../images/Emo126.gifחלק 6../images/Emo126.gif
טל תקתקה על דלת ביתו של דני, וחיכתה בציפייה לראות את דני מאחוריה. אחרי הכול הוא היה נשמע נלהב מן הגרסה החדשה שמצא כאשר דיבר איתה בפלאפון כמה שעות קודם לכן. "מי זה?" שאל קול שונה מן העבר השני של הדלת. "טל" אמרה טל בשקט והביטה במוזרות אל עבר הדלת כאשר האלמוני מאחוריה החליט לפתוח אותה. הדלת נפתחה, ומאחוריה התגלה דאגי, הוא ולא אחר. טל הביטה עליו בשקט ונכנסה אל ביתו של דני מבלי לומר מילה. דאגי לעומתה ניסה למצוא מילים מתאימות להתחיל את השיחה שלהם, אבל הבין שאין כול ספק שאין טל מתעניינת בכלל לשמוע את דבריו. היא התיישבה על הספה, כאשר זה סגר את הדלת ושאלה בקול אדיש "איפה דני?". "במקלחת" אמר דני והתיישב על הספה מולה. "אוה" פלטה טל, ותכננה לחתום כך את שיחתם. "את...כועסת?" שאל דאגי בסתמיות והביט בפניה של טל. טל לא הרימה אליו את מבטה אבל יכלה לחוש שהוא נועץ בה את מבטה. "לפחות יש לך הבחנה דקה" היא אמרה בציניות. "תודה, אני מניח" אמר דאגי בשקט. "הלוואי וזאת הייתה מחמאה" אמרה טל בשקט. "בסדר, הבנתי כבר לבד שהייתי אידיוט...דני סלח לי, ואת לא יכולה?" שאל דאגי. טל עיקמה את אפה ואמרה "זה לא העניין". "את מוכנה לענות לי בתשובות שהן יותר ממילה אחת?!" התרעם דאגי. "לא" אמרה טל בפשטות. דאגי ניער את פניו ואמר "אלוהים, את יותר קשה מדני". "מה שתגיד" השיבה טל באדישות. "אני לא מאמין," הוא פלט ברוגז "בגלל מקרה אחד את מתנהגת כמו—" "מגעיל?" שאלה טל. "אהא" ענה דאגי בהסכמה. "ברוך הבא למועדון" אמרה טל בשקט. "את צינית, קרה, רחוקה...מה קרה לך?" שאל דאגי במהירות. טל הרימה את מבטה אליו ופלטה בשקט "מה קרה לי? מה קרה לך?!". "מה איתי?" שאל דאגי. "אתה מגעיל גם" אמרה טל. דאי הביט עליה בעיניו הכחולות ופלט "למה?". "עזוב, אין לי כוח לפרט. אני עייפה, אני עצובה, אני לא מוצאת את עצמי...ואין לי כוח להיכנס לזה. פשוט תעזוב אותי בשקט" אמרה טל באדישות. "איך שאת רוצה" פלט דאגי. "אתה יכול להודיע לו אני כאן?" שאלה טל בשקט. "לא, מצטער...אני מוכרך ללכת, אני קונה באס חדשה. הגיע הזמן" אמר דאגי בבלבול. "כתום?" שאלה טל באדישות. "בדיוק" ענה דאגי בשקט. "ביי" סיננה טל מבין שפתיה. "אבל אני לא...אוה, תשכחי מזה... להתראות" אמר דאגי והתרומם מן המיטה. "להתראות" אמרה טל בשקט. היא שמעה את טריקת הדלת ונותרה ללא מילים. הרגשתה הייתה מרוסקת עם לעצם שלה. היא הביטה אל עבר דלת המקלחת של דני ושמעה את המים זורמים. טל החליטה לקרוא בעצמה לדני, רק משום שהיא הרגישה בודדה מאוד כעת. היא התרוממה ממקומה, והלכה אל עבר תיקה. היא הוציאה ממנו את הפלאפון שלה והביטה על הצג הקטן. לא הייתה לה אף שיחה, אך הודעה אחת שלא הצליחה לפתוח מעולם. הודעה שהייתה קבורה בתיקיית ההודעות שלה, אי שם. היא לא הביטה על הפלאפון, ולאחר שאיבדה בו עניין שמה אותו בתוך כיס המכנס שלה. היא ניערה את ראשה והביטה אל עבר החדר שנגלה לפניה. אחרי כניסה לסלון היה מסדרון ארוך,ובאמצעו משקוף של דלת,שלא הייתה נמצאת.ועליו היו מספר ברזלים שחורים דקים בצורת שיח-מטפס, עם פרחים מברזלים דקים עוד יותר. טל עיקמה את ראשה,בניסיון להיטיב לראות את היצירה.אבל לא מצאה בה, ולו שמץ קטן של יופי. זה היה נראה בסך הכול כמו משהו שעלול להישבר בכול רגע, או להשתחרר. טל נגעה באחד מן הקוצים שהיו על ברזל שהיה אמור להידמות לורד, ומיד אספה את ידה אליה. "אוה, זה קוצני" היא פלטה.והמשיכה, בזהירות, ללכת עד סוף המסדרון לעבר דלת העץ של האמבטיה. היא הגיעה אל הדלת הכהה, והלב שלה החל לדפוק בקצב מהיר ביותר. היא רצתה לדפוק בדלת,אבל לא ידעה אם זה יפריע לדני. הבושה נסחפה אל עומקי נשמתה, וצעדים חדשים של ביטחון החלו לגהות בה. לבסוף היא השתלטה על עצמה, ודפקה קלות על הדלת. היא שמעה את דני מפסיק את זרם המים לכמה שניות וצועק בקול "לא דאגי,לא אכפת לי שהאוכל מוכן". ולאחר מכן חזר זרם המים לפעול, ודני מלמל כמה מילים מתוך אחד השירים של 'מקפליי'. טל צחקה, הצמידה את אוזנה אל הדלת וקראה "זאת טל". היא שמעה אותו סוגר שנית את זרם המים, מפסיק לשיר ומסיט את הוילון שהיה שם. הוא הפיל כמה דברים על הרצפה, ואז הגיע אל אזור הדלת. "טל?" הוא שאל במהירות ופתח את המנעול של הדלת, אינספור אדים יצאו מן המקלחת. אך מה שעניין אותה ביותר היה ראשו של דני שעמד לבצבץ מתוך הפתח. תוך שנייה הציץ ראשו הרטוב מתוך המקלחת, וגרם לטל ללכת צעד אחד אחורנית. "את כבר כאן?" הוא שאל בביישנות, ויצא לבוש במגבת שעטפה את פלג גופו התחתון. טל ניסתה להסיר את עיניה מן בטנו וחזהו החשופים, אבל דבר זה היה חזק ממנה. "כן" אמרה טל וחייכה אליו.
יש המשך~~>