יא-בייבי!פרק 32

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo42.gif../images/Emo18.gifבור לפנייך ~!../images/Emo9.gif

טוב אז אני רושמת חפירה תוך כדי קריאה..!! מצטערת מראש על החפירה..
כי יש לי תחושה שהיא תהיה ארוכה.. מאוד ארוכה.. מאו מאוד ארוכ.. טוב אני יתחיל..
חלק | טל גלגל את עיניו והביט אל עבר טל מעניין איך עושים את זה
XDDDDD
איימי שעמדה על יד הבס של דאגי, בקצה השני של האולם, וניגנה בה >< חלק || ונעמד על החלון שלי כמו נר-נשמה. אני לא פתחתי לו את החלון, והוא נפל מן המרפסת ושבר את אחת הרגליים שלו" XDDDDD נר נשמה? שבר את הרגל? איזה רוע..XDDD "יכול להיות שאת טיפשה, על עצם המחשבה שלך שאני פחדנית?"
את ילדה קטנה וחוצפנית, ואת יודעת מה? או, מאמא...אני אוהבת את זה!". ואני לא>< חלק ||| ולא היית כמו שאתה היום. גבר שמן, עם כרס-בירה שמשתרבבת לך מקצה החולצה. אני בטוחה שחזייה במידה A תתאים לך נהדר. XDDDDDDDD טל חייכה אליו חיוך כלבבי ואמרה "אני שמחה". חשבתי שהיה רשום בהתחלה כלבלבי..XDDDDDDD חלק |||| אהבתי את כל החלק בכללי.. אבל איפה דאגייי'להה?
חלק ||||| אמר דני והצמיד אותה אליו "מה עובר במוחך המעוות?".
התגעגעתי אלייך ג'ונס, אני לא יודעת אם אתה יודע, אבל אתה אחד מן האנשים שרק בגללם אני עוד כאן, בלונדון. וואלה? גם אני הייתי נשארת בלונדון אם הייתי פוגשת את דני ודאגי ועושה מהם גבינהה צהובה>< חלק |||||| משפט שבהחלט הסכמתי איתו.. אין צורך לומר שתפוז זבל לגמרי נכון?...נכון נכוןןןןןןןןן!! פלט דני וחיבק את גובה הדקיק של טל בעדינות, כאילו פחד לשבור אותו. שישבור
טל משכה את דש חולצתו ואמרה "נוכל לעשות את זה בצד?". "לעשות מה?" שאל דני. טל עיקמה את פיה ואמרה בציניות "ילדים,...מה נראה לך? לעשות את השיחה, להמשיך אותה בצד". XDDDDDDDDDD LOL "תפסיק כבר, תתעשט!" אני לא מעדיפה את דני ג'ונס, אני אוהבת אותך, את מי שאתה. אני לא אוהבת את ההוא ששם רק כדי להיות מפורסם". אהאאאא אמרתי לך שהיא אמרה את זה לו!!!!!!!!! "למה אתה מתכוון? למה אתה מדבר איתי ברמזים? בריטי, שמנמן ומתולתל שכמוך" שאלה טל. שמנשמן? פרק קודם אידיוט? בסוף היא תקבל מכותת!!!!!!!!!!!!!!!
>< כי אני אוהבת לראות אותך שר שם על הבמה, קופץ ומפזז. זה מזכיר לי את הקליפ של אמברלה שהוא מתחיל לקפץ שם כמו איזה בלרינה.. וששמים לו שם מצלמה במיקרופון.. שעוד שנייה רואים מה קורה לו באף..>< טוב נחזור לקרוא.. חלק ||||||| דני פרץ בצחוק ואמר "דני...כבר נמאס לי מהשם הזה. תקראי לי ג'ון". טל פרצה בצחוק ואמרה "ג'ון אתה יכול לקרוא לכלב של דאגי. אתה דני ג'ונס". XDDDDDDDDD אני נזרקת לזה כמו דג אל בריכת כרישים".
טל פתחה את עיניה ואמרה "אתה יודע מה? נמאס לי ממך!".
נמאס לה ממנוו?! LOL אויי קצת עצוב לי על טל..
חלק ||||||||| קצוות של זקן החלו לדגדג את ראשה, היא הרימה את עיניה וראתה גבר זקן מכנסי אותה אל תוך חדר חשוך. לאחר מכן היא ראתה חיוך בוהק נוגע בבטנה ומעביר את ידיו המחוספסות על שפתיה. לאחר מכן היא מצאה את עצמה מנשקת איש מזוקן, שפתיו היו פגומות וידיו היו גדולות. "טל!" היא שמעה קול מאחוריה. "לא" היא אמרה בשקט, והבחלה ללכת יותר מהר. האיש עם הזקן חזר שוב, והביט בה בעיניו החומות. טל עצמה את עיניה וניסתה לסלק אותו ממחשבותיה. היא הרגישה משהו תופס בזרועה ועוצר אותה מללכת. LOL מה רצית לעשות לי?!!!!!!!!!!!!!!!! מה הרגשתי? מה לא הרגשתי? זה היה הכל!! זה היה..
וגם..
וגם.. >< XDD LOL
OO
במיוחד בחלק האחרוןן!! טוב אז בוטט.. מצטערת כ"כ שחפרתי לך.. פשוט הפרק הזה היה כ"כ יפהה וממש דרש חפירה!! אז ממש אהבתי ומממש מחכה לפרק הבא..
ספיר

butbut

New member
../images/Emo99.gifחפירות זה טוב../images/Emo70.gif

חח נו, זה הכוח של טל. כוח קוסמי. [כן,בטח רק זה חסר לה]. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.. כן תפוז זבל! LOL LOL את כן קלעת לבסוף פעם שעברה בספויילרים נכון.חח ונו, את יודעת טל אוהבת לכנות אותו בכינויים..זה מוסיף. XD LOL החפירה בסדר גמור
את יודעת.. כשהתכוונתי לסגניתת חפירות התכוונתי לסגנית. את נהיית ממש טובה בזה
XDD ורגע רגע רגע.. אתאתאתאת....שונאת את טל
0.0 XDD
בוט.

oreli2

New member
../images/Emo103.gifXDDD

אל תדאגי..אף אחת לא יכולה לעבור אותך בחפירות!!XDDDD אם לזה התכוונת..
אהה אני לא שונאת את טל.. אני אהה.. אהה.. איך להגיד את זה<?! לא מסמפטת אותה..XDDDDDD רק שתפסיק לקרוא לדני אידיוט/שמנמן/כל כינוי אחר שעובר ב"מוחה המעוות"[ואני מצטטת..XDD] הכל יהיה טוב..!!>< ושתפסיק להכיר לדאגי חברות שלה ואז הם ינגנו על הבס שלו..ואז הוא ייתן להם את המפרט שלו וואז..אני ישנא גם את איימי..XDD סתם לא היא חמודה.. רק שתעזוב את דאגיי!! XDDDD שמחה שאהבת את החפירה שלי.. יש מצב לקידום??
XDDDDD
ספיר עוד פעם חפרתיי!! LOL בסוף אני אהיה פועלת בניין..XDDDDDDD

butbut

New member
חחח לא התכוונתי לזה שאין אף אחת שיכולה לחפור

כמוך ובגלל זה את הסגניתXD את יכולה לקדם קידום בכייףXDD
חחחח אל תדאגי אני אומרת לך מראש שבין דאגי לאיימי לא מתוכנן כלום כלום כלוםLOL

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifיאייייי!!איזה קידום?

וטוב שאין בינהם כלום!
[
]
היי זה ספוילר?

butbut

New member
שח טחXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

של טל* XD תסתכלי במקדת ותיראי את האותיות "ח" ו-"ל" שהן ממש קרובות אחת אל השנייה כמו תאומות סיאמיות. בגלל זה אני מתבלבלת,כי גם האות "ח" רוצה יחס...ואני לא יכולה תמיד לעשות הפליות לטובת המקש "ל". XDD אממ..טל צריכה לתפוס את עצמה
ולהיות גבר
וללכת לומר לדני את כול מה שהיא חושבת סלש מרגישה סלש שומרת בלב
אבל זאת טל.
היא תשב בבית תתקשר אל דני ותספר לו שחתול שמן יושב עליה. XDD נו אבל זה ידוע שדני תמיד צועק על דני וטל תמיד מביטה אל עבר טל. הם שניהם מפוצלים לשנייהם,ומתוכם יוצאים 3 ראשים מלאים בלבד..ומתוך הדבק יוצאים מראות קטנות, ובתוך המראות..את לא באמת קוראת את הקישקוש המפגר שאני כותבת לך כאן נכון? XDD חחחח... כן לא כתבתי את זה סתם. ואת! תמיד יודעת לזהות את הפרטים הקטנים>< LOL ובוכל זאת..יקרה עם ה-"פריט לאספנים" הזה משהו...אני אשתמש בו בחוכמה.
תמיד

Charley XD

New member
אוה איזה גשש בלש אני ...

אני יודעת בדיוק מה יקרה ! טל תחליט שהיא לא מצליחה לברוח מדני מספיק רחוק הם יריבו או שהם יתקרבו יותר מדי... או שהיא פשוט תיהיה מבולבלת שוב כי יקרה משהו אהמ נשיקה או כדומה ><" ואז תחליט שהיא חוזרת לארץ ! כן אני קוראת אותך כמו ספר ... את לא יכולה להתחמק מזה ><" וכן אני יודעת שטעויות זה לא בכוונה ! זה נגרם מחוסר תצומת לב או מקלדת עקומה XDD את לא יודעת מה קרה ! אני קוראת את הקישקושים שלך כמה פעמים כי אני בטוחה שאני חולמת ושאני עייפה ! בגלל זה אני לא מבינה כלום XD איזה נעל XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה היה אחד הקטעים היותר טובים ! חתולים שמנים אוי מה יהיה הסוף ? ג'ירפות יעשו שביתת רעב עד שלא יחזירו את ההיפו מאלסקה ? אוי בוט
ועוד משהו ... לא יצא לי עדיין בכלל לדבר איתך ... מוזר ביותר ><"

butbut

New member
עצרי../images/Emo70.gifכנסי מיד../images/Emo70.gifXDD

יש לך את המסן שלי
אם כן היום[או מחר] אנחנו נדבר
XD חחחחח התיאוריה שלך היא אחת המצחיקותXDD חחח המקלדת שלך דורשת שאני אגע בה.. ויש בערך..אממ..30 או 50 מקשים. איך אני אמורה לספק לכולם את אותו היחס?? XDDDDD חח הקישקושים שלי..LOL זה באמת קשקוש כאילו מי שמע על דני וטל שמצמיחים ראשים עד דבק..?>< חחחח...לא יום אחד עוד ייצא לה להתקשר אליו בגלל שיש ג'וק ליד הרגל שלה והיא לא הורגת אותו כי היא תומכת בזכויות הנשים. ואם הג'וקה הזה הוא ג'וקה? והוא בחורה-נקבתית? XDD אני חופרת לך><

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo70.gifLMAOתאורית הג'וקים../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

אני יגיד לך איך מבחינים בין ג'וק לג'וקית.[התאוריה של בוט
]
סגנון כניסה
: ג'וק תמיד יכנס מן האסלה או הג'ורה אל הבית-כי בכול זאת הוא זכר, אין לו תאקט.
ג'וקית תתמיד להיכנס דרך הדלת או החלון, כי חריצים וג'ורה זה לא הקטע שלה היא נכנסת ב"סגנון"
.
ערך החיפוש
: ג'וק תמיד יחפש אותך כשאת במקלחת או בשירותים או ישנה במיטה בלילה ג'וקית תעדיף לבוא מתחת לרגליים שלך כשאת על המחשב, או סתם לנסות לטפס עלייך כדי לשמוע קצת צרחות
סטייל הליכה: ג'וק תמיד יילך מהר
, ויעצור ליד הטלויזיה- כשהוא מתחבא מתחת לספה- כי באותו הרגע יהיו שם שידורים של ערוץ הספורט
ג'וקית תמיד תלך לאט
, היא לוקחת את הזמן נהינת מהבית. יש לה סטייל של "בודקת חלונות ראווה בקניון"
גם בזמן שהיא משוטטת בבתים.
דרכי בריחה: ג'וק יחכה עד שתרססי אותו
ותהרגי אותו
כי הוא איש צבא נאמן למדינה
ג'וקית תברח[
] כי היא-אחרי הכול- צריכה לשמור על הכבוד שלה ולהוליד עוד ג'וקונים קטנים לעולם
. זה למה אני ה-חופרת
. אני באמת חופרת. עם תיאוריות מוזרותXD

Charley XD

New member
XDDDDDDDD

אני כזאת סתומה אני באמת ובתמים מנסה להבין מה את כותבת ואז אני קולטת שאת מקשקשת לי על דבק\חתלתולים לבנים וג'וקים ! ><" למרות שאני תומכת ובעד הזכויות הג'וקיות של הנשים הג'וקים, צריכים להדביק להם שלט "אני ז'וקית" ועכשיו אני מאוד מקווה שאת לא קוראת את השטויות שלי D: אני צריכה לשיון קצת אני לא מתפקדת XDD ועם זה היה נכנס לי עכשיו למסן זה היה נחמד >< איזה מחשב מפגר ! ואממ התיאוריות שלי תמיד משוגעות XDDD עם לא חטפו את טל ודני חייזרים אז חכי בסבלנות XDD טוב נו לא חייזרים... רק ... דאגי ? טוב חפריתי לך בשטויות תסלחי לי אני לא במצב כל כך טוב עכשיו חסרתי מבית מטורללים (עבודה)

OneStepCloser

New member
../images/Emo27.gifכנסי../images/Emo8.gif../images/Emo37.gif

המון זמן לא הגבתי לפיק שלך וזה לא שלא קראתי! כן קראתי...פשוט הייתי עצלנית מידי להגיב XD אוקיי ועכשיו לנושא: ממש אהבתי את הפרקD: אני שונאת את ג'ורג'
גרמת לי להרגיש את כל זה בפרק:
ותתפאלי.. גם הרגשתי
! XDDDDDDD חחחחחחחחחח אני רואה את איימי ו
י ביחד...אבל זה סתם הדמיון שלי
...או שלא? D: ועכשיו לשאלה הכי גדולה!!!
מ-ת-י כ-ב-ר ד-נ-י י-ג-י-ד ל-ט-ל ש-ה-ו-א א-ו-ה-ב א-ו-ת-ה-? ו-ה-י-א ת-ג-י-ד ל-ו ג-ם-?-! ו-א-ז ה-ם י-ת-נ-ש-ק-ו-!-!-!-1-2-3-ד-ג-מ-ל-ו-ח X-D
^^'. מחכה ליום שישיD:

butbut

New member
כי איימי הולכת לצאת עם מישהו לא צפוי

וגם דאגי יפתיע אותו באיזו..חתלתולה.

למעלה