../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifפרק 41 חלק | ../images/Emo126.gif
Come What May :
http://www.youtube.com/watch?v=KJ4xbjBtFBo&feature=related ********************************************************************************************************************* פרק 41: "למה הכול מתפקשש לי בכול הזמן שאני שוהה כאן?" שאלה טל את עצמה. היא קראה את ההודעה של דני שוב ושוב, רק בכדי לוודא שהיא באמת מבינה אותה. בכול אותו הזמן הדמעות נזלו מעיניה אל עבר לחיה בשבילים ארוכים ומלוחים. הם מחקו את כול האיפור עליו עמלה קשה כמה שעות קודם לכן. "דני ג'ונס," היא לחשה בשקט "מה עשיתי," היא אמרה שוב ושוב. טל כבשה את פניה בידיה וחשבה על כול מהלך חייה כסרט נע. תמיד היא רצתה חיים מלאי אקשן, וכעת קיבלה את מבוקשה.היא תמיד דמיינה לעצמה שהיא פוגשת את מי שהיא מעריצה, מקפליי. בראשה, הפגישה הייתה אחרת מן המציאות. בראשה, דני היה נראה קצת אחרת. היא לא תכננה להרוס לו ימים, לגרום לו לכאב. היה קשה לטל להבין שהיא זאת שהרסה לדני ג'ונס, זה שהעריצה בעבר יותר מכול, את הכול. היא לא ידעה מה לעשות כעת, לשלו לו הודעה או ללכת לשם בעצמה. לישון כאילו כלום לא קרה, או להראות סימן חיים בכול זאת? טל עמדה באמצע צומת דרכים מסוכנת ביותר. היא הגיעה אל המקום שאפילו לא העלתה על דעתה שתגיע אליו אי-פעם. ומצד שני, היא גם לא האמינה שהיא, טל אביב מישראל, כמעט תתנשק עם דני ג'ונס. באיזו צורה עליה לנהוג? טל נשמה נשימות עמוקות, החזירה את מכשיר הפלאפון לתיקה. היא שכבה במיטתה והביטה אל עבר השידה שלה. בתוך המסגרות הקטנות שהיו מעליה היו המוני מזכרות של טל מישראל ומלונדון. רובם היו תמונות שלה ושל חברי "מקפליי", היו גם תמונות של רון ליאו ואיימי. ובתך מסגרת אחת, מספר תמונות שלה, עם חבריה מישראל. עיניה של טל נעצמו במהירות מפחידה. היא שקעה בעולמה הפרטי בתך מספר שניות. וגם בתוך חלומה, היא לא התנתקה מן ההודעה של דני. ההודעה רדפה אותה, ונשארה בתוך תת המודע שלה. כמו תיבת אוצר הקבורה אי-שם, והמפתח נמצא תלוי לצווארה של טל, ממש תחת אפה. ********************************* "טל תתעוררי! אני שומעת משהו למטה" שמעה טל את אחותה רוני זועקת לה בלחץ. היא פתחה את עיניה והביטה בפניה המבוהלות של רוני. "מה השעה חייזר?" האי שאלה בעייפות. רוני עיוותה את פניה ואמרה בשקט "חמש וחצי, אבל..נו, טל! תתעוררי!...שמעתי משהו למטה, עזבי אותך מן השעה עכשיו!". "אולי החתול של רון שוב נכנס לכאן, איכשהו" פלטה טל והסתובבה אל הצד השני. "לא!| קראה רוני ומיד הנמיכה את קולה, "יש שם משהו". "למה את מתכוונת?" שאלה טל והביטה אל עבר רוני. "אני לא יודעת, בואי" קראה רוני. "בסדר, בסדר...אני כבר באה" אמרה טל והתרומה ממיטתה. רוני יצאה מן החדר של טל, והותירה אותה לבהות בקיר החשוך מעת בנמנום. טל צנחה אל עבר המיטה בחזרה, ותכננה להתכסות בסמיכה שלה. אך גילתה תוך כמה שניות שהיא נעלמה. "רוני!" היא צעקה עד כמה שיכלה בקול צרוד "אוי לא, אני צרודה" היא קראה בשקט ונגעה בגרונה בכאב. "איפה הסמיכה שלי?" שאלה טל בקול, אך קולה לא נשמע. היא קפצה מן המיטה במהירות, מביטה הנה והנה, בכדי לראות האם הסמיכה שלה נמצאת על המיטה. החושך הפריע לה לראות, והיא החליטה לפתוח את תריסי החלון שלה. האור שהגיע מבחוץ היה בוהק, והרוח פרצה במהירות אל חדרה והעיפה את שיערה של טל לאחור בסערה. טל מיהרה לסגור את החלון, ולבדר את שיערה שנפרע. היא חיבקה את עצמה ופלטה ברבור מבין שפתיה. היא הסתובבה ונחרדה לגלות את בגדיה זרוקים על הרצפה, והז'קט של דני זרוק על ידם. טל הביטה מסביבה, גירדה את שיערב והביטה על בואה שבראי. עיניה היו מוקפים בעיגולים שחורים, ושפתיה קיבלו גוון אדום כוורד. "אוי לא" פלטה טל בשקט. היא מיהרה לרוץ אל המקלחת, בכדי לשטוף את פניה. היא הבינה שהשינה שלה, כבר נגמרה מזמן, בזכות האחת והיחידה-רוני. לאחר מכן היא יצאה, וראתה את רוני מביטה אל הקומה התחתונה, בסוף גרם המדרגות הארוך. "רוני" היא אמרה וגרמה לה להביט עליה בצמרור "מה קרה?". "יש-מי-שהו-למטה!" סיננה רוני מבין שיניה. "אין-אף-אחד!" אמרה טל. "את צרודה!"אמרה רוני וחייכה אליה. "כן, טוב ששמת לב. עכשיו בואי נחליף נושא" אמרה טל בציניות גמורה. היא ירדה במדרגות, למרות הפצרותיה של רוני ואמרה "את פרנואידית, ואני הולכת להוכיח לך שאת זה". טל הגיע כבר אל סוף גרם המדרגות, הביטה אל עבר הסלון החשוך ואמרה "רוני, השטח פנוי".
יש המשך~~>