../images/Emo103.gif../images/Emo42.gif../images/Emo18.gifבור לפנייך ~!../images/Emo9.gif
טוב אז אני רושמת חפירה תוך כדי קריאה..!! מצטערת מראש על החפירה..
כי יש לי תחושה שהיא תהיה ארוכה.. מאוד ארוכה.. מאו מאוד ארוכ.. טוב אני יתחיל..
חלק | טל גלגל את עיניו והביט אל עבר טל מעניין איך עושים את זה
XDDDDD
איימי שעמדה על יד הבס של דאגי, בקצה השני של האולם, וניגנה בה >< חלק || ונעמד על החלון שלי כמו נר-נשמה. אני לא פתחתי לו את החלון, והוא נפל מן המרפסת ושבר את אחת הרגליים שלו" XDDDDD נר נשמה? שבר את הרגל? איזה רוע..XDDD "יכול להיות שאת טיפשה, על עצם המחשבה שלך שאני פחדנית?"
את ילדה קטנה וחוצפנית, ואת יודעת מה? או, מאמא...אני אוהבת את זה!". ואני לא>< חלק
ולא היית כמו שאתה היום. גבר שמן, עם כרס-בירה שמשתרבבת לך מקצה החולצה. אני בטוחה שחזייה במידה A תתאים לך נהדר. XDDDDDDDD טל חייכה אליו חיוך כלבבי ואמרה "אני שמחה". חשבתי שהיה רשום בהתחלה כלבלבי..XDDDDDDD חלק
| אהבתי את כל החלק בכללי.. אבל איפה דאגייי'להה?
חלק
|| אמר דני והצמיד אותה אליו "מה עובר במוחך המעוות?".
התגעגעתי אלייך ג'ונס, אני לא יודעת אם אתה יודע, אבל אתה אחד מן האנשים שרק בגללם אני עוד כאן, בלונדון. וואלה? גם אני הייתי נשארת בלונדון אם הייתי פוגשת את דני ודאגי ועושה מהם גבינהה צהובה>< חלק 
משפט שבהחלט הסכמתי איתו.. אין צורך לומר שתפוז זבל לגמרי נכון?...נכון נכוןןןןןןןןן!! פלט דני וחיבק את גובה הדקיק של טל בעדינות, כאילו פחד לשבור אותו. שישבור
טל משכה את דש חולצתו ואמרה "נוכל לעשות את זה בצד?". "לעשות מה?" שאל דני. טל עיקמה את פיה ואמרה בציניות "ילדים,...מה נראה לך? לעשות את השיחה, להמשיך אותה בצד". XDDDDDDDDDD LOL "תפסיק כבר, תתעשט!" אני לא מעדיפה את דני ג'ונס, אני אוהבת אותך, את מי שאתה. אני לא אוהבת את ההוא ששם רק כדי להיות מפורסם". אהאאאא אמרתי לך שהיא אמרה את זה לו!!!!!!!!! "למה אתה מתכוון? למה אתה מדבר איתי ברמזים? בריטי, שמנמן ומתולתל שכמוך" שאלה טל. שמנשמן? פרק קודם אידיוט? בסוף היא תקבל מכותת!!!!!!!!!!!!!!!
>< כי אני אוהבת לראות אותך שר שם על הבמה, קופץ ומפזז. זה מזכיר לי את הקליפ של אמברלה שהוא מתחיל לקפץ שם כמו איזה בלרינה.. וששמים לו שם מצלמה במיקרופון.. שעוד שנייה רואים מה קורה לו באף..>< טוב נחזור לקרוא.. חלק 
| דני פרץ בצחוק ואמר "דני...כבר נמאס לי מהשם הזה. תקראי לי ג'ון". טל פרצה בצחוק ואמרה "ג'ון אתה יכול לקרוא לכלב של דאגי. אתה דני ג'ונס". XDDDDDDDDD אני נזרקת לזה כמו דג אל בריכת כרישים".
טל פתחה את עיניה ואמרה "אתה יודע מה? נמאס לי ממך!".
נמאס לה ממנוו?! LOL אויי קצת עצוב לי על טל..
חלק 

קצוות של זקן החלו לדגדג את ראשה, היא הרימה את עיניה וראתה גבר זקן מכנסי אותה אל תוך חדר חשוך. לאחר מכן היא ראתה חיוך בוהק נוגע בבטנה ומעביר את ידיו המחוספסות על שפתיה. לאחר מכן היא מצאה את עצמה מנשקת איש מזוקן, שפתיו היו פגומות וידיו היו גדולות. "טל!" היא שמעה קול מאחוריה. "לא" היא אמרה בשקט, והבחלה ללכת יותר מהר. האיש עם הזקן חזר שוב, והביט בה בעיניו החומות. טל עצמה את עיניה וניסתה לסלק אותו ממחשבותיה. היא הרגישה משהו תופס בזרועה ועוצר אותה מללכת. LOL מה רצית לעשות לי?!!!!!!!!!!!!!!!! מה הרגשתי? מה לא הרגשתי? זה היה הכל!! זה היה..
וגם..
וגם.. >< XDD LOL
OO
במיוחד בחלק האחרוןן!! טוב אז בוטט.. מצטערת כ"כ שחפרתי לך.. פשוט הפרק הזה היה כ"כ יפהה וממש דרש חפירה!! אז ממש אהבתי ומממש מחכה לפרק הבא..
ספיר
טוב אז אני רושמת חפירה תוך כדי קריאה..!! מצטערת מראש על החפירה..