וואוו, השארת אותי עם פה פתוח../images/Emo70.gif זה היה כל כך
מרגש
זה פשוט כל כך... וואוו... פשוט... וואוו. בוט אני כל כל אוהבת את הפיק שלך, אני קמה בבוקר מוקדם כדי לקרוא קראתי חלק ממנו אפילו בספרייה בבצפר וממש לא היה לי אכפת! זה כל כך טוב!!!
אהמדנידאהם בכתיבת הפיק ובעיקר בקשר לנשיקה אהמדניאהמ ובעיקר עם מי היא תהיה אהמדניאהמ, הרי ברור שאין לי מועדף בכל הסיפור אהמדניאהמ ובכל זאת, זאת החלטה שלך לגמריי, בלי שום השפעה שלנו..
היא הבינה את הקטע עם הנשיקה עם דרגי, לא צריך עוד פעם, וגם לא הארי- כי זה משומקוםXD ו.. שמתי לב שהיא עיוורת והכל, אבל זה ברור שהיא לא יכולה להיות עיוורת מידי ולהתחיל להתנשק עכשיו עם עוד אנשים שהם לא דני=\
היא נישקה את דאגי-בגלל שהיא רצתה לבדוק אם היא מרגישה אליו משהו. אבל לפני זה היא אמרה שהיא לא מוכנה להגיע ל"קשר" יותר מידי חזק עם האנשים בלונדון. שזה אומר שהיא בעצם סוטרת את עצמה כי מצד אחד היא "התאהבה" בדאגי. עובדה שהיא רצתה פתאום להתנשק איתו. ומצד שני היא מרגישה פתאום משהו לדני. אז בעצם מה שנותר לה זה לעשות "חושבים" ולהגיד לעצמה שהיא לא יכולה להתאהב בכמה אנשים. ובכלל מההתחלה היא החליטה שהיא לא נפתחת כאן שום "קשרים", וזה כולל גם את דאגי. מהפרק הבא עד הסוף אתן תראו רק את ההחלטות שלה לגבי ה"לב" שלה.