../images/Emo126.gif חלק 7
| ../images/Emo126.gif
Me and You :[חח]: http://www.youtube.com/watch?v=d5nQwN7VG74&feature=related ************************************************************************************************************* ******** "כן, רון! היא אמרה לי בעצמה שהיא אוהבת אותך! אני רוצה שתעשה את ה-צעד" אמרה טל בשקט. "איזה צעד?" שאל רון בשקט. "אתה יודע...משהו בסגנון של...ללכת אליה הביתה, ולהתוודות על אהבתך אליה" אמרה טל בדרמטיות. "את מטורפת!" קרא רון. ********* "כן, הייתי מוכנה שהוא יבוא ויפתיע אותי. הגעתי למסקנה שאם אוהבים באמת מישהו, לא צריכים הוכחות לזה, ולא צריכים שום דבר כמו נשיקות רטובות, או יחסים...את יודעת" אמרה איימי במהירות. "כן, ברור" השיבה טל בשקט. "אם לא הייתי חשבוה לרון, הוא לא היה עוזר לי כול כך הרבה. הוא לא היה מגן עלי, מחפש אותי, מדבר איתי" אמרה איימי במהירות עצובה. טל החלה לחשוב שאיימי מדברת עליה ועל דני, ומיד הבינה שהיא מדברת על עצמה ועל רון. ****** "אני יכול לשלוח לה חזיר, ועליו כתוב "איימי, אני אוהב אותך רון?" " שאל רון בשקט. טל פרצה בצחוק ואמרה "אתה רוצה שהיא תהרוג אותך?". "למה?" שאל רון. "היא לא אוהבת חזירים!" קראה טל. "איזה מין יצור אתה? איפה הרומנטיקה?" היא הוסיפה. "אולי תלמד אותי את מה לעשות, אני אובד עצות" אמר רון באדישות. ***** "דני, נמאס לי לומר את זה. אבל אני מצטערת. אני כול כך פוחדת שהקשר שלנו ייהרס, עד שאני שוכחת שאני בסך הכול בן אדם. אם אתה שומע את ההודעה הזאת, תחזור אלי. גם אם אני חשובה לך, אני יודעת שאתה יכול להיות עם מישהי יותר טובה ממני. אתה לא מתכוון ברצינות למה שאמרת, ואני מבינה. נשבעת לך שלא חטפו אותי, ושזאת באמת אני" אמרה טל במהירות ושלחה לו את ההודעה הקולית. היא חזרה אל עבר השולחן שבו ישב גם כן בראד ואמרה "הייתי זקוקה לאוויר צח". "כן, הבנתי את זה" אמר בראד בשקט. "היה לי כייף היום, אני שמחה שיצא לי ללכת כבר מחוץ לבית. נמאס לי להיות תקועה שם כול היום" אמרה טל בשקט. "ואני שמח לצאת איתך" אמר בראד בשקט. "קדימה, כדאגי שנלך מכאן, הם עומדים לסגור" אמרה טל בשקט. "כן, את צודקת, אני חושב ששלוש שעות של שיחה נפלאה עזרו לי להכיר אותך יותר לעומק" אמר בראד בשקט. טל כיווצה את גבותיה והמחשבה על כך שהוא מטורף עברה לה בראשה. הם בסך הכול ישבו שם במשך שלוש שעות ובקושי דיברו יותר מידי. אולי מידי פעם, היו להם שיחות נלהבות, אך בסופו של דבר זה תמיד הסתיים בכך שהוא רוצה לצאת שוב, או רוצה לקבוע עוד ועוד דברים. לפתע ימייה של טל היו נראים לה ארוכים עוד יותר ממה שהיו בדרך כלל. "אני מחכה לך בחוץ" היא רמה בשקט ויצאה מן המקום. היא נשמה את האוויר הלונדוני לרווחה, וראתה את בראד מזווית עיניה יוצא. "בואי נלך אל הפארק הגדל, אני צריך לנשום קצת אוויר" אמר בראד בשקט. טל הסכימה, על אף שהייתה עייפה. היא הביטה לעברו, ונשענה עליו מעט, כמו שהייתה נשענת על ליאו או רון. בראד ניצל את הסיטואציה והכניס את ידו בתוך כף ידה. טל נרתעה מן המרירות, אך לא סירבה לידו. הם הגיעו אל הספסל, וישבו עליו יחדיו. כמובן שהיא לא ציפתה שהוא יביא אותה אל ספסל נפרד. בראד שם את ידו מאחורי כתפיה של טל, ואמר בשקט "קר, אה?". טל חייכה ואמרה בשקט "כן, די קר". בראד שם את ידו על כפתה והצמיד אותה אליו. טל הרימה אליו את פניה ושאלה "מה קרה?". בראד חייך ואמר בשקט "אני אחמם אותך, אמרת שקר לך, לא?". טל נשכה את שפתה ואמרה בשקט "כן". היא רצתה לקבור את עצמה על הסיטואציה הזאת. היא המשיכה לדבר איתו עוד מספר דקות, עד שהתרוממה ואמרה במהירות "אני חייבת ללכת, חברים שלי צריכים להגיע אלי בקרוה. ואני רוצה להיות מוכנה". "השעה עכשיו חצות" אמר בראד בשקט. "הם ישנים אצלי" השיבה טל. "בסדר" אמר בראד באי-חשק והתרומם אליה. טל הביטה עליו ואמרה "היה לי מאוד משעשע איתך, חוץ מן העובדה שרוב הזמן השתעממנו...כלומר אתה יודע, שתקנו". "היית יבשה, אבל אני בטוח שאת יכולה לכפר על זה" אמר בראד בשקט והתקרב אליה. טל הביטה אל עבר פניו ואמרה בשקט "למה אתה מתכוון?". "אני אוהב את המבטא שלך את יודעת? את הדרך שבא אל לא מבינה שום דבר ממה שאני אומר" אמר בראד בשקט. "תודה" אמרה טל בשקט. בראד כרכך את זרועותיו סביב טל ואמר בשקט "את כול כך מיוחדת, הייתי שמח אילו הייתי יכולה להיות שלי". "לא," אמרה טל "אני לא יכולה". בראד שם את שיערותיה מאחורי תנוך אוזנה ואמר "קדימה, את ידועת שאת רוצה את זה". "אתה יודע שאני לא" אמרה טל במהירות. "אני יודע, אבל את מאוד מסקרנת אותי. אני בשנה השנייה, את בשנה הראשונה בקולג'. את חושבת שלא יצא לי להכיר בחורות? או-או..יצא ועוד איך. אבל את מיוחדת כזאת" אמר בראד בשקט. "נו, ו?...זה אומר שאתה צריך לנשק אותי?" שאלה טל. "כן, בערך. אני בטוח שאת גם רוצה להשתחרר מן הכלא הזה שההוא מחזיק אותך בו. את כול הזמן מרגישה אליו משהו, ואז מיד שוברת את זה. אז תפני את זה אלי" אמר בראד בשקט.
יש המשך~~>