../images/Emo58.gifאני אראה לך מה יקרה בהמשך../images/Emo58.gif
נכון מאוד, אגב יהיה להם קטע שהיא כן תבין בעתיד שמי שעומד לידה זה דני ג'ונס הלא-מפורסם.
אני אצטט לך ציטוט מפרק די רחוק[
כאילו תלוי אם תבחרו בגרסה הארוכה או הקצרה של הפיק]:
טל מבקשת מדני לבוא-כי קרה משהו[שיעשה גם תפנית שנייה בפיק-הגרסה המלאה-עצמו]: "היא פחדה פחד אימים מן המושג "להתאהב".היא התחילה לחשוב שאולי לא הייתה היא צריכה להתקשר אליו,ולגרום לעצמה להיפתח אליו בצורה שכזאת."
דני אומר לטל שהוא אוהב אותה-ומבקש ממנה לומר לו את דעתה עליו: "את מי את אוהבת מבין שנינו?" שאל דני במהירות והיטה את ראשה אליה. טל בלעה את רוקה, זה היה הרגע שלה לסיים את מלחמת ההתשה הזאת ששלטה בליבה. "אותך!" היא אמרה בשקט. "את מי שאתה, לא את זה שכול המעריצות אוהבות! אותך, את דני ג'ונס" היא המשיכה והביטה בעיניו ברפרוף. הצבע שלהן קיבל גוון בהיר שאורו הזוהר של הירח נשקף לתוכן וליטף את צבעו ברכות. "טל, הבנתי כבר שיש שניים ממני. אבל לא ידעתי שאת חושבת ככה" אמרה דני ונשך את שפתו בכאב. טל ניערה את ראשה ואמרה "אני יודעת, אני מסוגלת להשתגע בגלל העניין הזה. לפעמים אני חושבת שאני צריכה עכשיו לקום וללכת, כמו בפעם שעברה. בשביל אני צריכה את כול המלחמות הללו?". "כי זאת אהבה! בשביל אהבה נלחמים!" אמר דני. "תפסיק כבר, אפילו אתה יכול להגיד שאתה אוהב, ולא להתכוון לכך באמת. נמאס לי להיפגע, ולעשות טעויות!" אמרה טל. דני צימצם את עיניו לכדי חריצים ואמר בהיסח דעת "טל! תפסיקי! חידלי למלות את ראשך בשטויות! אמרתי ורמזתי וכתבתי ושרתי לך כבר שאני אוהב אותך, את לא רואה את זה? את עד כדי כך עיוורת לזה?...אהבתי אותך תמיד, אבל את היית עם אחרים. גם בזמן שהיה לך קשר קצר עם ההוא מן הקולג', עדיין אהבתי אותך. את לא ראית, התעלמת! ברחת! מתי תביני שגם הלב שלי הוא בסך הכול מדבקה, שככול שמדביקים אותו יותר הדבק נהרס! לפעמים זה יכול להיות כואב, יותר מכפי שאת חושבת!". טל פתחה את פיה והשתדלה להפנים את הדברים שהטיח כעת דני בפניה. היא השפילה את עיניה ואמרה בשקט "אני מצטערת דני, לא ידעתי".
אחרי זה הם יריבו,יהיה בניהם מתח. והשאלה אם הם ישלימו כבר תהיה בגדר "לא". הדעות שהלם לגבי עצמם ישתנו, ובכול זאת...בואו נגיד ש
ההיסטוריה תחזור על עצמה-לטוב או לרע.
אבל זה רק אם הגירסה הארוכה[שהיא לא כזאת ארוכה,כע?] תתפרסם כאן...כי אני מתכננת לפרסם את הגירסה הקצרה-כי אני רואה שבנות כאן מתות כבר שזה יסתייםLOL כי צריך להתחשב בתורות שלכן לפירסום פיקים.