../images/Emo126.gifחלק

../images/Emo126.gif
"אני לא יודעת, אולי בכול זאת חסרים לי מילים. ובכול זאת יש לי מילים שאני די מתקשה להגות, אבל חברים שלי מן האולפן מצליחים להגות אותם בקלות" אמרה טל. דני הביט עליה ואמר "יש לך מורה טיפשה". טל צחקה ואמרה באדישות "ספר לי על זה". לפתע היא הרימה את ידה ואמרה "אין לי כול כך הרבה זמן להיות כאן דני-בוי. אני עוד צריכה לחזור". "לא, אל תלכי" אמר דני בהתחננות. הוא כיווץ את גבותיו והביט עליה בפרצוף מתוח. טל חייכה ואמרה "אני לא הולכת, אני פשוט חייבת להביא לעצמי משהו לשתות. אם לא אני אתייבש כאן". "טוב" אמר דני בשקט. "מותר לך לשתות דברים חמים?" שאלה טל בשקט. "רק מים" אמר דני. "להביא לך מים?" שאלה טל. דני צחק ואמר "יש לי כאן חביות של מים, כולם בטעם של בית חולים, גם המים שבמכונות". "אוקי, אם זה מה שאתה חושב" אמרה טל והרימה את כתפיה כלפי מעלה. ”אגב, המחלקה של שרלוט קרובה לכאן, אמרו לי שהיא בחדר 999" אמר דני בשקט. "אוה, נכון. אולי אני אקפוץ לומר לה שלום?" שאלה טל בשקט. "אוף, אבל אני רוצה לבוא גם" אמר דני בטון של תינוק מגודל. "איך בדיוק?" שאלה טל והתרוממה מן המיטה. היא עמד מולו ושילבה את ידיה על ביטנה. דני חייך ואמר "כיסא גלגלים". טל פרצה בצחוק קולני. היא היבטה על דני והמשיכה לצחוק. דני חייך ושאל "מה?". "לא כלום, זה רק שאתה בקושי יכול לזוז" אמרה טל בשקט. "וזה כול הקטע" אמר דני וחייך אליה חיוך מתגרה. "אתה בטוח?" שאלה טל והרימה את עיניה אל מבטו. "כן, בלאו-הכי נותר נו זמן מועט" תירץ דני. "חכה, אני צריכה לבקש רשות מן האחות" אמרה טל במהירות. "בסדר, תעזבי אותי כאן לבד, למות. אני אתגבר" אמר דני בדרמטיות. הוא כיווץ את שפתיו וגרם ללחיו להיראות נפוחות הרה יותר מן הרגיל. טל צחקה ואמרה "אלוהים, אתם הגברים. כשאתם חולים אתם חושבים שסוף-העולם-הגיע. אבל בעצם זה לא קרה!...ואם רק הייתי יכולה לצלם אותך, זה היה יכול להיות גדול!". "בואי נצטלם!" אמר דני ופרס על פניו חיוך מתוק. טל התקדמה אליו, התיישבה על ידו ואמרה "תצלם אתה, אבל לפני שהאחות תגיע. כי אני לא בטוחה, כמו שאמרתי בהתחלה, שמותר להכניס ל החדרים הללו מכשירים". "בסדר-בסדר" השיב דני. הוא חייך אליה, היא שמה את ראשה על ידו ואמרה בשקט "תצלם". דני נטל את הפלאפון שלו, הרים אותו אל מול פניהם ואמר "אני בעד שנעשה הבעות מטורפות". "טוב, אתה לא צריך להתאמץ בשביל זה" אמרה טל בציניות. דני עיקם את אפו ואמר "תאמיני לי שאת טועה". טל צחקה ואמרה "אלוהים, אני צוחקת". דני פרץ בצחוק ואמר "אלוהים, ידעתי את זה" בחיקוי עלוב של טל עצמה. "קדימה, תצלם" זירזה אותו טל. דני צחק ואמר "בסדר תסתכלי לכאן". טל הביטה אל עבר אצבעו שעמדה ללחוץ על הכפתור והעירה בשקט "לק אדום ג'ונס? מילא אם זה היה שחור!". דני פרץ בצחוק ואמר "ג'יו אוהבת להתעלל בי לפעמים". טל חייכה אליו , והוא חייך אליה, ובאותה השנייה אצבעו לחצה על הכפתור. טל חפנה את ראשה בצווארו משום המהום הפלאש באורו החזק. "דני!" היא קראה ופרצה בצחוק. "טעות שלי" השיב דני ונגע בשיערה בקלילות בכדי לבדוק אם היא בסדר. טל הוציאה את ראשה ואמרה "אני כול כך שמחה שאנחנו מכירים. אם חשבתי בעבר ש"דני ג'ונס" מטורף, עכשיו אני מגלה שאתה אפילו יותר מטורף ממה שחשבתי". דני חייך אליה ושאל בקול צרוד "זאת מחמאה?". טל חייכה ואמרה "כן, בטוח יותר משהייתי אומרת לך שאתה חשוב לי כמו שהחזייה שלי חשובה לי. או משהו כזה". "הייתי רוצה לעבור בישראל, רק בכדי לבדוק אם כול הבנות שם כמוך" אמר דני בשקט. טל פתחה את עיניה ושאלה "מדוע?". דני צחק אומר "מצטער, הבטחתי לך שאני לא אפתח את הנושא הזה". "אוה," פלטה טל בשקט. היא העבירה את ידה על חזהו ואמרה "לא כולן כמוני, אבל יש שם הרבה בנות שכדאי להכיר. משם, הכול היה נראה חלום. וכשאני כאן, הכול נראה כול כך אפשרתי. אתה בטוח לא חלום, אני נוגעת בך, אתה אמיתי". "ברור שאני אמיתי, אני נוגע בך" אמר דני כשחיוך מתפרס לכול אורך פניו. הוא הרים את ידו אל פניה ואמר "אמרתי לך כבר שאת הבחורה הראשונה שמתנהגת אלי בצורה שכזאת?". "איזו צורה?" שאלה טל בשקט ואחזה בידו כשהייתה על פניה. דני חייך והשיב "את יודעת, שאנחנו מדברים יותר מידי, נהנים רק מלשיר ולנגן. צוחקים על דברים שנראים מטופשים ותינוקיים בעיניי בחורות אחרות. ובעיקר, לא עושים...דברים..את יודעת, מגעים גופניים". "כן, אני יודעת טוב מאוד" אמרה טל בשקט. האי סלסלה את אחד מתלתליו באצבעה והוסיפה "אני יודעת שאולי אתה כבר רגיל, שבנות בגיל שלי כבר מאבדות את..הבתולין שלהן. אבל בטח שמת לב שאני אל כזאת". "אני שמח שאת שמרנית, ושאת כמו שאת. ואני מבין שאת לא ממהרת "להיפרד" מן הדבר שהרבה בנות מוכנות "להיפרד" ממנו למעני. ואני חושב שזה מה שיפה בקשר שלנו" אמר דני בשקט והוריד את מבטו הכחול מפניה. "דני, זה היה ממש יפה מה שאמרת עכשיו" אמרה טל ברגשנות. "אני יודע, אני עדיין בהלם בעצמי. האם ככה מרגישים הומואים?" אמר דני בשקט. טל צחקה ואמרה "לא ידעתי שאתה חושב ככה, וואו. רק שתדע שאני לגמרי מעריכה את זה". "את גורמת לי להיות רגשן, את מוכרחה להפסיק. אני זמר-רוק,...אני לא יכול להיות רגשות את מבינה?...עוד יחשבו שאני בדרך ליציאה מן הארון, וזה לא שיש לי משהו נגד הומואים" אמר דני במהירות. "טוב, אני אפסיק" אמרה טל בפנים חתומות. "אוקי, רק עוד חיבוק אחד...קצר?" אמר דני ופתח את ידיו לצדדים. טל חייכה ואמרה "אני אוהבת לדעת שאתה כאן, ואני שונאת להיות כנה איתך ולומר לך את המחשבות שלי בקול". היא חיבקה אותו ושמה ראש על חזהו. הו, עד כמה שאהבה היא לדעת שהוא נמצא שם באמת. עד כמה אהבה לשחזר את כול הרגעים שלה איתו. הוא היה חלק מליבה, חלק מן ההיסטוריה שלה. ומי היה מאמין עליה? בסך הכול ילדה פשוטה, שבאה מישראל אל לונדון, משום עבודתו של אביה.
יש המשך~~>