נמנמ ...
וואי סוףסוף אני דיי עונה בזמן ולא ב50000000 שנה אחר כך ><" התאכזבתי ממך .. את לא יודעת כמה את כמעט ולא עושה טעויות !!! מה קרה לך ילדה ? החלקת על השכל ???!!
והפרקים היו כל כך רציניים ... הרבה דברים שקורים הרבה דברים להספיק ... וואו בגלל זה שלי עדין לא נגמר ! אני לוקחת הכל באיזי ... תנשמי קצת ... כבד קצת ><" XDD LOL אני כל כך הבנתי אותך .. דאגי, טל ודני יריבו אבל בענק ... הכל בגלל שהוא היה עסוק בל#### אנשות ... "ממש לא שאת חושבת" כה בטח ... לך תעבוד על סוכריות של ילדים בני 5
אוקי ... הקטע שממש אהבתי ! אוקי," פלט דני "דבר ראשון מה זה "חא-נואקאה"?" שאל דני במבטא בריטי מדוקדק. טל פרצה בצחוק ואמרה " לא "חא-נואקאה"...אלא "חנוכה" ". דני חייך ואמר "מה הקטע להפוך את זה לשם כול כך מוזר? מה זה בכלל אומר? ה"חא-נואקאה" הזה?". "אין לי מושג" פלטה טל. "מעולה, יהודייה שלא מודעת לחגים שלה" העיר דני בעוקצנות. טל חייכה ואמרה "מה שאני צריכה לדעת אני יודעת...אוי, אני כול כך מתגעגעת לסופגניות, וללביבות, ולחנוכייה שהיינו מדליקים בכול ערב". "סליחה?" שאלה דני במבטא בריטי כבד במיוחד "מה זה "סופ-גא-נאיות" ומה זה "לאלאבות"?...ו "חא-נואקייאה"?". "כשאתה אומר את זה, זה נשמע כמו שמות של חייזרים" אמרה טל וחייכה אליו. "אלו חייזרים?" שאל דני בבלבול. XDD LOL אני כל כך מדמיינת אותו אומר את זה .. ובכל זאת היו טעויות (רובן היו טעויות מקלדת לא מצחיקות) ... אבל הם היו פטלובות למדי .. מה זה ? אה? "הנה זה בא" אמרה האחות וזרקה לכיוונה של טל דני עם מטלית. טל דני ? זה רק אני או שמשו לא ברור ? ><" אוף בראד הזה .. שונאת אותו ! ואני מקווה שלא תעלבי או משהו ><" תגובה אמיתית... את הפרק הזה פחות אהבתי .. ולא בגלל שלא צחקתי .. או בכיתי (זה עדין ממש לא יצא) היה חסר משהו .. אני ממש מחקה לפרק הבא ... נ.ב ידעתי שהם לא יתנשקו XDD