני השתיק אותה ואמר "כן, טל כן. תכירי בעוד דבר שהוא גרוע אצלי, אני פוגע באנשים סביבי רק מתוך אהבה ולא יותר. בדאגי באמא שלי, באבא שלי בהארי בטום בך". "לא דני" אמרה טל בשקט. "כן!" אמר דני. "לא! קראה טל. "גם אני הייתי טיפשה" היא אמרה במהירות. דני הביט בעיניה ואמר "למה ברחת?". "אני תמיד בורחת" אמרה טל בשקט. הדמעות כעת כבר עמדו על הסף שלהן, אך טל נלחמה בהן שלא יצאו ושלא יציג את עצמן. דני פתח את ידיו ואסף אותה אל חיקו בחוזקה. הוא נישק את ראשה ואמר "אני אידיוט גמור!". היא הניחה עליו את ראשה ואמרה "לא התכוונתי". "גם אני לא" אמר דני וליטף את שיערה. טל נתנה למספר דמעות לברוח מעיניה, ולא חשבה על האפשרות לנגבם. היא אחזה בחולצתו של דני ואמרה "למה חזרת? למה באת?" דני הוריד אליה את פניו ואמר "המשאלות שלנו, הבטחתי לך שאני אזכיר לך". טל חייכה ואמרה "נכון". דני ניגב את בדמעה החידה שיצאה מעיניה ונשארה שלמה ואמר "אני לא שווה את זה". "דני, מה ביקשת?" שאלה טל במהירות. דני הביט עליה בשקט ואמר "לדעת את האמת". "איזו אמת?" שאלה טל. "עלייך" אמר דני בשקט. טל פתחה את עיניה וחששה שמא הוא באמת יודע. האם הוא הרגיש בדברים האחרונים שחשבה, ברגשות האחרונות ששטפו אותה? האם דבר מן התנהגותה רמז לתשובה לשאלתו? "מה בהבנת?" שאלה טל. "שזאת את, טל אביב, מישראל. את שלא יודעת אנגלית, את ששונאת שמותחים עלייך ביקורת. את ששיחקת בלבבות, את שמדברת בציניות ברוב זמנה. זאת את!" אמר דני בשקט. **************************************************************************************************************************
גאש-איזה מרגש זה היה.
הכאבתי לעצמי אפילו-רציתי להרוג את טל פשוט
-ואז את דני
. XDD
>< מושפעת מהפיק שלי
שאלונייה:
למה דני מתכוון בדבריו שטל היא ה"אחת"
מדוע טל הרגישה את הצורך לחזור ולבקש מדני סליחה
איך טל תספר להוריה על המעשה שעולל בה ג'ורג'
מה הייתה משאלתה של טל
כול זה
-ועוד
-בפרקים הבאים[יום שישי-שבת
]
.
נושמות
...חיות
ועכשיו לשאלה השבועית.
@מה הרגשתן בהמלך הפרק
או שאולי...
אני פתוחה לשמוע למי שרוצה לספר
עוד שאלה
האם לפי דעתכן יש יותר מידי דמויות בפיק
או שאתן סומכות עלי[
] שהכמות תסתדר בסופו של דבר
[נו, זו לא הכמות
...זו האיכות
LOL]
תהיו בטוחות-שכול הפרק הזה הושפע מן המצב האחרון שהיה לי><...כי הוא היה אמור לצאת רק 4 חלקים. ><
ספויללרים לפרק הבא יתפרסמו מחר
-אם יתפרסמו.
בוט.

ענבז

New member
וואו.. כמעט בטתי בטל בסוף אבל

אם בפרק הבא היא תגיד לדני משהו נחמד אז נסלח לה :) אני חושבת שהפרק שהכי אהבתי בפיק זה הפרק שדאגי משתכר, והיא הולכת הלביא לו בגדים והם מתנשקים וזה... וזה הפרק הכי טוב אחריו XD דאני וטל :) טל ודאגי :( ענבז 3>

butbut

New member
חחח את אוהבת קיטצ'?LOL

אממ..כן גם אני אהבתי את הפרק שהוא משתכר..אבל גם כשהיא ישנה אצלהם:] 3> בוט.

ענבז

New member
אני אוהבת מדי פעם קיטצ' אבל הפיק שלך הוא ממש

ממש ממש אל קיטצ'י.. לפעמים זה יותר מדי אל קיטצ'י חח כי אין באמת התמרחיות וקטעים שנמאסים כזה.. יש בפיק בעיקר קעטים צינים ומצחיקים כאלה שכיף לקרוא :) אבל בא לי כבר נשיקות והרבה. אז קחי לתשומת ליבך 3> ענבז ..

butbut

New member
../images/Emo58.gifבעיקרון אני הולכת לתכנן משהו מטורף של

"נשיקות" בקרוב. זה יהיה בפרקים ה"נוספים" אם כמובן תרצו את הגירסה הארוכה. זה יהיה קטע מגעיל-שקשור בנשיקות..והרבה
. זה ייצא אירוני ונבזי ביחד. כאילו..ברור שגם מגעיל-כי זה יהיה רק בשביל ה"כבוד". בקיצור תהיה מין התערבות שתהרוס הרבה דברים. LOL

גרבע

New member
ואו בוט D:

זה היה פרק כל כך טוב! כבר הזכרתי את זה שאת מרתקת אותי יותר מהארי פוטר?O: רגע!לא הבנתי..למה טל ברחה מדני?

butbut

New member
../images/Emo99.gifחח עדיין לא הגעתי לרמה של הארי פוטר

הפיק כתוב בצורה ילדותתי,לא בצורה שאני ממש רגילה לכתוב-כי זה פיק. אבל אם אני אצליח לשכתב את הכול לספר אני אעשה את זה בצורה יותר טובה-ויותר מרתקת.
אממ..ובקשר לשאלה-כמעט אף אחד לא הבין. אז אני יעשה כזה "שאלות ותשובות" למטה-ואני אסביר את השאלה הזאת כי היא חוזרת פול פעמיםXD

גרבע

New member
יותר מרתקת?!

תגידי את שפויה? איך אפשר לעשות את זה הרבה יותר מרתק מעכשיו?O:

למעלה