יא-בייבי! פרק 40

butbut

New member
../images/Emo126.gif חלק 7||||||| ../images/Emo126.gif

Me and You :[חח]: http://www.youtube.com/watch?v=d5nQwN7VG74&feature=related ************************************************************************************************************* ******** "כן, רון! היא אמרה לי בעצמה שהיא אוהבת אותך! אני רוצה שתעשה את ה-צעד" אמרה טל בשקט. "איזה צעד?" שאל רון בשקט. "אתה יודע...משהו בסגנון של...ללכת אליה הביתה, ולהתוודות על אהבתך אליה" אמרה טל בדרמטיות. "את מטורפת!" קרא רון. ********* "כן, הייתי מוכנה שהוא יבוא ויפתיע אותי. הגעתי למסקנה שאם אוהבים באמת מישהו, לא צריכים הוכחות לזה, ולא צריכים שום דבר כמו נשיקות רטובות, או יחסים...את יודעת" אמרה איימי במהירות. "כן, ברור" השיבה טל בשקט. "אם לא הייתי חשבוה לרון, הוא לא היה עוזר לי כול כך הרבה. הוא לא היה מגן עלי, מחפש אותי, מדבר איתי" אמרה איימי במהירות עצובה. טל החלה לחשוב שאיימי מדברת עליה ועל דני, ומיד הבינה שהיא מדברת על עצמה ועל רון. ****** "אני יכול לשלוח לה חזיר, ועליו כתוב "איימי, אני אוהב אותך רון?" " שאל רון בשקט. טל פרצה בצחוק ואמרה "אתה רוצה שהיא תהרוג אותך?". "למה?" שאל רון. "היא לא אוהבת חזירים!" קראה טל. "איזה מין יצור אתה? איפה הרומנטיקה?" היא הוסיפה. "אולי תלמד אותי את מה לעשות, אני אובד עצות" אמר רון באדישות. ***** "דני, נמאס לי לומר את זה. אבל אני מצטערת. אני כול כך פוחדת שהקשר שלנו ייהרס, עד שאני שוכחת שאני בסך הכול בן אדם. אם אתה שומע את ההודעה הזאת, תחזור אלי. גם אם אני חשובה לך, אני יודעת שאתה יכול להיות עם מישהי יותר טובה ממני. אתה לא מתכוון ברצינות למה שאמרת, ואני מבינה. נשבעת לך שלא חטפו אותי, ושזאת באמת אני" אמרה טל במהירות ושלחה לו את ההודעה הקולית. היא חזרה אל עבר השולחן שבו ישב גם כן בראד ואמרה "הייתי זקוקה לאוויר צח". "כן, הבנתי את זה" אמר בראד בשקט. "היה לי כייף היום, אני שמחה שיצא לי ללכת כבר מחוץ לבית. נמאס לי להיות תקועה שם כול היום" אמרה טל בשקט. "ואני שמח לצאת איתך" אמר בראד בשקט. "קדימה, כדאגי שנלך מכאן, הם עומדים לסגור" אמרה טל בשקט. "כן, את צודקת, אני חושב ששלוש שעות של שיחה נפלאה עזרו לי להכיר אותך יותר לעומק" אמר בראד בשקט. טל כיווצה את גבותיה והמחשבה על כך שהוא מטורף עברה לה בראשה. הם בסך הכול ישבו שם במשך שלוש שעות ובקושי דיברו יותר מידי. אולי מידי פעם, היו להם שיחות נלהבות, אך בסופו של דבר זה תמיד הסתיים בכך שהוא רוצה לצאת שוב, או רוצה לקבוע עוד ועוד דברים. לפתע ימייה של טל היו נראים לה ארוכים עוד יותר ממה שהיו בדרך כלל. "אני מחכה לך בחוץ" היא רמה בשקט ויצאה מן המקום. היא נשמה את האוויר הלונדוני לרווחה, וראתה את בראד מזווית עיניה יוצא. "בואי נלך אל הפארק הגדל, אני צריך לנשום קצת אוויר" אמר בראד בשקט. טל הסכימה, על אף שהייתה עייפה. היא הביטה לעברו, ונשענה עליו מעט, כמו שהייתה נשענת על ליאו או רון. בראד ניצל את הסיטואציה והכניס את ידו בתוך כף ידה. טל נרתעה מן המרירות, אך לא סירבה לידו. הם הגיעו אל הספסל, וישבו עליו יחדיו. כמובן שהיא לא ציפתה שהוא יביא אותה אל ספסל נפרד. בראד שם את ידו מאחורי כתפיה של טל, ואמר בשקט "קר, אה?". טל חייכה ואמרה בשקט "כן, די קר". בראד שם את ידו על כפתה והצמיד אותה אליו. טל הרימה אליו את פניה ושאלה "מה קרה?". בראד חייך ואמר בשקט "אני אחמם אותך, אמרת שקר לך, לא?". טל נשכה את שפתה ואמרה בשקט "כן". היא רצתה לקבור את עצמה על הסיטואציה הזאת. היא המשיכה לדבר איתו עוד מספר דקות, עד שהתרוממה ואמרה במהירות "אני חייבת ללכת, חברים שלי צריכים להגיע אלי בקרוה. ואני רוצה להיות מוכנה". "השעה עכשיו חצות" אמר בראד בשקט. "הם ישנים אצלי" השיבה טל. "בסדר" אמר בראד באי-חשק והתרומם אליה. טל הביטה עליו ואמרה "היה לי מאוד משעשע איתך, חוץ מן העובדה שרוב הזמן השתעממנו...כלומר אתה יודע, שתקנו". "היית יבשה, אבל אני בטוח שאת יכולה לכפר על זה" אמר בראד בשקט והתקרב אליה. טל הביטה אל עבר פניו ואמרה בשקט "למה אתה מתכוון?". "אני אוהב את המבטא שלך את יודעת? את הדרך שבא אל לא מבינה שום דבר ממה שאני אומר" אמר בראד בשקט. "תודה" אמרה טל בשקט. בראד כרכך את זרועותיו סביב טל ואמר בשקט "את כול כך מיוחדת, הייתי שמח אילו הייתי יכולה להיות שלי". "לא," אמרה טל "אני לא יכולה". בראד שם את שיערותיה מאחורי תנוך אוזנה ואמר "קדימה, את ידועת שאת רוצה את זה". "אתה יודע שאני לא" אמרה טל במהירות. "אני יודע, אבל את מאוד מסקרנת אותי. אני בשנה השנייה, את בשנה הראשונה בקולג'. את חושבת שלא יצא לי להכיר בחורות? או-או..יצא ועוד איך. אבל את מיוחדת כזאת" אמר בראד בשקט. "נו, ו?...זה אומר שאתה צריך לנשק אותי?" שאלה טל. "כן, בערך. אני בטוח שאת גם רוצה להשתחרר מן הכלא הזה שההוא מחזיק אותך בו. את כול הזמן מרגישה אליו משהו, ואז מיד שוברת את זה. אז תפני את זה אלי" אמר בראד בשקט.
יש המשך~~>

m i c k e y 15

New member
נשקי אותו!! מיד! זו פקודה!

לאחד מן הרגעים שם חשבתי שהוא הולך לאנוס אותה XDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||||../images/Emo126.gif

הוא תפס את ידה בזריזות, וחייך לעברה. טל מצמצה בעיניה ואמרה "נמאס לי להיות בסיטואציות כאלו, אתה בדיוק כמו כולם". "לא, אני לא כמו כולם. אני באמת רוצה אותך. ולא סתם אומר לך שאת חשובה לי...כלומר, אני פשוט אוהב אותך" אמר בראד בשקט וליטף את שיערה. טל התנערה ממנו ואמרה "אתה יודע שאני אל אוהבת אותך". "אז מה? את לא יכולה לזרום איתי?" שאלה בראד בשקט. "אתה מטומטם" אמרה טל בשקט. אני יודע" אמר בראד. "בדיוק כמו כול הגברים, זה שאני מדברת עליו, הוא שונה!...הוא יודע שאני לא צריכה נשיקות בשביל לדעת דברים, הוא מבין שקשר צריך להבנה מן הבסיס בדיבורים, ואל במעשים" אמרה טל. "בחייך, למה את כזאת כבדה?" שאל בראד בשקט. "אתה באמת ובתמים מחכה שאני אתן לך לנשק אותי? אלוהים, אני מצטערת. אבל הנשיקה הבאה שלי צריכה להתבזבז על מישהו אחר. אתה לא ברשימה מסתבר" אמרה טל בכעס. "בבקשה! אני כבר שבועיים מתכנן את זה" אמר בראד. "למה? מה ייצא לך מזה?" שאלה טל. "אותך" אמר בראד. "ככה אתה משיג את כול הבחורות שלך?" שאל טל. "כן, למה לא?....למה אי אפשר להתחיל ישר בנשיקות? אני מרגיש הרבה יותר ביטחון כשאני מנשק, מאשר כשאני מדבר" אמר בראד בשקט. "כי זה מופרח!" התנגדה טל. "את חושבת ככה, רק את! אני נשבע לך! את חייבת להשתחרר מן..מן הדבר הזה שמחזיק אותך! מה נסגר איתך? בנים באים- בנים הולכים..זה יזרום לך כמו מים. למה את צריכה להיתפס אל אחד?" שאל בראד בכעס. "כשיהיה לך מחזור, כאבי מחזור וחזייה תדבר איתי. כול עוד אתה לא עונה לקריטריונים האלו, אתה לא יכול להבין את זה. אני לא מתכוונת לנשק כול מטומטם שיעבור לידי, י שלי כבוד!" אמרה טל. "את סתם בתולה שמרנית" אמר בראד בשקט. "ידעתי שמשהו אל בסדר איתך, נראה אותך חוזר על דבריך!" קראה אותו טל לקרב. "את סתם בתולה שמרנית" אמר בראד וחייך אליה חיוך מתוק. טל הרימה את ידה וסטרה לו על פניו. "נראה אותך חוזר על זה עכשיו!" היא אמרה בחוזק והביטה אליו. " את סתם בתולה שמרנית!!!!" זעק בראד. טל הרימה את ידה שנית וסטרה לו על לחיו השנייה בחוזקה. בראד פתח את עיניו ואמר "נראה אותך חוזרת על זה שוב!". טל הרימה את ידה, אל בראד עצר אותה. הוא צחק ואמר "את חושבת שאם אני נראה ילד, אז אין לי כוח של גבר?". "למען האמת, אתה נראה גבר, אתה שנה מעלי" אמרה טל בשקט. "ואת שנה מתחתיי, אין לך כבוד לגדולים טל אביב?" התגרה בה בראד. "לא ממש!" קראה טל והרימה את רגלה בכדי לבעוט לו במפשעה. בראד התנתק ממנה בשנייה, פתח את עניו ואמר "אני לא מאמין ש...אלוהים! זה ממש כאב!...את יודעת עד כמה שזה כואב?..בעצם לא, את לא יודעת!". "נכון" אמרה טל והביטה אל עבר ציפורניה. "בחיים שלי עוד לא קיבלתי סירוב מבחורה בצורה שכזאת" אמר בראד בשקט. "בחיים שלי עוד לא נתקלתי בבחור כול כך טיפש. שמנסה לנשק אותי, וגם כשאני מסבירה לו שאין בנינו סיכוי, הוא ממשיך לשכנע אותי לשנק אותו בכול זאת" אמרה טל בעוקצנות. "אוקי, הבנתי הייתי טיפש. אלוהים, אני אל מאמין למה שקרה כאן עכשיו" אמר בראד באי-אמון מוחלט. "תקשיב, זה יכול להישאר בנינו, ולא כדאי לך שאני אשמע מחר הפצת עלי שאני פרוצה, כי יש לי דרכים משלי לחשוה על תוכניות כנגד" אמרה טל בשקט. "את חושבת על הכול במוח הישראלי הזה שלך, אה?" שאלה בראד בשקט וחייך אליה. "אתה יודע שכן" אמרה טל בשקט. "בסדר, נעשה הסכם. אני עוזב אותך מן העניין הזה, אבל אנחנו לא נפרדים. אני אל אספר כלום, ואת לא תספרי כלום" אמר בראד. טל הרימה את עיניה אליו ואמרה "עסק זה עסק". "אז הכול בסדר בנינו טל?" שאל בראד בשקט והרים את עיניו אליה. "כן, אני חושבת" אמרה טל בשקט. "מעולה, אז אני אלווה אותך הביתה" הוא הציעה. טל חייכה ואמרה "ברור, זה התפקיד שלך". ********** טל ישבה בחדרה, תהתה האם דני קיבל את ההודעה, האם רון ואיימי הצליחו לשלוט ברגשות שלהם?...האם ליאו ואחיו מסתדרים?. לפתע היא שמע את הפלאפון שלה מצלצל על השידה. היא רצתה לשם במהירות ובדרך תקעה את הזרת הקטנה שברגלה ברגל המיטה. מיד היא התיישבה על הרצפה, משכה את הפלאפון בכאב ופלטה מספר קללות עסיסיות. היא תפסה את הזרת שלה וענתה לצלצול. "הלו?" היא פלטה בשקט. "טל, זה רון" קרא רון מן העבר השני. "נו, מה נסגר לבסוף רון?" שאלה טל בשקט. "אני הולך---" "רק רגע רון, יש לי שיחה ממתינה" פלטה טל. היא העבירה אל השיחה השנייה ואמרה "הלו?". "טל, זאת ג'יו... אני ממש שמצטערת שאני מתקשרת אלייך בשעה שכזאת, אבל רק רציתי שתדעי שאנחנו מצטערים שנעלמנו ככה לפתע היום".
יש המשך~~>

m i c k e y 15

New member
יאוווווווו איזה איודוטט

הבראד הזה!! הוא מזכיר לי את חבר שלי לשעבר XD רק נשיקות!! XDDD יוווווו זה כל כך יאו בא לי להחטיף לו סטירה בעצמי
טל נדפקת כל הזמן! XDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifתפוזבל מחק!חלק ||||||||[9-אחרון../images/Emo70.gif]../images/Emo126.gif

Christina Aguilera - Hurt : http://www.youtube.com/watch?v=lbcltLf2VHo *************************************************************************************************************** "כן, זה היה מאוד..אממ...מיוחד" אמרה טל בשקט. "טוב אני לא יעקב אותך, להתראות" אמרה ג'יו. "ביי" אמרה טל וניתקה את השיחה איתה. "הלו? רון?...נו, מה תכננת?" שאלה טל בשקט. "אני הולך לשיר לה סרנאדה, עכשיו" אמר רון במהירות. "מה?!" פלטה טל ופתחה את עיניה לרווחה. היא כבר שכחה מן האצבע הכואבת, ושכחה מן השיחות הממתינות שהיו לה על הקו. "אתה רציני?" שאלה טל במהירות. "וואו, זה רעיון מעולה! לך על זה...איך חשבת על זה בכלל?" שאלה טל בהתפעלות. "את אמרת לי אתמול לשיר לה סרנאדה" אמר רון באדישות. "אבל אתמול זה היה בצחוק" סיננה טל בשקט. "בסדר, שכנעת אותי, אני יוצא. אני אספר לך בדיוק מה קרה אחר כך" אמר רון. "אה, בסדר" אמרה טל בשקט. היא ניתקה את השיחה וראתה שגם איימי ירדה מן הקו. היא החליטה שלא לחזור אליה, בכדי שלא תצטרך להפריע לרון בשעה שהוא מבצע את הסרנאדה שלו. לפתע נשלח אליה הודעה, היא התרוממה אל עבר המיטה שה, שכבה עליה ופתחה את ההודעה. "דני" היא לחשה בשקט. "טל, אני כול כך שמח שאת היא זאת שמבקשת סליחה, בפעם האחרונה היה זה תורי. רק רציתי לומר לך, בגלוי לגמרי, ואני אכן צלול בדעתי עכשיו. אני לא יודע כבר מה את מרגישה אלי, אבל אני מרגיש אלייך. כואב לי לשמוע את השם שלך עולה בשיחות שלי עם החברים. כואב לי לראות את התמונות שלנו ביחד. כואב לי עוד יותר כשאת כאן, אבל מבלה עם אחרים שם". לאחר מכן היא קיבלה עוד הודעה מ"דני בוי": "כן, זה כואב. וכן, אני משורר, ואני זמר, ואני עוד הרבה דנים. חוץ מנאהב, מסתבר. מצטער שאני חוזר אל הקודים, אבל כואב לי...כ...ו...א...ב. זה כואב כשאנשים לא יודעים מה מרגישים אליהם, לפעמים אני זקוק לחיבוק של אבא שלי, גם כשלא היה לי את זה מעולם אותו. לפעמים אני זקוק לקול של אמא שלי, גם כשגם את זה כבר צריך לקנות בסופר. אבל אהבה? איפה אני יכול לקנות את זה?". לאחר מספר שניות הגע אליה עוד הודעה מ"דני-בוי": אייתי את המילה "אהבה" לא נכון..אני לא מאמין! מי מלך-הטיפשים-באנגלית-עכשיו?... רק רציתי לומר לך, שכן זה כואב. שגם כשאין לך אף אחד בעולם, והחבר היחיד שלך הוא הגיטרה, אתה יוכל לגלות נקודות אור. במקרה שלנו, הנקודות אור האלו חסומות, באלפי סכינים חדות. וזה כואב, אפילו יותר מן החיבוקים של ההורים שלי, שלא היו לי מעולם". טל הביטה אל עבר ההודעות, לקחה את המילון ופירשה כמה מן המילים שלא הבינה. לאחר מכן היא שמה את ידה על פיה, הביטה על עצמה בראי, וראתה את הדמעות נוטפות מעיניה ויורדות אל לחיה. נוזלות בזרמים ארוכים, רטובים ומלוחים. אחת אחרי השנייה. בכאב. ************************************************************************************ לנשום עמוק...גאש, אני מרגישה כול כך מזור ארי הפרק הזה. זה כאילו שטל הבינה משהו..אבל אולי היא לא?...או שהיא כן
שאלונייה:
איך טל תגיב
[אם אני הייתי מקבלת הודעה שזכזאת..לבטח שהייתי נבהלת-זה ממש מלחיץ].
מה קורה בין איימי לרון כבר
איך ליאו הסתדר עם אחיו
..אם הוא הסתדר
האם בראד יעמוד בהבטחה שלו
מה נסגר עם דאגי
כול זה...ועוד..בפר הבא
.
אתן יודעות, באמת מעניין אותי לדעת איזו דמות אתן הכי נקשרות אליה, כאילו כשאתן קוראות ופתאום אתן ואמרות "OMG זה בדיוק כמוני"...כאילו דמות שאפשר איכשהו..להזדהותאיתה-שתפו אם בא לכן
איך הרגשתן בפרק
האם..
או שמה...
. XD
מקווה שנהנתן לקרוא את הפרק-באמת שהיו היה יפה. והפיק עומד להיגמר בקרוב מאוד, אתן בטח כבר מחכות לסיום הגדול
אמ..
מחכה לתגובות--בונות ואל בונות...תתפרעו
בוט.

McGirl For Life

New member
אמן שאני אהיה ראשונה!!!!!

טוב את האמת זה הכי צפוי עכשיו כי נראה לי שאני היחידה שעוד לא יושנת בשעה הזאת אחרי שבוע כל כך ארוך....
לעניינינו....
בכיתי בסוף!!!! וגם טיפה בקטע של טל ודני בבית חולים.... כי אני רגישה!!!!!!!
וגם כי לפני שהעלת את הפיק ראיתי את הסרט "סיפור אהבה בלתי נשכח" ובכיתי ממש אבל ממש מלא!!!!!
דני כל כך חמוד ומתוק וסקסי ורומנטי ועוד מלא מלא דברים
איפה דאגי נעלם?!?!?
הוא חסר לי
השירים היו מתאימים למרות שאת רובם לא הכרתי והשיר של כריסטינה אגילרה בסוף ממש ממש התאים!!! גם מבחינת המוזיקה וגם מבחינת התוכן של המילים והשם של השיר.. וגם בהודעה דני אמר הרבה פעמים "כואב" ו....דהה!!! כואב=HURT בכל מקרה....
אחרי הודעה שכזאת אני הייתי הולכת לדני וישר מספרת לו את כל מה שאני מרגישה ומנשקת אותו!!!!
[וזה מה שגם טל צריכה לעשות!!!!
וגם כדי לה לעשות את זה!!!
]
אני ממש ממש ממש ממש ממש לא אוהבת את בראד-הלחם-הקל הזה!!!!!!! וכבר כתבתי מקודם מה אני רוצה לעשות לו
-מואהאההאהא- הקטע שלו עם טל שהוא רצה לנשק אותה והיא לא רצתה-הזכיר לי את ג'ורג'
רון כזה חאאאמוד שהוא שר לאיימי סרנדה!!!
נמממ... ניחוש קטן לגבי העתיד: נראה לי שטל תריב עם דני דיי רציני וזה יהיה ממש קרוב לחנוכה והיא תרצה לנסוע עם רוני כדי לחשוב קצת על מה שקרה (בואו ניהיה דרמתיים כי אני מתה על טלנובלות חיחיח
)ואז היא אולי תרצה להשאר בישראל-או-שהיא תחזור והיא תחליט שהיא התגעגעה לדני והיא רוצה להיות איתו-או- היא תחזור ותחליט והיא לא רוצה להיות איתו!! אפשרות שנייה (יותר מועדפת עליי..וכמובן שוב הטלנובלות הדרמתיות
)היא תחליט שהיא רוצה לנסוע עם רוני לחנוכה בגלל הריב שלה עם דני וכשהיא תיהיה בשדה תעופה דני ירוץ אלייה ויעצור אותה והם יתנשקו וכולם ימחאו להם כפיים והם יהיו מאושרים ביחד-או- שדני יפספס אותה בכמה דקות והיא תראה אותו מהחלון אבל כבר לא תוכל לחזור ותיהיה עצובה ואז כשהיא תגיע לישראל היא תגלה שהיא נסע אחריה בטיסה יותר מהירה (כמו בסרט "אבא מתארס" עם לינדזי לוהן) ויפגוש אותה שם והם יתנשקו ויהיו יביחד והוא יאכל מלא מלא סופגניות ויהיה שממנמן!!
איזה יצירתית אני!!! יש לי מח מאוד עקום וטיפה חולני- מודה.......
אממ... לא אמרת לי אם את יכולה לשלוח לי את הפיק מה שהיה עד עכשיו או לא... אז אממ... את יכולה בבקשה??
נראה לי זהו.... פרק יפה
ו..... כמובן חפרתי

butbut

New member
../images/Emo26.gifתשובות[הגיוני, פרסמתי מאוחר רצחים]

אוי-וזה היה ממש עצוב.
מסכימה
הוא...עסוק.
אכן אכן..השיר של כריסטינה באמת "התלבש" בול על החלק האחרון...וכול שאר השירים הם שירים שאני בערך מכירה, ואת חלקם סתם מצאתי אתמול
אכן, אחרי ההודעה הזאת טל קיבלה "ניעור" קטן. אבל השאלה היא אם זה..."עזר" לה להבין את מה שהיא צריכה להבין.
XDDDD לחם-קלוי....LOL כן, ראיתי את זה מה שרשמת בהודעות למטהXDDDD..
רון
אממ..לגבי 2 הניחושיםXD...את כבר תיראי. זה באמת אממ...יהיה "לא צפוי" ו"צפוי" בו זמנית מה שיקרה שם.
ראמ...ואני חושבת שאני יכולה, אבל א יודעת שזה...קצת..יותר מידי. אני לא חושבת שאימייל יכול להחזיק דבר שכזה... כול הפיק ייצא בערך 250 או 350 עמודים בוורד. אז נראה לי שכשיגמר הפיק, אני יעשה לו "מסמך דוס" של הכול, ואז אני אשים.

McGirl For Life

New member
חחחחח טוב תודה (לגבי הפיק הדחוס..) אני אחכה..

פשוט יש לי חברה שרוצה לקרוא את הפיק והיא ביקשה ממני לשלוח לה אז אני צריכה את זה... אבל חפיף נחכה קצת

michal atias

New member
יש לי את הפרקים הראשונים על המחשב אני חושבת

אבל את כולו יחד זה קצת בעיה.. XD

M C F L Y 1

New member
גאאאאד איזה נושיי ! ../images/Emo99.gif

יייוו אייזה פרק יפפה !!!
שיהייו כבר ביחד !! הדני הזה כ"כ חמווד :)) את אשכרה גורמת לי להתאהב בוו ... למרוות שהפפייבי שלי ללא עירעור הווא מר דאגלס .. בראד נשממע מזה סקססי גררררר |כמו הארי כזזה|
שתהייה גם איתוו
ושיתנשקו כברר !!!!!!!!!!!!!!!!11111
נשיקה איטית וארוכה ורטובה וחושנית DD: ולגבי השאלה שלך >> דפנטלי טל . זאת כ"כ אני בקטעים של אהבה !!! אני מבינה אותה הכי הכי מכל הדמויות של הפיקקקקקק
ולבסוופ , עוד פרק . אני צריכה עוד פרק
אני חייבת עוד פרק . פלייזיי ??!
[ מווכשררת אחחת !!! ]

butbut

New member
גילייXDD לא שמעתי ממך הרבה זמן../images/Emo9.gif

LOL
באמת|?..להתאהב בדני
..די הוא כזה חמוד
XDD... ובראד, כמו שאני מדמיינת אותו, הוא סוג של הארי כזה..LOL...כאילו..דומה כזה
אמ...נחמד לשמוע שטל
.
במוצ"ש נראה.. אני לא יוכל להגיב יותר לתגובות מעכשיו נראה לי><".... אני לא בבית ואין מחשב איפה שאני אהיה.

M C F L Y 1

New member
סוורי ../images/Emo9.gif

פשוטט התפווז זבל הזה לא נתן לי להגיב
למה ? כי הוא שוננא אותי
והיוום , החלטתי להשאר בבית , פתחתי ת'מחשב , קראתי את הפרק [
] , וטםטםטםטםטם הוא נותן לי להגיב . הוא לא צפוי , והוא שונא אותי . [ הזכרתי שהוא זבלל ?
] בכל מקרה ,
עצווב לשמוע שלא יהייה עוד פרק היום . אז אני יושבת ומקווה חזק חזק לפרק במוצ"ש . ומסר קטנטן לחיים : תפווז זבל . גם הפרי וגם האתר אינטרנט . הם שונאים אותי . יש להם אגודה סודית . טוב עזבי הישיבה בבית חירפנה אותי
LOL

michal atias

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifזה בסדר../images/Emo70.gif אני מכירה את זה

XDDD כשיש למחב פיצול אישיות נוראי..LOL חחח...אני מקווה לשים עוד פרק-כי פשוט אין לי מחשב....שלי נשרף.. כך ש...אני מקווה שעד יום שלישי יתקנו לי אותו...אחרת אני לא אוכל לפרסם גם אז. בקיצור
בלאגנים. LOL

kelly7i

New member
מה למה השיחה של טל וג'יו נשמעת מקוטעת?

ג'יון אמרה לה משו, טל אמרה שזה היה מיוחד, ואז ג'יו אמרה שהיא לא תעכב. ל יודתע, נשמע חתוך כזה..

michal atias

New member
זאת בוט- אממ...כי זה באמת קטוע...

טל לא רוצה לפתוח שיחה ארוכה כי היא עסוקה בדברים אחרים.

kelly7i

New member
טל מבינה, טל מבינה!

אל תעשי אותה טיפשה! גם אחרי נקטע שהיה הל עם בראד היא הבינה כמה דני שונה, כמה היא מעריכה אותו, כמה הוא חשוב והיא צריכה לשמור ואתו קרוב קרוב אליה. שתסגור את המעגל הזה ותגיד לו כבר שהוא חשוב לה והיא הבינה שהיא אוהבת אותו
וממש אהבתי את הפרק הזה, ממש=]

michal atias

New member
נכון, טל הבינה. עכשיו היא מעריכה את דני

יותר מאי-פעם. היא הבינה שהור "גבר" שונה.היא הבינה הוא אחר...ושבראד, הוא בעצם גבר "עממי" כזה...הוא מחפש רק סטוץ' ליללה. וא\טל היא לא בחורה ל מזמוזים "על סתם". היא בעד קשר רציני.

למעלה