יא-בייבי!פרק 32

butbut

New member
כן נכון..דני הוא דמות שמפוצלת לשניים../images/Emo26.gif

בעיקרון, הוא בכלל לא שם לב או מנסה להבין את הדעה של טל.
היא בעצם טוענת שקשה לה מצד אחד בגלל שהוא מפורסם-והוא לא מבין שבישראל לפגוש אותם זה רק בגדר "חלום" שלא יתגשם לעולם.
וכשזה מתגשם זה "הלם" קטן כזה.
וטל לא מבינה אותו שהוא לא רוצה שהיא תיקח אותו בתור "דני ג'ונס" כי הוא עבר מספיק "ניצולים" בחיים שלו שקשורים בדמות שכולנו רואות כביכול ביוטוב או בטלויזיה או על הבמה
. הוא מנסה להסביר לה שהיא חייבת להיפרד מן הקטע של "דני ג'ונס עומד לידי"...וככה היא תישכח מן ה"הלם"... ברגע ששניהם ירגישו שהם עם "בני אדם" אחרים ממה שהם חושבים שהם..הם יסתדרו=] ויסדרו את הבעיות של עצמם.
LOL

N e r d y

New member
יהיי!

זה יהיה בקרוב אם כן? אני צריכה לדעת אם ללכת לישון (עבודה מחר :\ בעע) אהה ועכשיו יש לי קצת זמן ולא הגבתי על הרבה פרקים קודמים אז בקצרה> את הפרק הזה ממש אהבתי לעומת האחרים בגלל שלא קיצרת אותו (נראלי) כאילו רציני, ממש רואים הבדל בכתיבה בין אלה שאת מקצרת לאלה שלא (הערה בונה כה?
) אז מסקנה- לא לקצר הפיק הזה כל כך גורם לי לאהוב את דני יותר (אם זה אפשרי בכלל) אבל באמת כל התיאורים כל כך גורמים לזה להיות אמיתי ... ואווך כבר שחכתי (מן הסתם) מה רציתי להגיד על כל הפרקים שלא הספקתי להגיב עליהם לאחרונה, טוב אבל בגדול אני בטוחה שאת כבר יודעת שזה מדהים:]

N e r d y

New member
אין ל כל כך זמן להגיב אבל>

זה מדהים, אחד הפרקים היותר יפים! רציני אהבתי פשוט הכל! ובקשר לאורך של הפיק- ברור שאת מפרסמת את הארוך יותר!!! אני חושבת שאת צריכה בכלל לפרסם גם את העונה השניה! אבל את תשלחי לי בכלזאת נכון?
קיצר מדהים! btw יש למה לחכות היום?

למעלה