יא-בייבי! פרק 40

m i c k e y 15

New member
הוו דניי היה ממש חמוד בקטע האחרון...

איך שהוא הסביר וזה... גאד מושלם
אני רוצה אותו
טל-כדאי שלא תביני כלום! כלום! XDDDD אבל תביני כבר שהוא אוהב אותך!! מתי תביני יא טיפשה אחת! [רק אבל אל תעשי עם זה כלום, כן?
] XDDDD בוט פרק מדהים! באמת, אשקן, מצחיק, מרגש.. הכל

michal atias

New member
זאת בוט-תיהיי בטוחה שעכשיו היא הבינה

מעכשיו היחסים שלהם הולכים להתהפך. על ימין ועל שמאל. אולי את מש תישנאיא את טל בפרקים הבאים
XDDD ותודה בובה

michal atias

New member
חחחח אבל את חייבת להודות שאם הייתה במקומה

היית עושה את מה שהיא עשתה. ובואי נראה אותך..אם היית מקבלת 3 הודעות כאלה מדני-איך הייתה אתמגיבה? LOL

m i c k e y 15

New member
הייתי רצה אליו מסתכלת עליו שניה, ומנשקת אותו

ללא היסוס
[אני אוהבת את טל... היא חמודה.. אבל היא ודני פשוט.. כן הם חמודים ביחד וזה.. לודעת למה אני נגד זה הרי ברור לא? XDDD אני דבוקה אל דני בפיק הזה XD]

butbut

New member
חחח...XDDDD כן,שמתי לב../images/Emo9.gif

אתת.אוהבת את טל
... מהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
... *אני בשוק*

m i c k e y 15

New member
ראית ראית איזה שוק../images/Emo6.gif

מה לעשות, היא מותק אבל רק ברגעים כאלה שלה ושל דני, הצד השני שבתוכי [השנאה והכעס] יוצאים!! אני שונאת את כל מה שקורה לה, בראד האונס הכל, והעניין עם ג'ורג' XDDD מסכנה איזה חיים XD

m i c k e y 15

New member
בעצם על מה אני מדברת?! מסכנה?!

היא פגשה את מקפלי!! אני חוזרת בי, היא לא מסכנה בכלל

michalie XD

New member
OMFG ../images/Emo178.gif

אוקיי מיכל להירגע ~משתגעת~ נכון ש.. ש.. ש... ~חושבת על מה שאני חושבת שיקרה~ טל תבין שהיא רוצה את דני ו.. ו.. הם יהיו ביחד ויקרה משהו בניהם וכל זה יהיה ב-2 פרקים הבאים? ושטל תחזור לישראל יהיה לה קשה שוב לעזוב אותה. אבל היא תעזוב כי היא תבין שהיא רוצה להיות עם דני.

../images/Emo220.gifבוט,את משוגעת!

מסכנה טל.. פאק היא עוברת הרבה וכמה זמן היא כולה בלונדון?! קצת זמן! רון ואיימי יהיו ביחד כמובן:) בראד צריך לשתוק,ודחוף! הומו. דני יבריא,ובפעם הבאה שהם יבואו להתנשק דאגי יפריע להם!כן דאגי! מוחעחעחע.. פרק הבא, או משהו כזה! עכשיו!$ %

butbut

New member
כן,בראד צריך לשתוק-בהחלט../images/Emo70.gif

חחח...בגלל שהפיק עומד להיגמר-אז די צפוי שהם יתנשקו בקרוב^^

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

שוב הצלחת לשלב המון דברים בפרק אחד:] זה היה ממש מצחיק כל היציאה של טל ובראד חח טוב שזה נגמר ככה, כי באמת נראה לי שבקטע הזה אני ממש כמוהה, איך לעזאזל אפשר "לזרום"? זה ממש מטומטם להגיד את זה!!!(כל הבנים דפוקים חח). ושוב זה כל כך יפה כל ההודעות מדני
, הוא ממש אוהב אותה, ולשנהם היו ויש חיים קשים ואולי זה מה שעוצר את טל לפעמים והיא בורחת(לדעתי), נראה לי צריך לסגור אותם בחדר בפעם המאה כדי שיוכלו לדבר על ה-כ-ו-ל! מדהים

butbut

New member
בדיוק,איך אפשר "לזרום" כשאת בכלל לא "בקטע"../images/Emo35.gif

נכון. XDD אני מקווה שהפרק הבא יענה לך על הציפיות.[חדר סגור...יחד]

גרבע

New member
יווווווווו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני אמות אם הפיק שלך יגמר ): הוא כל כך סוחף!כל כך ממכר\= יאלה הנה אני מתחילה לחפור XD
אם לא הייתי חשבוה לרון, הוא לא היה עוזר לי כול כך הרבה. הוא לא היה מגן עלי, מחפש אותי, מדבר איתי" אמרה איימי במהירות עצובה. טל החלה לחשוב שאיימי מדברת עליה ועל דני, ומיד הבינה שהיא מדברת על עצמה ועל רון"
אני כ-ל כך חשבתי על זה באותו רגע!אעא!!!
אתה באמת ובתמים מחכה שאני אתן לך לנשק אותי? אלוהים, אני מצטערת. אבל הנשיקה הבאה שלי צריכה להתבזבז על מישהו אחר. אתה לא ברשימה מסתבר" אמרה טל בכעס"
ואו.כאילו בראד הוא כל כך בריטי תיפוסי XD כל הבריטים הם ככה XD .איזה קקית טל XD "אתה לא ברשימה מסתבר" מה היא עושה פוזות?XDארר!ואי שתנשק אותו כבר! חשה לה
טל הביטה אל עבר ההודעות, לקחה את המילון ופירשה כמה מן המילים שלא הבינה
XD כל כך טיפוסי לנו,טיפשה שכמותה XD בטח עד שהיא פירשה
אוי הסוף היה כל כך מושי XD והשיר!אני מתה עליו!איך מצאת אותו?!XD ואי טל,איזו טיפשה!איך היא לא מבינה שהוא אוהב אותה?ועכשיו ברצינות,עד כמה בנאדם יכול להיות טיפש?! הלואי שהם לא יהיו ביחד
אני יודעת שאין מצב שזה יקרה,אבל יש כל כך סיכויים שהם לא יהיו ביחד,אם שניהם ימשיכו להיות פחדנים הוי הלואי שזה ימשיך ככה XD כיף לראות את טל סובלת

butbut

New member
חחחחח...די ההודעות נאצה שלך ושל מיקי לטל

כאלה הורגות. עצם זה שאתן לא יכולות לראות את היופי שבטל
חחחחחחחח...גמני
אכן...בריטי טיפוסי...וזה מה שהכי רעXDD
נו, עד שהיא פירשה הרגשות שלה התערבבו..ואז כשהיא ידעה בדיוק מה הוא אומר היא בעצם הבינה שקרה כאן משהו חשוב. והם כן יהיו ביחד
XD אבל אז יקרה משהו. ;P

גרבע

New member
אוי

למה?!זה לא פייר.כל סיפור נגמר בטוב!תמצאי לי אחד שלא! הלואי שהם יהיו ביחד,ואז דני יפיל עליה אקונומיקה והם יריבו D:

למעלה