יא-בייבי!פרק 32

karinava

New member
וואוו, השארת אותי עם פה פתוח../images/Emo70.gif זה היה כל כך

מרגש
זה פשוט כל כך... וואוו... פשוט... וואוו. בוט אני כל כל אוהבת את הפיק שלך, אני קמה בבוקר מוקדם כדי לקרוא קראתי חלק ממנו אפילו בספרייה בבצפר וממש לא היה לי אכפת! זה כל כך טוב!!!

butbut

New member
וואו תודה רבה../images/Emo9.gif

מרגש..או קיצ'י?או שניהם ביחד וזה פשוט רומנטי בטירוףXD תודה

karinava

New member
גם וגם, אבל אני אוהבת קיטצ'

וזה יותר רומנטי מאשר קיצ'י

butbut

New member
אוו כייף לשמוע../images/Emo70.gif

כי קטצ'י זה קצת יותר.."ילדותי"..מאשר בוגר. ואני חושבת שכול הקטעים בין טל ודני הם בוגרים. שניהם טיפשים-שניהם פחדנים. אבל כול אחד בא מעולם אחר.

karinava

New member
אני הכי אוהבת את הטעים בינהם

אני תמיד מרגישה שאני ממש נמצאת שם ומרגישה כל מה שהם מרגישים. אני ממש מזדהה עם טל כל פעם שאני קוראת. וזה ממש לא ילדותי, תאמיני לי

butbut

New member
חחח...אלה הקטעים ש-ת'אמת- הכי כייף לכתוב

ולתאר
אממ...את הקטעים של הדברים הקשים בחייה של טל הכי קשה לי לכתוב>< והשיחות שבין אנשים שבפיק הכי מעצבן אותי לכתוב. קיצר לכול דבר יש רמת כיףXD

karinava

New member
אבל הכל כיף לקרוא../images/Emo70.gif

למרות שבאמת הכי כיף לקרוא את הקטעים בין דני וטל. הם כל כך צריכים להיות ביחד
מתי הם יתנשקו כבר
ולא, אל תגידי לי אולי, נראה כבר

butbut

New member
הם לא-כרגע לא..../images/Emo58.gif לבקרוב

צפויה לה עוד נשיקה...וזה בהחלט לא יהיה צפוי
הקטע הוא שאני מתלבטת למי להעניק אותה..הנשיקה כבר כתובה לי..אבל השאלה היא עם מיXD

גילולית

New member
אני לא רוצה להשפיע על דעתך

אהמדנידאהם בכתיבת הפיק ובעיקר בקשר לנשיקה אהמדניאהמ ובעיקר עם מי היא תהיה אהמדניאהמ, הרי ברור שאין לי מועדף בכל הסיפור אהמדניאהמ ובכל זאת, זאת החלטה שלך לגמריי, בלי שום השפעה שלנו..

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDD

איזה קורע
LOL ת'אמת
תכננתי לתת לה לעשות עוד נשיקה עם דאגי. ו-לגמור-את-העניין-הזה. אבל אז חשבתי לעצמי-זה יהיה מוגזם
אולי כדאי לגוון.

butbut

New member
חחח...כן../images/Emo70.gif יהיה גיוון:]../images/Emo58.gif

בואי נגיד שהפעם היא לא תיגעל מהנשיקה. הפעם זה יהיה שונה
בכלל הולך להיות משהו קצת "קינקי"..בפרקים הבאים=]

גילולית

New member
=)

ה"קינקי" עשה לי פלאשבק לקליפ הזה שהארי אומר על בריטני ספירס "דה קינקי ביץ'"XD ואני מקווה מאוד שהנשיקה עם דני!!!XD וואי, אני ממש מעצבנת נראה לי..

butbut

New member
חחח כעע אני מתה על הקליפ הזה..איך

שדאגי צוחק שם LOL חמודיש=]

kelly7i

New member
זה באמת יהיה מוגזם!

למה היא צריכה נשיקה איתו? אני חושבת שהעניין-נשיקות-שלהם נגמר מתי שהם ברחו בריצה מהבית של דני, והיא הסבירה לדני אחרי זה ו.. לא צריך עוד קטע כזה

kelly7i

New member
שלא תהיה עוד פעם ביצ'ית!

היא הבינה את הקטע עם הנשיקה עם דרגי, לא צריך עוד פעם, וגם לא הארי- כי זה משומקוםXD ו.. שמתי לב שהיא עיוורת והכל, אבל זה ברור שהיא לא יכולה להיות עיוורת מידי ולהתחיל להתנשק עכשיו עם עוד אנשים שהם לא דני=\

butbut

New member
טוב..יש לי תאוריה חדשה לגבי זה../images/Emo26.gif

היא נישקה את דאגי-בגלל שהיא רצתה לבדוק אם היא מרגישה אליו משהו. אבל לפני זה היא אמרה שהיא לא מוכנה להגיע ל"קשר" יותר מידי חזק עם האנשים בלונדון. שזה אומר שהיא בעצם סוטרת את עצמה כי מצד אחד היא "התאהבה" בדאגי. עובדה שהיא רצתה פתאום להתנשק איתו. ומצד שני היא מרגישה פתאום משהו לדני. אז בעצם מה שנותר לה זה לעשות "חושבים" ולהגיד לעצמה שהיא לא יכולה להתאהב בכמה אנשים. ובכלל מההתחלה היא החליטה שהיא לא נפתחת כאן שום "קשרים", וזה כולל גם את דאגי. מהפרק הבא עד הסוף אתן תראו רק את ההחלטות שלה לגבי ה"לב" שלה.

kelly7i

New member
אז זה כולל גם את דאגי.. ודני?

היא כבר שמה לב שיש לה משו אליו!

למעלה