יא-בייבי! פרק 40

../images/Emo54.gif*מייבבת*

או-מיי-גאד. *מנסה לנשום נורמלי* ווואהווו.... וויי טו גו, דני! *מעודדת* עוד קצת וטל תהיה שלך! יואו, בוט, נהיו לי פרפרים בבטן מהפרק הזה! וזה לא קורה הרבה, באמת. ^^ אני כלכך כלכך כלכך... ובכן, אין לי מילים, מרוב האיקונים שיש לי. אז כן, הרגשתי
וגם
ו-
וכמובן ש
, ועכשיו גם
... ואני מתה מתה מתה לדעת מה יקרה בהמשך!
כל-הכבוד.

butbut

New member
*צוחקת*XDD../images/Emo191.gif

חחח..^^
המשך המשך המשך.. LOL

m i c k e y 15

New member
ישששששששש!! תפילותיי נענווווו

אבל כמעט שלא
"היי מה קורה? את יודעת, את מזכירה לי תחתונים!"...נחמד לדעת" אמרה טל בטון ציני." חחחחחחחחח הדני הזה...

גרבע

New member
מגיע לה XD

אם בן מדמה אותך לתחתונים טל-זה לא בהכרח אומר שהוא אוהב אותך

kelly7i

New member
למה שהיא תקווה שזה רק חלום?

ולמה לא 2 פרקים היום?

michal atias

New member
אמממ למה שלא../images/Emo35.gif

ולא 2 פרקים כי בבוקר מיהרתי-וכאן[בבית של חברה] אין לי את הפרקים.וחוץ מזה אולי ם ביום שלישי לא יהיה...אני מקווה שיתנו לי לעלות על המחשב של אחים לי הקטנים, כי שלי נשרף.

kelly7i

New member
נשרף?=0

ולמה שהיא תקווה שזה חלום בזמן שזה יכול להיות מציאות. מציאות עדיפה על חלום, זה חלום שמתגשם.

Charley XD

New member
נמנמ ...

וואי סוףסוף אני דיי עונה בזמן ולא ב50000000 שנה אחר כך ><" התאכזבתי ממך .. את לא יודעת כמה את כמעט ולא עושה טעויות !!! מה קרה לך ילדה ? החלקת על השכל ???!!
והפרקים היו כל כך רציניים ... הרבה דברים שקורים הרבה דברים להספיק ... וואו בגלל זה שלי עדין לא נגמר ! אני לוקחת הכל באיזי ... תנשמי קצת ... כבד קצת ><" XDD LOL אני כל כך הבנתי אותך .. דאגי, טל ודני יריבו אבל בענק ... הכל בגלל שהוא היה עסוק בל#### אנשות ... "ממש לא שאת חושבת" כה בטח ... לך תעבוד על סוכריות של ילדים בני 5
אוקי ... הקטע שממש אהבתי ! אוקי," פלט דני "דבר ראשון מה זה "חא-נואקאה"?" שאל דני במבטא בריטי מדוקדק. טל פרצה בצחוק ואמרה " לא "חא-נואקאה"...אלא "חנוכה" ". דני חייך ואמר "מה הקטע להפוך את זה לשם כול כך מוזר? מה זה בכלל אומר? ה"חא-נואקאה" הזה?". "אין לי מושג" פלטה טל. "מעולה, יהודייה שלא מודעת לחגים שלה" העיר דני בעוקצנות. טל חייכה ואמרה "מה שאני צריכה לדעת אני יודעת...אוי, אני כול כך מתגעגעת לסופגניות, וללביבות, ולחנוכייה שהיינו מדליקים בכול ערב". "סליחה?" שאלה דני במבטא בריטי כבד במיוחד "מה זה "סופ-גא-נאיות" ומה זה "לאלאבות"?...ו "חא-נואקייאה"?". "כשאתה אומר את זה, זה נשמע כמו שמות של חייזרים" אמרה טל וחייכה אליו. "אלו חייזרים?" שאל דני בבלבול. XDD LOL אני כל כך מדמיינת אותו אומר את זה .. ובכל זאת היו טעויות (רובן היו טעויות מקלדת לא מצחיקות) ... אבל הם היו פטלובות למדי .. מה זה ? אה? "הנה זה בא" אמרה האחות וזרקה לכיוונה של טל דני עם מטלית. טל דני ? זה רק אני או שמשו לא ברור ? ><" אוף בראד הזה .. שונאת אותו ! ואני מקווה שלא תעלבי או משהו ><" תגובה אמיתית... את הפרק הזה פחות אהבתי .. ולא בגלל שלא צחקתי .. או בכיתי (זה עדין ממש לא יצא) היה חסר משהו .. אני ממש מחקה לפרק הבא ... נ.ב ידעתי שהם לא יתנשקו XDD

Charley XD

New member
אוי... אז את גם צריכה לא לאהוב את אור ../images/Emo9.gif

היא גם עם דני LOL ... אבל הם כאלו חמודיםםםםםםםם אבל יותר מדי קיצ' ... מה יהיה ? אני לא יכולה לגרום להם לריב ><" זה אמת לאמית XDD אני יודעת הככככככל ... ממש נביא שקר LOL

just orr

New member
יא סכסכנית ><

את יודעת כמה זמן אני מחכה לקטע הזה כבר?! XDDD
'נביא שקר' אינדיד

butbut

New member
שלום שלום../images/Emo9.gif

חחח..שמעי- אחרי 40 פרקים הגיע הזמן שאני אלמד לכתוב נורמאלי,לא? XDD חחחחחחחח....כעע דני מדבר עברית-זה גדול
LOL פטלובות
. XDDDDDDDDDDDDDD... נשמע כמו שם שם אבקת גירוד><" XD בראד..בראד.. T________________T אכן אכן

Charley XD

New member
זה מילה אחת ...

פטטי ועלוב .. פטלוב LOL לא ראית הפיג'מות אה? XDD איפה השגיאות שלי ? אני רוצה שגיאות ! תנו לי שגיאות XDD

just orr

New member
איזה פרק מדהים ../images/Emo99.gif

דני וטל כאלה מתוקים!!!!
כשדני אומר לה כל הזמן שהיא חשובה לו וזה... כפרעליו
ובראד הזה.. נו היה ברור שהוא ביץ'. הוא היה ערס מדי בשביל להיות בסדר, אבל אני לא מבינה איך טל הסכימה להיות איתו בקשר
ומעניין מה נסגר עם רון ואיימי
חמודים XDD חחח אני חושבת שזהו, אני עייפה מדי בשביל לחפור
אהבתי את הפרק מאוד

butbut

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo178.gifXDDD

ערס? חחחחח...LOL המשך-המשך...

just orr

New member
חחחחחחחח כןכן, ערס XD

לאדעת דמיינתי אותו כזה בלונדיני, עם שרירים, גוף-יפה-אבל-פנים-לא-יפות ו.. חש. XD באמת המשך!! ><

למעלה