יא-בייבי!פרק 41

kelly7i

New member
לא הבנתי מה זה הודעה שלא נקראה מעולם

למה הי אלא פתוחת אותה, ולמה היא לא יכולה? ואני אומרת שהיא מדאגי, שיגיד לה משו שיבלבל אותה>< ומתאים לי שטל עייפה ונרדמת על הספה של דני ואז הוא יוצא ו רואה אותה יושנת כזה. נו צריך להיות פרק שהיא נרדמת אצלו איכשו

m i c k e y 15

New member
היא התכוונה

שלא הייתה לך אף שיחה בפלאפון ואף הודעה שהיא לא קראה עדיין... קיצר אין לה כלום בפלאפון.. XD ובמהשך לזה שטל ישנה זה שהוא בא אליה יושב מסתכל עליה ומכסה אותה בשקט XD כל כך סרט

screamin pittas

New member
לא.

יש הודעה אחת שטל עדיין לא קראה, ההודעה שדני שלח לה אחרי שהיא ישנה אצלם ואז נגמרה לה הבטרייה בפלאפון אז היא לא פתחה אותה. והיא לא קוראת את ההודעה כי היא מפגרת

kelly7i

New member
את זה אני הבנתי,

לא הבנתי את הקטע שיש לה מעטפה שלא נקרה מעולם, כאילו איפה היא רואה את זה? במסך הראשי? זה בכלל לא הגיוני, למה שהיא לא תפתח אותה כבר? אני תמיד חיה בסרטים|מסמיק| אם מישו יעשה רנטגן לראש שלי הוא יוכלח לפתוח שם בית קולנוע, רציניXD הכל אני רואה בראש של סרטים, הכל אשליות אצלי\= [לא רק בהקשר לסיפור של בוט]

screamin pittas

New member
הזה הגיוני[בערך]

נכון כשאת את הפלאפון על שקט אז יש למעלה בצד סמל קטן של תו עם קו עליו? אז אם שולחים לך הודעה ואז במקום להכנס את לוחצת על המקש ניתוק זה שם לך סמל קטן של מעטפה ליד איפה שהתו. והיא לא פתחה את ההודעה כי היא סתומה
וזה בסדר-כולנו חיים באשליות

kelly7i

New member
כן אבל כמה זמן אפשר שלא לפתוח הודעה

>< יש לך הודעה, מישו רוצה להגיד לך משו, תפתחי אותה! סמסים זה בדרך כלל דבר רגעי, שקריטי\רלוונטי לאותו הרגע, זה לא משו שאומרים "יום אחד אני יפתח את זה"

butbut

New member
מרוב שהיא לא נקראה כבר המון זמן היא

נמצאת באמצע של כול הרשימה של ההודעות ובגלל זה רען לה כוח להתחיל לחפש אותה..

m i c k e y 15

New member
כאילו דה

שלהתסכל על הגוף שלו יהיה יותר חזק ממנה, ככה זה יהיה לכל אחת.. ולא משנה מי זה XD וואי שכחתי מה קרה בין טל ודאגי.. ודני[?] מה קרה?!

yaelsee

New member
פחחחחח

"לא דאגי,לא אכפת לי שהאוכל מוכן". חחחחחחחחחחחחח לא הפסקתי לצחוק!
בוט, מה התעצלת? מה קרה לחלק ||||||
לא בסדר... חחח סתם *ממשיכה לקרוא, בתקווה שתפוז יפסיק להיתקע ולא יפתח כל הודעה אחרי 10 דקות
*

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 7-סוף../images/Emo126.gif

Wave - California: http://www.youtube.com/watch?v=QBHQk6hyIYI&feature=related ******************************************************************************************************************* "אני מצטער על זה...אני אמרתי לדאגי שיגיד לי כשאת באה, אבל כנראה שהוא לא עשה את זה" אמר דני וחייך חיוך מבויש. "כן, ראיתי אותו כאן. אבל הוא מיהר" אמרה טל בשקט. "דיברתם? השלמתם?" שאל דני וניגב את פניו בידו. טל הביטה אל עבר חזהו, והעלתה את מבטו אל עבר פניו מיד. "דיברנו, ולא..לא השלמנו ממש. נשארנו במין 'הפסקת-אש' שכזאת " השיבה טל. דני הביט עליה במבט עמום ואמר "אלוהים, ואני חשבתי שהוא יעשה את מה שאמרתי לו". "מתברר שזה לא הצליח, בכול אופן. אני גם לא כול כך רציתי לדבר איתו. אני כול כך עייפה, וכול כך עצבנית מכול השבוע המלחיץ הזה. בקיצור, טוב שאתה כאן, ואני כאן. עכשיו אתה יכול להתלבש ו...להראות לי את הגרסה השנייה לשיר" אמרה טל ובלעה את רוקה. היא הסתובבה, נשכה את שפתה ועצמה את עיניה כאשר דני אל יאכל לראות. הוא שם את ידו הרטובה על כתפה ואמר "את בורחת". טל הסתובבה והביטה בפניו בשקט. "נכון" היא פלטה בשקט. דני חייך ואמר "הייתי מחבק אותך, אבל את יודעת...אני די...רטוב. אבל אם את רו—" ל לא נתנה לו לסיים את משפטו, וכבר כרכה את זרועותיה סביבו. היא לא האמינה למעשה כעת, היא לא האמינה למעשיה אף פעם יחד עם דני. לפתיחות ששררה בניהם, לחיבה שזינקה מכול חריץ שנוצר בניהם. היא שמה את ראשה על חזהו ואמרה "אלוהים, אני תמיד בורחת". דני ליטף את שיערה ואמר "את כזאת מיוחדת, כזאת שונה...ואני כול כך אוהב את זה". טל הרימה אליו את פניה ואמרה "אתה מוזר דני, הלוואי והייתי יכולה לדת את זה כשהייתי גרה בישראל". "לטובה?" שאל דני בשקט. "לטובה" אמרה טל. היא התנתקה ממנו ולטה צחוק מהיר. "תודה" אמר דני וקשר את המגבת שלו את מותנו בחוזקה. "אני אחכה לך בסלון, תתלבש מהר" היא אמרה וחייכה. "אין בעיה" הוא אמר וחייך אליה בחזרה. "ושזה לא ייקח לך הרבה זמן, יש לנו דברים לעשות" ציוותה עליו טל. "בסדר אמא" אמר דני בציניות וצחק. שניהם התכוננו להיכנס אל אותו החדר, ובדרך נתקעו בכניסה שלו. הברזל שקישט את המשקוף השתחרר בגלל הדחיפות שלהם. וחלק מן הבסיס של הפרקים קשר אותם ברגליהם,והקוצים נתקעו במגבת של דני,ובמכנס של טל. טל נצמדה אל דני בחוזקה, והוא נצמד אליה כנגד לרצונם. הם הרגישו את הבושה מתחילה לדגדג את קצה בטנם,ואודם עז קישט את לחייהם. במשך כול חיה של טל, היא לא נתקלה באף מצב שעלול להיות יותר מביך מן המצב הזה. "דני, אלוהים..." פלטה טל בשקט. "אני שונאת את הדבר הזה, בכול הזמן הזה ניסיתי להסיר אותו עם מסור ועם פטישים, ורק עכשיו הוא החליט להשתחרר" פלט דני בעצבנות. היא הרימה את ראשה אל דני, שהיה גבוה ממנה בכמה סנטימטרים. ראשה הגיע עד חזהו וקצת מעל, מה שגרם לה להתחכך בו ולהסמיק אפילו עוד יותר. היא הניחה את ראשה על חזהו, כאיש התוקע את ראשו בקיר ואמרה בטון אדיש "הכול קורה לנו, הכול קורה לי...לעזאזל". "למה את כול כך כבדה?" שאל דני במהירות והרים את המגבת שלו בכדי שלא תיפול. טל הרימה את פרצופה מעיסוקיו ושאלה בטון עמום "אני כבדה?". "לא, זה ביטוי. בכול אופן, עכשיו אנחנו קשורים, ואין איש במרחק כמה קילומטרים כאן שיעזור לנו. דאגי יחזור בטח בערב, הוא ישן אצלי היום, והארי צריך להגיע בערב עם חברה שלו. עכשיו אני אוכל לומר לך הכול!" אמר דני בהתלהבות. "אתה יודע מה? טוב, אני לא אהיה כבדה. אבל אנחנו סתם קשורים כאן, אל המשקוף של הדלת. אתה חצי ערום...ערום, ואני...צמודה...אלייך. זה די מביך, אבל כנראה שכבר עברנו את השלב הזה. בסדר, אני לא אהיה 'כבדה'" פלטה טל במהירות. "עכשיו תקשיבי לי טוב-טוב" אמר דני וחייך אליה. הוא עמד לשפוך את כול ליבו כעת, כשהוא מצא את הזמן המתאים. או, שיותר נכון לומר. שהזמן המתאים, מצא אותו. **************************************************************************************************** איך היה הפרק? מקווה שמהנה. בוט.

screamin pittas

New member
../images/Emo3.gif

סוף סוף! לטל יש נטייה להסתבך בדברים><[תרתי משמע] היית צריכה לחלק את הפרק לשניים- כי החצי הראשון ממש ממש מעצבן והחצי השני ממש ממש יפה, ועכשיו אני לא יכולה להגיד שזה הפרק הכי יפה כי טל פשוט עיצבנה אותי ממש!
די להתחמק כבר! מתישהו היא תצטרך לשמוע את הכל וזה ברור גם לה שהם יהיו ביחד בסוף אז שתעשה את זה כמה שיותר מהר, כי בסוף עד שהם יהיו יחד היא כבר תחזור לישראל><
כבר אמרתי שהפיק שלך הוא הפיק הכי יפה שקראתי עד עכשיו? [טוב נו- וגם של סתיו אבל זה סגנון לגמרי שונה אז אי אפשר לבחור בניהםP:] מחכה לשישי

butbut

New member
חחחחחחחחחחXDD../images/Emo69.gif

היא חתיכת חמקנית. LOL אבל היא לא רוצה לשמוע כדי לא להיותעם דני..כי בשלב כלשהו היא תצטרך להיפרד ממנו כשהיא חוזרת לישראל. כן

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo6.gif סופסוף!!

חח הפרק היה די מצחיק וחם כזה(בין טל ודני)
אני שמחה שדאגי חזר:](אני בעד בס כתום חח) הגיע הזמן שדני וטל ידברו על הכול! הגורל היה צריך להצמיד אותם ביחד להרבה זמן כדי שיוכלו לדבר על הכל ולא לעזוב כל פעם
אני כבר ממש מחכה עד שהם ידברו והיו ביחד!!!!

butbut

New member
חחח בקרוב בקרוב../images/Emo9.gif

זה יעבור כול כך מהר עד שאת תצטרכי לקרוא שוב כדי להבין שזה עברXDD

למעלה